Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3 - 0 Κυριακή 30/9/2009 supersport 2 ώρα 16:45  (Read 4913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Ψηλα το κεφάλι και συνεχίζουμε...έχουμε περάσει και χειρότερα.

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Εμείς Μαζί Για Μια Ζωή......
No Gods,No Masters

Diego-4

• Guest
Αετε , αετέ δικέφαλε !

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Γίνεται να είμαστε από αυτή ακόμα την Κυριακή στοιχειωδώς σοβαροί
και να κόψουμε τα χαζοχαρούμενα ζλάνταν αλάνι,πάμπλο αλήτη
φιλομένο-φιλομένο κλπ χωριάτικα συνθήματα...;

Θα είναι ένα δείγμα ωριμότητας απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες.
Οι παίκτες και ο προπονητής έχουν μηδέν στα ένα!
Χορτάσαμε από λόγια και δικαιολογίες.Είναι όλοι αδρά και στην ώρα τους πληρωμένοι επαγγελματίες!
Να ξεσκιστούν να φτάσουμε μέχρι τελικό κυπέλλου και να χτυπήσουν
το πρωτάθλημα ως το τέλος!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
βασικα την κυριακη θα αποδειχθει αν αξιζουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα...ενταξει ειχαμε μια μεγαλη αποτυχια αλλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κοιταξουμε μπροστα...ειναι κριμα να γκρεμισουμε μεσα σε τρεις μερες αυτο που χτιζουμε εδω και τοσο καιρο...ενας ευκολος ασσος με πολλα γκολ θα ειναι οτι καλυτερο για να ξεμπουκωσει η ομαδα αλλα ακομη κι αν δεν ερθει δεν χρειαζεται κραξιμο στους παικτες.ειναι και αυτοι πολυ σκατα ψυχολογικα και οι δικες μας αποδοκιμασιες θα τους κανουν ακομη χειροτερα.κατα τ'αλλα συμφωνω απολυτα με τον arnea για τα συνθηματα που αφορουν τους παικτες...και οχι μονο για αυτην την κυριακη....

CLUB LARISA

• Guest
Μπράβο στον Αρνέα κ μπράβο στον αδερφό μου τον Joker για τις θέσεις τους. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ Κ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. Α Σ Υ Λ Ι Α  Τ Ε Λ Ο Σ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ετσι ακριβως. Την Κυριακη ξεκιναει η προσπαθεια για τον δευτερο φετινο στοχο του ΠΑΟΚ, να κανει πρωταθλητισμο. Εμεις σαν οπαδοι και εργοδοτες μιλαμε με τα εργα μας. Απαιτουμε το ιδιο και απο την ομαδα και τους προπονητες. Κυριοι αποτυχατε στον πρωτο στοχο, οι αλλοι δυο ειναι μπροστα σας για να αποδειξετε τους εαυτους σας. Βουρ στον πατσα λοιπον και λιγοτερες συνεντευξεις, βλαχομαγκες, χειρονομιες κτλ κτλ. Οποιος δε μπορει, τον Μαη θα γινει μεταγραφη αεροδρομιου. Απο την πορτα των αναχωρησεων.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
ετσι ειναι οπως γραψατε ολοι παραπανω αλλα παιδια να κρατησουμε και ενα επιπεδο στο γηπεδο..οχι απο το 1ο λεπτο με την πρωτη λαθος μπαλια μιρλα και επιφωνηματα

βασικα ο λεβαδειακος ισως ειναι και η χειροτερη ομαδα αυτην την στιγμη στην α εθνικη..δεν πρεπει να παρει ανασα

fatal_invasion

• Guest

Χορτάσαμε από λόγια και δικαιολογίες.Είναι όλοι αδρά και στην ώρα τους πληρωμένοι επαγγελματίες!

