Author Topic: Bryce Moon  (Read 14536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Bryce Moon
« Reply #140 on: September 01, 2009, 15:17:59 »
Πάντως καλά που έσκασε η φάση με το Μουν και το τόπικ των κιτρινιάρηδων δεν είναι στο τοπ 12...  :P :P :P ;D ;D ;D :'( :'( :'(

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #141 on: September 01, 2009, 15:20:09 »

αν κανει την δουλεια του δεν με ενδιαφερει αν παει μετα στο βαζελο κ παιξει εκει..

Σε αυτό το σημείο διαφωνούμε.. Για μένα αυτή η κίνηση σε μειώνει σαν ομάδα από την στιγμή που δεν θα υπάρξει συνέχεια (πιθανή αγορά του παίχτη) και δείχνει νοοτροπία μικρής ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό μόνο στα λόγια..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #142 on: September 01, 2009, 15:22:40 »
δεν μπορω να καταλαβω πως οδηγειται η σκεψη σου εκει φιλε..
αν τον θελω για να παρω το πρωταθλημα τοτε δεν ειμαι μικρη ομαδα..
αν το θελω για να βγω τεταρτος τοτε ναι εχω νοοτροπια μικρης ομαδας..
συνεχεια δεν θα υοαρχει κ με τον 34 χρονο γκαρσια του χρονου και τον 33χρονο ιβιτς..επρεπε να τους διωξω απο φετος δηλαδη?

Diego-4

• Guest
« Reply #143 on: September 01, 2009, 15:27:46 »
Πιστεύω πως έγινα κατανοητός Δικέφαλε..Απο εκεί και στο εξείς , μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου , όσο ΠΑΟΚ θέλεις και όσο οπαδό θέλεις , που δεν δέχεσαι οτι ο βάζελος έχει μεγαλύτερη αξία απο τον ΠΑΟΚ στην συνείδηση του ελληνα μαλάκα....Εγώ βλέπω την αλήθεια πάντα στα μάτια και αυτό λέω...Συνεχίζω να βρίσκω υπερβολικές τις αντιδράσεις σου και τις υπογραφές σου για την μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης Ζαγοράκη...

« Last Edit: September 02, 2009, 10:23:28 by toy »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #144 on: September 01, 2009, 15:29:14 »

αν κανει την δουλεια του δεν με ενδιαφερει αν παει μετα στο βαζελο κ παιξει εκει..

Σε αυτό το σημείο διαφωνούμε.. Για μένα αυτή η κίνηση σε μειώνει σαν ομάδα από την στιγμή που δεν θα υπάρξει συνέχεια (πιθανή αγορά του παίχτη) και δείχνει νοοτροπία μικρής ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό μόνο στα λόγια..

εΓΩ το βλεπω σαν χειρισμο ΚΡΙΣΗΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ....η ομαδα δεν πηγαινε πουθενα και θα εχανε βαθμους ολγω της τρυπας........
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #145 on: September 01, 2009, 15:30:58 »
δεν μπορω να καταλαβω πως οδηγειται η σκεψη σου εκει φιλε..
αν τον θελω για να παρω το πρωταθλημα τοτε δεν ειμαι μικρη ομαδα..
αν το θελω για να βγω τεταρτος τοτε ναι εχω νοοτροπια μικρης ομαδας..
συνεχεια δεν θα υοαρχει κ με τον 34 χρονο γκαρσια του χρονου και τον 33χρονο ιβιτς..επρεπε να τους διωξω απο φετος δηλαδη?

Τα παραδείγματα που έδωσες είναι διαφορετικά.
Από την μία έχουμε έναν ελπιδοφόρο παίκτη που τον χρησιμοποιείς εν γνώσει σου φέτος προς όφελος (έστω και έμμεσα) ενός ανταγωνιστή σου (ο οποίος μπορεί να καρπωθεί την βελτίωση που ο παίκτης αυτός πέτυχε στην ομάδα σου) και από την άλλη 2 παίκτες που θα προσφέρουν όσο προσφέρουν φέτος και του χρόνου λογικά θα αποχωρήσουν λόγω ηλικίας. Δεν είναι το ίδιο..
Η κύρια διαφορά είναι οτι έμμεσα προετοιμάζεις εν γνώσει σου ένα παίκτη για κάποιον δυνητικό αντίπαλο σου.. Εκεί είναι η κύρια ένσταση μου αγωνιστικά και διοικητικά και γι'αυτό πιστεύω οτι τέτοιες λογικές δεν συνάδουν με μεγάλες ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #146 on: September 01, 2009, 15:40:38 »
αν ο βαζελος εποφεληθει απο αυτη κινηση τοτε θα συμβαινουν 2 τινα:

1. ο παικτης θα εχει αποδωσει πολυ καλα στην ομαδα μας κ θα την εχει βοηθησει να πετυχει στοχους σε μια θεση που υπαρχει κενο.
2. μεχρι του χρονου θα εχουμε 9 ολοκληρους μηνες να βρουμε εναν καλυτερο ή ισαξιο του.

