Author Topic: Η Καβάλα στην Α' εθνική  (Read 3162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Η Καβάλα στην Α' εθνική
« on: August 13, 2009, 13:57:20 »
τα παιδια απο το συνδεσμο δεν ειχα την τυχη να τα γνωρισω, αλλα εδω και λιγες μερες ειμαι στην καβαλα μετα απο αρκετο καιρο και βλεπω εκπληκτος οτι απο τοτε που ανεβηκε η τοπικη ομαδα στην σουπερ λιγκ, ολοι μα ολοι ασχολουντε με το ποδοσφαιρο ξαφνικα, λες και ποτε δεν εφυγαν απο τα σαλονια της Α εθνικης. επισης απο συζητησεις με ταξιτζηδες, παλιους γνωστους κλπ, βλεπω "εντρομος" (ναι χεστικα πανω μου) οτι ο κοσμος εδω πιστευει ακραδαντα 3 πραγματα. οτι ο ΠΑΟΚ θα χασει μεσα στην καβαλα, μαλιστα μου ειπανε να μην στεναχωρεθω να το ξερω απο τωρα, οτι η τοπικη ομαδα εκανε πιο καλες μεταγραφες απο τον ΠΑΟΚ, και οτι ο ΠΑΟΚ ηταν παντα ομαδα του κοκκαλη, και οτι ισως λογο γκαγκατση αλλαξει νοοτροπια. η ματαιοδοξια παει συννεφο σαν να λεμε. τα τελευταια χρονια οποτε ερχομουνα, ελαχιστα ακουγα για ποδοσφαιρο. μιλαω για συζητησεις που εκανα με αγνωστο κοσμο βεβαια οχι με ΠΑΟΚια. κοιτα να δεις.

σορυ για το ασχετο, δεν ηξερα που αλλου να το γραψω.
« Last Edit: August 13, 2009, 15:17:39 by tsakalaki »

rounos

• Guest
Απ: Η Καβάλα στην Α' εθνική
« Reply #1 on: August 13, 2009, 21:53:12 »
Θανο με το μεγεθος ΠΑΟΚ θα ασχολουνται φυσικα,εσυ σαν ομαδα υπαρχεις μονο ΚΑΙ σ'αυτη την περιοχη.Κατι λεει πιστευω το συγκεκριμενο γεγονος.Τωρα οτι ΘΑ μας κερδισουν και και,φυσικα.....με την οπισθεν,οπως και ολοι αυτοι που τα λεγαν αυτα περσι  ;)

LFPADRAM

• Guest
« Reply #2 on: August 13, 2009, 22:53:39 »
Ο δουρειος ιππος της Βορειου Ελλαδος οπαδικα η συγκεκριμενη πολη απο "αρχαιοτατων" χρονων. Οταν σε αλλες πολεις ισχυε απαγορευση κυκλοφοριας οπαδων ομαδων του ποκ απο κει ξεκινουσαν λεωφορεια...

υ.γ. Τα παιδια απο τον συνδεσμο μια χαρα ειναι και ανεκαθεν η Καβαλα "εβγαζε" καλα ατομα στον ΠΑΟΚ (Καμελ,Εωσφορος,Καβαλας κλπ..).

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: August 13, 2009, 23:36:27 »
Αδερφέ διαφωνώ κάθετος και οριζόντιος. Θα ήταν αστείο να ψάξουμε ποιοι είναι περισσότερο ΠAOKτσήδες, η Δραμινοί η οι Καβαλιώτες... Όταν όμως θυμάμαι πως και poses φορες πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Καβαλα και τις αντίστοιχες από τι Drama επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη. Κι αν όντως υπάρχουν, που υπάρχουν, κάποιοι 'σκληροπυρηνικοί αντί ΠAOKτσήδες κάπου μπορώ να το καταλάβω. Πως θα ήσουν εσύ αν o ΠΑΟΚ διάλεγε να ρίξει από την A εθνική τι Δόξα για χατίρι ας πούμε του ενδοξου... Εθνικού Πειραιώς?

