10.000 τουρκους εφεραν τα ελληνικα κομματα απο τουρκια-γερμανια να ψηφισουν μονοκουκι τους τουρκους σε κομοτηνη και ξανθη...να τους χαιρομαστε!! αυτοι ειμαστε!
+1
Πάντως βλέπω όσοι προτείνατε ''εκλογική απεργία'', έχετε σαφή θέση για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο πολτιικό σύστημα. Για την χωρική κατανομή των Υπουργείων, για το ποιους πρέπει να σταυρώνουν όσοι ψηφίζουν, για όλα.
Μήπως το Μακεδονίας Θράκης καταργήθηκε ενόψει της συμφωνίας που προετοιμάζεται με τα Σκόπια με νονό τις ΗΠΑ ;
Τότε θα έπρεπε να το μετονομάσουμε σε Υπουργείο ''Νότιας Μακεδονίας'' για να μη παρεξηγηθούν οι γείτονες ;
Μήπως ο Καραμανλής δεν φοβήθηκε τόσο την οικονομία όσο την ξεφτίλα να συνυπογράψει αναγνώριση μιας ''Μακεδονίας'' στα σύνορα της Μακεδονίας μας ;
Πόσοι απ αυτούς που ψήφισαν τον Παπανδρέου ξέρουν τις θέσεις του για την ονομασία των Σκοπίων, για τους ''Αφρικάνους Έλληνες'' κτλ ;
Μάλλον κανείς αφού προεκλογικά μας πρήξανε παρέα με τους οικολόγους - πράσινους με αοριστολογίες για πράσινη ανάπτυξη, για κλιματικές αλλαγές και άλλα τέτοια τριτεύοντα μου για την Ελλάδα. Που κατά τη γνώμη μου εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.
Τουλάχιστον θα σωθούμε από την κλιματική αλλαγή... Αυτό μας καίει λες και είμαστε Εσκιμόοι ή Λάπι ή η χώρα μας είναι νησί του Ατλαντικού. Είναι τόσο αστείες και αντίθετες στη φύση οι οικολογικές θεωρίες. Ο πλανήτης μας είναι μία διαρκής ιστορία κλιματικών αλλαγών, που ο άνθρωπος το πολύ πολύ να τις καθυστερήσει, αφού ποτέ δεν τις απέτρεψε. Και οι άνθρωποι προσαρμόζονται και συνεχίζουν να υπάρχουν. Επίσης πριν μερικές δεκαετίες οι επιστήμονες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για τον κίνδυνο μείωσης της θερμοκρασίας του πλανήτη. Σήμερα με την ίδια πειθώ μας προειδοποιούν για υπερθέρμανση... upside inside out living la vida loca. Δεν είμαι κατά της περιβαλλοντικής συνείδησης, αλλά όταν καίγονται τα δάση μας κάθε καλοκαίρι τ
ο πρόβλημα είναι τόσο συγκεκριμένο και σαφές που δεν έχει να κάνει τίποτα με θεωρίες πράσινης ανάπτυξης, ούτε με φωτοβολταϊκά, ούτε με βιβλία του Αλ Γκορ...
Οταν θα αρχίσουν σοβαρές συνέπειες κλιματικών αλλαγών, τοτε πραγματικά δε θα χρειαζόμαστε Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Θα είναι όπως το σημερινό δημαρχείο Κυρήνειας που είναι στην Λευκωσία, αλλά η Κυρήνεια είναι αλλού και δεν είναι ελεύθερη.