επισης ο βαζελος ειτε του βγει αυτο που εγινε με μουν ειτε οχι, θα εχει απειρο χρημα να παρει παικτη καλυτερο ή ισαξιο του..οποτε οπως κ να εχει θεωρω σιγουρη την ενδυναμωση του βαζελου σε εκεινη τη θεση του χρονου ειτε με μουν ειτε με αλλον παικτη.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: September 01, 2009, 16:34:10 »
¼ôáí êÜôé åßíáé åìöáíÝò ðùò åßíáé ëÜèïò åßíáé áñêåôÜ åýêïëï íá ôï áíôéìåôùðßóåéò Ýôóé.
Ìïõ ôõ÷áßíåé üìùò ðïëëÝò öïñÝò íá âëÝðù ìéá êáôÜóôáóç, íá ìçí ìðïñþ íá âñù åìöáíþò Ýíá ëÜèïò, íá ìðïñþ íá âñù åýêïëá ôéò áðáñáßôçôåò äéêáéïëïãßåò (êáé ü÷é ôñáâçãìÝíåò áðü ôá ìáëëéÜ, ðñáãìáôéêÜ íá ôéò ðéóôåýù) áëëÜ ñå ðïýóôç ìïõ ôï âñÜäõ íá ìå ôñþåé ëßãï êáé íá ìå êÜíåé íá óêÝöôïìáé «áöïý åßíáé áðëÜ ôá ðñÜãìáôá ñå óõ, ãéáôß ÷áëéÝóáé» ÌÜëëïí áõôÞ ç ìáëáêßá ðïõ ìå ôóéãêëÜåé èá ôçí ïíïìÜóù ÁÎÉÏÐÑÅÐÅÉÁ.
Ðåñßåñãï ðñÜãìá… Êáé ðïëëÝò öïñÝò ìðïñåß íá êáôáëÞîåéò ðùò åß÷åò Üäéêï ðïõ óêåöôüóïõí Ýôóé êáé üíôùò äåí ÷ñåéáæüôáí íá ÷áëéÝóáé, áëëÜ åêåßíç ôç óôéãìÞ Ýôóé áéóèáíüóïõí.
ÁðáíôÞóåéò ëïãéêÝò (êáé îáíáëÝù…ðñáãìáôéêÝò) õðÜñ÷ïõí ãéá ôïõò ëüãïõò ðïõ ïäÞãçóáí ôçí ÐÁÅ íá ðÜñåé ôïí Ìïõí. Êáé áðáíôÞóåéò ëïãéêÝò ( êáé ðñáãìáôéêÝò) ðïõ åîçãïýí ãéáôß  ÁÕÔÇ ç äéïßêçóç äåí ìðïñåß íá ìáò ôñõðÜåé ðÜëé õðÜñ÷ïõí.
ÃÉÁÔÉ ×ÁËÉÅÌÁÉ ÐÏÕÔÁÍÁ ÁÎÉÏÐÑÅÐÅÉÁ;;;
Äåí îÝñù, áëëÜ üðùò ðïëëïß áêüìç äåí ãïýóôáñá íá Ýñèåé ðÜëé äáíåéêüò áðü ôï ðïê.

Ï×É äåí ðéóôåýù ðùò ìáò ôñýðçóáí
Ï×É äåí ìå (ðïëý)íïéÜæåé ôé èá ðïýíå (üðïéïò ðåé ðùò äåí ôïí íïéÜæåé êáèüëïõ, ãéá ìÝíá ëÝåé øÝììôá), áëëÜ óå ôåëéêÞ äåí ôçí ãëõôþíåéò ôçí ðáñáñôçìáäéÜäá (ùñáßá ëÝîç å;):