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: August 14, 2009, 00:31:24 »
σήμερα στο γιατρό στον extrasport βγαίνει καβαλιώτης και λέει θα πάρουν το πρωτάθλημα και τον λέει ο γιατρός ποιος ρε φίλε η ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ?

και λέει ο βλάχος που ασχολείται με τη μπάλα τις τελευταίες 40 μέρες ότι γιατί ρε φίλε κ ο αρης νεός άρης δεν είναι κ ο ΠΑΟΚ νέος ΠΑΟΚ δεν είναι? και τον λέει ο γιατρός ο άρης μπορεί ο ΠΑΟΚ οχι και λέει ο βλάχος ναι ο άρης στο 44 δεν ήταν και τον λέει ο γιατρός ο ΠΑΟΚ τότε γιατί. εντάξει δεν είπε τίποτα ο σκατόβλαχος αλλά να τους δω όταν παίξουμε εκεί που θα κυκλοφορούμε 10000 από το προηγούμενο βράδυ και θα τους γαμήσουμε εντός εκτός και επί τα αυτά.

από τώρα το λέω

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

makptol

• Guest
« Reply #5 on: August 14, 2009, 00:49:48 »
με στεναχωρει που μερικοι επιτιθεστε με μανια σε ασπορμαυρες πολεις επικαλουμενοι διαφορα γεγονοτα η προσωπικες
συμπαθειες η αντιπαθειες ......και εγω σαν πτολεμαιδιωτης δεν γουσταρω κοζανη αλλα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ την σεβομαι
γιατι ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ πολη ........ΚΑΒΑΛΑ ΒΕΡΟΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΕΡΡΕΣ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΑΔΙΚΑ μην ξεσκιζετε την πολη και τον κοσμο δεν φταιει σε τιποτε ουτε για τους παραγοντες της ουτε για τους
αλλοθρησκους που εχει και πιανονται απο την τοπικη ομαδα για να βγαλουν το κομπλεξ τους κατα του ΠΑΟΚ......

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #6 on: August 14, 2009, 01:02:04 »
Η Καβάλα είναι ασπρόμαυρη..Ο κάθε οπαδός έχει τα κολλήματα με την ομάδα του και αντιπάθειες.. δικαίωμά του είναι αυτό.. Όπως έχουμε και εμείς..
ΝΤΟΥ στα γαβράκια που θα βγαίνουν από το νησί για αγώνες με την καβάλα .. πέταμα στην θάλασσα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #7 on: August 14, 2009, 02:34:45 »
Ρε παιδιά για την ομάδα Καβάλα (ΑΟΚ) δεν ανοίχτηκε το τόπικ;
Νομίζω ότι εκεί πρέπει να μείνουμε και να αφήσουμε τις προσωπικές μας απόψεις για την κάθε πόλη στην άκρη γιατί έχουμε σε όλες τις περιοχές ειδικά της Βόρειας Ελλάδας συμπαοκτσήδες για τους οποίους δεν νομίζω ότι θα είναι ό,τι καλύτερο να διαβάζουν άσχημα λόγια για την πατρίδα τους.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #8 on: August 14, 2009, 02:49:47 »
τα παιδια απο το συνδεσμο δεν ειχα την τυχη να τα γνωρισω, αλλα εδω και λιγες μερες ειμαι στην καβαλα μετα απο αρκετο καιρο και βλεπω εκπληκτος οτι απο τοτε που ανεβηκε η τοπικη ομαδα στην σουπερ λιγκ, ολοι μα ολοι ασχολουντε με το ποδοσφαιρο ξαφνικα, λες και ποτε δεν εφυγαν απο τα σαλονια της Α εθνικης. επισης απο συζητησεις με ταξιτζηδες, παλιους γνωστους κλπ, βλεπω "εντρομος" (ναι χεστικα πανω μου) οτι ο κοσμος εδω πιστευει ακραδαντα 3 πραγματα. οτι ο ΠΑΟΚ θα χασει μεσα στην καβαλα, μαλιστα μου ειπανε να μην στεναχωρεθω να το ξερω απο τωρα, οτι η τοπικη ομαδα εκανε πιο καλες μεταγραφες απο τον ΠΑΟΚ, και οτι ο ΠΑΟΚ ηταν παντα ομαδα του κοκκαλη, και οτι ισως λογο γκαγκατση αλλαξει νοοτροπια. η ματαιοδοξια παει συννεφο σαν να λεμε. τα τελευταια χρονια οποτε ερχομουνα, ελαχιστα ακουγα για ποδοσφαιρο. μιλαω για συζητησεις που εκανα με αγνωστο κοσμο βεβαια οχι με ΠΑΟΚια. κοιτα να δεις.

