Author Topic: πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0 - 0 Τετάρτη 23/09/2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 5917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Και όσο για τους "φίλους" πάνθηρες και π*υτσες μπλε να σας πω και εγώ τα δικά μου:
Έχω ταυτότητα που γράφει ότι γεννήθηκα Αθήνα (έτυχε  ;D) λες και είμαι κανένας πακιστανός λαθρομετανάστης, πήγα να πάρω εισητηριάκι και μας έδιωξαν.

Παιδιά πού είχαν προλάβει να πάρουν εισητήριο, με το έτσι θέλω με εντολή του πανιώνιου δεν τους άφηναν να περάσουν. Αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς ρε...να τους δίνουμε 5000 εισητήρια και μετά ν μην τους αφήνουμε να μπουμε και να μπαίνουν οι δικοί μας. Και τα λεφτά στην τσέπη και το γήπεδο δικό μας.

Εγώ βρήκα κάτι κονε και μπήκα...στους πάνθηρες στο β'. Στα @@ τους αν θα μπαίναμε στα @@ κ που μείναμε απ'εξω. Νιόνιος και μλκιες...

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ και ιδιαίτερα αθηναίος! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΡΕ!!! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
Αι σιχτίρ, βρωμιάριδες όλοι...τα νεύρα μου..

MetroStar

• Guest

http://img18.imagehosting.gr/out.php/i1065952_a-956-a-960-a-945-a-954-a-945-a-962-.jpg

Ζαγόρ, γαμώ τα κονέ μας με Βιολίδη, Ποικιλίδη. Κανόνισε κανά καλό σκηνικό με κανά Κύρκο να γουστάρουμε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
για όσους εμείναν έξω: για αυτους που αργήσατε να έρθετε στο γήπεδο, λυπάμαι.
γι αυτούς που περιμένατε να μπείτε τζάμπα ντε και καλά (για σας που καθόσαστε στο κάτω παρκάκι λεω) καλά να πάθετε.
κάποια παλικάρια του πανιωνίου είχαν όλη την κάλή διάθεση να μας βοηθήσουν και ήρθαν και κάθισαν στην κερκίδα μας.

ρε τι να σου πω τωρα ρε τι να σου πω να σε ριξω παναγιες να σε πω γιδι τι να σε πω πες μου ? ολοι αυτοι που καθονταν στο παρκακι εχου 100 κιλα φρυδια κταλαβες ρε ? εσυ δν εχεις, εχουμε την τρελα μας εχουμε κ σενα να μας λες τετοιες μλκς, το ξερεις ρε παπατζη πως αμα ειχες ταυτοτητα απο λαμια κ πανω δν σ'αφηναν να παρεις εισιτηριο ? το ξερεις ρε παπατζη πως παιδια με εισιτηρια δεν τους αφηναν να μπουν, να σε γνωρισουμε απο κοντα ρε να μας πεις τζαμπατζηδες ντεμεκ ΠΑΟΚτση..

kostas4

• Guest
-5 απο περυσι.

δεν θελω και δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με τιποτα αλλο

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
τοσο ευκολα σκυβεις το κεφαλι?

Offline toy

• Αλλαγή
Σε καθάρισε το στραγάλι στο χαλαρό έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.
Κατά τα άλλα μια απο τα ίδια, ίσως με λίγο περισσότερο πάθος από μερικούς και πίεσε λίγο ποιό ψηλά
Η ομάδα εξακολουθεί να μη μπορεί να κάνει φάση
Είναι θέμα χρόνου να κάψουμε και το Βιεϊρίνια που είναι μακράν ο Νο1 πάικτης μας
Χρειαζότανε δλδ τόσο πολύ μυαλό να βάλεις Μαλεζάκο και αριστερά σαββίνι? μη πω και για Μπριζέρα δεξι μπακ ...

Μετά την αποχώρηση Γκαγκάτση περιμένω και αυτές των τεσσάρων δον-γκαρσία-κονσεϊσαο-βερόν

