Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Δευτέρα 5/10/2009 ώρα 19:00, Novasports  (Read 6920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
o παπαζογλου το μονο που θελει ειναι καμιά 2-3 παιχνιδια, μακαρι να αρπάξει την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
North όχι βέβαια. Φυσικά και δε δείχνει ένας παίκτης την αξία του σε 70 λεπτά. Δείχνει όμως την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται. Όταν δε μπορεί να κάνει κοντρόλ ... θέλει δουλειά. Μακάρι βέβαια το παιδί να μπει και να βοηθήσει. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία !
Εγώ δε τον έχω δει ποτέ να παίζει για να είμαι ειλικρινής. Το ελάχιστο που είδα δε μου άρεσε. Αυτός είναι και ο λόγος που δε τον εμπιστεύομαι. Τέσπα, βλέπουμε :)
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω λεω να παμε ολοι γηπεδο την δευτερα και να σχολιαζουμε αν ο κοντρερας παιζει δεξια η στοπερ αν ο παπαζογλου το χει η δεν το χει αν ο σαντος φορεσει επιτελους το καφε δερματινο αν ο εκφωνητης στην τουμπα μιλαει παραξενα αν ο οργανωτης φωναζει η δεν φωναζει αυτα που θελουμε  αν ο γκαρσια ειναι η δεν ειναι περιπατητης αν μας λειπει ο σωτηρακης ο μπαλαφας η καλυπτομαστε με την παρουσια του ιβιτς αν αν αν αν....

μαλλον αδυνατουμε οι περισσοτεροι να κατανοησουμε οτι η ομαδα σε αυτον τον αγωνα μας εχει αναγκη 90 λεπτα να κανουμε την τουμπα ΤΟΥΜΠΑ

και οχι καφενειο φορουμ η ραδιοφωνο...μπορουμε επιτελους σε εναν αγωνα να ασχοληθουμε με την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ και οχι με των αλλων;

και αν οι αλλοι τα κανουν μανταρα παλι δουλεια αλλων ειναι να τα ξεμπλεξουν

σορρυ αν παιρνει η μπαλα πολλους που δεν θα πρεπε...αλλα ημαρτον ρε με τις αναλυσεις...ημαρτον

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δηλαδή ρε μπίλυ η ενασχόληση πολλών εδώ μέσα με το αγωνιστικό κομμάτι έγινε ξάφνικα πρόβλημα κ εμπόδίζει τον χ οπαδό από το να βγάλει το λαρύγγι του στο γήπεδο...?

Μην τρελλαινόμαστε άδικα....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
αλλοι αφησαν σπιτια,γυναικες μεσημεριατικα να πανε σουρωτη για το καλο του ΠΑΟΚ και μερικοι κανουν και κριτικη πληκτρολογιου κιολας....
 Οποιος ειναι ευχαριστημενος με 6 βαθμους σε 5 ματς,αποκλεισμο απο ευρωπη ,χαλια μπαλα και κακο κλιμα μικραινει τον ΠΑΟΚ οχι τα παλικαρια που πηγαν στην προπονηση και μιλησαν ησυχα ,ομορφα και ντομπρα.

άλλο ήταν το προβλημά μου : Το ότι χρειάζεται να φτάνουμε σε αυτόν τον τρόπο για να ζητήσουμε από τους παίκτες κάτι αυτονόητο που είναι μέσα στις υποχρεώσεις τους.
Δεν είμαι ευχαριστημένος με τα φετινά, απλά είμαι εδώ και χρόνια σε αναζήτηση μιας άλλης λογικής για να φτάσουμε στην κορυφή, αφού οι γνωστοί κλασικοί τρόποι μας έχουν δώσει μολις 2 τίτλους μετά το 1985.
Αν είχα το δικαίωμα κριτικής με βάση τα χιλιόμετρα τότε πίστεψέ με πως θα είχα πολλά δικαιώματα, αλλά δε τα κάνουμε για να τα λέμε, αλλά επειδή έτσι μας αρέσει. Κι εσύ από τον Πανελλήνιο το ξέρεις καλύτερα.

Από δώ και πέρα αρχίζει η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ, τα καλύτερα έρχονται (έστω και με αργούς ρυθμούς). Με τον γριακλή είναι μόνο η αρχή!

