έχω νευριάσει, περίμενα πως και πως να δω τον ΠΑΟΚ, άνοιξα και το τόπικ εδώ (δε το ξανακάνω, είμαι γκαντέμης), πήγα στο γήπεδο και μαζί με τα άλλα 30-40 παιδιά δε μπορέσαμε να μπούμε στο γήπεδο.
Από εκεί που δεν υπήρχε χώρος στο γήπεδο ούτε για έναν, βλέπαμε κάτι μαύρες γκόμενες (γυναίκες αθλητών

, κάτι κυρίους με παρέα ή παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο κανονικά, την ώρα που εμείς περιμέναμε και παρακαλούσαμε. Πάντως αν έχεις μέσο μπαίνεις αέρα όπου θες και δε νοιάζεται κανένας να σε διασφαλίσει από τον <<συνωστισμό>>.
Η αστυνομία πολύ πονηρά αλλά ευγενικά μας έστειλε και μακρυά από την είσοδο. Και χάσαμε το παιχνίδι. Ευτυχώς σώθηκαν 10 ευρώ που θα πήγαιναν στον Κυριακού. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν από μακρυά.
Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι, έχω την αίσθηση ότι δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θα δούμε φέτος.
Κάτι ακόμα για τους Αθηναίους ΠΑΟΚτσήδες. Πολλές καινούριες φάτσες. Αν αυτοί οι ξεκάρφωτοι σε μεμονωμένα ματς έρχονταν σε όλα τα ματς στην Αθήνα θα γεμίζαμε 2 πέταλα για πλάκα. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι μόνο εμάς τα αρρωστάκια!