Author Topic: Εκλογες 4ης Οκτωβρίου 2009  (Read 5964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Εκλογες 4ης Οκτωβρίου 2009
« Reply #80 on: September 17, 2009, 16:12:07 »
xaxaxaxaxaxa και ελληνιστί! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: September 17, 2009, 17:13:34 »
Καλά τα λέει, στην κατασκήνωση που τον έχουν με τα πρωινά του με τις τηλεορασίτσες και τα ραδιοφωνάκια του, τις  εφημερίδες του, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει από το να λέει τα αυτονόητα. Αντίθετα αν τον βάζανε εκεί που έχουν και τους υπόλοιπους κοινούς εγκληματίες δεν ξέρω αν είχε την διάθεση να λαϊκίζει και να χαϊδεύει τα αυτιά μας -προφανώς θα είχε άλλες έννοιες όπως το να φυλάει τον κώλο του μην του τον καρφώσει κανένας χαρμάνης-. Άλλωστε στην ελλάδα ζούμε την χώρα που οι πολίτες της έχουν μνήμη χρυσόψαρου, αυτός μπορεί να λέει ότι γουστάρει και άμα λάχει και είναι εντελώς αντίθετος σηκώνει και το καλάσνικωφ και στείλτον απο εκεί που ήρθε, άμα λάχει κάνουμε και καμιά ληστεία γιατί η οργάνωση είχε έξοδα. Όλοι μας απέναντι στα λαμόγια που δικαίως κράζει αλλά και σε αυτόν που σκότωσε ένα σωρό κόσμο έχουμε μόνο την ψήφο μας, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Μπατσος εισαι ετσι?Για το οτι τον κανατε πειραματοζωο με ανεπανορθωτες βλαβες στη υγεια του ομως δεν λες τιποτα.Μπραβο στον Ξηρο για οσα λεει και ΕΚΑΝΕ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #82 on: September 17, 2009, 17:19:34 »
Απλά να τονίσω σε όλους γνωστούς και αγνώστους ότι δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό σε αυτό το τόπικ.
Αν λοιπόν θέλετε να συζητήσετε κόσμια καλώς σε κάθε άλλη περίπτωση την κατάληξη την γνωρίζετε.

ΚΛΙΚ ! ! ! !
έχουμε και στομάχια....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: September 18, 2009, 12:42:18 »
Mιας κ το τοπικ των βουλευτικων εκλογων ειναι κλειδωμενο το ποσταρω εδω:
Σημερα μ ηρθε διαφημιστικο SMS απο Σταυρο Καλαφατη.Γνωριζοντας πως το νουμερο αυτο δε το χουν πολλοι αναρωτηθηκα απο που μπορει να βρηκαν τον αριθμο μου.Ευχομαι μονο να μη το βρηκαν απ τη βαση δεδομενων της ΠΑΕ για τα διαρκειας γιατι αλλιως εκει στη ΠΑΕ ειναι για τα πανηγυρια αν δινουν τα νουμερα μας σ οποιον μαλακα πολιτικαντη βρουν.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #84 on: September 18, 2009, 13:16:01 »
Eκτός απο τον μαλάκα τον καλαφάτη μήνυμα με έστειλε και ο γκιουλέκας.
Απο που μπορεί να βρήκαν τον αριθμό μου τα μουνόσκυλα?Τα τηλέφωνα είναι προσωπικά δεδομένα.
Η ΝΔ κάνει πολύ καλή δουλειά...
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #85 on: September 18, 2009, 13:38:48 »
Το τόπικ ξεκλειδώθηκε.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ !

bagos1

• Guest
« Reply #86 on: September 18, 2009, 13:44:02 »
μόλις ελαβα και εγω απο τον καλαφάτη, βρώμα η δουλεια.............ακουτε εκει στην ΠΑΕ?

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #87 on: September 18, 2009, 13:47:38 »
ΠΟΙΑ ΠΑΕ ΡΕ όλοι σας ?

Οι εταιρίες κινητών τα πουλάνε στα κόμματα τα νούμερα !
Πρώτη φορά το ακούτε ? ξεκολλάτε με την ΠΑΕ !

makptol

• Guest
« Reply #88 on: September 18, 2009, 13:55:28 »
ζαγορακη απολογησου μετα τα κυλικεια και αυτο το σκανδαλο .....εγω ομως ρε παιδια δεν πηρα μυνημα 3 χρονια διαρκειας εχω θελω και εγω
.... ;D ;D ;D ;D ;D
ο αλλος λεει ο ιωαννιδης λεει για καρατασου ετσι μονος του βγαινει και τα λεει ? (υπονοει οτι ειναι σε συννεοηση με ΠΑΕ ισως με κατσαρη
ισως με τους νεφελιμ που ελεγε και ο σκορδας)  ....ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #89 on: September 18, 2009, 13:56:11 »
Κι εγω απο τον Καλαφατη! Δεν μου λετε ρε μαγκες εχετε ολοι σας cosmote?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

makptol

• Guest
« Reply #90 on: September 18, 2009, 14:00:15 »
εγω εχω wind λες να παιζει ρολο...?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #91 on: September 18, 2009, 14:04:21 »
xaxaxa ναυάγιο λέμε!