Offline t.b

• Αλλαγή

εντιτ: τι διαβαζω, παλι τον κοντρερας θα βαλει δεξια;  :gruebel:

Πες μας οτι κάνεις πλάκα αδερφέ έτσι?.......

οχι ρε τι πλακα..σε αθλητικο σαιτ το διαβασα

Πέστε ότι κάνετε πλάκα ρεεεεεεε...... δεν είναι αστεία αυτά.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ενω Αραμπατζης δεξι μπακ ειναι καλυτερα?Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...
 Τεσπα και γω στο κεντρο της αμυνας γουσταρω τον Κοντρερας αλλα ετσι οπως ειμαστε στην αμυνα μεχρι τωρα δεν θα μου προκαλεσει εντυπωση οτι και αν δοκιμασει ο Σαντος!

Offline t.b

• Αλλαγή
ας παίξει επιτέλους ο Κοντρέρας και ας παίξει στην θέση του.
Βαρέθηκα τις αλχημείες.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

ÕðïôïíéêÞ ç êßíçóç ôùí åéóéôçñßùí

×ùñßò ìåãÜëï åíäéáöÝñïí êýëçóå ç ÷èåóéíÞ ðñþôç ìÝñá êõêëïöïñßáò ôùí åéóéôçñßùí ãéá ôïí áãþíá ôçò ÄåõôÝñáò êüíôñá óôïí ÇñáêëÞ. Ëéãïóôïß ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ ðÝñáóáí áðü ôçí Ôïýìðá êáé ðñïìçèåýôçêáí åéóéôÞñéï, ìå ôéò åêôéìÞóåéò íá êÜíïõí ëüãï ãéá áýîçóç ôïõ åíäéáöÝñïíôïò üóï èá ðåñíïýí ïé ìÝñåò. Ùóôüóï, ç õðïôïíéêÞ êßíçóç ÷èåò, åßíáé åíäåéêôéêÞ ôçò áðïãïÞôåõóçò êáé ôïõ ðñïâëçìáôéóìïý, ðïõ õðÜñ÷ïõí óôïí êüóìï ôïõ ÄéêåöÜëïõ ãéá ôéò Üó÷çìåò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò êáé ôá áñíçôéêÜ áðïôåëÝóìáôá. ÐÜíôùò, èåùñåßôáé âÝâáéï, üôé ôç ÄåõôÝñá óôçí Ôïýìðá èá Ý÷åé ðÜëé ðïëý êüóìï, áöïý ùò ãíùóôü õðÜñ÷ïõí 21.100 äéáñêåßáò, åíþ åßíáé êáé ßäéïí ãíþñéóìá ôïõ ¸ëëçíá íá ôá êÜíåé üëá ôçí ôåëåõôáßá óôéãìÞ. Óõíåðþò, äåí èá åßíáé ëßãïé åêåßíïé ðïõ èá ðÜíå óôï ãÞðåäï ôçí ýóôáôç þñá…

http://www.metrosport.gr/archives/31312

êáëç êåñêéäá ìïõ ìõñéæåé ôçí äåõôåñá...

GeorgT

• Guest
Μπα απλα θα φύγουν σχεδον ολα τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή λογο της πορείας μας μεχρι τωρα!

Παντως το ρεπορτάζ λεει Μαλεζα + Αραμπατζη εξω, Παπαζογλου κ Μπιζειρα μεσα (στο περίπου):

