Author Topic: Νεκροι 2 οπαδοί του Παναθηναικού στην Εθνική οδό μετά απο αγώνα της ομάδας τους  (Read 1727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Τροχαίο με 2 νεκρούς

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

Θανατηφόρο ατύχημα πριν από λίγη ώρα στην Αθηνών Λαμία στο ύψος της Αταλάντης με 2 νεκρούς και 3 τραυματίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα βαν το...

οποίο μετέφερε φιλάθλους του Παναθηναϊκού από το χτεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/2_14.html

δεν ηξερα που να το βαλω.αν υπαρχει σχετικο τοπικ ας μεταφερθει απο τους mods

CLUB LARISA

• Guest
Κουράγιο στις οικογένειες τους. Με το θάνατο δεν πικάρεται κανείς, ούτε ευχαριστιεται κανεις. Οι οπαδοί, ό, τι έχουμε να χωρίσουμε το χωρίζουμε στα πέταλα.

apaoki13

• Guest
Παιδιά αν γίνεται να μεταφερθούν τα ποστ γιατί είναι ντροπή να ποστάρουμε κάτω από τίτλο που μιλάει για κωλοφαρδία. Βάζελοι ξε-βάζελοι όταν ο άλλος χάνει τη ζωή του ταξιδεύοντας μια χιλιάρα χλμ για την αρρώστια του είναι πραγματικά κρίμα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω λεω να περιμενουμε να επιβεβαιωθει πρωτα, γιατι στο τροκτικο ο καθενας γραφει κ δεν εχω δει ως τωρα καμια αλλη αναφορα περι του θεματος.

οκ τωρα ειπε το αλτερ για το θεμα, οποτε επιβεβαιωνεται.

« Last Edit: September 14, 2009, 11:02:14 by maria-mtb »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
επειδη ειδα καποιες αντιδρασεις στα ποστ που κανατε ορισμενοι μετα το δικο μου,για να μην παρεξηγηθω να γραψω ΞΑΝΑ οτι δεν ηξερα που να βαλω την ειδηση γι'αυτο και την εγραψα εδω...τιποτα αλλο.και οσοι με ξερουν,γνωριζουν ποσο ευαισθητοποιημενος ειμαι σε τετοια θεματα γιατι δυστυχως εχω περασει απο τετοια φαση...απλα για να μην παρεξηγηθω ;)
κουραγιο στις οικογενειες των παιδιων και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει...
Κουράγιο στις οικογένειες τους. Με το θάνατο δεν πικάρεται κανείς, ούτε ευχαριστιεται κανεις. Οι οπαδοί, ό, τι έχουμε να χωρίσουμε το χωρίζουμε στα πέταλα.
+1926

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
23 και 24 χρονων θυσια για την καψουρα τους...ανατριχιαζω μονο που το σκεφτομαι. κουραγιο στις οικογενειες τους και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1052724&lngDtrID=244

Τη ζωή τους έχασαν δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, όταν το βαν στο οποίο επέβαιναν στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα φορτηγά που ήταν σε πάρκινγκ στο 147 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το συγκεκριμένο βαν με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού προσπάθησε να μπει σε παρακείμενο πάρκινγκ στο ύψος των Λιβανατών. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγινε η σύγκρουση για να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών εγκλωβίζοντας μέσα σ' αυτό τους 9 επιβάτες του.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ? ? ? Δεν το πιστέυω....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή

R.I.P.

Με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαν τι παίζει, είναι όλοι τους καλά; Τουλάχιστον ας σταματήσει στους 2 ο αριθμός...

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline maria-mtb

• Βασικός

εμενα προσωπικα με εχουν πικαρει απειρες φορες βαζελοι για το θανατο ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ, αλλα ας μη συνεχισω γιατι θα πω σκληρα λογια. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
προσωπικα δεν με ενδιαφερει και σταματαω εκει.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
"συλληπητηρια" λοιπον xxxx

Λίγο σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
« Last Edit: September 14, 2009, 13:15:13 by toy »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Lydia_4

• Guest
Καλα εδω πεθανε κοσμος και εσυ μιλας για οπαδισμο μονο και μονο απ αυτο φαινεται τι μυαλο εισαι....Λιγο σεβασμο ρε γμτ...

CLUB LARISA

• Guest
Ρε φίλε πας καλά?Οι άνθρωποι πέθαναν, τί έπρεπε να πανυγυρίζουμε?Σοβαρά μιλάς τώρα?

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
xxx

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή.
« Last Edit: September 14, 2009, 13:30:13 by toy »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Προφανώς δεν έχεις κάνει ούτε ένα χιλιόμετρο για να τα λες αυτά..
και όσο για το πέσιμο καλά έκαναν οι βάζελοι άμα το θες κ έτσι..κ εγώ στη θέση τους το ίδιο θα κανα
ΑΡχίΔια

Offline scouser4

• Αλλαγή
συμφωνώ απόλυτα.

crass αστο ρε φιλε εισαι φάουλ.

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ crass, θα βγούμε offtopic, αλλά επειδή όντως ζώ στον Πανελλήνιο, ναι ρε αλάνι εγώ συλληπητήρια θα πω. Κ ο Σ.Φ. το ίδιο. Τι σχέση έχει το πέσιμο με τη ζωή? Άνθρωποι πέθαναν όχι ζώα.Η ζωή είναι πολύτιμη αδερφέ κ τους νεκρούς πρέπει να τους σεβόμαστε. Όποιοι κ αν είναι. Μακάρι να ταν ζωντανοί να τρώγανε φλόκια κ πέτρες αν προκαλούσαν κ να τις έριχνα πρώτος εγώ απο το απέναντι πέταλο. Τον εχθρό σου τον χτυπάς ζωντανό, όρθιο κ δυνατό....Αλλιώς δεν είσαι οπαδός, είσαι απάνθρωπος ή σκουλίκι (κ δεν εννοώ εσένα προσωπικά).
Όσο για το πέσιμο στην Αγ. Παρασκευή, να σου λύσω κάθε απορία με π.μ. για να καταλάβεις, οτι αμα είσαι ηλίθιος, άμα την είδες κάπως στην Αθήνα, αυτά παθαίνεις. Πως γίνεται μέλη του Σ.Φ. μας εδώ να μην ήταν εκεί, πώς γίνεται γνωστοί κ φίλοι μας να έβλεπαν το ματς αλλού, την έψαξες καθόλου?

MetroStar

• Guest

άιιιιντε ρε κι εσύ τώρα απο δώ πέρα.......

Edit
Εγώ τι έκανα?
« Last Edit: September 14, 2009, 14:00:56 by MetroStar »

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Δε παιζεσε με τίποτα  ρε φίλε , δε καταλαβαίνεις ρε γμτ
αντε πρωί πρωί

αν το τραβίξεις θα βγεί τσιρώτο ! στα ίσια !
« Last Edit: September 14, 2009, 13:36:37 by toy »

Offline Suicidal

• Βασικός
ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! !

ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΤΟΥΣ,

ΣΤΑΜΑΤΑ ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo