Author Topic: Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ 83-60 Σάββατο 24/10/2009 ώρα 7:30 μμ Mακεδονία tv  (Read 2456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Πολύ κακό ξεκίνημα της χρονιάς από πολλές απόψεις.

Φυσικά θα συμφωνήσω με πολλά καρντάσια εδώ μέσα που διέγνωσαν αδιαφορία στην ομάδα, πράγμα που ξένισε πολλούς από όσους είδαμε το παιχνίδι. Πέραν δε της αδιαφορίας υπήρξε κι ένα "παράτημα" του παιχνιδιού από το 15-λεπτο και μετά.

Η ομάδα παίζει χωρίς playmaker. Καλύτερος απ' όλους τη χθεσινή ημέρα στη θέση αυτή ήταν ο Καλαϊτζίδης που παίζει κατ' ανάγκη στον άσσο. Μ' αυτόν η ομάδα έτρεξε λίγο οργανωμένα. Η άμυνα γενικότερα, αλλά στην περιφέρεια ειδικότερα, γινόταν όχι με τα μάτια αλλά με τη σκέψη.

Αλλά και ο Σούλης ήταν σε πολύ κακό απόγευμα. Αφησε το Ντρόμνιακ εκτεθειμένο να παίζει ένας μ' έναν το ψηλότερο (και νεώτερο) σέντερ του πανελλήνιου και φυσιολογικά να φορτωθεί νωρίς με φάουλ και να χάσει το πλέον (θεωρητικά) αξιόπιστο επιθετικό του ατού. Και όταν τον αντικατέστησε συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο. Αντί να τους πάμε εμείς μέσα στο καλάθι για να τους φορτώσουμε με φάουλ έγινε το αντίθετο. Ελάχιστες φορές είδα dubleteam στους ψηλούς τους. Επίσης σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Σούλης δεν μπόρεσε να τους πείσει να παίξουν για να χαμηλώσουν τη διαφορά.

Με τις γαμημένες τις βολές τι θα γίνει ρε παλικάρια; Επαγγελματίες παίκτες με τέτοια ποσοστά στις βολές είναι απαράδεκτοι.

Μπράβο στο Γιαννακίδη για το θράσσος και τη θέλησή του. Όλοι οι άλλοι πλην ταπούτου και Καλαϊτζίδη, ήταν άλλου.

Δύσκολη χρονιά και η φετινή. Την ψυχή θα μας βγάλουν πάλι. Αμαν.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

fatal_invasion

• Guest
υ.γ ρε το διανοηστε ολοι εσεις που μπαινετε εδω μεσα ως οπαδοι του ΠΑΟΚ ΜΑΣ οτι μας εκαναν πλακα στην κερκιδα κατι πιτσιρικια;
Γιαννιώτη και τι  να κάνεις;να ασχοληθείς με 14χρονα;Είπαμε ενα συνθημα για τις μαναδες τους,ηταν αρκετό.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πανελουδη γυρνα πισω!!!

τι νοοτροπια εχετε ρε πουστη μου ορισμενοι σας με το που  καποιος  κρινει την ομαδα για τα τυγχον χαλια της η στον μπασκετ η στο ποδοσφαιρο και δεν σας αρεσει το γυρνατε σε στυλ πανελουδη γυρνα πισω γουμενε γυρνα πισω.....δηλαδη ελεος....μην ειστε ηττοπαθης..

Πες μου οτι πιστεψες εστω για ενα δεκατο του δευτερολεπτου οτι εννοω αυτο που γραφω!!!
Ελα ρε γραπτε λογε με τα μεγαλεια σου.
Λες και δε με ξες κιολας γαμω το φελεκι μου ;D

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΡΕ!

Offline ved

• Αλλαγή
και παρόλα αυτά για κάποιους φτάιει ο κόσμος που έκανε 500 χλμ και θα κάνει άλλα 500 για να είναι εκεί...

Και όσοι θα βγείτε να πείτε για τον κόσμο, όσο όμορφη ήταν η εικόνα τους στην αρχή του αγώνα, άλλο τόσο απογοητευτική ήταν η αποχώρηση τους από το γήπεδο και τα ειρωνικά τους σχόλια για την κακή απόδοση της ομάδας....Αυτή είναι η περιβόητη "στήριξη"¨και το "εμείς μαζί για μια ζωή"...
http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=2026

ειναι οι ιδιοι γελοιοι που το καλοκαιρι πετουσαν λασπη στον μπανε,,,οι κλασικοι γλυφτες της διοικησης,,οι γνωστοι παπαγαλοι.

