Author Topic: Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 3540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anni

• Guest
Ερωτήσεις:
1- Από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει θέληση από την τωρινή διοίκηση να πάει σε αιρετή διοίκηση, υποθέτω ότι μετά τη λήξη της θητείας της θα ζητήσει από το πρωτοδικείο να την ορίσει και πάλι ως προσωρινή;
2- Εάν γίνει το παραπάνω και το πρωτοδικείο ενημερωθεί ότι υπάρχει πρόταση για να αναλάβει κάποιος την ΠΑΕ υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί να ορίσει και πάλι προσωρινή διοίκηση;
3- Μπορεί η ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ψηφίσει κατά μιας πρότασης (Παντελιάδη) όταν δεν υπάρχει άλλη;

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει πλιζ υπεύθυνα.

Για το πρώτο σου ερώτημα.
Ναι , η προσωρινή διοικηση και τα άτομα που την απαρτίζουν , θα οριστεί και πάλι ως προσωρινή.Αν μέχρι τότε , λέω αν , δεν υπάρχουν χρέη , ορίζεται ως αιρετή διοίκηση , υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον.
Για το τρίτο σου ερώτημα.
Μπορεί.Δεν πρόκειται να τεθεί ποτέ αυτό το θέμα όμως.Ο ανθρωπάκος κάνει διαφήμιση , ήδη σήμερα  τα πιο πολλά αθηναικά μέσα αναφέροντε στην πρόταση του , η οποία θα μείνει πρόταση και όνειρο για πάντα.
Για το δεύτερο σου ερώτημα.
Δεν γνωρίζω ακριβώς , αλλα φαντάζομαι πως ακόμη και αν βρεθεί υποψήφιος επενδυτής και μετά τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης , είναι θέμα μετόχων , ΓΣ δηλαδή , οπου με ψηφοφορία θα παρθεί η απόφαση για το αν θα περάσει το αίτημα του ή όχι.

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ...ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

baron

• Guest
Για να πούμε λοιπόν δυο λογάκια για τον  κατσαρή και το κατά ποσο είναι πρόεδρος στον ΑΣ " είτε αρέσει είτε όχι!"

Για να κινηθεί οποιοσδήποτε για το γήπεδο στην παρούσα οικονομική κατάσταση είτε του ΑΣ είτε της ΠΑΕ χρειάζονται συμμαχίες. Δεν υπάρχει το χρήμα ούτε μια σχετική φερεγγυότητα ώστε να ανακαίνιση μια μεμονωμένη συνισταμένη το θέμα.

-------Τέλος, ο Ανδρέας Μανδρίνος, πρώην μέλος της διοίκησης Ζαγοράκη, ανέβηκε στο βήμα μιλώντας ως απλός μέτοχος και έθεσε θέμα κατασκευής νέου γηπέδου: "Θέλω να ενώσω τη φωνή μου με τον κορυφαίο επιχειρηματία Αχιλλέα Φώλια, για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας η οποία περνάει από την κατασκευή νέου γηπέδου. Κάνω έκκληση στον Ερασιτέχνη να κάνει μια επιτροπή κορυφαίων παραγόντων καλώντας και επιχειρηματίες για να προχωρήσει, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, η κατασκευή του νέου γηπέδου.....-------
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/269493.html
Έτσι λοιπόν. Ο Απλός Μέτοχος Μανδρίνος έθεσε το θέμα.
Και βλέπουμε αμέσως: Φωλιάς, ΠΑΕ, ΑΣ, Κυβέρνηση...

Μάλιστα. Το μουνί της μάνας σου μανδρινε.
Να ΕΝΩΣΗ την φωνή του το μουνόπανο. Σε συνεργασία με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (?!?!?!?!)

Ο τελευταίος που θα χει λόγο στο θέμα του γηπέδου θα είναι ο κατσαρής. βασικά δεν θα τον ρωτήσει κανεις.
Είτε αρέσει είτε όχι.

Και όλοι αυτοί που χαίρονται και ετοιμάζονται για μάσα: Στην γωνια είμαστε μουνιά.
 Καλύτερα να διαλυθεί ο ΠΑΟΚ παρα να φάτε έστω και ένα euro.

