Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 5051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
μας αρεσει δεν μας αρεσει εχει δικιο...απο τα ουυυυ στο δευτερο περασαμε στα ωωωω και στα οοοολεεεεε

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
3 μπαλακια και ενα δοκαρι σε 45 λεπτα
1 με το ζορι η βαζελα
1 με τα χιλια ζορια η κουλα

μετα ομως σου λεει ο αλλος ΕΓΩ τους ξυπνησα με τη γιουχα μου γιατι κοιμοντουσαν στο πρωτο
Εσυ ομως εκανες κερκιδα? Η οπως σωστα ειπε ενας αδερφος στο 25 τα χαμε φτυσει απο τη ζεστη, την κουραση  και τη βαρεμαρα?
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΡΕ.Για 2 ωρες. Δεν ειναι αναγκη η γιουχα. Ας ξεσηκωνοταν ΟΛΟ το γηπεδο και επι 5 λεπτα να φωναζει ΟΡΘΙΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο ΛΕ Ο.

--και οταν ο εκφωνητης παρουσιαζει την ενδεκαδα μας ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕ στην εκφωνηση καθε ονοματος  ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα αυτα τα ολε λες και ειμαστε ισπανοι στην ελλαδα δεν τα καταλαβα ποτε..οπως επισης και τα ηλιθια συνθηματα για τον γκει οταν παιζουμε με αλλες ομαδες

μονο ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
εχωντας 3 ρετσινες στο στομαχι κ φωνάζοντας 3 ωρες πιο νωρις συνθήματα ειναι λογικό να μην φωνάζουν μεσα στο γήπεδο! Μερικοι τον βλέπουν διαφορετικά τον ΠΑΟΚ απο εμάς, απλα πράγματα!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο η ρετσίνα και το πόση ώρα νωρίτερα αρχίζει το νταβαντούρι εκτός γηπέδου, αν και πολλές φορές ο λαιμός είναι φραγμένος από το 20-25.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η εικόνα της ομάδας μας στο γήπεδο.. Με το να βλέπεις τον ΠΑΟΚ και να είσαι ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό δεν έχεις και όρεξη να φωνάξεις αρκετά.. με το να βλέπεις όμως τον ΠΑΟΚ να γαμάει και να κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο, άνετα φωνάζεις μέχρι την επόμενη Κυριακή.
Όσο παίζει η ομάδα τόσο περισσότερο θα φωνάζει και ο κόσμος, μας αρέσει η όχι, έτσι είναι.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

GeorgT

• Guest
To να φωνάζεις μονο οταν η ομαδα παίζει καλα ειναι το εύκολο! Δεν ειναι αυτος ο στόχος ομως! Ο μύθος της τουμπας δεν φτιάχτηκε ετσι γιατι επαιζε καλα η ομαδα αλλα γιατι φωνάζαμε ασταματη χωρις να μας επηρεάζει τιποτα, αμπαλαεα κατάσταση λεμε!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Τότε ποιος πιστεύεις πως είναι ο λόγος; Τι μπορεί να έχει αλλάξει;
Εγώ σε αυτό δίνω την "σιωπή" μερικές φορές και ξύπνημα στα κόρνερ και στα στημένα κοντά στην περιοχή.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

GeorgT

• Guest
Πολλοι που έρχονται στη Τουμπα τελευταια το βλεπουν σαν μόδα (το έχουμε πει κ πολλες φορές εδω μεσα) κ το βρίσκουν μαγκια να πινουν στη τουμπα ρετσινα κλπ! Π.χ δυο τρια σκηνικά-παραδείγματα:

1ον ενας μαγκας που εφερε το κουταβάκι του στην 4 (ελεος ρε φιλε που νομίζεις οτι πας)
2ον μια γκομενα, με τακούνια κλπ που πηγε στο ημίχρονο κ εφερε μια ρετσινα κ πουλούσε μαγκιά στη παρέα της (παλιο πατσαβούρα)
3ον τα ατομα που ερχονται κ κάνουν μπαφο στη 4, γινοντε κομμάτια κ μετα ούτε κιχ δεν βγάζουν!

MetroStar

• Guest
Ναι ρε φίλε απλά εμετικό και το έχουμε ζήσει πολλές φορές στην 4 τον τελευταίο καιρό. Μπάφο και ρετσίνα για μόστρα...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
χειροτερο σκηνικο το εζησα με χερενφεν, που ενας τυπας κατουρησε ανετος τερμα πανω στο διαδρομο της 4α. απλα δεν ειδα κανεναν να παραξενευεται και αυτο με τσατισε ακομα περισσοτερο.

