Author Topic: Bryce Moon  (Read 14931 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Bryce Moon
« Reply #220 on: September 02, 2009, 11:15:26 »
Αν κρίνεις απο τις αντιδράσεις των βάζελων για τον Μούν , τότε ίσως καταλάβεις οτι ήταν πολύ καλή κίνηση.Μακάρι να έχουμε και τα 2.000.000 να τον αγοράσουμε ή μακάρι να μπορούσαμε να τον αγοράζαμε εξ'αρχής.Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Κάποτε είχαμε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα , νερό , μπάνιο και έπιπλα..Ξαφνηκά ζητάμε και πισινα !

Ρε για τον μουν μιλατε΄ή για τον σερχιο ραμος?
Ποιον νομιζετε οτι πηραμε? Σιγα μην αρχισουμε και τις ευχες να μας φερει ο αη βασιλης τα χριστουγενα μια δεξια μπακαρα σαν το μουν! Ποιος μουν ρε γαμω τα μυαλα μας... Γελουσαμε 1 χρονο μαζι του περσι και τωρα πολλοι τον παρουσιαζεται σαν ενα παιχταρα που απλα εχει καποια ψυχολογικα να ξεπερασει για να παιξει την μπαλαρα που ξερει... Αντε σε λιγο να ζηταμε και μια αμυντικαρα σαν τον καντε για να χαζεψουμε τελειως μια και καλη.

Μια λυση αναγκης της τελευταιας στιγμης, με αρκετο αγωνιστικο ρισκο, λιγα λεφτα και μπολικη ξεφτυλα ειναι ο μουν για τον ΠΑΟΚ.

υγ. Diego αγορινα δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα εννοειτε αλλα σε ολους τους (μουν)ακιδες και κρυφο(μουν)ακιδες του φορουμ.

Diego-4

• Guest
« Reply #221 on: September 02, 2009, 11:23:09 »
Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου απλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσε ψεύτης ή ότι έχεις επιλεκτική μνήμη, διαλέγεις και παίρνεις, σε είπα ότι μπορείς να διαφωνείς όσο θες με όποιον θες και για ότι θες, σε θέματα όμως που αφορούν το φόρουμ θα προσέχεις πως μιλάς.
Αν ψαχτείς λίγο θα δείς ότι το 2006 που αναφέρεσε το Paokworld κατέβασε πάνω από 50 ατομα στην έκθεση και είχε 3 πανιά σχετικά, επίσεις είχανε γίνει stickers και φει-βολάν που με την βοήθεια του σφ νεάπολης και μελών της θ4 κολήθηκαν και πετάχθηκαν σε όλη την πόλη.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,6023.0.html

Πρώτα απο όλα δεν αναφέρθηκα σε όλο το φόρουμ..
Δεύτερον , η ερώτηση μου και το πόστ μου είχε να κάνει με τον Δικέφαλο ώς administrator του foroum.Το ιστορικό της συζήτησης που είχα με τον Δικέφαλο είναι πιο πάνω μπορείς να το δείς.
Τρίτον , σου απέδειξα οτι τουλάχιστον δεν είμαι ψεύτης με αυτό που έγραψα , αλλα ήταν ένα αληθινό συμβάν.
Τέταρτον μέχρι εκείνη την ώρα που είχα ποστάρει την διαμαρτυρία προς τους moderator , κανείς δεν είχε ασχοληθεί εδώ μέσα με το πρόβλημα του ΠΑΟΚ , εκτός ολίγων εξαιρέσεων.
Πέμπτον , όπως θα δείς και στο λινκ παραπάνω , ζήτησα απο το φόρουμ προτάσεις για αγώνες και όχι καφενειακές συζητήσεις.
Εκτον , το ποστ μου για διαμαρτυρία είναι στις 15/06/2006  τότε που φύλλο δεν κουνιόταν εδώ μέσα για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ , και αυτό που μου έστειλες σαν link και αφορά την κινητοποίησει του κόσμου για το μεγάλο συλλαλητήριο στα πλαισια της ομιλίας του Καραμανλή στην ΔΕΘ , έχει ημερομηνία 21/08/2006..Δύο μήνες μετά δηλαδή .Ποτέ δεν είναι αργά.
Έβδομον , μακάρι να αντιδρούσατε έτσι με τόσο ζήλο για όλους αυτούς που πάνε να γαμήσουνε ξανα τον ΠΑΟΚ σε ράδια και φόρουμ.
Και κλείνοντας , δεν σε χαρακτήρισα ποτέ.
« Last Edit: September 02, 2009, 11:38:04 by Diego-4 »

MetroStar

• Guest
« Reply #222 on: September 02, 2009, 12:05:28 »
ΠΑΟΚ: Επίδειξη ισχύος!

