Author Topic: ΠΑΟΚ - ηρακλής 1 - 0 Δευτέρα 5/10/2009 ώρα 19:00, Novasports  (Read 6831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Περσεα, δεν ηταν λαικο δικαστηριο. Στα λαικα δικαστηρια και γω ειμαι αντιθετος γιατι νομιζω οτι χειροτερευουν παρα διευκολυνουν καταστασεις. Εγω το βλεπω σαν "τραβηγμα αυτιου" το οποιο θεωρω σωστη εκπαιδευτικη μεθοδο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
αλλοι αφησαν σπιτια,γυναικες μεσημεριατικα να πανε σουρωτη για το καλο του ΠΑΟΚ και μερικοι κανουν και κριτικη πληκτρολογιου κιολας....
 Οποιος ειναι ευχαριστημενος με 6 βαθμους σε 5 ματς,αποκλεισμο απο ευρωπη ,χαλια μπαλα και κακο κλιμα μικραινει τον ΠΑΟΚ οχι τα παλικαρια που πηγαν στην προπονηση και μιλησαν ησυχα ,ομορφα και ντομπρα.
« Last Edit: September 30, 2009, 12:07:21 by northeagle_4 »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τελικά ακόμη και στα πιό αυτονόητα είναι δύσκολο να συμφωνήσουμε.......

Ε ρε αρρώστεια.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline toy

• Αλλαγή
+1926*1926
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

xalllara4

• Guest
Δε ξέρω που να το γράψω, και δεν ξέρω ακόμα κι αν θα κάνει καλο η κακό, ίσως να κάνω και κακό που "μπριζωνω" τα

παιδιά στη θεσσαλονίκη ενώ είμαι στο εξωτερικό...

Κάνα "κραξιμο" σε προπόνηση θα πέσει?

Το είπα και πριν, μπορεί να κάνει και κακό, αλλα εγώ θυμάμαι κάτι χρονια πριν που τέτοια αποτελέσματα δε τα

δεχόμασταν και δε περνούσαν έτσι. Επί δυο χρονια ο γαύρος έρχεται στη τούμπα λειψός και παίρνει αποτελέσματα.

Μήπως κάποιοι πρέπει να τα ακούσουν ? Λάθος. Μήπως ΟΛΟΙ πρέπει να τα ακούσουν? Γενικά. Μήπως το "Hλεκτροσοκ" που

αναφέρετe κάποιοι πρέπει να το κάνει ο κόσμος?

Διότι ακόμα έχουμε σεπτέμβριο, κι αν είναι να πιάσει το κράξιμο θα πιάσει τώρα. Μετά θα είναι αργά.

μπράβο σε όλους τους!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009 ...It's the first day of the rest of your life!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ρε παιδια αδικα χαλιεστε...εδω βρεθηκαν ανθρωποι να μας κραξουν επειδη πηγαμε στην Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λεγοντας οτι πηγαμε για την λεζαντα και για να βγουμε καμια φωτο,δεν θα μας κραξουν που πηγαμε στην προπονηση χθες?ανοσία εχω αρχισει να παθαινω εδω μεσα με τις συμπεριφορες και τις κριτικες ορισμενων....
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ και σε οποιον αρεσει....

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Περσέας4
Αν ο Ζαγοράκης είχε "διaλyσει" την ομάδα και μετά δεν ασχολούνταν κι από πάνω καλά θα κάναμε να τον λέγαμε και κοιμισμένο και ότι άλλο θες.Αλλα βλέπεις ότι την παλεύει την δουλειά,δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χερια,έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Διαφωνώ κι εγώ με τέτοιου είδους πρακτικές από τον κόσμο,μου θυμίζουν λίγο μπακάλικο και μπάχαλο, αλλα πιστεύω ότι οι παίχτες μας δεν έχουνε καταλάβει που παίζουνε και το ειδικό βάρος που έχει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΠΑΟΚ.Ίσως μια πιο συχνή επαφή με τους οπαδούς τους κάνει καλο στην νοοτροπία τους,να νιώσουν τις απαιτήσεις μας,να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πρόβατα που πάνε σε πανηγύρια τις κυριακές αλλα ότι τους στηρίζουμε γιατί έχουμε από αυτούς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,δεν τους αγαπήσαμε ξαφνικά .

