Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ. Μπράβο ρε. Μέτα απο ένα ημίχρονο ύπνου χρειάστηκε 15 λεπτά να μετατρέψει το παιχνίδι σε τσόντα. Είδαμε λίγο μπαλίτσα σήμερα με ωραίες εμπνεύσεις και συνδιασμούς μεταξύ Κούτσια και Φίλο που σκόραραν και μοίρασαν ο ένας στον άλλο.
Χαλκιάς 7 Σταθερός αν και δεν χρειάστηκε να επέμβει παρα μόνο σε 2 περιπτώσεις.
Λίνο 7,5 Πολύ καλος στα επιθετικά του καθήκοντα και παραδόξος και στα αμυντικα...Οι πάσες του προς την επίθεση έδωσαν πνοή στην ομάδα, αφου το κέντρο επιθετικά πάλι ήταν ανύπαρκτο.
Μαλεζάς 6,5 Ξανά υποπέφτει σε λάθη που θα μπορούσαν κάλλιστα να στοιχίσουν.
Μπιζέρα 7 Σταθερός εκεί που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε.
(Σαβινί) 6 Δεν τον είδαμε και πολύ σ'αυτη τη θέση αλλά μόνο αριστερός μπάκ δεν έχει παίξει ο ανθρωπος ακόμα.
Αμπουμπακαρί 6,5 Επιθετικά καλός, αλλά αμυντικά φάνηκε ότι γρήγοροι παίχτες του δημιουργούν πρόβλημα. Δεν είναι η φυσική του θέση εκεί οπότε ο.κ.
Βιτόλο 8 Για εμένα προσωπικά απο τους σταθερότερους και καλύτερους παίχτες του κέντρου. Κόφτης περιοπής!
Φωτάκης 6,5 Κακώς στο Ά ημίχρονο ανέβηκε στο ΄Β αλλά δεν έδειξε τίποτα αφού πήραν επάνω τους το παιχνίδι οι 3 της επίθεσης.
Ivic 5 Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να αγανακτήσει όσους ακόμα και τώρα τον στηρίζουν, εγώ δεν τον θέλω ούτε στην 18άδα πλέον. Καλό θα ήταν να φύγει ή να αρχίσει να παίζει έστω και μέτρια. Το ότι έκανε ένα καλό παχνίδι με την Χερενφεεν στην Τούμπα δεν τον σώζει για μένα.
(Φιλομένο) 9,5 Όχι γιατί άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας και μας έκανε να πετάξουμε το κολίριο, όχι γιατί σκόραρε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκόλ, αλλά γιατί συνεργάστηκε ΑΨΟΓΑ με τους Κούτσια και Βιειρίνια και πήραν το παιχνίδι επάνω τους. MVP
Βιειρίνια 8 Μέτριος στο Α΄ αλλά στο Β΄ ανέβηκε πάρα πολύ και ταλαιπόρισε την άμυνα του αντιπάλου.
Μουσλίμοβιτς 7 Το δοκάρι ΄τον σώζει αλλα δεν με πείθει πλέον ένας παίχτης που έπαιξε 2 μήνες μπάλα και απο τότε τίποτα σπουδαιο. Και τα του τύπου "είναι μόνος του" τα ακούω βερεσέ.
(Βερόν) 6 Μπήκε μετά το 3-0 δεν μορώ να τον κρίνω.
Κουτσιανικούλης 9 Το παιδί με την παρουσία σε όλα τα μάτς, όχι μόνο σήμερα, στέλνει μύνημα προς τον Σάντος ότι κακώς είναι εκτός 11άδας. Το αν αξίζει πραγματικά να είναι βασικός και αναντικατάστατος θα φανεί στα δύσκολα μάτς. Για την ώρα σε αγώνες με μικρές ομάδες θα είναι απαράδεκτο να μην ξεκινάει βασικός κατα εμέ.
Santos 9 Έκανε ότι έπρεπε όταν έπρεπε. Μπράβο στον Σάντος σήμερα.