MetroStar

• Guest
Λίγα λόγια για παιδιά που κατέβηκαν ως την Αθήνα για τον ΠΑΟΚ. Όσους δεν σας άρεσε κάτι ας πηγαίνατε να το αλάξετε. Καναπεδοκριτική όχι στον ΠΑΟΚ.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δλδ ποσο μεγαλυτερο μπατζετ εχει ο παννεληνιος απο εμας;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petrov

• Αλλαγή
Το ότι λείπουν από αυτό το σύνολο πολλά πράγματα, ήταν προφανές από την αρχή.
Το ότι στο έμψυχο υλικό του Π.Α.Ο.Κ. άντε να ξέρουν 1-2 τι σημαίνει η φανέλα που φοράνε, επίσης ήταν προφανές.
Το ότι πήραμε μέχρι και αντιπαοκτσήδες μπασκετμπολίστες και ένα γυρολόγο προπονητή αλλάζοντας επιτυχημένο προκάτοχο το κάναμε γαργάρα για το καλό του συλλόγου.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ;
ΦΥΓΕΤΕ Χ-Τ-Ε-Σ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Και μην αρχίσουμε πάλι τα "ποιος να έρθει". Όποιος και να έρθει είναι καλύτερος από αυτούς.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
τα 3 τελευταια χρονια πηγαινω στο πανελληνιος-ΠΑΟΚ.τετοιο πραγμα σαν το φετινο δεν εχω ξαναδει.ειχαμε γεμισει ολοκληρο το πεταλο που μας δωσανε.παρα πολλα αδερφια μεινανε απεξω και δυστυχως δεν τους βαζανε.
Ένας από τους τυχερούς για ακόμα 1 φορά ήμουν και πάλι εγώ(όπως στο Περιστέρι).Τελικά μπήκαμε 10 άτομα στην τέταρτη περίοδο για το γαμωτο.Για τον αγώνα δεν μπορείς να πεις απολύτως τίποτα.Το σκορ τα λέει όλα.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

ive4

• Guest
έχω νευριάσει, περίμενα πως και πως να δω τον ΠΑΟΚ, άνοιξα και το τόπικ εδώ (δε το ξανακάνω, είμαι γκαντέμης), πήγα στο γήπεδο και μαζί με τα άλλα 30-40 παιδιά δε μπορέσαμε να μπούμε στο γήπεδο.
Από εκεί που δεν υπήρχε χώρος στο γήπεδο ούτε για έναν, βλέπαμε κάτι μαύρες γκόμενες (γυναίκες αθλητών ;), κάτι κυρίους με παρέα ή παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο κανονικά, την ώρα που εμείς περιμέναμε και παρακαλούσαμε. Πάντως αν έχεις μέσο μπαίνεις αέρα όπου θες και δε νοιάζεται κανένας να σε διασφαλίσει από τον <<συνωστισμό>>.
Η αστυνομία πολύ πονηρά αλλά ευγενικά μας έστειλε και μακρυά από την είσοδο. Και χάσαμε το παιχνίδι. Ευτυχώς σώθηκαν 10 ευρώ που θα πήγαιναν στον Κυριακού. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήρθαν από μακρυά.
Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι, έχω την αίσθηση ότι δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θα δούμε φέτος.
Κάτι ακόμα για τους Αθηναίους ΠΑΟΚτσήδες. Πολλές καινούριες φάτσες. Αν αυτοί οι ξεκάρφωτοι σε μεμονωμένα ματς έρχονταν σε όλα τα ματς στην Αθήνα θα γεμίζαμε 2 πέταλα για πλάκα. Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι μόνο εμάς τα αρρωστάκια!

CLUB LARISA

• Guest
Κανένας δεν είναι ξεκάρφωτος φίλε. Ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα έχει Σύνδεσμο με πολλά καινούργια μέλη, καθόλου διάσπαρτο κόσμο.

fatal_invasion

• Guest
Γιατί Περσέα δεν σε άφησαν να μπεις;Θα θελα να μάθω το λόγο.
« Last Edit: October 30, 2009, 11:39:45 by fatal_invasion »

ive4

• Guest
Κανένας δεν είναι ξεκάρφωτος φίλε. Ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα έχει Σύνδεσμο με πολλά καινούργια μέλη, καθόλου διάσπαρτο κόσμο.

Λέω για τον κόσμο που εμφανίζεται 1-2 φορές τη χρονιά σε αγώνες στην Αθήνα. Οχι για οργανωμένους ή όσους ακολουθούν συστηματικά.

Φαταλ όχι μόνο εμένα αλλά περίπου 30-40 άτομα. Γιατι και καλά είχε τιγκάρει το γήπεδο και δεν υπήρχε χώρος για περισσότερο κόσμο. Ετσι μας είπαν επίσημα.