Áí äåí ðáßñíáìå ðáßêôç áðü ôï âÜæåëï ïýôå ðÝñóé ïýôå öÝôïò (ïýôå äßíáìå)êáé ðáñ’üëá áõôÜ öÝñíáìå ôá áðïôåëÝóìáôá ðïõ öÝñáìå áðÝíáíôß ôïõ èá áêïýãáìå ðÜëé ãéá ðáñÜñôçìá; ÖÕÓÉÊÁ.
Ôïí ðÞñáìå ôïí Moon. Áí êÜíåéò íßêåò ìÝóá Ýîù ìå Þ ÷ùñßò áõôüí ìå ôïí âÜæåëï èá óïõ ðïõí ðÜëé ãéá ðáñÜñôçìá; ÐÁËÉ ÖÕÓÉÊÁ! (ÁðëÜ èá âñïýí êÜôé Üëëï, ôçí ÅÐÏ, ôçí óïõðåñëßãê êáé äåí îÝñù åãþ ôé).
¢ëëùóôå öÝôïò Ý÷ïõìå ôï ðñïíüìéï íá åßìáóôå ðáñÜñôçìá ÊÁÉ ôïõ gay (ëüãù ÃêáãêÜôóç) ÊÁÉ ôïõ âÜæåëïõ.( Áí ìÜèåé êÜðïéïò õðåýèõíá ðïéáíïý åßìáóôå íá ìïõ ôï ðåé pls ãéá íá îÝñù áí èá âãÜëù áðü ôç íáöèáëßíç ôá ðñÜóéíá Þ ôá êüêêéíá!)

×ùñßò êïóìçôéêÜ åðßèåôá óå áäÝñöéá ëïéðüí êáé ÷ùñßò áõèáßñåôá óõìðåñÜóìáôá:

Ðáßêôç äáíåéêü áðü ÐÏÊ üðùò åßðá äåí ãïõóôÜñù ãåíéêÜ.
ÁãùíéóôéêÜ óßãïõñá ìðïñåß íá âïçèÞóåé ,óå ìéá èÝóç ðïõ Ý÷ïõìå ðñüâëçìá.
Ç èÝóç ìðïñïýóå  êáé Ýðñåðå íá êáëõöèåß áñêåôÜ íùñßôåñá ÷ùñßò íá ÷ñåéÜæåôáé íá ãßíïõìå ìðïõñäÝëï ôçí ôåëåõôáßá çìÝñá ôùí ìåôáãñáöþí.
Áí ï ðáßêôçò âãåé (êáé ôïõ åý÷ïìáé ïëüøõ÷á íá âãåé) ìÜëëïí èá ôï Ý÷ïõìå îå÷Üóåé ôï èÝìá óå ëßãï êáéñü, êáé áí ôá ðÜìå êáëÜ êáé âãïýìå ôóïõëïõ èá åßíáé ôï colpo grosso ôïõ ÆáãïñÜêç ðïõ Ýöôéáîå ïìÜäá ìå äáíåéêïýò, êáé ðÜìå ãéá Üëëá.

ÁÕÔÇ ÔÇ ÓÔÉÃÌÇ ÏÌÙÓ äåí Ý÷åé êáíÝíáò äéêáßùìá íá ìïõ ôç ëÝåé ðïõ äåí áéóèÜíïìáé Üíåôá ìå ôï íá ðÜñù ðáßêôç äáíåéêü (êáé ÷ùñßò ïøéüí ïõóéáóôéêÜ) áðü ôï âÜæåëï.

Ïýôå ëáìüãéï åßðá ôï Óêýëï
Ïýôå ðáñÜñôçìá áéóèÜíïìáé
Ïýôå ðüëåìï êÜíù óå êáíÝíáí
Ïýôå íïóôÜëãçóá ôï Ãïýìåíï
ÁðëÜ üôáí êÜôé äåí ìïõ áñÝóåé ôï ëÝù (êáé ôï ëÝù ÅÊÅÉÍÇ ÔÇ ÓÔÉÃÌÇ ü÷é ìå ôçí ðñþôç óôñáâÞ), ÷ùñßò íá ðáñáâëÝðù ôá õðüëïéðá èåôéêÜ ðïõ êÜíåé/Ý÷åé êÜíåé ç äéïßêçóç.

Êáé áõôÞ ôç óôéãìÞ ìïõ ìïéÜæåé óáí íá ôá Ý÷åé ëßãï ÷áìÝíá. Äåí öáßíåôáé íá Ý÷åé áõôÞ ôçí ôÜóç ðñïãñáììáôéóìïý êáé ìåôñçìÝíùí êéíÞóåùí ðïõ üëïé æÞëåøáí ðÝñóé.

