Author Topic: PAOKWORLD Internet Radio  (Read 369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
PAOKWORLD Internet Radio
« on: August 19, 2009, 16:25:57 »
Καμιά φορά ενώ είμαι στο φόρουμ του PAOKWORLD το νιώθω κάπως άδειο,νιώθω μια βουβαμάρα να επικρατεί. Και σκέφτηκα πόσο γαμάτο θα ταν αν είχε το σάιτ μια υπηρεσία Internet Radio, όχι κάτι τρελό δυο-τρία μέλη από τα σπίτια τους με τα μικρόφωνα να συζητάνε για διάφορα θέματα, να μας λένε για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ αλλά και για διάφορα θέματα που συζητιούνται στο φόρουμ. Ακόμη μπορούνται να μεταδίδονται διάφορα ηχητικά του ΠΑΟΚ αποσπάσματα απο αγώνες και τα περνάει η ώρα.

Πιστεύω ακούγεται καλή ιδεά απλά το πρόβλημα είναι ότι με τις απλές συνδέσεις θα μπορούν να τον ακούν λίγα άτομα, εκτός και αν έχει κάποιος τρελή σύνδεση, αλλιώς πρέπει να πας σε πάροχο όπου μπαίνει και το οικονομικό μεσα οπότε το όλο θέμα είναι στην διακριτικη ευχέρια των ιδιοκτητών του σάιτ.

Σαν ιδέα όμως αρχικά πως σας φαίνεται?

shaman4

• Guest
Απ: PAOKWORLD Internet Radio
« Reply #1 on: August 19, 2009, 16:29:31 »
οχι οχι... προτιμαω πετρουλακι    :-\ :-\

χωρις την πλακα, εμενα καλο μου φαινετε..

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2 on: August 19, 2009, 16:30:12 »

MetroStar

• Guest
« Reply #3 on: August 29, 2009, 20:20:29 »
Mην το βλέπεις έτσι, μια δική μας φωνή θα ήταν αλλιώς.

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: August 29, 2009, 21:25:53 »
Συμφωνώ κι εγώ, μου φαίνεται καλή σαν ιδέα.
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: August 29, 2009, 21:56:19 »
εδω λεμε πως και πως να ξεφυγει ο κοσμος απο τα ραδια,εσεις λετε να κανουμε κι αλλο.
κι επειδη αυτο το σαιτ εχει οπαδικο χαρακτηρα,ελπιζω πως τετοιες ιδεες δε θα ευδοκιμησουν.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

MetroStar

• Guest
« Reply #6 on: August 29, 2009, 21:59:28 »
Oπαδικά ρε μεταξύ μας. Κάποιοι δυστυχώς ακούνε τα προβατοράδια. Γιατί να μην ακούν οπαδούς απο δω μέσα ακόμα κι εσένα?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #7 on: August 29, 2009, 22:10:38 »
Γιατί ο οπαδός δεν είναι για να δίνει γραμμές σαν παράγοντας, ούτε να λέει την άποψή του από καθέδρας στο πόπολο και μάλιστα εκτός γηπέδου. Άλλο οπαδός, άλλο παράγοντας. Κόφτο.

MetroStar

• Guest
« Reply #8 on: August 29, 2009, 22:17:48 »
Κανένα απ τα δύο δεν χρειάζεται να κάνει. Μπορεί απλώς να ενημερώνει αντικειμενικά τον κόσμο για τις ειδήσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.Τα κόφτο σου μην τα λες σε μένα...