Author Topic: Για όσους ξέχασαν και για όσους θυμούντε !  (Read 605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=yTIKiI4Jnxg (Embedding disabled, limit reached)

Πέρασαν μόλις 2 χρόνια !

makptol

• Guest
σαν να περασε ενας αιωνας ..........α ρε ζαγορ τι μας κανεις........... ;D ;D

mosxos

• Guest
Μπραβο ρε συ DIEGO.Οπως παντα κιμπαρης.Με 2 video τα ειπες ολα....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ρε συ diego πονεσαν τα νευρα μου τη με θυμησες :a1316:
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Ελπίζω να μην τα ξεχάσουμε ποτέ. Γιατί είναι πολύ εύκολο να ξαναγυρίσουμε στα ίδια.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα ηθελα να μη ξεχναμε γενικα...και ειναι πολλα ακομη τετοια..

Offline cure

• Αλλαγή
Πάντως εγώ διαφωνώ με το να θυμόμαστε την εποχή γούμενου και να κάνουμε συγκρίσεις, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, χωρίς συγκρίσεις με τον πάτο που είμασταν. Άλλωστε και τον κανώτα να είχες τώρα διοίκηση και να τον συγκρίνεις με εκείνη την εποχή καλύτερος θα βγει.

Επίσης θεωρώ πως μέτρο σύγκρισης του έργου της διοίκησης Ζαγοράκη δεν είναι σωστό να είναι η προηγούμενη κατάσταση, γιατί αδικούμε το τεράστιο έργο της. Η τωρινή διοίκησή μας πρέπει να συγκρίνεται μόνο με τη διοίκηση Παντελάκη-Σεργιαννίδη και να έχουμε όλοι σκοπό να την ξεπεράσει εκείνη.

Καταλαβαίνω βέβαια το πνεύμα του Diego-4 και το λόγο που έβαλε τα βιντεάκια, αλλά ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση δε νομίζω πως κανένας ξέχασε τι ζήσαμε 2 χρόνια πριν. Απλά υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι που επιλέγουν να μη θυμούνται κάποια πράγματα ή να μη βλέπουν τα σωστά και να ανοίγουν τα μάτια μόνο στα λάθη. Αυτοί όσα βιντεάκια του γούμενου και να δούνε δεν πρόκειται να αλλάξουν.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι ο λόγος που πρέπει να τα θυμόμαστε δεν είναι για να κάνουμε συγκρίσεις με την τωρινή διοίκηση. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο να ξαναγυρίσουμε εκεί, οι μετοχές ακόμα δεν ανήκουν στο λαό και τα χρέη ακόμα μας βαραίνουν. Βέβαια η σημερινή διοίκηση αποτελεί εγγύηση αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ.

Γιαυτό πρέπει κάθε μέρα να τα θυμόμαστε για να μην επαναπαυόμαστε και για να έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα πάνω και από το αγωνιστικό την οριστική λύση αυτών των προβλημάτων.

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
 :emetos: αναγούλα με έπιασε με το που είδα αυτή την σκατοφατσα πάλι..