σορυ για το ασχετο, δεν ηξερα που αλλου να το γραψω.

Πρεπει να επεσες πανω στους 2-3 πιο ηλιθιους Καβαλιωτες του Νομού αδερφε, δεν εξηγειται αλλιως.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Diego-4

• Guest
« Reply #9 on: August 14, 2009, 10:48:00 »
Πως θα ήσουν εσύ αν o ΠΑΟΚ διάλεγε να ρίξει από την A εθνική τι Δόξα για χατίρι ας πούμε του ενδοξου... Εθνικού Πειραιώς?

Ο ΠΑΟΚ πάντα πάιζει για την ιστορία του.Δεν ρίχνει σκόπιμα καμία ομάδα , ούτε πρέπει να λυπάτε και κανέναν.
Μεγαλύτερη αηδία νιώθω για τις χαριστικές σε Ξάνθη και Λάρισα...έχουμε ακούσει το ευχαριστώ πολλές φορές απο αυτούς.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #10 on: August 14, 2009, 10:59:56 »
οχι και για την καβαλα ρε παιδια, ασπρομαυρη ειναι

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: August 14, 2009, 11:12:11 »
εγώ καταφέρθηκα εναντίον της ομάδας και μόνο, όχι της πόλης, όχι των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ κατοίκων της.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #12 on: August 14, 2009, 11:18:58 »
Ο δουρειος ιππος της Βορειου Ελλαδος οπαδικα η συγκεκριμενη πολη απο "αρχαιοτατων" χρονων. Οταν σε αλλες πολεις ισχυε απαγορευση κυκλοφοριας οπαδων ομαδων του ποκ απο κει ξεκινουσαν λεωφορεια...

Λεωφορειο οπαδων του ποκ μεχρι τον 94 που εφυγα απο την πολη δεν ειχε φυγει ποτε. Εκδρομες απο τη θρακη περνουσαν και τους μαζευανε παντα, τους κλασσικους 10 μαλακες.
Για δουριους ιππους δεν ξερω, αλλα οντως σαν πολη υπαρχει στο χαρτη απο "αρχαιοτατων" χρονων. Καπου αλλου ηταν βαλτος  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: August 14, 2009, 12:29:30 »
Πως θα ήσουν εσύ αν o ΠΑΟΚ διάλεγε να ρίξει από την A εθνική τι Δόξα για χατίρι ας πούμε του ενδοξου... Εθνικού Πειραιώς?

Ο ΠΑΟΚ πάντα πάιζει για την ιστορία του.Δεν ρίχνει σκόπιμα καμία ομάδα , ούτε πρέπει να λυπάτε και κανέναν.
Μεγαλύτερη αηδία νιώθω για τις χαριστικές σε Ξάνθη και Λάρισα...έχουμε ακούσει το ευχαριστώ πολλές φορές απο αυτούς.

Για το οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να λυπατε κανενα, μαζι σου.
Οσο για το αλλο, ας πουμε οτι δε ριξαμε σκοπιμα την Καβαλα αλλα σωσαμε σκοπιμα τους χαμουτζηδες. Επι της ουσιας δεν αλλαζει τιποτα.

