1.Κουράγιο στα παιδιά που νοσηλεύονται και εύχομαι όπως και όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός, σύντομα να γυρίσουν κοντά μας.
2.Μπράβο στην ομάδα του ΠΑΟΚ και στο λαό που τον στήριξε για μια ακόμη φορά παίρνοντας την μεγάλη νίκη.
3.Άργησα να πάρω εισητήριο και ένα φιλαράκι μου πήρε εισητήρια για την 3.Είχα αρρωστήσει που θα είχα απέναντί μου την 4 και 4α γιατί ήξερα πως η 3 απλά...θα ακολουθούσε τον παλμό.Δίπλα μου ένας πιτσιρικάς 7-8 χρονών να βρίζει την μάνα του Μπορμπόκη

και μερικοί από εμάς στο 0-2 να ζητάμε από την 3 να ξυπνήσει.Πόσο μεγάλη όμως έγινε η χαρά μου στην ανατροπή και ακόμη μεγαλύτερη να ακούω τον ύμνο του cl και να αγγίζω το πανί που σηκώθηκε στην 3...Μεγάλη καύλα!!!!!!!!!!!!!
4.Παρακαλείται ο Passenger να ανοίξει το επόμενο topic καθώς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά γουρλής!

5.@@tiore
Πέτυχα κι εγώ την φάση που ο Γεωργίου, το ίδιο βράδυ, είπε πως ''αηδίασε'' βλέποντας να σηκώνουμε το σεντόνι.Έχω να πω λοιπόν στον γιατρό της Colgate πως αυτό δεν είναι κομπλεξισμός, όπως ανέφερε, ούτε βλαχονοοτροπία όπως αναφέρθηκε εδώ μέσα.Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και έχουμε κάθε δικαίωμα να το γιορτάζουμε με τον τρόπο μας.Ο ΠΑΟΚ φέτος κατάφερε αυτό που δεν περίμενε κανένας μας στην αρχή του πρωταθλήματος και όλοι ήμασταν τρελλαμένοι μέσα στο ναό και ο καραγκιοζάκος του Alpha δεν έχει κανένα δικαίωμα να σχολιάζει τη συγκεκριμένη κίνηση την ώρα που συνομιλούσε με έναν πικραμένο του χθεσινού αγώνα.ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ που το γιορτάσαμε έτσι κι ας ξέρουμε ότι για να παίξουμε στο cl πρέπει να δώσουμε προκριματικά.Προς το παρόν, γιορτάζουμε αυτό που νιώθουμε.Όταν θα έρθουν τα προκριματικά, θα δούμε τι θα κάνουμε.
Δηλαδή εσύ ρε καραγκιόζη Γεωργίου, αν κέρδιζες το lotto δεν θα κέρναγες πριν πάρεις την επιταγή στα χέρια σου;;;;
Άντε fuck....................

Αυτά κύριοι και...