50 χρονια μας ρουφήξατε το αίμα . μέχρι εδώ. Η οποια απόφαση για το γήπεδο θα περάσει πρώτα από τους οπαδούς. Αλλιώς θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Baron ï Ìáíäñéíüò êáé ï êÜèå Ìáíäñéíüò ìðïñåß íá ëÝåé üôé ãïõóôÜñåé. Ç ðñáãìáôéêüôçôá åßíáé ðÜñá ðïëý áðëÞ. Áðïöáóßæåé ï ÊáôóáñÞò ìÝóù ÃÓ ôïõ ÁÓ ãéá üôé Ý÷åé ó÷Ýóç ìå ôï ãÞðåäï. Áõôü éó÷ýåé åðßóçò êáé ãéá ôçí åðéôñïðÞ ðïõ ðñïôåßíåé. ÈÝëù íá óïõ äþóù íá êáôáëÜâåéò äçëáäÞ ðùò ôï üëï èÝìá êáé ç üëç óõæÞôçóç åßíáé ãéá íá ÷áìå íá ëÝãáìå. ÏõóéáóôéêÞ óõæÞôçóç ìðïñåß íá ãßíåé ìüíï ìå ôéò åõëïãßåò ôïõ ÁÓ. Áí ôþñá ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ èÝëïõí íá óõìâïõëåõôïýí êáé ôçí ÐÁÅ (ðïõ ìÜëëïí ï ÊáôóáñÞò èá ôï êÜíåé) åßíáé Üëëï èÝìá. Áí åðßóçò ðáßîåé ðáé÷íßäéá óôéò ðëÜôåò ôïõ ÐÁÏÊ ï ÊáôóáñÞò áõôü åßíáé åðßóçò Üëëï èÝìá. Äåí áëëÜæåé ôï ãåãïíüò üôé áõôüò Ý÷åé ôï ìïíáäéêü äéêáßùìá íá áðïöáóßóåé Ý÷ïíôáò ôçí ðñïåäñßá ôïõ ÁÓ….

Åðßóçò ãéá ðåò ìïõ ößëå. Ðïõ âáóßæåéò áõôü ðïõ ëåò, üôé äçëáäÞ «…Ç üðïéá áðüöáóç ãéá ôï ãÞðåäï èá ðåñÜóåé ðñþôá áðü ôïõò ïðáäïýò. Áëëéþò èá ãßíïõìå ìáëëéÜ êïõâÜñéá….» ; ; ;

Èá óïõ èõìßóù, Ýôóé áðëÜ ãéá íá óå îåíåñþóù ëßãï üóï áöïñÜ ôçí ìíÞìç êáé ôçí ôñïìïêñáôßá ôïõ ÐÁÏÊóÞ, ðùò ï ãïýìåíïò äñáóôçñéïðïéåßôå åðáããåëìáôéêÜ óôçí ðåñéï÷Þ ôçò Èåóóáëïíßêçò!

** ÐÝñá áðü ôçí óõæÞôçóç ðïõ êÜíïõìå ôþñá, áõôÜ ôá Ý÷ïõìå ðåé óôï ðáñåëèüí óå Üðåéñá êåßìåíá óå ôïðéê ðïõ áöïñïýí ôïí ÁÓ êáé ãåíéêüôåñá ôï ðüóï óçìáíôéêü åßíáé íá åßíáé êÜðïéïò ìÝëïò ó áõôüí.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
αφου φτασαμε στο σημειο να βριζουμε κ τη μανα μελους αυτης της διοικησης το μελλον μαλλον δεν προδιαγραφεται λαμπρο..

το γηπεδο θα περασει απο τον οπαδο του ΠΑΟΚ πρωτα,μονο εαν αυτος ειναι μελος του Α.Σ.
αλλιως η αποψη του δεν μετραει..

northeagle_4

• Guest
Δεν υπαρχει θεμα γηπεδου.
Σειρα εχουν τα χρεη και μονο αυτα.

baron

• Guest
Ίσως σου διέφυγε γκάγκα ότι ο μανδρίνος δεν είναι στο ΔΣ!

http://www.metrosport.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B4-%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%81%CE%AD%CE%B1

1. Παραιτήθηκε πριν κάνα 6 αμίνο . Βρίζω λοιπόν την μάνα κάποιου που έρχεται να μου πει ότι πρέπει να συνεργαστώ με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να κάνω γήπεδο. Τα υπόλοιπα δικά σου.