Με τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με τη βασική ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο Περιστέρι αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του, καθώς στις δυο προπονήσεις που έχουν γίνει από τις αρχές τις εβδομάδας δεν αποκάλυψε σχήμα μέσω των ασκήσεων τακτικής. Οι αλλαγές αφορούν την άμυνα και την επίθεση, δύο γραμμές στις οποίες οι ισορροπίες, όσον αφορά τους διαθέσιμους παίκτες, αλλάζουν σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Ο Πάμπλο Κοντρέρας έγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή στο Περιστέρι και είναι πλέον έτοιμος για το πρώτο του 90λεπτο. Ο Χιλιανός διεκδικεί θέση στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ έναν εκ των Μαλεζά και Τσιρίλο (ο Ιταλός έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής στην ενδεκάδα). Στα δύο άκρα, οι μέτριες εμφανίσεις του Αραμπατζή ίσως οδηγήσουν τον Σάντος στην τοποθέτηση του Μπιζέρα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επιστροφή. Οι ισορροπίες στη μεσαία γραμμή δεν αλλάζουν, καθώς Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν και Ιβιτς διεκδικούν τρεις θέσεις. Στην επίθεση, ο Θανάσης Παπάζογλου, που εξέτισε την ποινή του, είναι ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος επιθετικός και λογικά θα έχει θέση βασικού, ενώ στα άκρα ως φαβορί προβάλλουν οι Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4669691

Offline toy

• Αλλαγή
Να δείς που θα καταφέρει να αφήσει εκτός το καλύτερο σέντερ μπακ της προηγούμενης αγωνιστικής...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Diego-4

• Guest
Τούμπα ΌΝΕΙΡΟ την Δευτέρα , με 10.000 - 15.000 κόσμο και φωνή απο το 0 εώς το 90 , όπως παλιά!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σωστος ο Diego.
Μη σου πω αδερφε πως οι μελετες για το νεο γηπεδο θα πρεπει να αφορούν χωρητικοτητσ οχι πανω απο 16.000.
Ενα γηπεδο 16.000 θεσεων χρειζεται ο ΠΑΟΚ για να ερθουν τα πραματα και παλι στα ισια τους.-

Offline cure

• Αλλαγή
Αδερφέ μου Σπαρτιάτη, ελπίζω να μη παρεξηγηθείς, αλλά αυτές είναι απόψεις σκουληκιών, που προτιμούν την ομαδούλα τους γειτονιά και τους 10.000 μαλάκες που φάγανε τον παπά της θκουληκίστικης προπογάνδας του θαουρίδη, να κρατάνε χουντικά μία γραμμή στις απόψεις τους.

Αυτό που εγώ λατρεύω στον ΠΑΟΚ είναι αυτό που εσείς ονομάζεται γκρίνια για τα πάντα. Εγώ το λέω ατίθασο πνεύμα. Ο χειρότερός μου εφιάλτης είναι να ακούω μια μέρα από τους ΠΑΟΚτσήδες το ίδιο τροπάρι και να φιμώνονται οι αντίθετες φωνές.

Επίσης στον ΠΑΟΚ δεν αρμόζουν γήπεδα 10.000. Κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚτσής από τον άλλον για να νομίζει πως έχει δικαίωμα να τον θέλει εκτός Τούμπας. Είναι τραγικό να θεωρώ εγώ εσένα πως δεν έχεις δικαίωμα να μπεις στο σπίτι σου. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κλειστό club. Στον ΠΑΟΚ αρμόζουν γήπεδα των 50.000 γεμάτα!

Και για να είμαι On topic ωωω γαμήστε τη γριά, ωωω οθωμανικά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
Έχουμε 2 ματς εντός έδρας τα οποία ΘΑ κερδίσουμε οπωσδήποτε. Με 2 νίκες αλλάζει η ψυχολογία όλων. Επιστρέφουν και οι βασικοί που απ'ότι φαίνεται μας έχουν λήψει πολύ και προχωράμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να κάνουμε από δω και πέρα το καλύτερο δυνατό.

ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ. ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ. ΤΕΛΟΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
κολογρια κολογρια εμαθα πως το κανεις οχι απο 'κει που κατουρας κολογρια αλλα απο 'κει που κλανεις
σημερα εφτασα σαλονικη (μετα απο 1 μερα ταξιδι) και μετα απο 10 χρονια θα ειμαι παλι στην 4α
αντε να ξανανιωσουμε 17 ξανα ;D ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

