Author Topic: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ , Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 ώρα 19:00 (Νova)  (Read 4155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Ξεκολάτε λίγο ρε μάγκες...εδώ καίγεται ότι έχει απομείνει σ'αυτή τη γαμωχώρα και ψάχνεστε τώρα αν μας βολεύει ή όχι η αναβολή.. ΠΑΟΚ είσαι και θα τους γαμήσεις και με τον ζινταν στα καλά του να παίζουν.
Άντε ξεκολάτε

Δε ξεκολλάς λίγο εσύ ρε μάγκα ? Δεν εxeiς ακούσει ότι οι γνώμες είναι σαν τις kltripides και ότι όλοι δικαιούμαστε να έχουμε τη δικη μας?

Όταν μετά από 20 χρονια θα τους έχεις σιχαθεί -στην καλύτερη- η μισήσει όπως εγώ -στην χειρότερη- έλα να τα ξαναπούμε.

Φωτιά γαμώ το κέρατο τους!!!
ελα νταξει τωρα πανω στα νευρα σου δε ξερεις τι λες.γιατι τη ψαχνεις τωρα?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Τα νεύρα που τα είδες ορε Νικολάκη? Λυπάμαι που εσύ κι ο φίλος lioste ζείτε στη σκατό χαβούζα αλλα σε ξαναλέω -εντελώς νηφάλια- μακάρι να καεί όλο το μπουρδέλο, να γλιτώσει όλη η Ελλάδα από αυτό το καρκίνωμα. Το σύνθημα που έγραψα το εννοώ, κάθε λέξη από αυτό....

... για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!

MetroStar

• Guest
Για σενα ΑΚ4  ;)

We don't need no water let the mother fucker burn!

Offline cure

• Αλλαγή
Αγωνιστικά δεν μας συμφέρει καθόλου αυτό που έγινε ό,τι και να λέτε κάποιοι. Ο ΠΑΟΚ παρόλες τις απουσίες έχει παίξει 3 επίσημα παιχνίδια και έχει κάποιο ρυθμό ενώ οι άλλοι δεν έχουν τίποτα. Εκτός αυτού γλιτώναμε Ρεκόμπα που είναι ανέτοιμος, Εστογιανώφ τραμυατίας και Ριέρα τιμωρημένος. Τώρα να δούμε πότε θα οριστεί το ματς και ποιοι απ' αυτούς θα παίξουν με μας όταν οριστεί.

Εξωαγωνιστικά μόνο στην μπανανία που ζούμε με πρωθυπουργούς σαν τον ηλίθιο κεφτέ με πόδια και εν δυνάμει τον άλλον καθυστερημένο λαπά θα μπορούσαμε να ζούμε αυτή την υποκρισία. Ένα κράτος που εν γνώσει του καίγονται δασικές εκτάσεις και πρώτο τις πουλά μπαίνει σε επιφυλακή και αναβάλλονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, εκεί που είναι δηλαδή στραμένο το ενδιαφέρον του κόσμου, για να φανεί πως είμαστε σε επιφυλακή ως κράτος και με αγωνία ως πολίτες. Λες και αυτοί που δεν θα πάνε στο γήπεδο δεν θα πάνε σε κανένα μπαράκι. Λες και θα πάνε οι μπάτσοι να βοηθήσουν σε τίποτα με τις φωτιές κι όχι σπίτι τους. Εδώ οι πυροσβέστες δεν πάνε θα είναι οι μπάτσοι σε επιφυλακή;

Δεν γαμιέστε όλοι σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Ηρεμήστε και βάλτε σπορ+
Η Χέρενφεεν εντός έδρας με το ίδιο σχεδόν σχήμα και ακριβώς ολόιδιο από πλευράς τακτικής στήσιμο όπως στην ΤΟΥΜΠΑ. Στο πρώτο ημίχρονο 0:1 και μαύρα χάλια με πολλά λάθη κόντρα σε μία σχετικά μέτρια αντίπαλο, που παίζει όσο χρειάζεται και θα μπορούσε να είχε βάλει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
εαν κοταξουμε αποκλειστικα το παιχνιδι με την Χερενφεν τοτε ναι μας συμφερει η αναβολη, δεν το συζητω