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες εξελίχθηκε -αργά χθες το βράδυ- ο δανεισμός του Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Και ενώ όλα είχαν συμφωνηθεί και τα απαραίτητα έγγραφα είχαν υπογραφεί, η πλευρά των «πρασίνων» ζήτησε να μπει ένας όρος, σύμφωνα με τον οποίο οι Νοτιοαφρικανός διεθνής δεν θα χρησιμοποιηθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αίτημα που απορρίφθηκε από τους Θεσσαλονικείς, και έτσι το deal έγινε βάσει της αρχικής συμφωνίας.

Από τις προχθεσινές συζητήσεις προέκυπτε ότι στα 100.000 ευρώ θα είναι το «ενοίκιο» του παίκτη, ενώ θα υπάρξει ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που το επόμενο καλοκαίρι θελήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να τον εντάξει στο δυναμικό του με κανονική μεταγραφή. Η συμφωνία έκλεισε και τα απαραίτητα έγγραφα υπογράφηκαν. Όπως αναφέραμε και πρωτύτερα όμως, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Κώστας Αντωνίου, ζήτησε να εξαιρεθεί από τα ματς με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Ο πρώτος που ενημερώθηκε ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος χωρίς να σκεφτεί στιγμή, απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά στους άμεσους συνεργάτες του ότι «εγώ αυτό δεν το υπογράφω»! Παρόλα αυτά ο δανεισμός του Μουν επικυρώθηκε, αφού οι του Παναθηναϊκού έκαναν την τελευταία στιγμή πίσω.

http://www.sport-fm.gr/article/192849

Diego-4

• Guest
« Reply #223 on: September 02, 2009, 12:24:34 »
Μεγάλη μαλακία του Ζαγοράκη , να φέρνει αντίρρηση στα αφεντικά του.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #224 on: September 02, 2009, 12:26:53 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #225 on: September 02, 2009, 12:32:48 »
χεχε κινγκ ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #226 on: September 02, 2009, 12:39:31 »
ναι τρεμουν πλεον  :smack:

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #227 on: September 02, 2009, 12:48:17 »

τα πρασινα αφεντικα, απο περσι, γιατι μεχρι προπερσι ηταν κοκκινα, συμφωνα με μερικους εδω μεσα
ετσι μια διευκρινηση και απο μενα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #228 on: September 02, 2009, 13:02:28 »
ΠΑΟΚ: Επίδειξη ισχύος!

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες εξελίχθηκε -αργά χθες το βράδυ- ο δανεισμός του Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό. Και ενώ όλα είχαν συμφωνηθεί και τα απαραίτητα έγγραφα είχαν υπογραφεί, η πλευρά των «πρασίνων» ζήτησε να μπει ένας όρος, σύμφωνα με τον οποίο οι Νοτιοαφρικανός διεθνής δεν θα χρησιμοποιηθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αίτημα που απορρίφθηκε από τους Θεσσαλονικείς, και έτσι το deal έγινε βάσει της αρχικής συμφωνίας.

Από τις προχθεσινές συζητήσεις προέκυπτε ότι στα 100.000 ευρώ θα είναι το «ενοίκιο» του παίκτη, ενώ θα υπάρξει ρήτρα ύψους 2 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση που το επόμενο καλοκαίρι θελήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να τον εντάξει στο δυναμικό του με κανονική μεταγραφή. Η συμφωνία έκλεισε και τα απαραίτητα έγγραφα υπογράφηκαν. Όπως αναφέραμε και πρωτύτερα όμως, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Κώστας Αντωνίου, ζήτησε να εξαιρεθεί από τα ματς με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του.

