Author Topic: Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Άργους Ορεστικού  (Read 1107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Με μία μικρή καθυστέρηση ανακοινώνεται και η επανίδρυση του Σ.Φ. Άργους Ορεστικού, ως Λέσχη πλέον. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε κάπου στα τέλη Ιουνίου και μέσα σε ένα μήνα βρήκαμε τον χώρο, γράψαμε περίπου 150 μέλη και κάναμε και 2 εκδρομές στην Τούμπα (η μία σε συνεργασία με τον Σ.Φ Καστοριάς) και βγάλαμε και τα πρώτα μπλουζάκια. Μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν όλα αυτά, υπάρχει ενθουσιασμός και θέληση και αυτό είναι πολύ θετικό. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά.

Όλα αυτά είναι ωραία, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι η διάρκεια όπως πολλοί γνωρίζουν, εγώ εκεί θέλω επικεντρωθώ, ωραία ανοίξαμε είχαμε μεγάλη συμμετοχή αλλά μάκαρι όλα αυτά να κρατήσουν και αυτό θα επιδιώξουμε, να μην γίνουμε ένα πυροτέχνημα αλλά ένα αστέρι στον ουράνο!! ;)

Αυτά τα λίγα αρχικά, αργότερα θα αναφέρω περισσότερα, φωτογραφίες κτλ...

Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας στείλει ένα pm ή mail εμένα και αργότερα θα δώσω και ένα τηλέφωνο...

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Απ: Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Άργους Ορεστικού
« Reply #2 on: January 18, 2010, 23:17:24 »
Το κοπή το πίτα 24-1-10 ωρα 5μμ και εγκαινια στη Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Άργους Ορεστικού

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: January 19, 2010, 00:12:11 »
 Η Λ.Φ ΠΑΟΚ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-01-10 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 μμ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΣΦΠ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010.ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ HAPENING'S ΔΩΡΑ, ΠΟΤΟ, BARBEQ ΚΑΙ ΄΄ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ΄΄ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΟΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Υ.Γ. Το Άργος πλέον είναι 1:30 ώρα με αμάξι από Θεσσαλονίκη, τώρα που έχουν γίνει οι δρόμοι, απλά το αναφέρω για μερικούς οι οποίοι ή έχουν καιρό να πάνε Καστοριά,Κοζάνη κτλ ή έχουν στο νου τους, τους παλιούς δρόμους τις στροφές κτλ. Οπότε όσοι έχουν την όρεξη και την διάθεση για βολτούλα δεν θα χάσουν ;)

« Last Edit: January 19, 2010, 00:34:25 by Greenleaf »

novito

• Guest
« Reply #4 on: October 14, 2010, 12:58:19 »

15ευρώ

10ευρώ

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: October 14, 2010, 15:24:32 »
Παλικαρια επειδη ειμαι στη Σαμο τους τελευταιους μηνες θελω οπωσδηποτε 2 φουτερ  σε medium.
Παρακαλω, εαν ειναι δυνατον ας μου απαντησει καποιος υπευθυνος να συννενοηθουμε και να μου τα στειλει με αντικαταβολη γιατι ειναι πολυ δυσκολο να ερθω πανω.

Περιμενω απαντηση.
« Last Edit: October 14, 2010, 15:51:33 by manosg4 »

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: October 14, 2010, 18:04:04 »
Παιδιά όποιος θέλει μπλούζα στο ματς με τον Πανιώνιο μπορώ να φέρω ή δώστε στοιχεία για αποστολή. Με PM σε εμένα.

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: October 14, 2010, 19:09:45 »
Greenleaf ελπιζω να σου ηρθαν τα στοιχεια μου.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: December 11, 2012, 18:58:44 »
Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ''ΒΟΡΕΙΟΙ''|ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

Στην Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ''ΒΟΡΕΙΟΙ'' οργανώνεται σε συνεργασία με όλους τους Συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ. ανά την Ελλάδα και εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και τις ημέρες
αγάπης που πλησιάζουν μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα - ρούχα και ό,τι άλλο θα θοηθήσει συνανθρώπους μας αυτές τις μέρες να νοιώσουν λίγη χαρά. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ''ΒΟΡΕΙΟΙ'' | ΨΗΣΤΗΡΙ.

Η Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ''ΒΟΡΕΙΟΙ'' ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ (ΟΜΗΡΟΥ 2) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/2013 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΥΡΟΣ-Π.Α.Ο.Κ.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. !!!
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: September 14, 2013, 15:05:06 »
Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ | ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η Λέσχη Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ καλεί όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. σε συνάντηση την Κυριακή 15/09 και ώρα 20:00 στα γραφεία της. Σε μια προσπάθεια για νέα αρχή και καλύτερης οργάνωσης της λειτουργίας του Συνδέσμου, όλος ο κόσμος είναι καλεσμένος για να συμμετάσχει σε αυτήν.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: October 02, 2013, 11:24:31 »
Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ|ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ.

Η Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10/2013 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Π.Α.Ο.Κ.-βάζελος.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (18:00-20:00) ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ (ΟΜΗΡΟΥ 2).

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: October 02, 2013, 17:16:40 »
Παλικαρια επειδη ειμαι στη Σαμο τους τελευταιους μηνες θελω οπωσδηποτε 2 φουτερ  σε medium.
Παρακαλω, εαν ειναι δυνατον ας μου απαντησει καποιος υπευθυνος να συννενοηθουμε και να μου τα στειλει με αντικαταβολη γιατι ειναι πολυ δυσκολο να ερθω πανω.

Περιμενω απαντηση.

Περασαν μηνες , περασαν χρόνια και από τη ζουγκλα δεν εφυγες ακόμα......

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: October 03, 2013, 11:25:33 »
ο καιρος γαρ εγγυς.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: November 09, 2013, 23:14:32 »
Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ | ΨΗΣΤΗΡΙ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/11 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ οσφπ-Π.Α.Ο.Κ. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ (ΟΜΗΡΟΥ 2). ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΑΥΡΟ ΤΗΓΑΝΗΤΟ !!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!!
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!