Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 4920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

veron

• Guest
όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά να υποθέσουμε...

Offline Suicidal

• Βασικός
αυτο που μ ενδιαφερει εμενα κυριως ειναι να δω το ναο γεματο σ αυτη τη τοσο δυσκολη στιγμη!θα ειναι λυπηρο στο πρωτο μας παιχνιδι στο πρωταθλημα να μη στηριξουμε την ομαδα για να ξεπερασει το σοκ του αποκλεισμου.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Συγγνώμη αλλα εδώ μπερδεύεις ένα πράμα:
το γεμάτο γήπεδο, με την στήριξη.
ούτε γεμάτο γήπεδο θέλω ούτε τίποτα.

θέλω εκεί στην 4 μόνο τους συνήθεις ύποπτους (όλοι οι άλλοι οι φιόγκοι να κάτσουν σπίτι να γαμήσουν τις γκόμενες τους που φέρνουν μαζί τις άλλες φορές)

θέλω να δω τους εκδρομείς από ολλανδία να μπαίνουν τζάμπα, σαν δώρο της διοίκησης.

θέλω να δω τους παίχτες της ομάδας που λατρεύω, να μπούνε μέσα με αφρούς στο στόμα και τους λεβαδιακους να αποχωρούν από το γήπεδο στα τέσσερα και με τρυπημένες αμυγδαλές.

και τώρα γυρίζω πλευρό....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Αρχισαν τα οργανα και απο τους παικτες................

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
τι εγινε θελαν ομιλους και χαλαστηκαν; αν θελατε να παιζατε. στα @@ μου ο Γκαρσια και ο Κονσεισαο και ολοι τους πλεον. Ο ΠΑΟΚ μου μονο μετραει. Οτι αποφασισει ο Ζαγορακης μαζι του.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

veron

• Guest
Ακριβώς...αν θέλανε ας σκίζανε τον κώλο τους, ας μάτωναν τη φανέλα!!!
Εμένα μου βρωμάει πολύ αυτό με τον Γκαρσία...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
όποιος παίκτης νομίζει ή του έχει δοθεί η εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερος από τον ΠΑΟΚ καλό είναι μόνος του να μαζέψει τα πραγματάκια του,να μας πεί πόσα τοπυ χρωστάμε και να πάει σπιτάκι του. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
τι εγινε θελαν ομιλους και χαλαστηκαν; αν θελατε να παιζατε. στα @@ μου ο Γκαρσια και ο Κονσεισαο και ολοι τους πλεον. Ο ΠΑΟΚ μου μονο μετραει. Οτι αποφασισει ο Ζαγορακης μαζι του.

Συμφωνώ...

MetroStar

• Guest
O Aντωνάκης μπορεί να πε 100 μαλακίες στο άρθρο του αλλά στο θέμα βεντέτες (Γκαρσία,Κονσεισάο) συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
δλδ ειστε ολοι σιγουροι οτι ο γκαρσια δεν εχει προβλημα?

MetroStar

• Guest
Εγώ δε λέω για το πρόβλημα του Γκαρσία λέω γενικά.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
το "επικαλεστηκε πονους" σε καλυπτει; δεν ξερω αν εχει προβλημα η οχι, παντως τουλαχιστον αυτος που εγραψε την ανακοινωση δεν τον καλυψε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
τωρα που διαβασα την ανακοινωση σαν να εχετε δικιο.ειδωμεν...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest

θέλω εκεί στην 4 μόνο τους συνήθεις ύποπτους (όλοι οι άλλοι οι φιόγκοι να κάτσουν σπίτι να γαμήσουν τις γκόμενες τους που φέρνουν μαζί τις άλλες φορές)

Δεν είσαι εντάξει δηλαδή άμα θέλω να πάω τη γυναίκα μου στο γήπεδο , να την ποτίσω Π.Α.Ο.Κ. που θα την πάω?Στην 1?
Αντί να τραγουδάει κανα σύνθημα στο γυρισμό θα μου λέει γιατί ο Σάντος έβαλε τον Ίβιτς...

Υ.Γ. Πλάκα κάνω , δίκιο έχεις...

makptol

• Guest
ρε παιδια ας δουμε καποια παλαιοτερη ανακοινωση με τραυματισμο ο συντακτης το αναφερει ετσι ακριβως οπως τωρα ? αν ναι τοτε δεν υπαρχει θεμα....

makptol

• Guest
ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ "ΟΣΟ ΜΑΣ
ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ" ......ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΧΤΙΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....

DimNaoussa

• Guest
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε αφηστε σε ησυχια τις γυναικες. φωναζουν περισσοτερο απο σας παρτε το χαμπαρι!
κατα τ' αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα γενικως, κατι δεν μου αρεσει στην ομαδα...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
ρέστα ρε μαρία...όλοι τελικά εδώ μέσα είναι αλάνια,χωρίς γκόμενα,βγάζουν το λαρύγγι σε κάθε mats και πολύ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....μια το lacoste μια το ένα μια το άλλο....κουραστήκαμε
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ved

• Αλλαγή
χαχαχαχα τι δε σαρεσει στην ομαδα ρε μαρια???  ;D ;D ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
vedder δεν μου αρεσει η φατσα του βιτολο.αχαχχα
περα απο την πλακα  μυλος βλεπω τη φαση, προβλεπω φετος να παμε καλυτερα στο μπασκετ απο την μπαλα.