alh8eia einai 100% oti yparxoun paixtes pou einai aplhrwtoi.kai to tragiko ths ypo8eshs einai oti pleon den exoume symbolaia megala alla afto pou 8a legame se genikes grammes-se genikes grammes tonizw-"mikromesaia".
oi phges mu einai egyres,apla perimena ligo gia na to grapsw..
KANTE TWRA OLOI MAS ENA COME BACK STIS GELEIES DHLWSEIS P.X. TU PAGWNH OTI "MA KALA ,DEN MPORESATE NA GEMISETE THN TUMPA ME PANHLEIAKO?!?!"....H KAI STIS DHLWSEIS TU GUMENOU "EPITELOUS PREPEI NA STAMATHSOUN TA EPEISODIA GIATI AIMORAGEI OIKONOMIKA H PAE!!!!" kai oloi mas pistevw arxizoume na katalabainume se POIOUS prospa8oun na fortwsoun thn oikonomikh ADYNAMIA TUS kapoioi...tipota den htan TYXAIO thn prohgoumenh bdomada...to se poius dhladh 8eloun k prospa8oun anepityxws bebaia giati den koimomaste na "petaksoun to mpalaki".milaw gia tis KATAPTYSTES dhlwseis tu dikhgorakou STAMOU oti 8a mpainun sthn fylakh osoi kanun epeisodia-eftyxws enas kanarakhs kai mia 8yra 4 tus KSEFTELISAN xarakthrizontas tus idious k ta metra tus GELOIA(opws allwste anefera sto TOPIC "EPEISODIA")
ti na pw allo den kserw...ypomonh ? kai blepoume..aplws opws KAPOTE eixame ekeinon ton kontopoutano dikhgoro kai kala gia tis ekdromes ypef8hno-mu diafevgei to onoma tu-K META PHGE K ANAZHTHSE DOULEIA K TWRA DULEVEI STON GAY!!! (th fatsa tu den thn ksexnw,to onoma tu mu diafevgei..ouk oliges fores sthn a8hna eblepa mprosta mu na trwne sutia aderfia mas apo ta mat kai o "en logw typakos" na ka8etai ametoxos..xaxaxa..ma ti lew?8ymamai xarakthristika ena mats me ton iwnikos thn nikaia pou ekana na mpw sto leoforeio kai enas matatzhs mu rixne klwtsidia k "kala" na anebw pio grhgora..sta @@ mu 8a me peite k etsi prepei...alla o en logw dikhgorakos tote me eblepe k mu elege "ante aneba aneba!"..ma ama einai na trwme glopies k klwtsies re file PANTA KATW tote ti se exoume esena?gia na mas blepeis?(katalabainete eimai poly prokateleimenos me tus dikhgorous

)menei na doume ti "frouto" einai aftos o dikhgoros STAMOS..katalabainete..akousthkan k ema8a polla gia afton oti "eee,den einai k PAOKshs apo kounia"..alla ta metaferw me ka8e epifylaskh