Author Topic: Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ 83-60 Σάββατο 24/10/2009 ώρα 7:30 μμ Mακεδονία tv  (Read 2455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ευχαριστω ρε λεβεντη Γκαγκα.

Υ.Γ.
Ρε φουστη μου τη αρρωστεια ειναι αυτη ρε γ@μω το φελεκι μου μεσα;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

peja_4

• Guest
Εντος εδρας παιζουμε.
Αντε γερα γαμηστε τους.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το δειχνει πουθενα στο νετ?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
Ευχαριστω ρε λεβεντη Γκαγκα.

Υ.Γ.
Ρε φουστη μου τη αρρωστεια ειναι αυτη ρε γ@μω το φελεκι μου μεσα;
την πατησαμε τελικα ρε φιλε.
εγω το βλεπω μεσω skype απο ελλαδα.μακαρι να μπορουσα να κανω κατι.

το δημοσιουπαλληλικι επεστρεψε στον ΠΑΟΚ.
φερτε 12 τσιακους ρε.
« Last Edit: October 24, 2009, 20:03:07 by gagas »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μαυρα χαλια....εχουμε ξεφτιλιστει εντελως....ανυπαρκτη αμυνα......ανυπαρκτη επιθεση.....δυστυχως επιβεβαιωθηκα.......παρτι κανουν οι ψηλοι τους......ο χαραλαμπιδης οπως ειχα πει διανυει απιστευτη φορμα.....τον αφησαν και ελευθερο.......γαμησε τα....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πανελουδη γυρνα πισω!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
κ ο ταπουτος ο πιο ψυχωμενος..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
αυτά τα κωπρόσκυλα που φοράνε τη φανέλα με τον δικέφαλο σήμερα θέλουν σούτια. Παίξτε με πάθος ρε κωπρόσκυλααααααα :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Ευτυχως δεν πεταξα φετος λεφτα για την παρεα του πανελουδη.ξεφτιλησμενοι

Offline gagas

• Αλλαγή
ζουρε αντε πηδηξου ρε κομπλεξαρα..

DimNaoussa

• Guest
Πανελουδη γυρνα πισω!!!

τι νοοτροπια εχετε ρε πουστη μου ορισμενοι σας με το που  καποιος  κρινει την ομαδα για τα τυγχον χαλια της η στον μπασκετ η στο ποδοσφαιρο και δεν σας αρεσει το γυρνατε σε στυλ πανελουδη γυρνα πισω γουμενε γυρνα πισω.....δηλαδη ελεος....μην ειστε ηττοπαθης..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε δε πειραζει η ηττα αλλα αλλα η μη προσπαθεια  να παιξεις αμυνα , να ματωσεις τη φανελλα

ο  μιλισαβλιεβιτς εκλεισε  πουθενα ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest
και το κακο ειναι οτι εχουμε ρουλη μαρουσι και γαβρο μετα αν στραβωσει με ρουλη(φτου φτου)
παμε χαλαρα για 0/4......... :(

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
το ξεραμε το δυσκολο προγραμμα φιλε  ....................οπως βλεπαμε και τη ανικανοτητα στον ασσο  ...........
αντε τωρα να μαζεψουμε τα κομματια μας για το σκουληκι.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

PAOK_VOLOS

• Guest
Μπράβο στα αδέρφια που τραβήχτηκαν και διδαξαν κερκίδα.Ήταν ο μόνος λόγος που εκατσα να δω μπασκετ σημερα.
Οσο για την ομαδα,τοσο μπορει τοσο παιζει.10 ματς να παιξουμε με πανελλήνιο και στα 10 θα χασουμε πανω απο 10 πόντους διαφορα.Στόχος φέτος είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ειλικρινα δεν ξερω πως μπορει να αλλαξει αρδην η εικονα αυτης της ομαδας......ηξερα οτι θα ειχαμε σοβαρο προβλημα στους ψηλους αλλα αυτο το χαλι........ειναι ψηλοι τωρα ο γκετσεφσκι και ο χελιγουελ;εχουμε εμεις αμερικανους;στο τελος δε ο γιαννακιδης ξεφτιλησε τους ΠΑΝΤΕΣ(πλην του ταπουτου που προσπαθησε) με την προσπαθεια του........
οφειλω παντως να πω οτι ο μαρκοπουλος δεν εστησε ΚΑΘΟΛΟΥ την ομαδα......ηταν προετοιμασμενη αυτη η ομαδα απεναντι στα ατου του πανελληνιου;αφυλακτοι ΟΛΟΙ στο τριποντο....και ειδικα ο χαραλαμπιδης που τα εχει σαν να βαραει ελ.βολες;υπηρχαν double team στον βουγιουκα οπως εκαναν αντιστοιχα αυτοι στον ντρομπνιακ;
αμα εχεις 6 ξενους και παιζει μονο ο ενας(ντρομπνιακ).....αντε και ελαχιστα ο γκρεγκορυ........
παντως σημερα η αμυνα ηταν αυτη που ευθυνεται για τα παντα.......μετα οταν εχασαν την επαφη με το σκορ εκαναν απιστευτες μαλακιες και στην επιθεση.........παντως αυτη δεν ηταν εικονα επαγγελματιων παικτων......να παρατανε το παιχνιδι απο το 6ο λεπτο!
παντως για να πουμε και την πιο σοβαρη αληθεια......ο πανελληνιος ειναι σαφως πιο ετοιμη ομαδα........
μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα............

Offline maria-mtb

• Βασικός
α, ρε ΠΑΟΚ! ο,τι απεμεινε ρε πουστη μου, ο ΛΑΟΣ σου.

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι χαλι ηταν αυτο ρε παιδια..ειδα μπασκετ μετα απο καιρο και θα κανω ακομα παραπανω να δω

κριμα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τα 3 τελευταια χρονια πηγαινω στο πανελληνιος-ΠΑΟΚ.τετοιο πραγμα σαν το φετινο δεν εχω ξαναδει.ειχαμε γεμισει ολοκληρο το πεταλο που μας δωσανε.παρα πολλα αδερφια μεινανε απεξω και δυστυχως δεν τους βαζανε.
τωρα δε ξερω κατα ποσο σωστο ειναι να κανεις χαβαλε και να διακομωδεις την ηττα σου αλλα τη στιγμη που βαλαμε καλαθι και φωναξαμε γκολ και καναμε αμπαλαεα ειχε πολυ γελιο πραγματι.
η ομαδα απαραδεκτη.ξεφτιλα πραγματικη.το μονο που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε σαν αλλοθι ειναι οτι ο πανελληνιος εχει ομαδαρα φετος.
anyway δε γαμιεται,ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Στόχος παραμένει η παραμονή, μην αποπροσανατολιζόμαστε με τις πρώτες επιτυχίες στο κύπελλο, το πρωτάθλημα θα είναι και φέτος γολγοθάς... Διαρκή στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή, αν ο κόσμος, ο μοναδικός στυλοβάτης αυτής της ομάδας την εγκαταλήψει και φέτος τελειώσαμε...

Μπράβο στα αδέρφια που κάνανε το κλειστό της Κυψέλης να σείεται συνθέμελα απόψε! Μακάρι να μας κάνει και η ομάδα περήφανους κάποια στιγμή, το μεγαλείο, η περηφάνια και η ιστορία αυτού του λαού το απαιτούν...