Author Topic: ΠΑΟΚ- σκουλήκι 83-48 Σάββατο 31/10/2009 ώρα 21:00 novasports3  (Read 5341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Σε λίγο θα το ξαναδείξει το novasport 1..Υπάρχει κανα link??
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
σημερα παρα την χαρα της τεραστιας πουτσας στεναχωρεθηκα πολυ στο τελος του αγωνα.
γιατι ρε γαμωτο να μην μπορουμε να εχουμε μια ομαδα που τουλαχιστον να βγαινει 3η?
γιατι να εχουμε τετοια γηπεδαρα και να ειναι τοσο ανεκμεταλλευτη?
γιατι...

ΟΥΛΕΛΕ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ

Lydia_4

• Guest
Πρωτος μου αγωνας στο παλατακι και ειμαι σιγουρη οτι θα μου μεινει αξεχαστος, ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα για το παθος της και την ψυχη που εδωσε στον αγωνιστικο χωρο αλλα και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο στην κερκιδαρα που εκαναν αποψε οι οπαδοι μας.ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!!!!Ενα απο τα καλυτερα σαββατα της ζωης μου, σε ευχαριστω πολυ ΠΑΟΚΑΡΑ για αυτες τις μοναδικες στιγμες!!!!
Υ.Γ (οικονομησα και ενα πολυ τυχερο φουτερακι!!!)

http://paoksupporters.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
σκουλικια <<Τα λόγια είναι περιττά .... όπως έλεγε και η πουτάνα η Μαρινέλλα σας ! >>

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όλα τα σκουλήκια είναι τάβλα... πωπω καύλα! Κάθε χρόνο αυτό το έρμο το μπάσκετ έχει ψυχάρες ρε πούστη μου, έχει ανθρώπους που μέσα στα σκατά πονάνε αυτό που κάνουμε και τα τέσσερα γράμματα. Τους αξίζει το καλύτερο από μέρους μας σαν οπαδοί. Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρες μου, μπράβο
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

makptol

• Guest
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=894:%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B6%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%

Η είδηση της ημέρας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Θόδωρου Ζαγοράκη μετά την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Αρχικά, βρέθηκε στην Τούμπα για τον αγώνα με την Ξάνθη. Εκεί ελάχιστοι πήραν χαμπάρι ότι βρισκόταν σε μία από τις σουίτες του γηπέδου, παρέα με τον Ζήση Βρύζα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο Παλατάκι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ιωάννα Λϊλη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Άρη. Λόγω της ιδιομορφίας του γηπέδου δεν μπορούσε να μην γίνει αντιληπτός, ειδικά από τη στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα επίσημα λίγη ώρα πριν την ολοκήρωση του αγώνα. Η ιαχή "Ζαγοράκης" δόνησε την ατμόσφαιρα στο "ΠΑΟΚ Sports Arena". Φυσικά, ο κόσμος σχολίασε θετικά την διπλή παρουσία του Ζαγόρ, αφού απέδειξε ότι η ψυχή του είναι ακόμη κοντά στον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να αποτελεί και ένδειξη ότι σύντομα θα μιλήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τους λόγους παραίτησής του.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Απαιτω απο τους μοντς ΑΛΛΑΓΗ  του τιτλου του τοπικ  ΤΩΡΑ ..............

μια προταση  ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ 
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline t.b

• Αλλαγή
40άρα θέλωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Είναι δυνατόν να μην τους ρίξεις 40 πόντους διαφορά;;;
Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ωραία Κυριακή που ξημερώνει!!!

Offline tool4a

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Αρης 83-48

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απλά σημειώνουμε για όσους δεν ξέρουν ότι ήταν η μεγαλύτερη όλων των εποχών και την αφιερώνουμε σε όλο το σωματείο των καταδοτών και στον φαλακρό μαέστρο τους. Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει..

ΥΓ: Κάτω τα χέρια από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Με αφορμή κάποιες ψευδείς καταγγελίες για τον ΣΦ ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου γνωστοποιούμε ότι όποιος τα βάζει με έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, αυτομάτως τα βάζει με όλους

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

:extralaugh:   :prosk:
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
"E ΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ARI ΛΕΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ "ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ"!!!
"ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΛΩΡΑ" "ΓΚΑΛΑΚΙΑ" ΨΟΦΟΣ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Offline t.b

• Αλλαγή

35 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!
http://paokland.blogspot.com/2009/10/83-48.html

Offline gagas

• Αλλαγή
στο παλε τι παιζει ξερουμε?