+1922

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
αυτο που μ ενδιαφερει εμενα κυριως ειναι να δω το ναο γεματο σ αυτη τη τοσο δυσκολη στιγμη!θα ειναι λυπηρο στο πρωτο μας παιχνιδι στο πρωταθλημα να μη στηριξουμε την ομαδα για να ξεπερασει το σοκ του αποκλεισμου.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!
στα του παιχνιδιου απλα εχω να πω οτι περιμενω απο την ομαδα να ξεσπασει,να κανει μια σουπερ εμφανιση για να γινουμε και παλι αισιοδοξοι,εστω και με μια νικη απεναντι στη λειβαδια...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εμένα πάλι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώ μια ομάδα να έχει ΕΓΩΙΣΜΟ, το να γεμίσει ή όχι η Τούμπα δε λέει τίποτα πλέον...ο κόσμος δεν έχει να αποδείξει τίποτα!
οι παίκτες απεναντίας έχουν!

ο ΠΑΟΚτσής δε θα φύγει απο τον ΠΑΟΚ ποτέ επειδή βαρέθηκε ούτε επειδή πληγώθηκε!
ο παίκτης πρέπει να ανταμείψει τον οπαδό όχι το αντίθετο!

όσο άγχος και να έχουν ή δεν έχουν στο συγκεκριμένο ματς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ δεν ενέχει και ΞΕΣΠΑΣΜΑ προς την ομάδα της Λειβαδειάς θα μου δείξει ότι ο εγωισμός τους δεν είναι αντάξιος της φανέλας που φορούν...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Offline tsag

• Αλλαγή
Χρειαζόμαστε νίκη και με καλή εμφάνιση για να ηρεμήσουμε λίγο. Μαζέυουμε τα κομμάτια μας και μπαίνουμε σοβαροί στο πρωτάθλημα με στόχο τη 2άδα (2ος μετά τα play-off και όχι πριν όπως πέρυσι) και το κύπελλο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Η περσινή χρονιά ανέβασε τον πύχη. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι (διοίκηση-προπονητικό team - παίχτες) τόσο καλύτερα. Όχι με λόγια και δηλώσεις όμως. Με πράξεις μέσα στο χορτάρι.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline toy

• Αλλαγή
Με πρώτον την αφεντία μου ας μην πάμε προκατελημένοι για κράξιμο ή οτιδήποτε άλλο
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
καλα κανεις toy και το αναφερεις αυτο γιατι σ αυτη τη ζωη τιποτα δε πρεπει να θεωρειται αυτονοητο!
δεν ειναι σωστο και δικαιο στο κατω κατω να κραξεις αυτους που περσι στην κανονικη διαρκεια σε βγαλανε δευτερο.ας μη το ξεχναμε αυτο!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
Χρειαζόμαστε νίκη και με καλή εμφάνιση για να ηρεμήσουμε λίγο. Μαζέυουμε τα κομμάτια μας και μπαίνουμε σοβαροί στο πρωτάθλημα με στόχο τη 2άδα (2ος μετά τα play-off και όχι πριν όπως πέρυσι) και το κύπελλο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Η περσινή χρονιά ανέβασε τον πύχη. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι (διοίκηση-προπονητικό team - παίχτες) τόσο καλύτερα. Όχι με λόγια και δηλώσεις όμως. Με πράξεις μέσα στο χορτάρι.

Δηλαδή δεν θέλουμε το πρωτάθλημα? Παίζουμε για τα play off?  Πρωταθλητής ποιος είναι ? Ο gay ? Γιατί έκανε μεγάλες μεταγραφές ? ο Βάζελος ίσως.. ?

Ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ 2011 CHAMPIONS LEAGUE. Τίποτα λιγότερο. Άντε γαμώ την P.. που καταντήσαμε "ρεαλιστικά" να παίζουμε για την 4 και 5 θέση. Εάν δεν βγούμε εμείς να δώσουμε κόντρα στο ποκ ποιος θα το κάνει? Τα σκουλήκια?

παίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές και κυπελλούχοι.

Άντε γαμώ τον μπελά μου

Offline Suicidal

• Βασικός
αυτο που μ ενδιαφερει εμενα κυριως ειναι να δω το ναο γεματο σ αυτη τη τοσο δυσκολη στιγμη!θα ειναι λυπηρο στο πρωτο μας παιχνιδι στο πρωταθλημα να μη στηριξουμε την ομαδα για να ξεπερασει το σοκ του αποκλεισμου.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Συγγνώμη αλλα εδώ μπερδεύεις ένα πράμα:
το γεμάτο γήπεδο, με την στήριξη.
ούτε γεμάτο γήπεδο θέλω ούτε τίποτα.