2. Alex-- ότι γραφεις το στηρίζεις που?

- ότι ο πρόεδρος του ΑΣ κάνει ότι θέλει? Πάλι καλά που αναφέρεις έστω ότι υπάρχει γενική συνέλευση

- τι θέλεις να μάθεις πραγματικά? Εάν είμαι μέλος του ΑΣ? Ψαρεύεις μου φαίνεται...

- Όσο ο κατσαρής δεν κινείται για το γήπεδο αλλα στέλνει τα τσιράκια του να διαπιστώσουν κλίμα , οι σύνδεσμοι που υπεραγαπούν τον κατσαρή και τον λατρεύουν , δεν έχουν λόγο να κινηθούν. Αυτό θα αλλάξει εάν βγάλει γλώσσα, η εάν κατεβάσει πρόταση.

- -Τα εξής για να καταλάβουμε τι παίζεται στον ΑΣ:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο.
Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες.

Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε: «κάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ». Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους."

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14K3NDR9O

και

από τον ζαγοράκη:

«Βασικά είναι θέμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Γι' αυτό το λόγο και ο κ. Βιολίδης βρίσκεται στο σχήμα του ερασιτέχνη. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του. Είναι δυνατόν να μην θέλουμε να έχουμε καινούριο γήπεδο; Έχουμε ρίξει τόσα λεφτά α για να μπαλώνουμε το υπάρχον γήπεδο. Επαφές και κινήσεις έχουν γίνει έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το καινούριο γήπεδο. Το καλύτερο θα είναι να γίνει όταν δεν θα είμαι εδώ. Έχω ακούσει ακόμα και ότι ο κ. Γκαγκατσης ήρθε στον ΠΑΟΚ για την κατασκευή του καινούριου γηπέδου. Πρέπει να γίνει άμεσα μια επιτροπή για να παρθούν αποφάσεις. Η αμάδα προχωράει και χρειάζεται νέο γήπεδο. Προσωπικά θέλω να γίνει στην Τούμπα». 

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14EFADJMJ

Τώρα πες μου εσύ για επιτροπές και κινήσεις του ΑΣ όταν γνωρίζεις τα παραπάνω.

Ακόμα : Ο Φωλιάς μόλις πριν κάτι μέρες βραβεύθηκε από τον ΑΣ. Χτες ο μανδρίνος μας προτείνει τον Φωλια ανοιχτά.
Και: Ο κατσαρής πουθενά. Μάλλον κόβει την κατάσταση από σίγουρη απόσταση.

CLUB LARISA

• Guest
Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης μπαίνει ένα παλικάρι που ήταν τυφλός..Κάθετε με την βοήθεια κάποιου και ακούει την γενική συνέλευση..

Με το που τελειώνει η γενική συνέλευση βλέπει ένα τσακαλάκι ότι δεν ήταν κάποιος συνοδός μαζί του και τον βοηθάει να κατέβει τα σκαλοπάτια για να την έξοδο..Του λέει το παλικάρι που ήταν τυφλός -δεν πειράζει , άσε με στην είσοδο , να αδειάσει λίγο το γήπεδο..Τον ρωτάμε πως ήρθες και λέει μόνος , με λεωφορείο από την Ηλιούπολη και μετά από το τέρμα με ταξί..Και τον ακούσανε οι γύρω και προσφέρθηκαν όλοι να τον πάνε σπίτι , όπως και έγινε..

Ti να πεις κ τι να σχολιάσεις για το γίδι, για τον σάντο, για τον ζαγοράκη, ακόμα κ για μας μετά απο τέτοια συμβάντα...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Μην τρελαίνεστε, το γήπεδο περνάει μόνο από το Λάκκωμα, ούτε κόσμο, ούτε παράγοντες, ούτε μανδρίνοι, ούτε τίποτα, μόνο από το Λάκκωμα. Τα κουκιά ο πανμέγιστος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ τα έχει μετρημένα και όποιος έχει αντίρρηση ας παραδειγματιστεί από τις εκλογές. Δυστυχώς λίγοι είμαστε εκεί μέσα που έχουμε διαφωνίες και αν μιλήσω για τον εαυτό μου έχω να πατήσω 3 χρόνια και στις τελευταίες εκλογές δεν πήγα να ψηφίσω. Όποιος έχει αντίρρηση με ότι ετοιμάζεται ας γραφτεί στον ΑΣ αλλιώς με φωνές μέσω φόρουμ δεν γίνετε τίποτα.Γήπεδο μόνο το Λάκκωμα αποφασίζει και η προτομή του Θανάση απ έξω.