BIANCONERO

• Guest
Ειναι που βλεπει την Τουμπα σαν Σπιτι του....η σα Ναο!

GeorgT

• Guest
πρωτη φορά το βλέπεις, παρα πολλοι το κάνουν αυτο δυστυχώς!

αυτη ειναι η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ! ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
πραγματικα σε λεω πρωτη φορα το ειδα να γινεται. μια φορα πολυ παλια, σε ματς με βαζελο 1-0 με φρατζεσκο νομιζω ειχα δει εναν να κατουραει απεξω, προς τον κοσμο που εμπαινε δηλαδη. να κατουραει αλλος 10 μετρα απο κει που καθομαι εγω μεσα στην κερκιδα, πρωτη φορα το βλεπω. τες πα. μου ρθε να του πω, φιλαρακι μηπως θες και κανα χαρτι υγειας ξερω γω, μη τα κρατας μεσα σου. τιναυτα μωρε...

Offline t.b

• Αλλαγή
Όλα αυτά διορθώνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εμένα αδέρφια με χάλασε που ένα παληκάρι χτύπησε την πρέζα του μέσα στην 4 και μετά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αυτά πρέπει να αποβάλουμε, αυτά είναι τα σοβαρά. Έξω τα ναρκωτικά από το γήπεδο.

Offline scouser4

• Αλλαγή
κ πως τυχαίνει πάντα αυτοί που πουλάνε μόστρα να έρχονται μόνο στα 'μεγάλα' παιχνίδια.. :P

για το κατούρημα δεν το συζητώ, απλά ξεφτύλα.σπίτι τους κατουράνε τους τοίχους ? έλεος ρε.

τώρα για μπάφους κ ρετσίνες , το θέμα είναι να το κάνεις επειδή γουστάρεις κ να μη σε πίνουν αντι να τα πίνεις.

αυτά.

MetroStar

• Guest
Μακάρι ρε φίλε αλλά ποιος θα παέι πρώτος εκείνη την ώρα να μπλέξει με τον κάθε περίεργο στην 4?

MetroStar

• Guest

τώρα για μπάφους κ ρετσίνες , το θέμα είναι να το κάνεις επειδή γουστάρεις κ να μη σε πίνουν αντι να τα πίνεις.

Λάθος είσαι φίλε μου. Γουστάρεις μπάφο? Πιέστον σπίτι σου, πιέστον στον δρόμο. Φύτεψε και δυό δέντρα σε καμιά γλάστρα σπίτι σου και κάνε όσο θες. Απ την στιγμή που δεν τον κάνεις σπίτι σου πριν έρθεις και μου βγάζεις το τσιγάρο μέσα στο γήπεδο, μέσα στον κόσμο το κάνεις καθαρά για επίδειξη και γιατί νομίζεις ότι θα σε πούνε ''μαγκα'' και ''αλάνι''.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
η συνειδηση μου μου λεει πως αφου εσυ ρε μαλακα δεν κανεις τιποτα, δεν αντιδρας, απο την πρεζα που θα την χτυπησει ο αλλος μπροστα σου, στον πυρσο που θα σκασει στην πλατη σου, μεχρι το κατουρημα λιγα μετρα απο κει που καθεσαι, τοτε στην ουσια εισαι ενας απο αυτους. τι καθεσαι και σκας και χαλιεσαι. προσπαθω να την κανω να σκασει, αλλα ειναι εκει και με τσιγκλαει.

makptol

• Guest
Όλα αυτά διορθώνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εμένα αδέρφια με χάλασε που ένα παληκάρι χτύπησε την πρέζα του μέσα στην 4 και μετά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αυτά πρέπει να αποβάλουμε, αυτά είναι τα σοβαρά. Έξω τα ναρκωτικά από το γήπεδο.

+1.000.000 .....

GeorgT

• Guest
αν κ ειμαστε "ελαφρώς" οφτοπικ εδω, εχει απόλυτο δικιο ο Μετροσταρ! Τουμπα πας να φωνάξεις  κ να δεις την ιερή ομάδα που λεγετε Π.Α.Ο.Κ.! τελεια κ παύλα ολα τα αλλα δεν εχουν θέση!