Author Topic: Bryce Moon  (Read 14846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Bryce Moon
« Reply #440 on: February 14, 2010, 01:19:59 »
Μαγγες στην κλωτσια στον Μιρο ολη η καφετερια εχει πεσει κατω απο τα γελια, μονο εγω και ο φιλος μου κοιταζομαστε kai δαγκωνομαστε με τη σκεψη οτι θα γινει laugh-gag  στο youtube. Την ωρα που κοιταζα το πατωμα ξυνοντας το κεφαλι μου και καποιος φωναζε ΚΙΤΡΙΝΗΗΗ ΡΕΕΕ, σηκωνω το κεφαλι μου, και αν καταλαβα καλα ο διαιτητης ειχε δωσει ελευθερο για φερ πλεη?Λογω τραυματισμου του Σνατς?Πειτε μου οτι δεν εγινε κατι τετοιο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #441 on: February 14, 2010, 09:50:54 »
Στο τέλος της χρονιάς ας τον ψηφίσουμε όλοι mvp να πεθάνουμε στο γέλιο...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #442 on: February 14, 2010, 16:15:34 »
Πραγματικά η φάση δεν υπάρχει ρε σείς....

Bayern4

• Guest
« Reply #443 on: February 15, 2010, 00:48:49 »
Το πάλεψα μέσα μου για να βρω τον πιο βλάκα σήμερα. Ο Αγρότης Μόνος Ψάχνει ή ο Ποδοσφαιριστής-Φάντασμα; Τελικά νομίζω πως η βάναυση κλωτσιά στον Μίρο με τη μπάλα στα 5 μέτρα κερδίζει αβλεπί.
Μπράβο ρε βλάκα! Τα κατάφερες! Θα βλέπουμε πλέον τη φανέλα του ΠΑΟΚ για χρόνια σε χιουμοριστικά video στο you tube

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #444 on: February 15, 2010, 00:57:32 »
ε ρε και να δουμε μεσοβδομαδα κανα ρεπορταζ απο προπονησεις 'ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΟΥΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ'... :'( :'( :'(

MetroStar

• Guest
« Reply #445 on: February 15, 2010, 03:07:03 »
Μαγγες στην κλωτσια στον Μιρο ολη η καφετερια εχει πεσει κατω απο τα γελια, μονο εγω και ο φιλος μου κοιταζομαστε kai δαγκωνομαστε με τη σκεψη οτι θα γινει laugh-gag  στο youtube. Την ωρα που κοιταζα το πατωμα ξυνοντας το κεφαλι μου και καποιος φωναζε ΚΙΤΡΙΝΗΗΗ ΡΕΕΕ, σηκωνω το κεφαλι μου, και αν καταλαβα καλα ο διαιτητης ειχε δωσει ελευθερο για φερ πλεη?Λογω τραυματισμου του Σνατς?Πειτε μου οτι δεν εγινε κατι τετοιο...

O διαιτητής μπορεί να δώσει κίτρινη και για χτύπημα σε συμπαίχτη.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #446 on: February 15, 2010, 03:48:03 »
ε ρε και να δουμε μεσοβδομαδα κανα ρεπορταζ απο προπονησεις 'ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΟΥΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ'... :'( :'( :'(

sssssss! μεταξυ μας κ γω τρεμω στη σκεψη.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #447 on: February 15, 2010, 13:54:14 »
αν ειναι να παιξει, να μιλησει πρωτα με τον Δαρλα..και να βεβαιωθει οτι ο Κοντρερας δεν θα βρισκεται στο γηπεδο...ουτε καν στην εξεδρα! ;)

MetroStar

• Guest
« Reply #448 on: February 15, 2010, 18:25:47 »
Λεβέντης τσολιάς ο Μουν. Πραγματικό στολίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #449 on: February 15, 2010, 18:33:41 »
Μέτρο βλέπω χάθηκε ο αρχικός ενθουσιασμός σου για τον παιχταρα...!  :lol: :nianiania:

MetroStar

• Guest
« Reply #450 on: February 15, 2010, 19:30:32 »
Σύμφωνα με το SPORT24 o Moon θα έρθει δανεικός για έναν χρόνο με option αγοράς το καλοκαίρι απ τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα δεν είναι κακός παίκτης. Μπορεί να μην έρχεται υπό τις καλύτερες συνθήκες στην Τούμπα και μπορεί να υπάρχει μια αρνητική προδιάθεση προς τον παίκτη απ τους περισσότερους, αλλά ας τον καλωσορίσουμε και ας τον στηρίξουμε για το καλό της ομάδας.

Αν αυτό το είδες για ''αρχικό ενθουσιασμό'' τι να σου πω...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #451 on: February 15, 2010, 19:37:12 »
Έλα βρε μλκ σε πειράζω... ;)

zagorakis

• Guest
« Reply #452 on: February 27, 2010, 15:01:41 »
Óôçí åèíéêÞ ï Ìïõí

Óôçí åèíéêÞ ïìÜäá ôçò ðáôñßäáò ôïõ êëÞèçêå ÷èåò ï Ìðñáßò Ìïõí êáé ãéá áõôüí ôïí ëüãï Þôáí ðïëý ÷áñïýìåíïò.