Όσο για την χθεσινή συνέλευση το σημαντικό για μένα είναι να δούμε τους ντεμέκ λεφτάδες ΠΑΟΚτσήδες να βάζουν κανένα φραγκάκι αν και νομίζω αν αρχίσουμε κυνήγι μαγισσών πιο πολλές θα βρούμε!

Για τον Παντελιάδη όπως έστρωσε ας κοιμηθεί, τα παράπονά του στον Ιωάννη!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
2. Alex-- üôé ãñáöåéò ôï óôçñßæåéò ðïõ?

- üôé ï ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ êÜíåé üôé èÝëåé? ÐÜëé êáëÜ ðïõ áíáöÝñåéò Ýóôù üôé õðÜñ÷åé ãåíéêÞ óõíÝëåõóç

- ôé èÝëåéò íá ìÜèåéò ðñáãìáôéêÜ? ÅÜí åßìáé ìÝëïò ôïõ ÁÓ? Øáñåýåéò ìïõ öáßíåôáé...

Ößëå Baron:

Ãéá ôï ðñþôï:
Ôï óôçñßæù óôï êáôáóôáôéêü ôïõ ÁÓ!
Ôï ãÞðåäï áíÞêåé óôïí ÁÓ. Ãéá íá ãßíåé ïôéäÞðïôå ó÷åôéêÜ ìå ôï ãÞðåäï, ðñÝðåé ôï ÄÓ ôïõ ÁÓ (ôï ïðïßï ðñïåäñåýåé ï ÊáôóáñÞò) íá ôï èÝóåé ôï èÝìá óå ÃÓ ôïõ ÁÓ êáé åêåß íá øçößóïõí ôá ìÝëç ôïõ ÁÓ.

¸ôóé ëåéôïõñãåß êáëþò Þ êáêþò ï ÁÓ ÐÁÏÊ. Ìå áõôÞ ôçí ëïãéêÞ ëïéðüí, óôá @@ ìïõ ôï ôé ëÝåé ï êÜèå Ìáíäñéíüò. Ï ëüãïò ôïõ äåí Ý÷åé êáé éäéáßôåñç âáñÞôçôá ãéá äýï ëüãïõò:
1. Äåí áíÞêåé óôï ÄÓ ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ êáé
2. Ç Üðïøç ôïõ ìåôñÜåé ùò Ýíáò øÞöïò üðùò ÏËÁ ôá Üëëá ìÝëç ôïõ ÁÓ.

Ìå âÜóç ôá ðáñáðÜíù ëïéðüí êáé ìå âÜóç ôï üôé (áð üôé âëÝðù ôïõëÜ÷éóôïí ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá) ï ÊáôóáñÞò Ý÷åé ôï ðÜíù ÷Ýñé åðåéäÞ åßíáé ÊÁÉ ðñüåäñïò ôïõ ÁÓ áëëÜ ÊÁÉ åëÝã÷åé ðïëëÜ áðü ôá ìÝëç ôïõ ÁÓ (ðïõ èá øçößóïõí óå ÃÓ üôáí ôåèåß ôï èÝìá)….ãéá ðåò ìïõ åóý ðïéáíïý ï ëüãïò íïìßæåéò ðùò ìåôñÜåé; ; ;

