Author Topic: Brazil  (Read 513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petrovau

• Guest
Brazil
« on: July 26, 2009, 02:34:03 »
Γεια σας Έλληνες φίλοι!

Το όνομά μου είναι André και θ έχουν γεννηθεί και ζουν στο Σάο Πάολο, Βραζιλία

Είμαι οπαδός του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε Grecce είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδο η ατμόσφαιρα, το πάθος σας για τους οπαδούς των συλλόγων και των natonal ομάδα, κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό μέρος του ποδοσφαίρου.

Σε Grecce, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, το καλύτερο βήμα στην Grecce!! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στο κλαμπ στην Ευρώπη Λιγκ και ελληνικό πρωτάθλημα

αν θέλετε μπορούμε να ανταλλάσσουν υλικό (κυρίως επίσημη μπλουζάκια, περιοδικά, scarfes και άλλων) του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας από το υλικό του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ
Είμαι με το Google μεταφραστή για να γράψετε στα ελληνικά συγγνώμη για τα λάθη
Με τις καλύτερες ευχές

André

petrovau@hotmail.com

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Brazil
« Reply #1 on: July 26, 2009, 11:56:16 »
Hello Andre and welcome to PAOKWorld

Perhaps you should consider posting in English since many sentences from the Google translator are unfortunately meaningless! I think it is preferable to write in English rather than using this tool.

Let me say that it is nice to meet people from around the globe showing interest in our club. Here is a link from our supporter's club in Australia. This website is written in English and therefore it is a good source for learning more about PAOK.  --> http://www.paok.com.au/mcpmain.php

You are welcome to tell as about the club you support in Brazil.

Greetings
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

GENTLESOS

• Guest
« Reply #2 on: July 26, 2009, 12:03:42 »
Topic move to english section

ive4

• Guest
« Reply #3 on: July 29, 2009, 23:53:59 »
bienvenidos!

mGm

• Guest
« Reply #4 on: July 30, 2009, 14:39:00 »
Παιδια δεν μιλαει ολος ο κοσμος αγγλικα...ελληνικο ειναι το φαινομενο της διδασκαλιας αγγλικων απο 0 χρονων σε ολους. Ειναι πολυ πιθανο το παλικαρι να μην ξερει αγγλικα.

Καλως ηρθες φιλε...you 're welcome...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #5 on: July 30, 2009, 14:49:30 »
Όποιος δεν ξέρει Αγγλικά απλά διαβάζει και γράφει στο Ελληνικό κομμάτι του φόρουμ, αυτή η ενότητα υπάρχει είναι για αυτούς που είναι μέλη και γνωρίζουν μόνο Αγγλικά όπως και οι υπόλοιπες ενότητες αντιστοιχα για Γερμανούς και Γάλλους.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