Offline gagas

• Αλλαγή
αν δεν αρεσει στους ποδοσφαιριστες μας να τους κανουν παραπονα με ομορφο τροπο, οταν φωναζουν το ονομα τους στο γηπεδο να βγαινουν κ να λενε οτι δεν το θελουν γιατι ειναι επαγγελματιες..
εγω βλεπω οτι αυτη η κινηση ισχυροποιησε ακομα περισσοτερο τον σαντος κ την επιλογη ζαγορακη να τον κρατησει..κ οτι εθεσε προ των ευθυνων τους παικτες που τοσες φορες χειροκροτησαμε. ισως βοηθηθηκε λιγο κ ο ζαγορακης με αυτη την κινηση,καθως σιγουρα ειναι μερικα απο τα λογια που ηθελε κ αυτος να πει στους παικτες..αλλα δεν μπορει!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
Καλά κάναν τα αλάνια κ σ' όποιον αρέσει.  :P

Offline gagas

• Αλλαγή
Ðïõ íá ðáßñíåéò èÝóç ôþñá!!!

Ìå ñùôÜíå áñêåôïß ößëïé áí åßìáé õðÝñ ôçò óçìåñéíÞò åðßóêåøçò ôùí ïðáäþí óôç ÓïõñùôÞ. ÈÝóç äåí èá ðÜñù, ãéáôß áðëïýóôáôá ðïëëïß ìå ðåñéìÝíïõí óôç ãùíßá. 