Ôþñá üóï áöïñÜ ôï äåýôåñï:
ËÜèïò óïõ öáßíåôáé. Ïýôå øáñåýù êáé ïýôå èÝëù êÜôé íá ìÜèù. ÂëÝðù íá äçìéïõñãåßôå Ýíá èÝìá áõôÞ ôçí óôéãìÞ ÷ùñßò ëüãï êáé óïõ ëÝù áðëÜ ðùò Ý÷ïõí ôá ðñÜãìáôá. Ãéá ôï Üìá åßóáé ìÝëïò óôïí ÁÓ ðñáãìáôéêÜ óôá @@ ìïõ. Äåí ìå íïéÜæåé ãéáôß äåí ìïõ ðÝöôåé ëüãïò. ¼ðïéïò èÝëåé åßíáé êáé üðïéïò äåí èÝëåé Þ áðëÜ äåí ìðïñåß äåí åßíáé. Áõôïß ðïõ åßíáé ìðñÜâï ôïõò ãéáôß áõôïß èá Ý÷ïõí Üðïøç. Áí äåí åßóáé äåí óïõ ðÝöôåé âáóéêÜ ëüãïò….ðÜíôá ìå âÜóç ôï êáôáóôáôéêü ôïõ ÁÓ. Êáé ãéá íá çñåìÞóåéò êáé íá ìçí íïìßæåéò üôé ôá Ý÷ù ìå áõôïýò ðïõ äåí åßíáé, óïõ äçëþíù ðùò åãþ ÄÅÍ åßìáé ãéáôß ïéêïíïìéêÜ äåí ìðïñþ íá åßìáé.

** ¢ìá îÝñåéò ðïëëïýò óõíäÝóìïõò ðïõ åßíáé õðÝñ ôïõ ÊáôóáñÞ ðåò ôïõò ìïõ íá ôïõò ìÜèù êáé åãþ…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Baron οτι να'ναι πραγματικα ρε φιλε...

Καταρχην για ενα τοσο ευαισθητο θεμα, δεν πρεπει να καταφευγουμε σε αφορισμους, μην μιλησω για τα τις μανες κλπ. Ελεος... Το θεμα του γηπεδου πρεπει ΚΑΠΩΣ και ΚΑΠΟΤΕ να ξεκινησει. Μπορει η αναφορα του Φωλια να ξενισε καπως (ο γιος του παντως ειναι δηλωμενος ΠΑΟΚτσης) αλλα ειναι ενα οικονομικο μεγεθος απο τα μεγαλυτερα της Θεσσαλονικης. Φυσικα πριν αποφασιστει οτιδηποτε πρεπει να περασει απο εξονυχιστικο ελεγχο, αλλα το να ακους κατι κ αμεσως να το αφοριζεις δεν προκειται να μας βγαλει πουθενα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

baron

• Guest
Το ότι οι σύνδεσμοι τον λατρεύουν το λέω ειρωνικά ρε ... πως να σε πω!

Το ότι ο μανδρίνος λειτουργεί ως τσιράκι του Κατσαρή και εξερευνά έδαφος, χαμπάρι δεν το πήρες , e? Η απλώς δεν θέλεις να το πάρεις, γιατί ανήκεις στην αντίπερα όχθη, για λόγους που είναι στα δικά μου αρχίδια. Να γνωρίζεις όμως αυτό: Δεν ισχύει πάντα το " όλοι ΠΑΟΚ είμαστε". Είμαστε όλοι ΠΑΟΚ για να δείρουμε κάνα γαύρο η να στηρίξουμε την ομάδα απέναντι σε αλλόθρησκους. Στα εσωτερικά μας όμως και άλλες γνώμες υπάρχουν, και ομάδες που είναι έτοιμες και με μη δημοκρατικά μέσα να εξυπεριτησουν τα συμφέροντα του X... όπως του τρισμέγιστου Κατσαρή ( ΕΙΡΩΝΙΚΑ , ένταξη?)

Το αν ο κατσαρής ελέγχει κόσμο, και ποσο , θα το δούμε.

Και επειδή θέλεις να μου πεις για καταστατικά και νομιμοφροσύνες:
Προσωρινά ελέγχει την πλειοψηφία των ΠΑΡΟΝΤΩΝ σε γενικές συνελεύσεις. Να sai σίγουρος όμως πως όταν θα σκάσει μύτη με πρόταση για γήπεδο, δεν θα βρεθεί μονος του με τους τριακόσιους κολλητούς του.

@dark

Μην κοιμάστε όρθιοι. Δεν ήρθε ο μανδρίνος από το πουθενά! Μόλις προχτές βραβεύσανε τον Φωλια για την προσφορα του στην εκδήλωση του ΑΣ. Μια κλίκα, η κλίκα του κατσαρή προωθεί τα δικά της παιδιά και με το αζημίωτο. Αυτό μάθαμε.