θέλω εκεί στην 4 μόνο τους συνήθεις ύποπτους (όλοι οι άλλοι οι φιόγκοι να κάτσουν σπίτι να γαμήσουν τις γκόμενες τους που φέρνουν μαζί τις άλλες φορές)

θέλω να δω τους εκδρομείς από ολλανδία να μπαίνουν τζάμπα, σαν δώρο της διοίκησης.

θέλω να δω τους παίχτες της ομάδας που λατρεύω, να μπούνε μέσα με αφρούς στο στόμα και τους λεβαδιακους να αποχωρούν από το γήπεδο στα τέσσερα και με τρυπημένες αμυγδαλές.

και τώρα γυρίζω πλευρό....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
κατσε νικο δεν καταλαβα.ειρωνικα το λες?σιγα να μην τους χρωσταμε και χαρη που μας εβγαλαν δευτερους.ουσιαστικα το ακυρωσαν με τα πλευ οφ και τον αποκλεισμο απο την ευρωπη μονοι τους.η δευτερη θεση στηριζει ψυχολογικα τον κοσμο που στηριζει την ομαδα με καθε μεσο.ουτε τιτλο εφερε στο σωματειο ουτε λεφτα δυστυχως.ελπιδα για το μελλον εφερε

στηριξη σε ολη την διαρκεια του αγωνα στην ομαδα απο την οποια περιμενουμε μονο νικη.ουτε ενα σφυριγμα την ωρα του αγωνα.τωρα μας χρειαζονται,τωρα πρεπει να ειμαστε διπλα τους.αλλα μην γινουμε και πανηγυρτζηδες με καμια τεσσαροπενταρα

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
για να τελειωνουμε.
Θελω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.τι ειχατε πει κυριε Σαντος?πρωτη χρονια δοκιμαστικη,δευτερη ουεφα,τριτη πρωταθλητισμος?ωραια.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.να ειμαι ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 3-5 ΒΑΘΜΟΥΣ απο την κορυφη.και επειδη κανω πρωταθλητισμο θελω και το κυπελλο.
αυτα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline tsag

• Αλλαγή

Δηλαδή δεν θέλουμε το πρωτάθλημα? Παίζουμε για τα play off?  Πρωταθλητής ποιος είναι ? Ο gay ? Γιατί έκανε μεγάλες μεταγραφές ? ο Βάζελος ίσως.. ?

Ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ 2011 CHAMPIONS LEAGUE. Τίποτα λιγότερο. Άντε γαμώ την P.. που καταντήσαμε "ρεαλιστικά" να παίζουμε για την 4 και 5 θέση. Εάν δεν βγούμε εμείς να δώσουμε κόντρα στο ποκ ποιος θα το κάνει? Τα σκουλήκια?

παίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές και κυπελλούχοι.

Άντε γαμώ τον μπελά μου

Στόχος λέω πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και στην χειρότερη η 2η θέση μετά τα play-off ώστε να διεκδικήσεις είσοδο σε ομίλους του CL. + το κύπελλο.  Πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω;

Εσύ τι λες? ότι αν βγεις CL έστω και σαν δεύτερος θα είναι αποτυχία;;;;   Δεν καταλαβαίνω
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή

+1922

ετσι ακριβως. το πανυγηρακι και ο χαβαλες τελειωσε. προσωπικα δε θα με πειραξει καθολου να μην ειναι καν γεματο το γηπεδο. η σχεση κοσμου-παιχτων (δε λεω και σαντος γιατι ο σαντος ποτε δεν εγινε συνθημα οπως ζλαταν αλανι, τιμη και δοξα, λαμπρος χουτος οεοεοε ημαρτον θεε μου...) πρεπει να αλλαξει αμεσως.

ΥΓ αν εχει κανεις ιχ και ψαχνει για ατομα να ανεβει η ψαχνει ατομο με ιχ ας στειλει πμ