GeorgT

• Guest
εισιτήρια εχει πάντως δεν θα εχεις πρόβλημα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
PAOKCURE εννοειται πως στον ΠΑΟΚ αρμόζουν γήπεδα 50 και πλεον χιλιάδων θεσεων.
Αν υπαρχει μια ομάδα στην ελλαδα πουδικαιούται τετοια γηπεδα αυτή είναι μονο ο ΠΑΟΚ.
Με πληγώνει όμως το πως βλεπουμε το καθε ματς. Δε μπορώ να δεχτώ πως το ματς με γκευ είναι τοσο ιδιαιτερο που πρεπει ο καθενας να ψαχτει για το εισιτήριο ενα μηνα πριν και  τα υπολοιπα (στη προκειμενη περιπτωση με τη γρια οπου η ομάδα μας χρειάζεται πολυ περισσοτερο απ όσο πριν 3 αγωνιστικες και θα επρεπε να εχουμε 30 χιλ μεσα και αλλες 20 εξω) να αντιμετοπίζονται με αδιαφορια.
Δε δεχομαι οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ζει για ενα ματς το χρονο με το γκευ. Αυτο κι αν με μειώνει.
Εμεις δεν εχουμε κανενα ως παιχνίδι της χρονιας, ΟΛΑ εχουν την ιδια σημασία, είτε ειναι με τους γκευ ειτε ειναι με τον λεβαδειακο ειτε με τη γρια. Οι άλλοι 15 ζουν για 2 παιχνιδια τελικους στη χρονια τους, οποτε παιζουν με το ΠΑΟΚ! και οχι ο ΠΑΟΚ με καποιο απο τα 15 λιμα.
Συνεπως, με προσβαλει το θεαμα της ουρας απο τα ξημερωματα και οι φωτογραφιες μπροστα στο καθε κολκα με το "μαγικο χαρτακι" (λες και ο γκευ ειναι η μεικτη κοσμου με ολη τη ποδοσφαιρική αφροκρεμα) της αναμετρησης ΠΑΟΚ-γκευ και τρεις αγωνιστικες αργοτερα που η ομαδα χρειαζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη νικη να ειμαστε στα @@ μας...
Απο αυτη την αποψη και μονο ειπα για γηπεδο 16 χιλ θεσεων (φυσικα και δε το εννοω) ωσπου να επανελθει η φυσιολογικη νοοτροπια και ταξη στην οπαδικη σκεψη: δηλαδη υπαρχει ο ΠΑΟΚ και αλλες 15 ομαδες και καθε Κυριακη θα σας γαμω τη μανα με γηπεδο γεματο.

-----
οσο κι αν ακουγεται αποκρουστικο...

βρωμογρια στησε κωλο.
τη δευτερα θα σου φυγει το λουμπαγκο.
« Last Edit: October 01, 2009, 11:54:24 by spartiatis »

Diego-4

• Guest
Εγώ αναφέρομαι σε 10000 κόσμο και εννοώ 10000 λαρύγγια=φωνή . Δεν αναφέρομαι σε 45000 κόσμο με 45000 λαρυγγίτιδες=σιωπη.
Όταν κάνω την αναφορά μου στο συγκεκριμένο νούμερο των 10000 , αναφέρομαι σε συγκεκριμένο γεγονός που έχει να κάνει με τον παλμό της κερκίδας και την φωνή.
Και απο επιστημονική πλευρά  να το δούμε , ένα γήπεδο 35.000 θέσεων με 10.000 κόσμο οπου και οι 10000 είναι φωνακλάδες , παράγει περισσότερα decibel , απο ένα γήπεδο 35.000 θέσεων , με 35.000 κόσμο απο τους οποίους φωνάζουν μόνο οι 10.000. Η ύλη απορροφάει το κύμα και ο ήχος είναι κύμα, όπως είναι γνωστό.Άρα οι υπόλοιποι 25.000 που δεν φωνάζουν λειτουργούν ώς μονωτικά υλικά.
Σίγουρα θα προτιμούσα ένα γήπεδο 35.000 θέσεων , με 35.000 κόσμο και 35.000 φωνακλάδες.Αυτό θα ήταν το μέγιστο.
Εγώ τον ΠΑΟΚ Cure τον θελω σε γήπεδο 100.000 θέσεων !

« Last Edit: October 01, 2009, 12:22:28 by Diego-4 »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αληθευει οτι απο την επισκεψη στην προπονηση ο μονος που τ ακουσε πιο πολυ απ ολους ηταν ο μουσλι?ετσι ακουσα στο ραδιοφωνο.ισχυει?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!