Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 4905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Λοιπον, νομίζω πως κινουμαστε ολοι στο ιδιο πνευμα.
Τα σκατωσαν χθες (και επειδη οπως ειπε ο CLUB καπου το χαρτί μετράει κατα πολύ) και πεταξαμε στα σκουπιδια τουλαχιστον 3 μυρια.
Κυριοι εχετε μπροστα σας 30 τελικους για να βγειτε πρωτοι, να μπειτε απ' ευθείας ομίλους και να τα μαζεψετε στο πολλαπλάσιο. Θελει μεγάλα αρχίδια για να γίνει κάτι τέτοιο, το ξέρω, θελει αρχίδια σα βραχια για να τους παρεις τη πρώτη θέση. Αλλα στο ΠΑΟΚ μόνο τέτοια αρχίδια αξίζει να κουβαλα όποιος θελει να φορά τη ασπρόμαυρη φανέλα.
τερμα η ασυλία λοιπον.
Στρωθείτε στη δουλειά αρχίζοντας κιολας απο σήμερα.
Είστε καταδικασμένοι να κάνετε 30 εμφανήσεις όπως το 1ο ημίχρονο περυσι στο καραισκάκη. ΟΥΤΕ μια οπως σε σέρρες και εργοτέλιδες.
----
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ

nomercy4

• Guest
νικη και μονο νικη

και όχι ole όταν ανακοινώνεται η ενδεκάδα..ΠΑΟΚ ole μονο!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Με πρώτον την αφεντία μου ας μην πάμε προκατελημένοι για κράξιμο ή οτιδήποτε άλλο

Ετσι μπραβο. Οχι ουουου και ααααα στην πρωτη λαθος πασα. Φωνη και ευστοχα συνθηματα για 90'. Τελειωνει το ματσακι οπως πρεπει, με 3 πονταλακια και παμε ολοι σπιτι για νανακια. Δεν τελειωνει με 3 πονταλακια και μενουν οι παιχτες και ο Φερναντο για νυχτερινη εκπαιδευση στα αποδυτηρια μεχρι το πρωι. Αν εχετε αποριες, ρωτηστε κανενα βετερανο να σας πει πως περνανε 6 ωρες εγκλωβισμενοι στα αποδυτηρια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
καποιοι πρεπει να καταλαβουν την κυριακη οτι η ασυλια τελειωσε.περιμενω απο την ομαδα να μπει και να βαλει 4 γκολ με καλη εμφανιση

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Kostas...
βασικά αδερφέ έχουμε

4 με ρέγκα μέσα, 4 με χερενφειν μέσα...και 3 έξω...

11! καύλα! χρωστάνε και 4 με τον Λεβαδειακό?

ωραία το βλέπω το όνειρο ήδη......0-0

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
κατσε νικο δεν καταλαβα.ειρωνικα το λες?σιγα να μην τους χρωσταμε και χαρη που μας εβγαλαν δευτερους.ουσιαστικα το ακυρωσαν με τα πλευ οφ και τον αποκλεισμο απο την ευρωπη μονοι τους.η δευτερη θεση στηριζει ψυχολογικα τον κοσμο που στηριζει την ομαδα με καθε μεσο.ουτε τιτλο εφερε στο σωματειο ουτε λεφτα δυστυχως.ελπιδα για το μελλον εφερε

στηριξη σε ολη την διαρκεια του αγωνα στην ομαδα απο την οποια περιμενουμε μονο νικη.ουτε ενα σφυριγμα την ωρα του αγωνα.τωρα μας χρειαζονται,τωρα πρεπει να ειμαστε διπλα τους.αλλα μην γινουμε και πανηγυρτζηδες με καμια τεσσαροπενταρα
προφανως και δε μιλαω ειρωνικα!!!απο που το συμπερανες αυτο?
οσον αφορα τη δευτερη παραγραφο συμφωνουμε απολυτα.αυτο ειπα πανω κατω και γω!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
@Kostas...
βασικά αδερφέ έχουμε

Στο μυαλό μου είσαι.. Είπαμε να είμαστε προσγειωμένοι και να αφήσουμε τα θα τους βάλουμε 4 και 3 και δεν ξέρω εγώ πόσα.. και μετά η προβοσκίδα στην άσφαλτο.. τόσα χρόνια δεν τον έχετε μάθει τον ΠΑΟΚ μας;; ΠΟΤΕ δεν μπορείς να δεις ένα ματς με την ησυχία σου.. ΠΟΤΕ.. ούτε και με την ερασιτεχνική κατηγορία αν παίζεις ... :-[
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline gagas

• Αλλαγή
εκτος ο τσιριλο...
γαμω την ατυχια μας..
4 αμυντικοι για 4 θεσεις μεινανε..