Offline gagas

• Αλλαγή
baron η οικογενεια φωλια βοηθαει εμπρακτα εδω κ 3 χρονια με δεπες,σουιτες κλτ κλτ..
δεν ειναι ουρανοκατεβατοι..

το θεμα καιει απο παντου..δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε καινουριο γηπεδο..για αυτο κ δεν αρχιζουν οι διαδικασιες..για αυτο κ η ομαδα δυσκολα θα προοδευσει..

makptol

• Guest
ειμαστε οι τελευταιοι που θα κανουμε αν κανουμε γηπεδο .....ισως μετα τον απολλωνα καλαμαριας .....αν δεν μπορουν οι ζαγορακης - βρυζας να τους κανουν να ενωθουν για το καλο του ΠΑΟΚ
δεν υπαρχει ελπιδα ........

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το γήπεδο αν γίνει στην τούμπα και με την χωρητικότητα που θέλουμε, θα πειράξει κανέναν αν κονομήσει ο τάδε ή ο δείνα??? Δεν μιλάω για το έκτρωμα που είχε επινοήσει ο γούμενος. Ότι γήπεδο αν γίνει, όπου αν γίνει, όπως αν γίνει, υπάρχει περίπτωση να μην κονομήσουν κάποιοι??? Είναι θεμιτό ή αθέμιτο αυτό??? Υπάρχει περίπτωση αυτή η γενιά παραγόντων που διοικεί τώρα τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ να βάλουν προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ?? Τον κατσαρή κανείς μας δεν τον εμπιστεύεται, όποιος όμως λέει το προφανές, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γήπεδο δεν μπορεί να είναι τσιράκι του φίλε baron. Κατά την γνώμη μου εμείς πρέπει να στοχεύσουμε τον τόπο που θα γίνει, άν ποτέ γίνει, κι αυτός ο τόπος δεν μπορεί να είναι άλλος από την Τούμπα ή στην χειρότερη περίπτωση στην Έκθεση. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
Μπορεί κανείς να μας πει πόσα έχει χώσει ο Φώλιας στον ΠΑΟΚ ; Γιατί Φώλια ακούω και Φώλια δε βλέπω. Έχει βάλει τελικά χρήματα στην ΑΜΚ ; Υπάρχει καμία χορηγία από Γκούντις ή από κάποια επιχείρησή του ; (Δεν αμφιβάλω για την γνησιότητα των αισθημάτων του, αλλά αν η οικονομική συμβολή του συγκρίνεται με τον ΠΑΟΚτσή των 30 μετοχών, τότε δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σ αυτόν).

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι παράγοντες, ότι τώρα είναι η ευκαιρία να βάλουν χρήματα και να συνδέσουν το όνομά τους με επιτυχίες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ με τον Ζαγοράκη και την διοίκησή του μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αν αποφασίσουν να κινηθούν μόνοι τους, κάπου κάποτε, θα πρέπει να ξαναρχίσουν από την αρχή. Αν είσαι επενδυτής, δεν επενδύεις μόνο σε μετοχές, μπορείς να επενδύσεις και σε πρόσωπα. Και τώρα έχουμε τα κατάλληλα πρόσωπα στην διοίκηση.

Σχετικά με το γήπεδο, όσο πιο πολλοί αποφασίσουν, τόσο το καλύτερο.
Κάποιοι με την δικαιολογία ότι ο Κατσαρής είναι πρόεδρος του ΑΣ, κατακρίνουν κάθε πρόταση.
Τα πράγματα είναι απλά : Το 90% των χώρων του γηπέδου να αποδίδει τα κέρδη του στον ΑΣ και στην ΠΑΕ. Να μη γράφει στα συμβόλαια, ούτε Κατσαρής, ούτε Ζαγοράκης. Να γράφει ιδιοκτησία ΑΣ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και η εταιρία που θα το φτιάξει, εφόσον δεν χρηματοδοτηθεί από το κράτος , να κρατήσει ένα μικρό ποσοστό των χώρων για την αποπληρωμή της κατασκευής, για 2-3 δεκαετίες, όσο χρειάζεται. (Αφού κανείς δε θα κατασκευάσει γήπεδο για την ψυχή της μάνας του).