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Ναι κλασικα σκουλικια...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
τώρα και ένα 4-0 σε 2 αγωνιστικές στον ναό και για 3 χρονια δεν θα ακούσουμε ξανά σκώληκα να μας την λέει

μπράβο στα παιδιά
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Οσο και να το χουμε ''του πεταματου'' σαν αθλημα, οσο και να προσπαθησουν οι ελεεινοι συμπολιτες να δικαιολογηθουν: ''Και καλα θημηθηκατε το μπασκετακι ξαφνικα? (που δεν εχει και μεγαλη δοση ανακριβειας φυσικα) η πραγματικη αληθεια ειναι και θα παραμεινει μια:

''Η πουτσα μπηκε ΠΟΛΥ βαθεια - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ...''
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οσο και να το χουμε ''του πεταματου'' σαν αθλημα

Του πεταματού η ομάδα των ευρωπαικών τροπαίων ε; Όμορφα πράματα... Ακόμα και η αποψινή ανέλπιστη μεγαλειώδης εμφάνιση δεν αρκεί για να νιώσουν επιτέλους ορισμένοι ποια ομάδα (υποτίθεται) υποστηρίζουν...

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

Όσο για το συμπαθές σωματείο των γερμανοτσολιάδων και των καταδοτών της Χαριλάου (άντε και της Βούλγαρη :P ) πήρε αυτό που πραγματικά της αξίζει και δικαιωματικά της ανήκει τα τελευταία 83 χρόνια, ένα παπάρι 35 πόντους μήκος, ασπρόμαυρο και με δυο κεφάλια.

Στο γήπεδο μέσα βλέπετε αγαπητοί απόγονοι του Γκέμπελς δεν μπορούσαν να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας οι μπάτσοι, όπως σας βοηθούν έξω, στο δρόμο, που τα πράματα ολοένα δυσχαιρένουν και οσονούπω το γεγονός και μόνο να σκέφτεσαι, ενώσο είσαι σε δημόσιο χώρο, ότι είσαι σκουλήκι (πόσω μάλλον να εκδηλώνεσαι ανοιχτά) θα αποτελεί ρίσκο vivere pericolosamente εφάμιλλο της ελεύθερης πτώσης απο τα 20.000 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο...

Φιλοξενούμενοι.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://lipton4.blogspot.com/2009/11/k-83-48.html

κατεβαστε το ματς

και ενα τραγουδακι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΛΗΚΙΑ

ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΣ..Ξέρω τι λες, σ' αυτόν που γνώρισες εχθες
πως δεν μ' αγάπησες ποτέ
ξέρω τι λες...
ξέρω τι λες, σ' αυτόν τον άγνωστο του χθες
πως δεν υπήρξαμε εραστές
ξέρω τι λες...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Οσο και να το χουμε ''του πεταματου'' σαν αθλημα

Του πεταματού η ομάδα των ευρωπαικών τροπαίων ε; Όμορφα πράματα... Ακόμα και η αποψινή ανέλπιστη μεγαλειώδης εμφάνιση δεν αρκεί για να νιώσουν επιτέλους ορισμένοι ποια ομάδα (υποτίθεται) υποστηρίζουν...

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

Ασε φιλε σε λαθος ανθρωπο ''την λες''...

Απλα επειδη δεν ειμαι και πολυ συχνος στο forum λογω δουλειας σε συγχωρω
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σ' ευχαριστώ για την ευσπλαχνία σου, αλλά ειλικρινά δεν τρέχει θέμα.  :)

Scripta manent, απλά.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ....

Στο παλατακι καναμε μια απο τις καλυτερες κερκιδες με παρα πολλα κ ευστοχα συνθηματα.....οπως το οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει, αλλαξτε καναλι η πουτσα ειναι μεγαλη.....εκπληκτικα συναισ8ηματα

κ το θρυλικο
ΟΥΛΕΛΕ! ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ!
κ ιστορια εγραψε +35 στο κεφαλι

αυτο δεν ηταν δοκαρι κ μεσα ηταν ΟΛΟ ΜΕΣΑ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!