ÔÝëïò, ñå ðáéäéÜ áí êÜðïéïò Ý÷åé äéïñéóôåß áðü êÜðïõ åêðñüóùðïò ôýðïõ ôçò ÐÁÅ óôï forum áò ìáò ôï ðåé. Áí ü÷é ëßãç öåéäþ óå ÷áñáêôçñéóìïýò êáé åéñùíßåò óå áäÝñöéá ìüíï êáé ìüíï åðåéäÞ êÜðïéïò äéáöùíåß ìå êÜðïéá áðüöáóç ôçò ÐÁÅ. ¹ìáñôïí…

Õ.Ã. åëðßæù íá ìçí êáôÜëáâå êáíÝíáò ðùò åßðá «áîéïðñåðåßò» üóïõò äåí èÝëïõí ôïí Ìïõí êáé «áíáîéïðñåðåßò» üóïõò äåí Ý÷ïõí ðñüâëçìá. Ïýôå åãþ Ý÷ù êáôáëÞîåé…
« Last Edit: September 01, 2009, 16:54:11 by spartian »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #148 on: September 01, 2009, 16:45:30 »
πες μου μια αποψη που γραφτηκε με το ιδιο σοβαρο υφος που εγραψες εσυ πανω φιλε κ χαρακτηριστηκε αυτος που την εγραψε..?

μακαρι ολοι να εκαναν κριτικη με τον ιδιο τροπο που κανεις κεσυ..τοτε η ομαδα θα ειχε αληθινο κερδος..

MetroStar

• Guest
« Reply #149 on: September 01, 2009, 16:52:13 »
8 σελίδες και ακόμα δεν ήρθε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #150 on: September 01, 2009, 17:11:45 »
Καταρχην και εγω οπως εχω πει ειμαι κατα του δανεισμου. Αλλα σημερα το πρωι καπως...χαλαρωσα. Το θεμα ειναι οτι εμεις οι ιδιοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ αδικουμε τους εαυτους μας. Το οτι μαλωνουμε αυτη την στιγμη, γιατι καποιοι θα μας θεωρησουν παραρτημα δειχνει οτι εχουμε προσεγγιση το θεμα σε λαθος βαση. Γιατι να υποστηριζουμε λοιπον οτι αυτη η κινηση μας δειχνει παραρτημα, ενω απο αυτον τον διαυλο που εχει ανοιξει μεταξυ παο και ΠΑΟΚ επωφελουμαστε μονο εμεις; πηραμε 5 εκ. περιπου για 2 παικτες που δεν θα παιζαν βασικοι σε εμας, ενω ταυτοχρονα πηραμε δανεικους 2 παικτες που ο ενας ειναι τωρα βασικος και ο αλλος θα ηταν μεχρι κ προχθες ο βασικος τους δεξιος μπακ. Εδω λοιπον εγω βλεπω μονο εναν ευνοημενο και αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αλλα φταιμε εμεις που με την υπερμετρη καταστροφολογια δινουμε πατημα σε αλλους να μας χαρακτηρισουν παραρτημα και δεν τους δινουμε να καταλαβουν οτι εδω εχουμε μια συνεργασια 2 εξισου μεγαλων ομαδων με εναν μονιμα χαμενο κ εναν μονιμα κερδισμενο.
Τωρα ο καθρεφτης που ειναι ο αγωνιστικος χωρος; Εγω ξερω οτι βγηκα περυσι 2ος, αλλα με διαιτησιες τυπου Κακου ο παο επαιξε στα προκρ. του τσουλου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #151 on: September 01, 2009, 17:22:45 »
Ρε αδερφε θα τρελαθουμε τελειως.... που ειδες μονο κερδισμενο τον ΠΑΟΚ απο το αλισβερισι με τον βαζελο απο περυσι το καλοκαιρι?? πηρες 6εκ απο 2 παιχτες περισυ πηρε 15 επειδη μπηκε στους ομιλους και δεν μπηκε ο γαυρος(και να μην τα περνε στην τελικη στα αρχιδια τους απο λεφτα νομιζεις εχουν αναγκη? πασατεμπο τα 6 και η χορηγια που σε σκασε)
Ερχεται στην Τουμπα ο βαζελος για πρωταθλημα ησυχα και απλα 0-0 και δεν σε δινει πεναλτι στην ανατροπη του Μουσλιμοβιτς...
Πας στο Οακα δευτερο γυρω χανεις με κατω τα χερια 3-0 και αρκετοι βασικοι σου παιχτες πετουσαν αετο.. μεσα σε αυτους και ο δανεικος Δαρλας..
Ερχονται τα πλευ οφ.. σου αποβαλλει τον Γκαρσια στο ημιχρονο και δεν κανει το ιδιο με τον Σιμαο στην ιδια γαμημενη φαση... στο τελος του αγωνα κανουμε και χωρο να περασει ο Καραγκουνης να κανει την λομπα του..
Επομενη μερα σου βγαζει και ανακοινωση εναντιον σου η παε Παναθηναικος.. και κερατας και δαρμενος δηλαδη..
Πας Οακα παλι μουφα πεναλτι τρως 4 στο κεφαλι και επιστρεφεις...