Ο πρώτος που ενημερώθηκε ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος χωρίς να σκεφτεί στιγμή, απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά στους άμεσους συνεργάτες του ότι «εγώ αυτό δεν το υπογράφω»! Παρόλα αυτά ο δανεισμός του Μουν επικυρώθηκε, αφού οι του Παναθηναϊκού έκαναν την τελευταία στιγμή πίσω.

http://www.sport-fm.gr/article/192849

Πρώτη φορά που αθηναικό μέσο ενημέρωσης βλέπει επίδειξη ισχύος στον ΠΑΟΚ. Σοβαρά μιλάνε ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί;

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: September 02, 2009, 13:06:05 »
τσαμπα σκοτωνομαστε και δυστυχως μετα απο ΚΑΙ αυτο το επεισοδιο καταλαβα οτι δεν προκειται να παρουμε πρωταθλημα για τα επομενα τουλαχιστον 20 χρονια ακομα.και ξερετε γιατι ? γιατι ολοι εσεις που τα γραφετε εχετε πεσει στο τρυπακι που μας εχουνε βαλει χρονια τωρα οτι σε αυτην την χωρα το διπολο ειναι απαραιτητο για να τσουλησει κατι. πασοκ-νδ , γαβρος-βαζελος. δεν υπαρχει τιποτε αλλοεισαι ή με τον εναν ή με τον αλλον. δουλευεις για τον εναν ή τον αλλον. πηρες παικτη δανεικο απο εκει? εισαι εκεινου.οτι και να γινει θα ειμαστε μια ζωη ο φτωχος συγγενης. και το συστημα δουλευει τοσο καλα ωστε να συντηρειται τελεια το συγκεκριμενο.πρωταθλημα στην ελλαδα θα παιρνουν αυτοι οι 2 . παρε εναν αρη να τσακωνεσαι ,αυτον σου δινουν για αντιπαλο ,οι αλλοι δεν κανουν για σενα μια αεκ που την εχουνε στα παπαρια τους .3οι μια ζωη.αστους να μπλεξουν με τα εσωτερικα τους .και αμα σου παρουν παικτη αυτοι παλι τσιρακι θα εισαι . αμα τους παρεις εσυ παλι τσιρακι θα εισαι.
και ολη η αντιδραση ολος ο τροπος σκεψης μας βγαινει απο αυτην την νοοτροπια που μας πασαρουν χρονια τωρα.αυτοι μας κανουνε να σκεφτομαστε ετσι και δυστυχως αν δεν το ξεπερασουμε δεν θα δουμε ποτε τιτλο.προσωπικα με την διοικηση ζαγορακη το φιλοσοφησα αλλοιως. απο την στιγμη που στα 41 μου χρονια προσωπικα δεν γνωρισα αλλη αξιοπιστη διοικηση πλην παντελακη και οχι απολυτα και αυτοθελω να πιστευω οτι η παε δεν αφουγκραζεται την νοοτροπια των οπαδων στο θεμα αυτο. κινειται δλδ αποκλειστικα επαγγελματικα τεχνοκρατικα αλλα εχοντας και ασπρομαυρη καρδια ,ωστοσο οι παραστασεις που εχουν τους κανουν να βλεπουν διαφορετικα τετοιες καταστασεις.για μενα πλεον γκαγκατση θελουν , ας τον παρουν , δανεικο θελουν ας τον παρουν. εφοσον ειμαι πεπεοισμενος οτι κινουνται με γνωμονα το συμφερον της ομαδος δεν με χαλαει .
τωρα τι με κανει να πιστεω οτι ειναι δοσιλογοι? ειναι ? δεν ξερουμε...ΑΡΑ..
ειναι αυτο που καλλιεργειται χρονια τωρα και περναει στα εσωψυχα μας οσο και αν δεν το δειχνουμε ή δεν θελουμε να το πιστευουμε. μας βγαινει ομως οταν θα ερθουν τετοιες κρισιμες ωρες.δεν υπαρχει τιποτε αλλο στην ελλαδα αλλα γαβρος - βαζελος  πασοκ -νδ. ή για τον εναν θα δουλευεις ή για τον αλλον. για μενα δεν ειναι ετσι. παροτι ζω στην αθηνα δεν απεκτησα ποτε την νοοτρπια του δουλου και ουτε θα το κανω. πιστευω στην παε και με εκφραζει. αρα οι κινησεις της ειναι σωστες. αν κριτικαρω πρεπει να προσεξω να κριτικαρω ετσι ωστε να μην εχω στο μυαλο μου την νοοτροπια αυτη. γιατι τοτε θα οδηγηθω σε λαθος απαντησεις.
το τι εχω ακουσει εδω δε λεγεται. καποτε ημασταν τσιρακια του γαβρου γιατι περναει αερα απο τουμπα γιατι μου πηρα τσαμπα τον καφε και τον γ.χ γιατι με εκανε χορηγια τα λεφτα του βενετιδη, γιατι μου εδωσε το κυπελλο του 2001 ,γιατι οβαζελος πηρε τον κοντο και με βοηθησε να πληρωσω τους αλλους ,γιατι ανοιξαμε ποδια στον ολισαντεμπε στο 93 γιατι πηρταμε δανεικους γιατι γιατι... μια ζωη θα υπαρχει κατι.... αν δεν ξεφυγουμε απο αυτον τον τροπο σκεψης θα ειμαστε υποτελης παντα...εμεις δημιουργουμε στο μυαλο μας τον ΠΑΟΚ τεταρτοπεμπτο γιατι ετσι μας το εχουν επιβαλλει.γιατι ετσι δουλευει το συστημα για να κοναμανε αυτοι απο τα τσ.λ και ολα τα λοιπα κερδη.  
εγω εχω ξεφυγει απο αυτο. ή τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο. και ολα αυτα με διοικηση ζαγορακη. ας μου φερει τον γκαγκατση και οποιον αλλο δανεικο θελει.. ουτως η αλλως τον γκαγκατση τον βριζουν αυτοι που τον αποθεωναν πριν αυτοι που τον ειχαν για να κανει τιε δουλειες. αυτοι περασανε αυτες τις νοοτροπιες αυτοι τα γραφουν . και εμεις σαν μαλακες πεφτουμε μεσα. ο βαζελος ανεπτυξε μεσα του εναν τροπο σκεψης οτι δεν παιρνει τιτλο γιατι ο γκαγκατσης με τον γαβρο ειναι στα πραγματα. οι γαβροι το αντιθετο. και εμεις αναπαραγουμε στη ουσια την δικη τους διαμαχη. τι να πω...σου εδωσαν δανεικο σου εδωσαν χορηγια....που στον πουτσο εκτος ελλαδος υπαρχει αυτο ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ? ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ...ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ..
το καλύτερο post εδώ και πολύ καιρό.αμάν πια με την φαγωμάρα.

