Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Δευτέρα 5/10/2009 ώρα 19:00, Novasports  (Read 6845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
1. Δεν γινεται ρε πουστη μου να παιζουμε παντα οπως παιξαμε χθες στο β ημιχρονο? Με τετοιο παθος, τακλιν, ματι να γυαλιζει, να πεφτουν κορμια, να τρωνε σιδερα. Γιατι ρε πουστη μου δεν επαιξαν ετσι και στο πρωτο ημιχρονο?Γιατι δεν επαιξαν ετσι και στα προηγουμενα παιχνιδια?Ποιος ΠΑΟΚτσης θα ειχε παραπονα βλεποντας τετοια θεληση, ακομα κι αν η ομαδα δεν επαιρνε βαθμους?Στο δευτερο πολυ μεγαλη βελτιωση ΚΑΙ στην κυκολοφορια της μπαλας. Ισως η καλυτερη φετινη εμφανιση αυτη του β ημιχρονου.

Μακάρι να μπορέσει κάποιος να μας απαντήσει αδερφέ..
Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ.

P.S. Κομπλεξικές σκατόγριες!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά υπάρχει βιντεάκι με τις φάσεις του αγώνα εκτός από το γκόλ μόνο του, γιατί την αθηναϊκή κυριακή αποφεύγω να την βλέπω???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έλα τασούλη

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26019

Υ.Γ Βάλανε βενζίνη σήμερα στο αυτοκινητάκι...?

:P
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
στην φαση του γκολ ειμαστε και τυχεροι! αν το επιανε ο τερμας και πηγενε στουσ δικουσ μας η πορνη ηταν οφσαιτ και οι δυο...τελος καλο... μπραβο σε ολους!!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Νικες με το ελαχιστο σε ολα τα ματς και τιποτα αλλο.
Οι παιχτες στο ματς με τη γρια το καταφεραν και μπραβο τους
Αμα δεν το βαζανε θα ηταν αξιοι της μοιρας τους
Ετσι ειναι η μπαλα, αμα το βαλεις εστω και στο τελος εισαι μαγκας, αμα δεν το βαλεις το βουλωνεις και υπομενεις τις συνεπειες

Προσωπικα μου αρκει και ελπιζω σε συνεχεια σε νικες σκοπιμοτητας. Για μπαλαρα και λοιπα δε με ενδιαφερει, υπαρχει κι η μπαρτσελονα
Με τις νικες εδραιωνεσαι

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/198662

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σ. Μηλιορίδης (διαπιστευμένος), Σ. Σαράφης ( διαπιστευμένος): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των κ.κ. Σ. Μηλιορίδη και Σ. Σαράφη: Συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ και στους κ.κ. Σ. Μηλιορίδη και Σ. Σαράφη ποινή επίπληξης.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
μηλιωριδης και σαραφης τι εκαναν ? αν μπινελικιασανε εκεινο το λαμογιο που ειναι στον παγκο της γριας τον κολιαδη καλα
κανανε και μπραβο τους......

fatal_invasion

• Guest

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
1.   Η ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
2.   Αντελίνο Βιεϊρίνια:Ο καλύτερος μας παίχτης με διαφορά
3.   Μπορεί να κερδίσαμε αλλά ακόμα δεν με πείθει η ομάδα(θα δούμε όταν θα είμαστε πλήρης τι εικόνα θα έχουμε)
4.   Η διαιτησία ενώ στα προηγούμενα 2 εκτός έδρας παιχνίδια ήταν κατά μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν υπέρ μας.
5.   Για τρίτο σερί παιχνίδι δεν δεχόμαστε τέρμα
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