εαν κοιταξουμε το συγκεκριμενο ματς τοτε δεν μας συμφερει γιατι και σφηνα θα μπει σε αλλη ημερομηνια, και ο ριερα που ειναι τιμωρημενος θα παιξει και αναλογως ποσο μακρια θα παει οι ρεκομπα-μπαλαμπαν θα ειναι καλυτερα και ισως προλαβει (δυσκολα) ο εστογιανοφ

επομενως το ποτηρι ειναι μισοαδειο/μισογεματο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
κόντρα σε μία σχετικά μέτρια αντίπαλο

Η αλκμααρ ειναι ομαδαρα και οχι σχετικα μετρια...
Αυτο για να μην υποτιμουμε κανεναν
ΠΑΟΚ G4Α

giannis80

• Guest
Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή λένε, αλλά τα υπόλοιπα ματς κανονικά. Άρα μας δουλεύουν.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
0-2 χανει η Χερενφεν απο Αλκμααρ... λιγο που ειδα πρωτο ημιχρονο ειναι τραγικη στην αμυνα.. αλλα αδερφε οχι και μετρια ομαδα η Αλκμααρ...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Λουκουμι μας εκατσε η αναβολη αδερφια,
και σε καλυτερη κατασταση θα ειμαστε εμεις σε λιγο καιρο και θα εχουμε φορμαριστει,και πιο ξεκουραστοι θα ειμαστε.το τι κανει ο νιωνιος δεν μας νοιαζει,και τον μεσι να αποκτησει μεχρι τοτε στα @@ μας.Εμεις θα ειμαστε καλα.
Αφηστε που με την φιλολογια αυτης της βδομαδας που ασχολιομασταν ολη μερα με το ματς στην Ολλανδια ειχαμε παραμελησει εντελως αυτο το ματς,και λογικα θα γινοταν καμια στραβη....
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Athinaios--4

• Guest
Μπράβο ρε μάγκες. Έτσι συνεχίστε αυτή την αρρώστια! έτσι συνεχίστε να ζείτε με αυτή την αρρωστημένη λογική. Αυτή που πάει πίσω όλοι την ομάδα. Έτσ ιακριβώς. Να καεί ρε η Αθήνα. Εγώ λέω να καούν και όλοι οι αθηναίοι. Καλύτερα να μας βάλουν φωτιά και μέσα στα σπίτια μας για να σιγουρευτούν ότι πεθάναμε. Τελικά ξέρω τι φταίει για τον ΠΑΟΚ μας. Ξέρω πολύ καλα. Αυτή η νοοτροπία που γιατρεια δεν έχει.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
κανενας βρωμόπουστας δε βγαίνει να πει στα ίσια πως όσο επιτρέπεται η δόμηση εκτός σχεδίου πόλεως ποτέ δε θα σταματήσουν οι εμπρησμοί.
Κανένας!

Offline gagas

• Αλλαγή
αλλα κ κανενας δεν θα σταματησει να τους δινει το 80% ακομα κ αν του καψανε το σπιτι,ειναι ανεργος,ζει στην ανασφαλεια,παιρνει 3 κ 60.   καλα να παθουμε..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έλα ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με 3000 euro πάλι όλα καλά θα είναι...
για τόσα δεν πουλήθηκε ο κόσμος στις προηγούμενες φωτιές...?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
επίσης, για πείτε αν ξέρει κανείς, έχουν αναβλυθεί τα παιχνίδια όλων των κατηγοριων (β, γ, δ) στην περιοχή της αττικής? ή προκειται για μια ακόμα δηθεν και ταχα ευαισθησία της κρατικής μηχανής με την αναβολή των δυο ματς...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@ATHINAIOS...αν αυτό καταλαβαίνεις τότε ίσως έχει κάποιο λάθος και η δική σου λογική...δεν θέλει κανείς να καεί η "Αθήνα" και οι "Αθηναίοι" αλλά από τη μεριά σου σταμάτα να "πονάς" για τις περιοσυσίες ΟΛΩΝ αυτών οι οποίοι καταπάτησαν ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΤΑΣΕΙΣ (που ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες) για να φτιάξουν ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ εντός δασικών εκτάσεων...ΚΑΙ εν τέλη ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! πλούτος και highχλιδιλίκι εις βάρος των πάντων! ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! μετά ας πεταχτεί και ένα κουκουνάρι (σε μπουκάλι άμστελ με στουπί) στο κτίριο το οποίο στεγάζει 300 κυφήνες και πετάει δηλητήριο στο μυαλό ανθρώπων σαν εσένα και άλλων!

