Author Topic: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ , Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 ώρα 19:00 (Νova)  (Read 4164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Όσο αποφασίζει και κάποιο στέλεχος μιας εταιρείας που παράγει ένα οποιοδήποτε προιόν και έχει κάποια παραπάνω λεφτά. Και ο ποδοσφαιριστής αυτός το σπιτάκι του στην Εκάλη θα το χτίσει και θα είναι αυθαίρετο. Αυτός δε θα πάει καν στρατό κι εσύ θα τρως το αγγούρι στον Έβρο. Γιατί πολύ απλά το κακομαθημένο αυτό θα σε θεωρεί μαλάκα εσένα. Γι αυτό άσε φίλε μου. Να είστε λίγο άνθρωποι. Όχι να βρίζετε την Αθήνα και να φτάνουν ορισμένοι στα όρια της χυδαιότητας. Κι εμείς αθηναίοι είμαστε. Να κάνει ο καθένας την πόλη του καλύτερη. Και μπορεί να την κάνει και μετά να κοιτάει την Αθήνα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
athinaie! δεν καταριέμαι κανένα! ούτε τους πλουσίους! το ότι αυτοί πιστεύουν περισσότερο από άλλους ότι δεν είμαστε όλοι ίσοι ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...

όσο για τα "σχέδια πολης" και τα συναφή, στα οποία τρώω παπά...σαν πολεοδόμος ίσως ξέρω κάτι παραπάνω και τελικά ο παπάς να είναι και αρχιμανδρίτης για μερικούς!!!

προφανώς και την πληρώνουν και φτωχοί και μη προνομοιούχοι!  δεδομένο αυτό! αλλά δεν μέμφομαι κανένα μέμφομαι το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αν στις περιοχές αυτές ζούσαν μόνο οι φτωχοί που λες ΔΕ θα υπήρχε λόγος να γίνονται ολα αυτά...ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

τεσπα μεγάλη κουβέντα σε άσχετο thread!

ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αύριο θα αποφασίσουν ποτε θα παίξουμε μάλλον πάμε για Τεταρτη 23 Σπτεμβρίου
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Athinaios--4

• Guest
Για μένα είτε καίγεται βίλα πλουσίου, είτε καίγεται καλύβα για μένα είναι το ίδιο.
Αφο΄θ λοιπόν είναι πολεοδόμος φίλε μου θα ξέρεις για τις περιοχές που σου πα που είναι ότι δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ καταπατημένο.

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
παραπλευρες απωλειες........

Offline corrupt

• Αλλαγή
αύριο θα αποφασίσουν ποτε θα παίξουμε μάλλον πάμε για Τεταρτη 23 Σπτεμβρίου

Δεν θα μπορούσαν να βρουν ιδανικότερη ημερομηνία!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
γιατι το λες?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Να κάνει ο καθένας την πόλη του καλύτερη. Και μπορεί να την κάνει και μετά να κοιτάει την Αθήνα.

Φιλε Αθηναίος-4,

από 5 χρόνον άκουγα για την Εγνατία Οδό, από 15 για το metro τις Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ έχω μπει αισίως στα..40. Πιστεύεις ότι ''μού' πήρε 25 χρονια να καταλάβω τι είναι καλύτερο για την πολh μου?
Χυδαίους μπορείς να μας θεωρείς, ηλίθιους όχι. Η μήπως φταίνε οι Brussels για το ξεφτιλίκι μας?

Ειλικρινά μισώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με αδερφούς.. Εγώ το κλείνω εδώ.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Η αλκμααρ ειναι ομαδαρα και οχι σχετικα μετρια...
Αυτο για να μην υποτιμουμε κανεναν

0-2 χανει η Χερενφεν απο Αλκμααρ... λιγο που ειδα πρωτο ημιχρονο ειναι τραγικη στην αμυνα.. αλλα αδερφε οχι και μετρια ομαδα η Αλκμααρ...

Το "σχετικά μέτρια" κολλούσε στην απόδοσή της, του πρώτου ημιχρόνου, σήμερα.