makptol

• Guest
« Reply #230 on: September 02, 2009, 13:43:41 »

τα πρασινα αφεντικα, απο περσι, γιατι μεχρι προπερσι ηταν κοκκινα, συμφωνα με μερικους εδω μεσα
ετσι μια διευκρινηση και απο μενα

ma λογω γκαγκατση δεν ειμαστε στο κοκκινο αρμα ετσι δεν μου λενε οι βαζελοι και μερικοι δικοι μας hard core ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ?
ειμαστε στο πρασινο οπως λεει ο πρωταθλητης της πιπας και η αλητικη  και μερικοι hard core ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ?
τελικα σε ποιο αρμα ειμαστε ? στο κοκκινο αρμα λογω γκαγκατση η λογω δανεικου και πωλησεων στο πρασινο αρμα ?
ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ  ??? ??? ??? ???

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #231 on: September 02, 2009, 13:52:21 »
μακπτολ ενα σου λεω....ο προεδρος μας ειναι πρωην παικτης της ΑΕΚ

α ρε μουναρε σιριαλ εγινες

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #232 on: September 02, 2009, 13:52:21 »
Xωρίς διάθεση να σχολιάσω τα περί άρματος, οι σχέσεις Γκαγκάτση - λαγού, είναι σχέσεις αγαστές εδώ και μήνες......Διαβάστε τα πρακτικά των Συνεδριάσεων της Super Λιγδ, θα καταλάβετε. Κ μη βγει κανείς κ με παρερμηνεύσει, ο χάλιας τα χάλασε με το μεγάλο αφεντικό απο τότε που τον πέταξε απο τις σουίτες του πλαστικοκαραισκακη , όταν του επαιτούσε για δουλειά. Ξαναλέω, μην παρεξηγήσει κανείς το ποστ.
Κ σόρρυ για το οφτοπικ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #233 on: September 02, 2009, 13:54:05 »
+1 αλλά δύσκολοι καιροί για τέτοια... χάσαμε και τη μύγα...

makptol

• Guest
« Reply #234 on: September 02, 2009, 14:03:34 »
http://www.sport24.gr/html/ent/675/ent.297675.asp

Τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πολλά για την Νότιο Αφρική και την αποτυχία της να προκριθεί τόσο στα τελικά του Μουντιάλ του 2006, όπως και στο Κόπα Άφρικα του 2010.