LFPADRAM

• Guest
« Reply #14 on: August 14, 2009, 12:46:45 »

Λεωφορειο οπαδων του ποκ μεχρι τον 94 που εφυγα απο την πολη δεν ειχε φυγει ποτε. Εκδρομες απο τη θρακη περνουσαν και τους μαζευανε παντα, τους κλασσικους 10 μαλακες.
Για δουριους ιππους δεν ξερω, αλλα οντως σαν πολη υπαρχει στο χαρτη απο "αρχαιοτατων" χρονων. Καπου αλλου ηταν βαλτος  ;)

Επειδη παει πολυ στο βλαχοτοπικιστικο απο ενα σημειο και μετα και δεν γουσταρω δεν θα το συνεχισω και πολυ. Λεωφορεια  παντως μπαινανε απο Καβαλα και για Ξανθη (σιγουρα δεν τους βολευε τους θρακιωτες να περασουν..) και για Σερρες αλλα και για Δραμα απο πολυ παλιοτερα, και ηταν καθαρα απο Καβαλα. Ειδικα στην Δραμα με την Δοξα στα ματς με βαζελο και χανουμι εχουν ερθει και παραπανω απο ενα πουλμαν μονο απο Καβαλα. Και για να σου φυγει η απορια την Δοξα την ειχα και την εχω γραμμενη. Ελπιζω και συ να εισαι μονο ΠΑΟΚ και να μην εκανες το λαθος να ερθεις καμια εκδρομη στον "βαλτο" με τους αργοναυτες και να κολλησες σε κανα δυσκολο σημειο.... ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #15 on: August 14, 2009, 13:01:52 »
Εγω το μονο που εχω να πω για Καβαλα -που ειναι και η καταγωγη μου -ειναι οτι πρεπει να ξεριζωθει η ξαδερφη, η οποια παραδοσιακα ειναι δυνατη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #16 on: August 14, 2009, 13:58:00 »
οντως,τα σκατοχανουμια ειναι εκει 2η δυναμη μετα απο εμας.και για αυτο ευθυνομαστε παλι εμεις,γιατι φυσικα με το γλυψιμο και τις "κουμπαριες" τους δινουμε το δικαιωμα να νομιζουν οτι ειναι δυνατοι.αν επεφτε σοπι και σε αυτους οπως στις βαζελουγκρες και στους απογονους του στολου θα σου λεγα εγω αν ξεμυτιζαν τα εφταμηνιτικα κιτρινομαυρα εκτρωματα.
βασικα δεν ξερω γιατι,ενω οι πολεις της ανατολικης μακεδονιας (οπως και της θρακης) μου αρεσουν σαν περιοχες,ειναι τιγκα στους γενιτσαρους αθηνολαγνους βλακες...
καμια σχεση με κεντρικη/δυτικη μακεδονια,οπου εκει κυριαρχουμε πληρως.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #17 on: August 14, 2009, 16:06:10 »
η καβαλα αυτη τη στιγμη εχει τον πιο δυνατο επαρχιακο μας σφ κυριως λογω της ποιοτητας των μελων της.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: August 16, 2009, 20:08:03 »
Επειδή αναγκάζομαι να ταξιδεύω πολύ, ειδικά στις πόλεις της Β. Ελλάδας, νομίζω πως η Καβάλα είναι ένα αμάλγαμα.. Έχει φυσικά πολλούς ΠΑΟΚτσήδες, αλλά είναι τίνγκα σε γαβροβάζελους και (ειδικά) ξαδέρφες. Είναι η μόνη πόλη της Β Ελλάδας που κυκλοφορούν τόσα άτομα με φανέλες Αθηναικών ομάδων.
Ίσως είναι ιδέα μου αλλά αυτή την εντύπωση έχω...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #19 on: August 16, 2009, 22:48:48 »
παντως ειναι και ο νομος αυτη την στιγμη μαζι με την ημαθια με τους περισσοτερους συνδεσμους μας(εκτος θεσσαλονικης εννοειται)...5 συνολο