Èá áó÷ïëçèþ ìå ôç ëåéôïõñãßá ôùí ìåãÜëùí ïìÜäùí. ÅðéóêÝøåéò óôéò ðñïðïíÞóåéò, Ý÷ïõí êÜíåé ïé ïðáäïß ôçò Ñüìá, ôçò ÑåÜë Ìáäñßôçò, ôçò ËÜôóéï, ôïõ ¢ãéáî êáé ðïëëþí Üëëùí. Óôçí ÅëëÜäá, ï Ïëõìðéáêüò åîåéäéêåýåôáé ìáæß ìå ôïõò äéêïýò ìáò, áëëÜ êáé ç ÁÅÊ Ý÷åé ðñïóöÝñåé áíÜëïãá ðåñéóôáôéêÜ óôï ðáñåëèüí.
Åßíáé ìßá äéáäéêáóßá ðïõ áêïëïõèïýí ïé ïðáäïß ôùí ìåãÜëùí ïìÜäùí.
Ôï áí åßíáé óùóôü Þ ëÜèïò, åßíáé êÜôé ðïõ êáëåßóôå íá áðáíôÞóåôå åóåßò. Åãþ áðëÜ áíáöÝñù ôá äåäïìÝíá.
Ìïõ Ýëåãå ðñüóöáôá Ýíáò ößëïò ìïõ, êïëëçôüò ðïäïóöáéñéóôÞ ðïõ Ýðáéîå óå ïìÜäá ôïõ åîùôåñéêïý.
Óôï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï ôçò ïìÜäáò ðïõ Ýðáéæå ï äéêüò ôïõ, õðÞñ÷å Ýíá óôåíü ðïõ Ýðñåðå íá ôï ðåñÜóåéò ìå ôï áõôïêßíçôï êáé óôç óõíÝ÷åéá Ýâãáéíåò óå Ýíá îÝöùôï. Åêåß óå ðåñßìåíáí ïé ïðáäïß ôçò ïìÜäáò, üðïõ óå Ýâñéæáí, óå Ýöôõíáí, ðïëëÝò öïñÝò Ýôñùãåò êáé êáìéÜ øéëÞ.
Áõôü äåí óõíÝâç óôïí ÐÁÏÊ óÞìåñá, áëëÜ äåí ìðïñþ íá ôï áðïêëåßóù ðùò äåí èá óõìâåß óôï ìÝëëïí.
Ç åðßóêåøç Ýãéíå óå ìßá ðåñßïäï ðïõ ï ÐÁÏÊ äåí ôñáâÜåé êáé ðïõ êÜðïéïé, åêôéìþ óôçìÝíá, óðÝñíïõí ìéêñüâéá ãéá ôï èÝìá ðñïðïíçôÞ.
Ôá áðïäõôÞñéá Ý÷ïõí áõîçìÝíï «åãþ» ôùí ðñùôïêëáóÜôùí ðáéêôþí, õðÜñ÷ïõí êÜðïéïé ðïõ üôáí äåí ìðáßíïõí åíäåêÜäá óôñáâþíïõí ëåò êáé Ýðéáóáí ôçí ãõíáßêá ôïõò óôï êñåâÜôé ìå ôïí êïëëçôü ôïõò êáé ï ìç÷áíéóìüò ôïõ ÐÁÏÊ äÝ÷åôáé ìßá Üíåõ ðñïçãïõìÝíïõ ðßåóç.
Ï ìç÷áíéóìüò ôùí êáëþí ðñïèÝóåùí êáé ü÷é ôçò óôçìÝíçò êáôÜóôáóçò ðñïçãïýìåíùí éäéïêôçóéþí.
Ïé ïñãáíùìÝíïé Þôáí åîáöáíéóìÝíïé.
Èåùñïýóáí äåäïìÝíï ðùò ôï ðñÜãìá åßíáé åëåã÷üìåíï êáé äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ðáñÝìâïõí ðëÝïí.
Ôï Ýêáíáí Üëëùóôå êáé ðïëý ìÜëéóôá, üôáí ç ïìÜäá äåí åß÷å êïñïßäßóôéêï ðñüâëçìá, áëëÜ åß÷å ðñüâëçìá åðéâßùóçò.
Èåùñïýóáí ðùò ðëÝïí ðñÝðåé íá áíáëÜâïõí èÝìáôá ïñãÜíùóçò, åêäñïìÝò, óõíèÞìáôá êáé ðñïóôáóßáò ôçò ïìÜäáò åíôüò ôïõ ãçðÝäïõ. ¸ëá üìùò ðïõ ôï ðñÜãìá Üëëáîå.
¢ñ÷éóáí íá áíôéëáìâÜíïíôáé ðùò ï ÐÁÏÊ êéíäõíåýåé.
Êáé ôé ðÞãáí êáé Ýêáíáí óÞìåñá;
ÁðëÜ îåêáèÜñéóáí óôïõò ðáßêôåò ðùò åßíáé ÏÉ ÂÁÓÉÊÏÉ ÕÐÅÕÈÕÍÏÉ ãéá ôçí åéêüíá ôçò ïìÜäáò.
Ðùò ç åðï÷Þ ðïõ ï Ýíáò – ðñïðïíçôÞò – Þôáí ôï èýìá, ðÝñáóå êáé äåí åðéóôñÝöåé.
Êáôïíüìáóáí áõôïýò ðïõ îÝñïõí ðùò êÜíïõí êáêÞ åîùãçðåäéêÞ æùÞ êáé ôïõò ðñïåéäïðïßçóáí, îåêáèÜñéóáí óôïí Âñýæá ðùò äåí ðåéñÜæåé íá îïäåõôåß êáé êáíÜ øéëü ãéá áðïæçìéþóåéò, áí åßíáé ãéá ôï êáëü ôçò ïìÜäáò êáé áñêåôÜ Üëëá ðïõ áíáöÝñù áýñéï óôçí ÅÎÅÄÑÁ.
Åßíáé áëÞèåéá ðùò ðïëëïß èá ðáñáîåíåõôïýí ìå ôïí âáèìü ùñéìüôçôáò ôùí ïñãáíùìÝíùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ èá Ýðñåðå íá ãíùñßæïõí ðùò ïýôå ôï ìéêñüâéï ìðïñåß íá ôïõò âÜëåé êáíåßò óôçí øõ÷Þ ôïõò, ïýôå íá ôïõò ðåßóåéò ãéá ôï ôé åóôß ÐÁÏÊ.
ÎÝñïõí ðïëý êáëýôåñá ðïéï åßíáé ôï óùóôü, áðëÜ ãéáôß ãíùñßæïõí áðü ÐÁÏÊ.
Êáé áðü ÐÁÏÊ äåí ãíùñßæïõí ïé èáìþíåò ôùí ñáäéïöþíùí, ïýôå ïé èáìþíåò ôùí ìðëïãê, ïýôå êáí óçìáíôéêÞ ìåñßäá ôùí ìßíôéá.
Ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýíáò éäéüìïñöïò óýëëïãïò, ìå ðïëëÝò ðáñáîåíéÝò, áëëÜ êáé ðïëëÝò óôéãìÝò ðïõ óå êÜíïõí íá óâÞíåéò üôé óå öïñôßæåé ìÝóá áðü ôçí âëá÷éÜ ðïõ õðÜñ÷åé ãýñù óïõ.
Ï ÐÁÏÊ äåí åßíáé «óêõëÜò», äåí åßíáé ìüäá, åßíáé ñïê åí ñïë êáé áëçôåßá ìå ôçí èåôéêÞ ðëåõñÜ ôçò ëÝîçò.
Äåí åßíáé âëá÷üìáãêáò, êüôá ëõñÜôç ðïõ ëõãßæåé óôç ðñþôç äõóêïëßá. ÎÝñåé íá óõã÷ùñåß êáé áíáãíùñßæåé ôï óùóôü.
Íá ôïí ðáñáìõèéÜóåéò äåí ìðïñåßò, ðáñÜ ìüíï üôáí ôï èÝëåé êáé üôáí ôï ðáñáêÜíåéò èá ôçí áêïýóåéò óôåñåïöùíéêÜ. ÊáìéÜ öïñÜ êáé ðñïåéäïðïéçôéêÜ… üðùò óõíÝâç êáé óÞìåñá.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=112