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ

Αυτό που πραγματικά με στεναχωρεί είναι που ακούω όλο και περισσότερους αδερφούς μου να με λένε ότι δεν αντέχω να δω άλλο ΠΑΟΚ, και μη βγεί κανας σούπερμαν ΠΑΟΚτσής και χαρακτηρίσει...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Καλημέρα απο άλλον έναν  - τον πρώτο (χρονικά που τ άκουσε και αυτό) - ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ. Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω για τ αγωνιστικό. Ειλικρινά ξενέρωσα τη ζωή μου χθες τ απόγευμα. Μας κόβουν τους μισθούς μας, μας κόβουν την ελπίδα μας, μας κόβουν το χαμόγελο, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ Κ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Χθες σε διατεταγμένη υπηρεσία παε ΠΑΝΠΟΥΣΤΡΩΝΙΟΣ κ ΤΣΙΜΠΑ ΜΟΥΝΙΑ, ανάγκασαν τον λαό του ΠΑΟΚ να μπεί στο γήπεδο με 2 τρόπους. 1ον είτε μπαίνοντας σε θύρα γηπεδούχων με όποιους κινδύνους κ όποιον εξευτελισμό αυτό συνεπάγεται και 2ον με καθαρή ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ (και όχι επίδειξη, όπως συνηθίσαμε να το λέμε) της αστυνομικής ταυτότητας. Πήγαινες λοιπόν εσύ το πρόβατο στα εκδοτήρια, ο Ιθαγενής του Αμαζονίου, ο λέσης, βρωμιάρης, χουλιγκάνος, αλήτης Μπαουγκτζης, ΕΔΙΝΕΣ την ταυτότητά σου , ΣΕ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (άγνωστο βέβαια ΠΟΥ πάει αυτό το χαρτί, ποιός το κρατάει κ για ΠΟΣΟ) ΤΗΣ κ αν ήσουν απο Λαμία και κάτω , έμπαινες. Αν όχι, δεν έμπαινες.....
Πλείστοι όσοι δικοί μας,πάνω απο 100, μαζί κ εγώ, ΑΝ Κ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (τ' ακους εσύ που μας έλεγες ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ?) ΑΡΝΗΘΗΚΑ να λερώσω τα στοιχεία μου δίνοντας τα σε πλανόδιους Τσοπάνα Ράμπο Τσιμπά κ ζήτησα ή να μπούμε όλοι ή κανείς. Προτιμήσαμε λοιπόν να μείνουμε έξω, ενω το τραγικότερο όλων είναι οτι όσοι αδερφοί δεν άντεξαν κ αποφάσισαν να αφήσουν τα στοιχεία τους, προμηθεύτηκαν εισιτήριο, αλλά η ΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποφάσισε επισήμως :ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΗΚΑΝ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΩ προφασιζόμενη οτι οι αλήτες γύφτοι βούλγαροι Παοκτσήδες επιτέθηκαν στα εκδοτήρια κ ξυλοκόπησαν κ μια υπάλληλο τους.Επειδή ήμουν τουλάχιστον 2 ώρες έξω απ τα εκδοτήρια, δεν αντιμιλήσαμε καν, όχι μόνο σαματάς δεν έγινε, αλλά δεν χάρηκαν τα λαρύγγια μας καν. Χάρηκα πολύ τους σεκιουριτάδες της ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Επικλήσεις μπροστά στα έκπληκτα μάτια κ αυτιά μου στη διμοιρία των Κλιντ ΤσομπανοΙστγουντ με τις εξης ακριβώς φράσεις "Τι περιμένετε κ δεν τους τσακίζετε, δε βλέπετε οτι δεν τους θέλουμε εδώ?"
Αυτά τα ολίγα απο ένα μέλος του πιο τζαμπατζη συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, του Πανελληνίου(γνωστοί κ ως στραβοστόμιδες κατ' αυξοντα 1, 2, 3, .....) που καθόταν στα παρκάκια επειδή δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο. Να χαιρόμαστε φιλίες φίλους κ νέα τάξη πραγμάτων.  Επίσης εύχομαι να μιλάω κ εκ μέρους των άλλων τζαμπατζήδων που κρατούσαν εισιτήρια στα χέρια κ έμειναν απ' έξω.  

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ Κ ΚΕΛΑΙΔΑΤΕ "ΕΠΕΣΑ ΧΤΥΠΗΣΑ Ε Κ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ...." ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ λυσαλλέο....
« Last Edit: September 24, 2009, 09:58:52 by CLUB LARISA »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δεν υπαρχει λογος να ξαναγραψω τα ιδια, τα ειπαν ολα τα αδερφια προηγ.. (αστην αυτην την λεξη) στις πισω σελιδες για το τι εγινε και την συμπεριφορα της παε νιονιος.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. Ρατσιστικη και αντισυνταγματικη συμπεριφορα!

ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Να μου πει ενας ποια ειναι η διαφορα με το να εισαι "μαυρος" και να μην μπαινεις στο γηπεδο και με το να εισαι "πανω απο την Λαμια". Σιχαματα, ντρεπομαι που ειμαι πολιτης αυτου του μπουρδελου. Μπραβο σε ολα τα αδερφια που ηταν εκει, μεσα, εξω, στα παρκα, στα ντουβαρια, στα εκδοτηρια, στις θυρες..

Την Κυριακη (κοντη γιορτη) παλι εκει θα ειμαστε γαμημενοι.

papakon εξαντλω την ευγενια μου και λεω οτι εισαι απλα αχαρακτηριστος.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Diego-4

• Guest
Εχθές μίλησα με αρκετά αδέλφια απο την Αθήνα που παρόλο που δεν μπήκαν στο γήπεδο (ορισμένοι απο αυτούς) , έμειναν εκεί , έξω απο το γήπεδο κάνοντας κερκίδα με τα αδέλφια μας που ήταν μέσα.... Είναι αυτό που λέμε , οτι κανείς δεν μπορεί να νιώσει όπως εμείς , κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και να κατανοήσει , για το πώς νιώθουμε για τον ΠΑΟΚ.. Μέσα στην φωλιά του λύκου , έξω απο το γήπεδο 2 ώρες , χωρίς προστασία , έχοντας ήδη δεχθεί τον ρατσισμό της δημοκρατίας του Περικλέους και των κολόνων του παρθενόνα περιμέναν εκεί για να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ για τον οποίο ήταν διατεθημένοι να δώσουν ακόμη και την ζωή τους...Αδέλφια πραγματικά σας ευχαριστώ που με κάνατε και πάλι περηφανο που είμαι οπαδός των οπαδών του ΠΑΟΚ..Μακάρι να ήμουν μαζί σας..Αυτοί είναι οι superman ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ λοιπόν.Όσο για τους άλλους που έχουν την εύκολή πάντα άποψη-γνώμη για όλα , μπορούν να συνεχίσουν να πολεμούν με το πληκτρολόγιο τους.