επειδη λενε οτι θα απουσιασει τον ιανουαριο στο κοπα αφρικα η νοτια αφρικη εχει αποικλειστει απο αυτο......

bagos1

• Guest
« Reply #235 on: September 02, 2009, 14:37:06 »
http://www.sportnet.gr/report.php?id=197132

ους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Μπράις Μουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Football365.co.za». «Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου», ανέφερε αρχικά ο διεθνής Νοτιοαφρικανός άσος, που παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον «δικέφαλο» του βορρά.

Και συνέχισε: «Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: September 02, 2009, 14:57:07 »
καλωσόρισες παλικάρι στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας
και στην μίζερη πόλη μας
είναι δυνατόν να νιώθει κανένας ντροπή όταν έχει πρόεδρο τον ζαγοράκη
 έχουμε τρελαθεί τελείως
οποιος δεν έχει λεφτά δυστυχώς την βγάζει με δανεικά χρονια τώρα τι να κάνουμε
 νίππος έχει λεφτά ο πρόεδρος και δεν τα βάζει
 διαχείριση κάνει και μάλιστα καλή
για καθίστε καλά και ηρεμήστε λίγο

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #237 on: September 02, 2009, 15:12:20 »

Τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πολλά για την Νότιο Αφρική και την αποτυχία της να προκριθεί τόσο στα τελικά του Μουντιάλ του 2006, όπως και στο Κόπα Άφρικα του 2010.

επειδη λενε οτι θα απουσιασει τον ιανουαριο στο κοπα αφρικα η νοτια αφρικη εχει αποικλειστει απο αυτο......

Ισχύει... η νότια Αφρική δεν συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα..
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_qualification_(CAF)
http://en.wikipedia.org/wiki/South_Africa_national_football_team

με κάτι τέτοια πάντως φαίνεται τι ερασιτεχνισμός υπάρχει στην αθλητική "δημοσιογραφία"...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #238 on: September 02, 2009, 15:19:18 »

μπράβο makptol!
σε λίγο θα το διαβάζεις και στις φυλλάδες.
εύγε.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #239 on: September 02, 2009, 15:21:36 »
ÄéÜâáóá êÜôé ôñåëÜ óåíÜñéá ðïõ Ý÷ïõí ó÷Ýóç ìå ôçí ñÞôñá ôïõ Ìïõí.
1) ¼ôé ìðïñåß íá Ýñèåé ìéá ïìÜäá ðïõ ôïí èÝëåé êáé íá ìáò äþóåé 2.000.000€ ãéá íá ôïí áãïñÜóïõìå åìåßò ðïõ Ý÷ïõìå ôï äéêáßùìá áãïñÜò ôïõ ìå ôï ðáñáðÜíù ðïóü, óôçí ðåñßðôùóç ðïõ äåí ôïõò ôïí ðïõëÜåé ï âÜæåëïò.
ÕðÜñ÷åé äéåèíÞò êáíïíéóìüò ðïõ ëÝåé üôé áðáãïñåýåôáé ç äéðëÞ ìåôáêßíçóç ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ óôçí ßäéá ìåôáãñáöéêÞ ðåñßïäï. ¢ñá äåí éó÷ýåé ôï ðáñáðÜíù óåíÜñéï.

ÊÜôé ôÝôïéï äåí óõíÝâç óôçí ðåñßðôùóç ôïõ ÃêÝêá, ðïõ ôïí áãüñáóå ç Ìðü÷ïõì áðü ôïí âÜæåëï ãéá íá ôïí ðïõëÞóåé ìå êáðÝëï óôç Ëåâåñêïýæåí; Áðü ðüôå Üëëáîå áõôüò ï êáíïíéóìüò;