ëååé áðëá ôçí áëçèåéá

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ΑΛΗΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΥΡΙΞΗ ΡΕ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ? ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΙΣΩ ΡΕ
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline cure

• Αλλαγή
ΠΕΤΆΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ Ο ΚΟΛΚΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΤΑ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗ.
Άντε ρε πάγενε από δω. Οι οπαδοί βλάκα δεν την είπαν στον Σάντος γιατί αυτό το θέμα το εμπιστεύτηκαν στον Ζαγοράκη. Αν τη λέγανε στον Σάντος θα ήταν παρέμβαση στο έργο του. Ενώ τώρα απλά και όμορφα έπαιξαν το ρόλο του οπαδού και τίποτα παραπάνω.
Δεν τον βγάλανε λάδι όπως κατάλαβες ή όπως θέλεις να καταλάβεις.

Άντε να μη τρελαθούμε επιτέλους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μου έλεγε πρόσφατα ένας φίλος μου, κολλητός ποδοσφαιριστή που έπαιξε σε ομάδα του εξωτερικού.
Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που έπαιζε ο δικός του, υπήρχε ένα στενό που έπρεπε να το περάσεις με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έβγαινες σε ένα ξέφωτο. Εκεί σε περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας, όπου σε έβριζαν, σε έφτυναν, πολλές φορές έτρωγες και καμιά ψιλή.
και μετα ξυπναγες κολκα

με τις γριες μονο προσοχη στα στημενα, γκολ δεν τρωμε αλλιως

εντιτ: τι διαβαζω, παλι τον κοντρερας θα βαλει δεξια;  :gruebel:
« Last Edit: September 30, 2009, 14:12:45 by blue_eyes »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τελικά παίζει ο Μουσλίμοβιτς ή πάλι δίχως επιθετικό θα είμαστε;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

zagorakis

• Guest
ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παμπορίδης Β. ΕΠΣ Κιλκίς

ΒΟΗΘΟΣ Σαραιδάρης Δ. ΕΠΣ Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ Τρύφων Π. ΕΠΣ Δράμας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μήτσιος Χ. ΕΠΣ Ηπείρου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μπίκας Γ. ΕΠΣ Χαλκιδικής

http://www.sport24.gr/html/ent/625/ent.318625.asp

CLUB LARISA

• Guest

εντιτ: τι διαβαζω, παλι τον κοντρερας θα βαλει δεξια;  :gruebel:

Πες μας οτι κάνεις πλάκα αδερφέ έτσι?.......

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μαλιστα.. καλως τον "πηδηχτουλη"..

Τελικά παίζει ο Μουσλίμοβιτς ή πάλι δίχως επιθετικό θα είμαστε;

Παιζει και ο Παπαζογλου.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο Παπάζογλου έδειξε πως θέλει καιρό ακόμα για να μπορέσει να ανταπαξέλθει...
Από το τίποτε πάντως καλύτερα αυτός
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
Που το εδειξε ο παπαζογλου αυτο ? στα 70 λεπτα συνολο που επαιξε ?
  Θα τον δουμε μεθαυριο σε ολοκληρο ματς.Εγω αυτον τον πιστευω πολυ.
Ελπιζω αυτο με κοντρερας να ειναι πλακα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
οχι ρε τι πλακα..σε αθλητικο σαιτ το διαβασα