Athinaios--4

• Guest
Κι εγώ φίλε καμιά 15αρια χρόνια άκουγα για το μετρό στην Αθήνα και το είδα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Και μάλιστα χωρις air-condition για να τους προλάβουμε. Και Αττική Οδό άκουγα άλλα 10 χρόνια. Δεν είναι όλα αγγελικα πλασμένα εδώ.

Offline gagas

• Αλλαγή
Για μένα είτε καίγεται βίλα πλουσίου, είτε καίγεται καλύβα για μένα είναι το ίδιο.

αν ειναι για σενα το ιδιο φιλε,πιστευω οτι αποτελεις μια πολυ μικρη μειοψηφια..ισως εισαι ο ενας στους 100..
ισως αδυνατω να πιστεψω οτι ανηκεις κ στις κατωτερες οικονομικα ταξεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Θελω να ζητησω συγγνωμη στους Αθηναιους ΠΑΟΚτσηδες του φορουμ, που αυτες τις δυσκολες ωρες για αυτους και τα χειροτερα που θα ζησουν στο μελλον λογω αυτων των φωτιων, μπαινουν στο φορουμ και αντι για λογια συμπαραστασης διαβαζουν ολα τα ελεεινα που γραφτηκαν εδω μεσα.
Η νοοτροπια του χωριου στην Θεσσαλονικης μας δυστυχως ζει και βασιλευει, και καποιοι θα βαλουν μυαλο μονο αν καει ολο το Σειχ Σου η υπολοιπη Χαλκιδικη. Αλλα τοτε θα ειναι αργα δυστυχως και για εσας και για εμας.

Κουραγιο μαγκες... Ζουμε σε μια μπουρδελοχωρα και δυστυχως τα παιδια μας θα ζησουν ακομα χειροτερες συνθηκες απο εμας.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Δεν χρειαζονται συγγνωμες μεταξυ μας,και οι αγανακτισμενοι Θεσσαλονικεις δικιο εχουν,ας οψεται ο Καραμανλης και οι επομενοι που μαζεψαν την μιση Ελλαδα στο Λεκανοπεδιο

Οπως ειπα και πριν : ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

CLUB LARISA

• Guest
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιέστε με τη "φωτιά". Τώρα που πλησιάζει στην Εκάλη, μέχρι κ ανθρώπους ζωντανούς θα ρίξουν πάνω να τη σβήσουν, είναι ηδη παρελθόν η φουφού

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και εγώ με τη σειρά μου να δώσω ένα ώμο συμπαράστασης για όσα ζούμε εδώ οι Αθηναίοι...και να βγάλω τον πουλί όσων χτίσαν στις εκεί περιοχές  απο τον ΚΩΛΟ ΜΟΥ...να πω και συγγνώμη γιατί είχαν δίκιο όταν καταπάτησαν και έχτισαν οικισμούς στο δάσος που ανήκει ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
και τώρα που η φύση αντιδρά και λούζονται ΟΛΟΙ τις συνέπειες τις ΜΑΛΑΚΙΑΣ τους εμείς να είμαστε..."συνεναινετικοί και συμπαραστάτες"
δε θα πάρω...

πραγματικά, έχω μείνει μαλάκας...Darklord, είπε κανείς εδώ μέσα ότι χαίρεται με ότι συμβαίνει? 900 φορές έχει γίνει το ίδιο, 900 φορές είμαστε το ίδιο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ! φέτος ΠΡΩΤΗ φορά καίγονται και οι καρποί της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ συμπεριφοράς όσων οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση...και εγώ θα πρέπει να συμπαρασταθώ σε τί? σε αυτούς που έχουν γίνει ο λόγος να καούν οι κόποι ανθρώπω που ζούσαν 900 χρόνια στην περιοχή και την βλέπουν να καίγεται επειδή κάποιοι...οικοπεδοποίησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

δεν έχω καμία συμπόνοια για κανένα ΛΑΟ που ψηφίζει πολιτικούς που τα τελευταία 10 χρόνιοα μετά από 900 ίδιεσ φωτιές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ 30 αεροπλανα! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ! ο ΛΑΟΣ αυτός είναι υπόλογος στις επόμενες γενιές! ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ μπορώ να συμπονέσω!!!