Offline savage republic

• Βασικός
Απλά για τον Φώλια: Τα Γκούντις δεν του ανήκουν εδώ και χρόνια. Τα πούλησε στη Δέλτα κι αυτή την αγόρασε ο όμιλος Βγαινόπουλου. Δεν ξέρω με τί ασχολείται πλέον, πέρα από την πολιτική.

ive4

• Guest
όχι ο πολιτικός (από τέτοιους τι να περιμένουμε ;). Νομίζω ότι έχει αδερφό;

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης μπαίνει ένα παλικάρι που ήταν τυφλός..Κάθετε με την βοήθεια κάποιου και ακούει την γενική συνέλευση..

Με το που τελειώνει η γενική συνέλευση βλέπει ένα τσακαλάκι ότι δεν ήταν κάποιος συνοδός μαζί του και τον βοηθάει να κατέβει τα σκαλοπάτια για να την έξοδο..Του λέει το παλικάρι που ήταν τυφλός -δεν πειράζει , άσε με στην είσοδο , να αδειάσει λίγο το γήπεδο..Τον ρωτάμε πως ήρθες και λέει μόνος , με λεωφορείο από την Ηλιούπολη και μετά από το τέρμα με ταξί..Και τον ακούσανε οι γύρω και προσφέρθηκαν όλοι να τον πάνε σπίτι , όπως και έγινε..

-Δεν Τρέχει ο κούτσια , δεν μαρκάρει ο Αραμπατζής ή δεν τραβάει ο Λίνο...

Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου ,είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου ...
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline toy

• Αλλαγή
Ολίγων off topic, αλλά θα μοιραστώ αυτά που ξέρω.
Ο αχιλλέας φώλιας είναι αυτός που δημιούργησε τα goodys που κατόπιν πουλήθηκαν στην Δέλτα και τώρα ανήκουν στην vivartia.
Εχει μεγάλη περιουσία και εξακολουθεί να έχει σχέση με τα goodys. Ειναι Low profile τύπος έξυπνος και δραστήριος, αν αποφασίσει να χώσει χρήματα που είναι ξεκάθαρο πως έχει, είναι απόλυτα θετικό και ευχής έργον.
Ο αδερφός του ο Χρήστος Φώλιας είναι πολιτικός υπήρξε υφυπουργός ανάπτηξης επί Καραμανλή, εδώ φυσικά τίθεται το ερώτημα γιατί δεν τον χρησιμοποιήσαμε.
Πιστεύω ότι μια ακόμη πόρτα που πρέπει να χτυπήσει ο Ζαγοράκης είναι αυτή του Κανελλόπουλου του Τιταν του μεγάλου αδερφού εκ των τριών που επίσεις είναι δυνατός επιχειρηματίσς και ΠΑΟκτσής, που απέχει από την τσάμπα διαφήμιση.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

pavlosk

• Guest
Από γενικές συνελεύσεις έχετε φτάσει να μιλάτε για το θέμα του νέου γηπέδου.

Εγώ έμαθα ότι πριν πεινάσεις μαγειρεύεις. Στο θέμα του γηπέδου έχουμε ξελιγωθεί.
Εγώ είμαι υπέρ να βρεθεί μια ομάδα από τον ΑΣ, την ΠΑΕ άντε και από τους φιλάθλους και ας κοιτάξουν τι είδος γήπεδο θέλουμε και που το θέλουμε.

Να διευκρινίσομε δηλαδή:

1)που μπορεί να γίνει (ανατολική θεσσαλονίκη, δυτική θεσσαλονίκη η τούμπα)

2) ποια είναι η επιθυμητή χωρητικότητα (30.000, 40.000 η παραπάνω;)

3) τι εγκαταστάσεις θέλουμε να έχουμε εκτος του γηπέδου; (να είναι όλες οι θέσεις σκεπαστές, θέλουμε και εμπορικές εγκαταστάσεις, θέλουμε χώρους στάθμευσης με 1000, 2000 η 5000+ 8εσείς)

4) ανάλογα το τι ζητάμε δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε τι έγινε και στην ευρώπη με νέα γήπεδα;)

Εφόσον καταλήξουν κάπου τότε και μονο τότε θα μπορούν να βγούν μπροστά και να πουν : ελάτε να μιλήσουμε για το θέμα του γηπέδου.

pavlosk