Συντάσσομαι πλήρως με το ποστ toy PAOKCURE, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα της οποία ο προγραμματισμός άγεται και φέρεται απο τις ΚΡΟΚΟΛΔΕΙΛΙΕΣ γελιότητες του κάθε σφωγγοκωλάριου! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο ΠΑΟΚ ήταν στην Αθήνα! έχασε 3 μέρες! 3 προπονήσεις, 3 μέρες ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ η οποία τώρα πάει στράφι!

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!

MetroStar

• Guest
επίσης, για πείτε αν ξέρει κανείς, έχουν αναβλυθεί τα παιχνίδια όλων των κατηγοριων (β, γ, δ) στην περιοχή της αττικής? ή προκειται για μια ακόμα δηθεν και ταχα ευαισθησία της κρατικής μηχανής με την αναβολή των δυο ματς...

Δεν εχουν αρχισει ακομα οι αλλες κατηγοριες παλικαρε

Athinaios--4

• Guest
Φίλε μου η δική μου λογική δεν έχει κανένα πρόβλημα. Επειδή έχω ακούσει αυτές τις μέρες τις βλακείες του αι.ωνα θα σου πω 2 πραγματάκια. Αν θες τα δέχεσαι αν θες λες ''ήταν ένας μαλάκας εκεί που μου πριζε τα παπάρια'' .
Πέρα από την Εκάλη και κάποιες άλλες περιοχές που είναι οι λεφτάδες και οι καταπατητές , υπάρχουν και άλλες περιοχές που κάηκαν με χαμόσπιτα και ανθρώπους που είχαν κύρια κατοικία ένα φτωχόσπιτο.
Υπάρχουν π[εριοχές Γέρακας, Ανθούσα κτλ που είναι στο σχέδιο πόλης και δεν έχουν καταπατήσει τίποτα οι άνθρωποι.
Λοιπόν γι αυτό σου λέω. Μην τρως τον παπά. Ακούμε Εκάλη και λέμε άντε να καεί. Ζούνε και άλλοι άνθρωποι εδώ πέρα. Τώρα για τον Καραμανλή είναι άσχετο αυτό που λες. Μην το πας εκεί. Γιατί τα 2 μεγάλα κόματα τα ψηφίζουν πάνω από 75% του πληθυσμού. Πες τους θύματα ή και μαλάκες. Το ίδιο μου κάνει γιατί εγώ δεν ψηφίζω μαλάκες. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καούν οι περιουσίες τους.
Και να σου πω και το άλλο ρε μάγκα? Τώρα καίγονται σπίτια. Στ'αρχίδια μου για τις προπονήσεις.
Η μήπως θεα να σου πω ότι ΚΑΙ οι παίκτες μας και οι προπονητές μας ανήκουν στους πλούσιους που καταριέσαι. Και παίρνουν και περισσότερα λεφτά από τον κάθε μαλάκα πρωθυπουργό.
Γιατί δεν πας να τους κάψεις τα αυτοκίνητα?? Γιατι??

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Επειδη μενω Μαρουσι,σχετικα κοντα στο ΟΑΚΑ,στο μπαλκονι εξω πανω απο 30'' δεν μπορω να μεινω.Τοσο εντονη ειναι η μυρωδια του καπνου,η τσικνα και η σταχτη.

Τα ιδια μου ειπε και φιλος απο Ηλιουπολη,κοντα στη Νεα Σμυρνη δηλαδη.

Οποτε οσοι γκρινιαζετε αδικα το κανετε,ολοι η Αττικη εχει τσικνισει.

Αναγκαστικα αναβολη λοιπον.

ΥΓ. Καψτε τα ολα τα δεντρα μια ωρα αρχιτερα,να τελειωνουμε μ' αυτο το βιολι καθε χρονο

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε  athinaie το τελευταιο ντιπ ακυρο ρε φιλε..
τι σχεση εχει ο ποδοσφαιριστης με εναν μαλακα που αποφισαζει για τη ζωη μου?μηπως ο ποδοσφαιρστης οργανωνει και διαμορφωνει αυτη τη γαμημενη κοινωνια που ζουμε?

ξερει κανεις αν κ φετος ευθυνεται ο στρατηγος ανεμος ή προκειται για ασσυμετρη απειλη?μαλακες πολιτικοι...