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Σιγά μην στεναχωρηθώ για τις βίλες πολιτικών, μεγαλοεκδοτών, εφοπλιστών και δημοσιογράφων στην Εκάλη...

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Μακαρι να καιγονταν μονο οι βιλες.Αλλα αυτες θα ξανακτιστουν αμεσως εξαλλου ειναι γνωστο ποιοι ωφελουνται απο τις πυρκαγιες
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Θελω να ζητησω συγγνωμη στους Αθηναιους ΠΑΟΚτσηδες του φορουμ, που αυτες τις δυσκολες ωρες για αυτους και τα χειροτερα που θα ζησουν στο μελλον λογω αυτων των φωτιων, μπαινουν στο φορουμ και αντι για λογια συμπαραστασης διαβαζουν ολα τα ελεεινα που γραφτηκαν εδω μεσα.
Η νοοτροπια του χωριου στην Θεσσαλονικης μας δυστυχως ζει και βασιλευει, και καποιοι θα βαλουν μυαλο μονο αν καει ολο το Σειχ Σου η υπολοιπη Χαλκιδικη. Αλλα τοτε θα ειναι αργα δυστυχως και για εσας και για εμας.
Κουραγιο μαγκες... Ζουμε σε μια μπουρδελοχωρα και δυστυχως τα παιδια μας θα ζησουν ακομα χειροτερες συνθηκες απο εμας.

Αν και κακώς γράφουμε σε αυτό το τοπικ για το επίκαιρο θέμα των πυρκαγιών. Κάπου θυμάμαι υπήρχε ένα τόπικ για τις φωτιές στη πελοπόννησο αλλά δε μπόρεσα να το βρώ.
Εν πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι τοπικο. Δηλαδή δεν έχει να κάνει με τις ευαισθισίες μας αν καιγεται η αττική, η πελοπόννησος ή η Μακεδονία. Κανένας μας δε θα πρέπει να μας κάνει λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητους αν καίγεται η βίλα και η μεζονέτα στο διόνυσο ή αυτή που ενδεχομένως μπορεί να καεί στη χαλκιδική κτλ.
Το θέμα στη προκειμένη περίπτωση, οσον αφορά την ευαισθησία μας, σιγουρα δεν είναι τοπικό.
Καμία ευαισθησία για καμία γαμώσπιτη βιλα σε δαση. Ευαισθησία υπάρχει μόνον στην ανθρώπινη ζωή εφόσον κινδυνέψει.
Σιγά μη κλάψω για το εξοχικό του δημοσιογράφου του αλφα που επιασε το μικρόφωνο να μας πει πως κινδυνευει το σπίτι του. Να σου καεί βρωμόπουστα και απο τις στάχτες του να καταφέρει να αγοράσει 70 τετραγωνικά διαμέρισμα σε 7οροφη οικοδομή, κι ας είναι στο πρωτο όροφο πανω απο τη πυλωτη, μια οικογένεια με 3 μικρά παιδιά που το έχει και όνειρο ζωής να αποκτίσει το δικό της σπίτι.
Όσο ανήθικο κι αν ακούγεται....καμία ευαισθησία για τις βιλες τους.

northeagle_4

• Guest
Επειδη εγω σπανια κοιταω τον αντιπαλο και ασχολουμε μονο μρε το πως θα ειναι ο ΠΑΟΚ πιστευω οτι η αναβολη μας συμφαρει και για το ματς στην ολλανδια(+1 προπονηση και καμια επιβαρυνση απο αγωνα) τοσο και για το ματς με πανιωνιο οπου με μουσλι,φωτακη,σναουτσνερ,μπιζερα και πυραυλο μουσλι οποτε και να παιξουμε δεν εχουν απλα καμια τυχη και τον σαραβακο να αναστησουν.
  Κατα τα αλλα καντε ολοι φφφφφφφφφφφφφφφ να καει και η Εκαλη.δυστυχως δεν υπαρχει και δασικη εκταση στο συνταγμα να καει το μπουρδελλο η βουλη.....

makptol

• Guest
spartiati συμφωνωμε αυτα που λες οι βιλαρες στο δασος να καουν αλλα
οχι τα σπιτια του κοσμακη .....