Author Topic: Σύγκριση ρόστερ ΠΑΟΚ (2009-10)  (Read 2889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Σύγκριση ρόστερ ΠΑΟΚ (2009-10)
« Reply #80 on: May 14, 2010, 10:40:38 »
Με καλυψατε οι περισσοτεροι για τις θεσεις που θελουμε ενισχυση. Διαφωνω λιγο στο αμυντικο χαφ τυπου Καρντοσο, καλο ειναι 2ο μηχανακι πισω απο τον Βικτωρα αλλα θες και παιχτη που να μπορει να σε βγαλει και μπροστα. ΠΡΕΠΕΙ να ανεβουμε επιπεδο φετος, ειναι χρυση ευκαιρια! Απαραιτητο ενα επιθετικο δεξι μπακ που να μην το πιανει τρικυμια μετα την σεντρα, τυπου Λαμ ρε παιδι μου  :P

Ο Μανιατης νομιζω εχει συμβολαιο μεχρι το 2010, το σαιτ του νιονιου δεν βοηθαει. Στο τρανσφερμαρκτ παντως τον δινει μεχρι το 10. Οσο για τους δανεικους, εχω την αισθηση οτι θα χρησιμοποιηθουν σαν ανταλλαγματα σε μεταγραφη/ες εντος συνορων. Αραμπατζης σε νιονιο κτλ. Οπωσδηποτε αριστερο μπακ, σε τετοιο σημειο γιατι να παιζουμε τον Σναουτσνερ με αναποδο ποδι? Το πειραμα Σαβινι δεν υπαρχει, πρσωπικα δεν τον κοβω να μενει ουτως η αλλως. Συμφωνω με τον αδερφο που ειπε για στοπερ κλασης. Καλη η αμυντικη λειτουργια ολης της ομαδας αλλα σε καποιες στιγμες χρειαζεσαι την ποιοτητα του αμυντικου, ειδικα στην ευρωπη.

Ειναι λιγο γριφος το θεμα αριστερα και επιτελικος. Αν υποθεσουμε οτι δεξια θα παει ο κοντος θελουμε δεν θελουμε, παει αριστερα ο Βιερι με τον Κριστιανο? Η τον Κριστιανο στο 10? Αν παει στο 10 ο Κριστιανο δεν αλλαζει κατι ως προς την ταχυτητα μπροστα. Τεχνιτης παιχτης αλλα σοφτ και με μετρια ταχυτητα. Απ'οσο προλαβαμε να δουμε φυσικα..

Τι γαματοι προβληματισμοι, μου ξανασηκωθηκε πρωι πρωι.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #81 on: May 14, 2010, 12:56:28 »
υπάρχει και το θέμα με την θέση του κοντού
θα παίζει μπροστά η στο πλάι..??? εγώ νομίζω ότι θα παίζει μπροστά...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

bagos1

• Guest
« Reply #82 on: May 14, 2010, 13:31:27 »
εξαρτατε ο σχηματισμος αν και με τις εμφανισεις που εκανε ο φιλομενο και με σιγουρο το ενδεχομενο αποκτησης αστερατου φορ θα πεφτουνε κορμια για μια θεση

jmjyiannis

• Guest
« Reply #83 on: May 14, 2010, 13:35:30 »
ακριβως αυτο θα ελεγα. Ειναι και θεμα σχηματισμου. Με Γκουσταβο τελικα τι εγινε? τον Εχουμε η φιλολογιες? και ειναι σημαντικο τι θα κανει με τον Κλαους

apostolos

• Guest
« Reply #84 on: May 14, 2010, 13:38:36 »
Εμένα από πέρσι που ακουγότανε μου έχει κολήσει εκείνη η παικτούρα που γάμησε τους γάυρους ο Ντερνίς της Σεντ Ετιέν, τι χαφάρα.... Με ταχύτητες, τεχνική, νεύρο... Πρέπει να ανεβάσει ταχύτητες η ομάδα, είναι το πρωτο που απαιτεί άμεση βελτίωση για να ανέβουμε επίπεδο...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #85 on: May 14, 2010, 13:57:07 »
http://www.youtube.com/watch?v=QLFospWKMBI&feature=related

Εγώ θέλω αυτόν....να τον πείσει τώρα και ο κοντρέρας που θα βρεθούν σε λίγες μέρες

καλος δεν λεω....
για φαντασου παιχνιδι φωτια στοΝΑΟ 0-1 στο 80λ
και αυτος να μην δινει την μπαλα ουτε στο δεξι του ποδι >:(
θα φτασουν τα καντιλια στη Σπαρτη....
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #86 on: May 14, 2010, 16:49:12 »
βασικη προυποθεση ειναι να μεινει ο σαντος. απο εκει θα ξεκινησουνε ολα. αλλοιως ξεκιναμε απο την αρχη. σε περιπτωση που μεινει ,προσωπικα θα ηθελα πισω τον αμπου που εκανε πολυ καλα παιχνιδια στο σουβλακι σαν backup του βιτολο ,επισης θα ηθελα τον μπαλαφα σε νεα θεση αυτη του σεντερ μπακ στη θεση του σαβινι, ο γκουσταβο αν ερθει σας το ξαναλεω ειναι πολυ καλος και θα δωσει και ταχυτητα απο την δεξια πλευρα, δεν θα γουσταρα μανιατη ,καλυτερα τζαβελλα απο αριστερα. βλεπω να μαζευονται πολλοι στην επιθεση με διαφορετικα χαρακτηριστικα ,σαν μεταγραφη νεα βλεπω τον φιλομενο ,μαζι και κοντοπουστας ,περιμενω καλυτερο τον κουτσια και τον παπαζογλου ,σφαγη θα γινει. δεν βλεπω να γυρναει πισω ο αθανασιαδης αλλα ο καλος κιλερ θα κοστισει και θα φαει θεσεις απο τα αλλα παιδια που αν δεν δειξουν και φετος κατι θα χαθουνε.καλο ειναι παντως να μην ζητησουμε πολυδαπανες μεταγραφες. το τσ.λ ισως γυρισει και μπουμεραγκ την προσπαθεια εξυγιανσης. θελει συνεση γιατι σε περιπτωση που δεν μπεις σε ομιλους ολη η χρονια θα ειναι μεσα οικονομικα. μετρο και καλες επιλογες,τυχη και δουλεια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

giannis80

• Guest
« Reply #87 on: May 14, 2010, 22:13:25 »
Για τον φερνάντεζ του άρι ακούγεται πολύ οτι τον ανακοινώνουμε.Θεωρώ οτι σε θέσεις πρωτίστως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε καλύτερους. Δεξί μπακ, και απέναντι από τον Βιερίνια (οι 3 μπροστινοί δηλαδή να είναι τουρμπίνες, βιερίνια, κοντός και μεταγραφή). Δέυτερο βιερίνια δύσκολο να βρούμε.Θέλουμε έναν παίκτη γρηγορότερο από τον σορλέν που να μπορεί να κάνει και καμιά ντρίμπλα το μπακ για να ξεμαρκαριστεί και να βγάλει σέντρα. Θα μου πείτε,τέτοιος περίπου είναι ο Μοράες.Ε,μπορεί να τον πιστεύουν και να τον περιμένουν να γυρίσει, που ξέρουμε.