Ίσως παιδιά και να μη γίνει το παιχνίδι. Έχω την εντύπωση ότι με τις φωτιές και με την καταστροφή που γίνεται αυτή την στιγμή είναι πιθανό να ακυρωθούν τα σημερινά παιχνίδια
το ξεφτιλίκι αυτού του κράτους μόνο σε τέτοιες καταστάσεις φαίνεται. Ας ρίξουμε όλοι μαζί τα κροκοδείλια δάκρυα ακυρώνοντας ΑΣΧΕΤΕΣ δραστηριότητες. Ας θρηνήσουμε την καταστροφή εκ των υστέρων μια φορά ακόμα, είμαστε ανίκανοι να είμαστε μια φορά ΠΡΩΤΟι σε κάτι.
Προσωπικά όσο και αν σας ακούγετε περίεργο δεν τρέφω κανένα αίσθημα λύπης ή συμπόνοιας για ΟΣΑ συμβαίνουν στην Αττική. Γνώριζαν τι θα γίνει ας πέρναν και ΆΛΛΑ αεροπλάνα και ελικόπτερα...νομίζω έχει γίνει άλλες 9000 φορές το ίδιο? ε οκ ας συνεχίσουν να μη μαθαίνουν.
Όσο για τα σπιτια, εύχομαι να καούν ΟΛΑ. Όποιο λιμάρι κατόρθωσε να οικοπεδοποιήσει δάσος, να κάνει οικισμό, να χτίσει μέσα σε δασική πυκνή περιοχή και ΤΩΡΑ να μιλάει με στόμφο και να οδύρεται ότι καίγεται ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ας καούν όλα! ίσως αντιληφθούμε ότι το γεγονός ότι ο προπάππυς σου έβοσκε τα γίδια σε ένα οικόπεδο στο δάσος με το έτσι θέλω (για να επιβιώσει οκ) δε σου δίνει το δικαίωμα να το πουλήσεις και να φτάξεις μεζονέτες...ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!
η SL μπορεί και να πάει να ΓΑΜΗΘΕΙ αν ακυρώσει την αγωνιστική, επίσης μπορεί και να ξεφτιλιστεί κατευθείαν με άλλους τρόπους! ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ gay...από τώρα...ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
ΥΓ... Η SL υποτίθεται ότι αφορά παιχνίδια ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας...αυτή τη στιγμή ΟΙ ΜΟΝΟΙ που "δοκιμάζονται" είναι όσοι κάναν την επιλογή να φύγουν από την πόλη και να καταπατήσουν κάποιο δάσος για να ζήσουν λίγο πιο...προνομιούχα!!! ΦΩΤΙΑ ΡΕ....
η ευαισθησία να υπάρχει και σε άλλα θέματα!