Και θεωρεις τον εαυτο σου κερδισμενο???
Ολη την χρονια ησουνα σταθερα δευτερος και ο Βαζελος σε αγνοουσε επειδικτικα ρε... ξερεις τι σημαινει αυτο? στα αρχιδια μας ο ΠΑΟΚ οτι και αν γινει εγω θα βγω δευτερος στο τελος.. σε αντιμετωπιζουν οπως κανουν Ατρομητους Οφηδες και συ βλεπεις τον ΠΑΟΚ κερδισμενο??
Οχι ρε μαγκες.. ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε Ατρομητος ουτε Οφη... βαλτε στον κωλο τα λεφτα σας και τα κοτερα σας.. δεν αξιζει να σε γαμανε ετσι για ενα Δαρλα και ενα Μουν...

Υ.Γ. Σημερα μεχρι τωρα 3 φορες κρατηθηκα να μην κοπανησω γνωστους μου Βαζελους απο αυτα που λεγανε.. δεν σε χαλασε ΠΑΟΚακι που σε καναμε μαγκα τελευταια μερα μεταγραφων..ο Κοντρερας να ετοιμαζεται. .εχουμε Δημουτσο και Μαντζιο ακομα αν θελετε.. κτλ.. καζουρα για αυτους.. μαχαιρια στην καρδια για μενα!

MetroStar

• Guest
« Reply #152 on: September 01, 2009, 17:26:40 »
Ντάξει άμα είναι να κάνουμε υποθέσεις μόνοι μας και να ρίχνουμε λάσπη μόνοι μας στον εαυτό μας να το διαλύσουμε. Από που προκύπτουν όλα αυτά που λες? Με φήμες δεν γίνεται τίποτα. Λες δηλαδή ότι ο Ζαγοράκης πούλησε τον ΠΑΟΚ και το όραμά του για 6 μύρια? Και με την ΑΕΚ φέραμε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.Τι έγινε μ'αυτούς? Με την ΑΕΚ δεν μπορούσαμε και με τον βάζελο το στήσαμε? Αηδία να σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι έτσι για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ .

Edit
biv σε ξέρω και σε εκτιμάω αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε εμείς οι ίδιοι βρώμες για τον ΠΑΟΚ χωρίς υπόσταση απλά να χαμε να λέγαμε.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #153 on: September 01, 2009, 17:30:15 »
Υ.Γ. Σημερα μεχρι τωρα 3 φορες κρατηθηκα να μην κοπανησω γνωστους μου Βαζελους απο αυτα που λεγανε.. δεν σε χαλασε ΠΑΟΚακι που σε καναμε μαγκα τελευταια μερα μεταγραφων..ο Κοντρερας να ετοιμαζεται. .εχουμε Δημουτσο και Μαντζιο ακομα αν θελετε.. κτλ.. καζουρα για αυτους.. μαχαιρια στην καρδια για μενα!

ρε φιλε μην μικραινεις τον εαυτο σου..μην ασχολεισαι με πιπες..πραγματικα εγω απο τοτε που εκοψα τετοιες χαζες συζητησεις με φιλους κ γνωστους αλλων ομαδων κερδισα πολλα..

ας στειλουν κ τον μαντζιο πες τους..μια χαρα θα μαστε μπροστα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #154 on: September 01, 2009, 17:30:52 »
Μετρο λαθος το καταλαβες... δεν ειπα οτι τα ενστερνιζομαι ολα αυτα..απλα τα αντιπαραθετω για να δει ο αδερφος οτι ο ΠΑΟΚ δεν ηταν ο κερδισμενος απο το ολο νταλαβερι με τον βαζελο περισυ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #155 on: September 01, 2009, 17:35:05 »

ρε φιλε μην μικραινεις τον εαυτο σου..μην ασχολεισαι με πιπες..πραγματικα εγω απο τοτε που εκοψα τετοιες χαζες συζητησεις με φιλους κ γνωστους αλλων ομαδων κερδισα πολλα..