Offline dave

• Αλλαγή
@Kostas...
βασικά αδερφέ έχουμε

αν μεταφραζω σωστα τον κωστα εννοει 4 γκολ ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ οχι 4 γκολ θα βαλουμε, ευκολα για πλακα κλπ...

kostas4

• Guest
ακριβως @dave...

zagorakis

• Guest
ΠΑΟΚ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΟΗΘΟΣ
ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜ.
ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΒΟΗΘΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΓΙΑΧΟΣ ΑΘ.
ΕΠΣ ΧΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ   
ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘ.
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

http://www.epo.gr/refs/detail.asp?e_article_id=14813&e_article_cat_id=13

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ποσο χειρότερος είναι ο Λεβαδειακός απο την Χερενφειν...απλα ρωταω γιατι δεν τον εχω δει καθολου...
Απορω επισης αν τα παληκαρακια μας ηταν περισσοτερο κουρασμενοι αν παιζαν με τον Πανιωνιο τι θα βλεπαμε στην  Ολλανδια???? Τι θα δουμε την Κυριακή...Εχω απηυδησει δε ξερω τι να περιμενω απο την ομαδα πλεον...Ουτε πως θα κατεβει δε μπορω να σκεφτω ουτε τι συστηματα ουτε την εντεκαδα καν...Αγραφος πίναξ...

ΑΣΧΕΤΟ αλλα ΓΑΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ.....

ALAN4

• Guest
Καλημέρα Αδέρφια.Μετά τον αποκλεισμό μας απ'τις καρδούλες, θα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια
μας και να κοιτάξουμε μπροστά.Ας μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία απ'την αποτυχία απέχει σαν μια λεπτή
κλωστή.Χάσαμε μια μάχη ( ίσως μια απ'τις πιο σημαντικές! ) αλλά η ζωή συνεχίζεται... Το ελληνικό
πρωτάθλημα μόλις που ξεκινάει για μας!Την Κυριακή παίζουμε με την Λιβαδειά.. Η Λιβαδειά δεν είναι
αντίπαλος που μπορεί να μας φοβίσει! Παρόλο αυτά, λίγο η κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών,
λίγο οι σημαντικότατες απουσίες που έχουμε, λίγο η πίεση που έχει ο προπονητής μας, ενδεχομένως
να μας δυσκολέψουν να φτάσουμε στην νίκη... Το σημαντικό είναι, η Τούμπα να'ναι καζάνι... και εμείς
δίπλα στην ομάδα μας, χωρίς μουρμούρες και αποδοκιμασίες, βγάζοντας τα λαρύγγια μας για το καλό
της ομάδος... Στο κάτω-κάτω οι πραγματικοί φίλαθλοι μιας ομάδος φαίνονται στα δύσκολα... κι εμείς
ξέρουμε απ'αυτά... ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.. 

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η Λειβαδια ειναι πρωτο φαβορι για φουντο.Εκει ημουν 10 μερεσ,αυτο αιωρουνταν.Λοιπον,με ρεγκεσ+καρδουλεσ δν πατησα(πηγαν αλλοι για μενα) αλλα αυριο θα ειμαι εκει+εχω στοχο την πουτανα τη φαρυγγυτιδα.Κατι τετοια ματσ με πωρωνουν.Οποιοσ θελει πριν το ματσ Τριανδρια η σφ Τουμπασ να βρεξουμε κανα λαρυγγι πρωτα να στειλει πμ.

DimNaoussa

• Guest
αμα μαζευτειτε ξερω γω τριανδρια ειμαι μεσα...

Offline dave

• Αλλαγή
το γραφω αλλη μια, οποιος απο αθηνα ψαχνει για ιχ να ανεβει αυριο ας στειλει πμ

κατα τα αλλα, αυτοι του λεβαδειακου θελουν κ αποτελεσμα?? για καθηστε καλα....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανα εισιτηριακι για την 4?:-Dθα βοηθησει κανεισ?Ασ με στειλει πμ

LFPADRAM

• Guest
Η Αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Λεβαδειακου. Πριν την προπόνηση, ο Pablo Garcia επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής.

Η απoστολή αποτελείται από τους υπόλοιπους 17 διαθέσιμους παίκτες εκτός των τραυματιών: Αραμπατζή, Sorlin, Contreras, Cirillo, Sznaucner, Conceicao, Garcia

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι εξής:

Abubakari, Bizera, Filomeno, Ivic, Kresic, Lino, Muslimovic, Savini, Veron, Vieirinha, Vitolo, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Χαλκιάς
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14DJBKTTS&extLang=

Και γω πολλες ενοχλησεις νιωθω εδω και 2 μερες αλλα θα ταξιδεψω κανονικα τελικα 320 χλμ αυριο....

Offline maria-mtb

• Βασικός
θα κερδισουμε γιατι το τοπικ το ανοιξε ο σπαρτιατης. τι λεω ρε, τι πινω,ο diego το ανοιξε  :smack: για diego δεν ξερω, ψιλογκαντεμης μου φαινεται!  ;D
αληθεια μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι καταποντιστηκε ο βερον?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τι έγινε με τον γκαρσία πάλι?? κι αυτός πόνους αλλά τζιμπούρ έχει στα καλά καθούμενα??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