Σας ευχαριστώ αδέλφια και πάλι.Αξίζουμε τόσα πολλά , που δεν ξέρω αν ποτέ τα δούμε...έτσι απλά γιατί είμαστε ΠΑΟΚ , γιατί πάντα τους μπαίναμε στο μάτι !

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ενταση πριν από το ματς

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης γύρω στους 150 οπαδούς του «δικέφαλου» του Βορρά βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, αναζητώντας τρόπο να πλησιάσουν και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είχαν δοθεί εισιτήρια και οι οπαδοί της ομάδας στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το γήπεδο διαπληκτίστηκαν με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούσαν την περιοχή. Η ένταση που επικράτησε για αρκετά λεπτά ευτυχώς περιορίστηκε μόνο σε λεκτικό επίπεδο, χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Κατόπιν συσκέψεων της αστυνομίας με τη Super League, τους επετράπη τελικά η είσοδος και οι υπεύθυνοι τους παραχώρησαν μία κερκίδα εντελώς απομονωμένη από τους οπαδούς του Πανιώνιου.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4445669

Αυτο εγινε ρε λαμογιαρη δημοσιοβλαχε? Ποιος εισαι ρε, ο τζορπατζογλου? Βαλε το ονοματακι σου να ξερουμε ποιος γραφει το αρθρο ρε τσοπανογυφτε κοπριτι...  Γραφτε ρε στα μμε τι εγινε χθες αν εχετε κακαλα, γαμω την φυλη σας μπασταρδοι. Πρεπει το θεμα με τις ταυτοτητες ανω λαμιας να γινει θεμα και να πεσουν μηνυσεις στα μουνοπανα.

Το ρατσισμο σας να τον βαλετε στον πατο σας μουναρες γαμω το κρατος σας. Εμεις θα ειμαστε εκει να σας την σπαμε οπου και αν παιζει ο δικεφαλος. ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Το γηπεδο δεν εχει βρεθει ακομα ανθρωπος που θα μας το κοψει μαλακισμενα. Βαλτε το καλα στο μυαλο σας.

Θα τα πουμε στο περιστερι.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Περίεργο, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει τίποτα για την κακόμοιρη την ταμία που ξυλοκοπήθηκε...Έζησε αυτή; έμαθε τίποτα κανένας; :lol:

Offline toy

• Αλλαγή
καλά εσύ είσε ο σούπερμαν ο μπάταμαν και ο σπαίντερμαν μαζί
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Τί λες ρε toy και εσύ και μου γυρνάς τα μυαλά τώρα;;; Ειρωνικό είναι! Υποτίθεται πως χτυπήσαμε μία ταμία ανάμεσα στα άλλα, πράγμα που φυσικά δεν έγινε ποτέ! Πόσο πιθανό είναι να είχε γίνει κάτι αλήθεια και να έκανα αστεία με αυτό; Τουλάχιστον από αυτούς που με έχουν γνωρίσει περιμένω να με καταλαβαίνουν... 

Diego-4

• Guest
Ο σουπερμαν , ο σπάιντερμαν και ο μπάτμαν του φόρουμ είσαι εσύ...Απο την άλλη δεν ασχολουμε άλλο μαζί σου.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Ήρεμα ρε αδέρφια, δε χρειάζονται τέτοιου είδους αντιπαράθεσεις. PLEASE!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
καλα εχουμε ξεφυγει τελειως, ειρωνικα το λεει ο σπαρτιαν ρε, γιατι λενε οτι τους βαρεσαμε για αυτο εκλεισαν τα εκδοτηρια ενω δεν εγινε τπτ τετοιο απλα μπινελικια ετρωγαν που δν μας εδιναν τικετα..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έλα χαλαρώστε μιά παρεξήγηση έγινε....ίντερνετ είναι....μην περίμενετε όλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη....Τα εξήγησε ωραία ο spartian και τέλος.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
και κάτι που ξέχασα χθες να αναφέρω..

ΚΟΝΤΟΕ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
σε παρακαλώ αδερφέ.....
« Last Edit: September 24, 2009, 12:05:45 by BillYpoglwssioS »

tilemachos

• Guest
παιδια μενω αθηνα τα τελευταια 3 χρονια, λογω δουλειας. τετοια μειωση καταγωγης ποτε και πουθενα! αθηνα γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΟΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ Κ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