ας στειλουν κ τον μαντζιο πες τους..μια χαρα θα μαστε μπροστα..

Εχω διαβασει ολα τα ποστ σου απο χτες...σεβομαι τις αποψεις σου αλλα σορρυ εγω δεν το βλεπω ετσι.. αμα εσυ θες και τον Μαντζιο και τον χψ Μαντζιο απο τον βαζελο γουστο σου και καπελο σου... εμενα αυτα με αηδιαζουν....

Και μια ερωτηση.. αμα σε δανειζε ο γαυρος χτες τον οποιονδηποτε παιχτη τι θα γινοταν σημερα? υποθετικη ερωτηση μεν.. αλλα σιγουρα την φανταζεσαι την απαντηση....

GeorgT

• Guest
« Reply #156 on: September 01, 2009, 17:38:11 »
Μετρο λαθος το καταλαβες... δεν ειπα οτι τα ενστερνιζομαι ολα αυτα..απλα τα αντιπαραθετω για να δει ο αδερφος οτι ο ΠΑΟΚ δεν ηταν ο κερδισμενος απο το ολο νταλαβερι με τον βαζελο περισυ...

δεν στεκει αυτο biv γιατι βαζεις στη συναλλαγή κ αγ. αποτελεσματα που δεν μπορουν να προβλεφθούν!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #157 on: September 01, 2009, 17:43:42 »
φιλε πραγματικα περσυ μπορει να με πειραζε(ειτε απο παο ειτε απο οσφπ)..φετος οχι ..εχουν αλλαξει πολλα μεσα μου γιατι καταλαβα οτι εκεινη η νοοτροπια δεν οδηγει μπροστα..
παω στο γηπεδο κ οταν ακουω να βριζουμε αθηνες κ γαυρους ξενερωνω απιστευτα..μικραινουμε την ομαδα μας ετσι..τρωμε τις καζουρες κ τις παπαροφιλολογιες τους..δεν βλεπουμε τα πραγματικα προβληματα της ομαδας..δεν μπρουμε να δουμε γιατι αυτη η ομαδα παρα την τεραστια δυναμικη της δεν ειναι ελκυστικη..η ΠΑΕ πρεπει να λειτουργει πιο επαγγελματικα κ οχι οπαδικα..

τοσα χρονια με αυτη τη νοοτροπια δεν προοδεψαμε.ο ζαγορακης μπροστα στο αγωνιστικο καλο κανει λαθη αλλα λειτουργει πολυ διαφορετικα..οπως θα λειτουργουσε αν ηταν προεδρος σοβαρης ευρωπαικης ομαδας

SKAILS

• Guest
« Reply #158 on: September 01, 2009, 17:53:57 »
σημερα η διοικηση ζαγορακη κατα την προσωπικη μου αποψη εκανε εγκλημα!!Ας λεμε κ τα στραβα,μην γινουμε συπεραδες κ εμεις...Γ αυτο κυριοι δεν παμε για πρωταθλημα,αν κ η 3ετια οπως ελεγς ο σαντος ηρθε,αλλα τωρα γαργαρα.Οταν περνεις δανεικο παικτη απο υποτιθεμενο αντιπαλο τοτε γαματα...λες κ ειμαστε εμεις λαρισα (μελλισης).Αν παει καλα ο μουν θα τον παρει ο βαζελος πισω,2 εκατομμυρια δεν εχουμε για τον μουν το ξερουν κ οι πετρες κ ο βαζελος ξανα κοροιδο δεν ποιανεται,ομαδα με δανεικους δεν παει για μεγαλα πραγματα ειδικα στο ελλαδισταν,εχουμε γινει παραρτημα,ελεος,ο 5ος δανεικος απο τον βαζελο τα τελευταια χρονια!!!

BIANCONERO

• Guest
« Reply #159 on: September 01, 2009, 18:18:16 »
Τουλαχιστον να ξεκαθαρισουμε γρηγορα ποιανου θυγατρικη γιναμε....του Γαυρου η του Βαζελου!? Και των 2 δε γινεται και το ολο θεμα εκτος απο εμας μπερδευει και τους εχθρους μας που περιμενουν να φτιαξουν μια επισημη γραμμη! Αργουμε πολυ.... :P