Billys Πάρε και ecerfuril ρε...να σφίξεις λίγο!!!

ive4

• Guest
« Reply #92 on: September 18, 2009, 14:38:38 »
οι εταιρείες τα δίνουν

BIANCONERO

• Guest
« Reply #93 on: September 18, 2009, 14:57:39 »
Καποιοι εχετε ξεφυγει εντελως και συμπεριφερεστε στην ΠΑΕ λες και ειναι ο Γουμενος προεδρος....οτιδηποτε βρειτε ευκαιρια το φορτωνετε ελαφρα τη καρδια!

Μολις πριν απο μια ωρα εφτασε μηνυμα απο καλαφατη και σε μενα και στη δικια μου που ΔΕΝ ειναι ουτε κατοχος διαρκειας ουτε τιποτα!

Το οτι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας δινουν τα τηλεφωνα ΜΑΣ σε οποιον τους τα ακουμπησει (Τραπεζες, Πολιτικους, Εταιριες διαφορων ειδων) ειναι γνωστο χρονια......ακομα δεν το πηρατε πρεφα?

bagos1

• Guest
« Reply #94 on: September 18, 2009, 15:20:21 »
και εγω wind έχω και μου ηρθε και φουσκωμένος ο λογαριασμός όπως και της ΕΥΑΘ, εκει στην ΠΑΕ τι κάνεται??? ξυπνάτε ρε !!!!

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: September 18, 2009, 15:26:56 »
Κι εγω απο τον Καλαφατη! Δεν μου λετε ρε μαγκες εχετε ολοι σας cosmote?
και εμενα απο καλαφατη μου ηρθε και εχω cosmote.

οπως λεει και ο μπιλυ και εγω ξερω οτι τα δινουν οι εταιριες.

bagos1

• Guest
« Reply #96 on: September 18, 2009, 15:35:45 »
και που ξέρει η wind ότι εγω ψηφίζω θεσσαλονίκη ρε παιδια? αφού ούτε δημότης Θεσσαλονίκης είμαι αλλά και ούτε έκανα συμβόλαιο στην Θεσσαλονίκη κατι άλλο παίζει

stelukos

• Guest
« Reply #97 on: September 18, 2009, 15:40:26 »
Καποιοι εχετε ξεφυγει εντελως και συμπεριφερεστε στην ΠΑΕ λες και ειναι ο Γουμενος προεδρος....οτιδηποτε βρειτε ευκαιρια το φορτωνετε ελαφρα τη καρδια!

Μολις πριν απο μια ωρα εφτασε μηνυμα απο καλαφατη και σε μενα και στη δικια μου που ΔΕΝ ειναι ουτε κατοχος διαρκειας ουτε τιποτα!

Το οτι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας δινουν τα τηλεφωνα ΜΑΣ σε οποιον τους τα ακουμπησει (Τραπεζες, Πολιτικους, Εταιριες διαφορων ειδων) ειναι γνωστο χρονια......ακομα δεν το πηρατε πρεφα?

BIANCONERO έχεις πει σοφά λόγια. Για όνομα δλδ ρε παιδιά.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
σορρυ για το οφ τοπικ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #98 on: September 18, 2009, 15:43:08 »
και που ξέρει η wind ότι εγω ψηφίζω θεσσαλονίκη ρε παιδια? αφού ούτε δημότης Θεσσαλονίκης είμαι αλλά και ούτε έκανα συμβόλαιο στην Θεσσαλονίκη κατι άλλο παίζει

μας τα έχεις κάνει μπαλόνια σιγά σιγά..
ειλικρινά ρε πστ μου τώρα, κρατιέμαι κρατιέμαι αλλά εσυ δεν παίζεσαι ρε μεγάλε....

BIANCONERO

• Guest
« Reply #99 on: September 18, 2009, 15:52:26 »
Ο τοπος διαμονης ειναι το μονο ευκολο να ηλεγχθει...ασχετα που εκανες συνδρομη. Δουλεψα σε εταιρια που εβρισκε τα τηλεφωνα και τις διευθυνσεις..
Στη δικια μου να φανταστεις της ηρθε μηνυμα απο εταιρια σερβις ακριβως οταν επρεπε το αυτοκινητο της να κανει το πρωτο του σερβις, καποια χρονια μετα την αγορα.... υπαρχει τρελη οργανωση σ' αυτο το κομματι.
Υπαρχουν εταιριες που παιρνουν τα προσωπικα δεδομενα απο τις εταιριες τηλεφωνιας και αυτες μετα ειναι που κανουν ολη τη δουλεια και κανουν τους μεσαζοντες σε αλλες εξιδεικευμενες εταιριες που ψαχνουν πελατες.