Ï Íïôéïáöñéêáíüò ìðáê èá áíá÷ùñÞóåé áýñéï ãéá ôçí ðáôñßäá ôïõ, áöïý ôï öéëéêü ìå ôçí Íáìßìðéá åßíáé ðñïãñáììáôéóìÝíï ãéá ôçí ðñïóå÷Þ ÔåôÜñôç êáé, üðùò Ýëåãå óôïõò óõìðáßêôåò ôïõ… «¹ôáí ìßá ðïëý åõ÷Üñéóôç åßäçóç ãéá åìÝíá. ÅéäéêÜ ôþñá, ðïõ ðëçóéÜæåé ôï ÌïõíôéÜë».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124833

ÌÐÑÁÂÏ ÐÁËÉÊÁÑÅ ÓÕÍÅ×ÉÓÅ ÅÔÓÉ. ÁÍÔÅ ÍÁ ÐÅÑÁÓÅÉ Ï ÊÁÉÑÏÓ ÍÁ ÎÅÊÏÕÌÐÉÓÔÅÉÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÏÊÁÑÁ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #453 on: February 28, 2010, 02:35:51 »
Óôçí åèíéêÞ ï Ìïõí

Óôçí åèíéêÞ ïìÜäá ôçò ðáôñßäáò ôïõ êëÞèçêå ÷èåò ï Ìðñáßò Ìïõí êáé ãéá áõôüí ôïí ëüãï Þôáí ðïëý ÷áñïýìåíïò.

Ï Íïôéïáöñéêáíüò ìðáê èá áíá÷ùñÞóåé áýñéï ãéá ôçí ðáôñßäá ôïõ, áöïý ôï öéëéêü ìå ôçí Íáìßìðéá åßíáé ðñïãñáììáôéóìÝíï ãéá ôçí ðñïóå÷Þ ÔåôÜñôç êáé, üðùò Ýëåãå óôïõò óõìðáßêôåò ôïõ… «¹ôáí ìßá ðïëý åõ÷Üñéóôç åßäçóç ãéá åìÝíá. ÅéäéêÜ ôþñá, ðïõ ðëçóéÜæåé ôï ÌïõíôéÜë».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=124833

ÌÐÑÁÂÏ ÐÁËÉÊÁÑÅ ÓÕÍÅ×ÉÓÅ ÅÔÓÉ. ÁÍÔÅ ÍÁ ÐÅÑÁÓÅÉ Ï ÊÁÉÑÏÓ ÍÁ ÎÅÊÏÕÌÐÉÓÔÅÉÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÏÊÁÑÁ.

ï÷é ñå ôõðå êáé ôùñá ôé èá êáíïõìå??åíá ðáé÷ôç åé÷áìå êáé êáèáñéæå ïëåò ôéò öáóåéò êáé öåõãåé,ìåãáëç óôåíá÷ùñéá!!!ëåôå íá ÷áóåé êáé ôïí ôéôëï ôïõ MVP?áäéêéá ãéá ôï ðáéäé äçëáäç!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #454 on: February 28, 2010, 03:20:17 »
Mε τετοιες εμφανισεις που εκανε φετος νομιζω οτι θα ηταν αδικο για τον παικταρα μας να μην κληθει στην ομαδα της πατριδας του..
θα μιλουσαμε ανετα για ανικανο προπονητη..
συγχαρητηρια παικταρα μου..συνεχισε ετσι..πιστευουμε πολυ σε εσενα..εισαι πολυ σημαντικος κρικος για να παρουμε το πρωταθλημα..
θοδωρα ελπιζω μεχρι το πασχα να καλυψεις τη ρητρα του,μην γινει καμια στραβη κ τρεχουμε..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #455 on: March 29, 2010, 12:23:15 »
Προφανώς και δεν φταις εσυ που γεννήθηκες ΓΑΤΑΚΙ. Προφανώς δεν φταις εσύ που πληρώνεσαι για να κουβαλάς γκολποστ. Προφανώς δεν φταις εσύ που κρύβεσαι στην σκιά του κοντομπουχέσικου κορμιού σου. Προφανώς δεν φταις που υποκρίνεσαι και ξέρουμε το αποτέλεσμα της κίνησής σου στην αντίπαλη περιοχή πριν την πρώτη δρασκελιά, πριν καν ξεκινήσεις κούρσα. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ Κ ΠΑΛΙ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΨΟΓΟ.
ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #456 on: March 29, 2010, 23:59:57 »
δεν ειδα το παιχνιδι με τυρι ειδα τις φασεις αργοτερα
σε οσες φασεις γινανε μες την περιοχη μας ο τυπος ηταν παραφωνια >:(
απο εδω μεχρι το μετσοβο εκανε καραμπαμ
 μακραν η καλητερη μεταγραφη
MVP ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ
αστα διαλα παιδακι μου που φορας και την φανελα του ΠΑΟΚ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #457 on: March 31, 2010, 12:18:58 »
http://www.youtube.com/watch?v=AoHWQyLXK7Q (Embedding disabled, limit reached)

Μεγαλη η χαρη του.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #458 on: April 13, 2010, 14:50:03 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14VREJKSS&extLang=

ελα ενα ντου ολοι να βοηθησουμε.. ;D ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

ive4

• Guest
« Reply #459 on: April 13, 2010, 23:33:39 »
μπορούμε να κάνουμε λίγη υπομονή για ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μας για 1 μήνα ;
Ολοι με κάποιους τα έχουμε, αλλά μέσα στο γήπεδο ας τους στηρίξουμε για την τελική ευθεία. Η παραμικρή βοήθεια από έναν παίκτη σε 6 κρίσιμους αγώνες μπορεί να δώσει τον ένα βαθμό παραπάνω από τις τρείς ομάδες του κατεστημένου και να βγούμε εμείς Τσ. Λ. Και το καλοκαίρι τον στέλνουμε Αφρική.