Author Topic: Αλέξανδρος Αποστολόπουλος  (Read 4719 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
« on: July 16, 2009, 15:52:22 »
Ανοίγω θέμα για τον μικρό που είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών μας. Είναι γεννημένος στις 7/11/1991 και πολλά χρόνια στις ακαδημίες μας. Για ένα διάστημα στεγαζόταν στις "εγκαταστάσεις" μας στην Νέα Ευκαρπία, παρέα με ποντίκια, καθώς ο χώρος ήταν απαράδεκτος και παραμελλημένος.
Από όσα έχω μάθει, ο Αποστολόπουλος ήταν από νωρίς στα δύσκολα στην προσωπική του ζωή και αυτό τον έχει σκληραγωγήσει περισσότερο από τα παιδιά της ηλικίας του.
Εύχομαι στον μικρό όλα τα καλύτερα στην προσωπική του ζωή, υπακοή στις εντολές των προπονητών του, όρεξη για δουλειά και μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

jmjyiannis

• Guest
Απ: Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
« Reply #1 on: July 16, 2009, 16:00:37 »
Εντυπωσίασε

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος έφαγε τους συνομηλίκους του στη στροφή. Ο νεαρός δεξιός ακραίος, γεννημένος τον Δεκέμβρη του 1992, κατάφερε να πείσει τον Σάντος ότι πρέπει να τον διατηρήσει στην προετοιμασία της ομάδας. Η άγνοια κινδύνου του μικρού, ο καλός του σωματότυπος, αλλά και η αξιόλογη τεχνική κατάρτισή του τον ανέβασαν επίπεδο.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=30476&catid=24

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2 on: July 16, 2009, 16:05:28 »
Καλή επιτυχία στον σκύλο-αδερφό μας για τον οποίο έμαθα οτι στα εφηβικα στις προπονήσεις τραγουδούσε συνθήματά μας

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3 on: July 16, 2009, 16:22:01 »
Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το ΠΑΟΚτσάκι, υγεία να χει, να δουλεύει σκληρά κ όλα θα γίνουν.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4 on: April 22, 2011, 21:09:54 »
Επιστρέφει ο Αποστολόπουλος

Από τους νεαρούς που έφυγαν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, είναι αυτός που ξεχώρισε όσο κανέναν άλλο στον χρόνο που πέρασε.

Ο λόγος για τον Αλέξη Αποστολόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγο στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια στον Αναγέννηση Γιαννιτσών, με όσους τον έχουν δει να μιλάνε για τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας και σίγουρα στη θέση του, δηλαδή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι εμφανίσεις του, ανάγκασαν τον Γιώργο Γεωργιάδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής ελπίδων και μάλιστα να του δώσει και χρόνο συμμετοχής, ενώ στον ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξή του και είναι πολύ ικανοποιημένοι από αυτή.

Ο Αλέξης Αποστολόπουλος είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου του 1991 και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στα Γιαννιτσά. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, αναμένεται να είναι ένας από τους πιτσιρικάδες που θα πάρουν θέση στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας, έτσι ώστε να αποτελέσει κάλυψη του βασικού παίκτη που θα αγωνίζεται στο δεξί άκρο.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος του ΠΑΟΚ, είναι αυτός μαζί με τον Σταφυλίδη να αποτελούν τα βασικά ακραία μπακ της ομάδας, με τους δύο νεαρούς διεθνείς να δείχνουν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7698

zagorakis

• Guest
« Reply #5 on: July 11, 2011, 08:45:59 »
"Να δείξω ποιος είμαι..."

Τι δήλωσε για τις προσωπικούς του στόχους στον ΠΑΟΚ και το αγωνιστικό του προφίλ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που ξεχώρισε στο σαββατιάτικο (9/7) φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ

Είναι από τους "μικρούς" της ομάδας που συμμετέχουν στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Αρνεμ και αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος επέστρεψε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην οποία είχε δοθεί δανεικός και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θετικός στο σαββατιάτικο (9/7) φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο νεαρός μπακ μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ στο διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Tην φετινή προετοιμασία: "Εχει μεγάλες διαφορές. Την προηγούμενη χρονιά πήρα παιχνίδια με τα Γιαννιτσά στα πόδια μου και γύρισα πιο έμπειρος, όσο μπορώ για την ηλικία μου. Ελπίζω να μπορέσω να πείσω το προπονητή για να παραμείνω στο ρόστερ".

Το αν είναι αγχωμένος αυτό το διάστημα που είναι στη προετοιμασία: "Με αγχώνει, αλλά δεν υπάρχει εύκολη δουλειά. Έτσι είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να δουλεύεις. Θα προσπαθώ να βελτιώνομαι για να πείσω το προπονητή μου και να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι".

Το αγωνιστικό προφίλ του: "Εγώ παίζω στα δεξιά της άμυνας. θεωρώ ότι είμαι δυνατός και γρήγορος".

Το που χρειάζεται βελτίωση: "Πρέπει να βελτιώσω τη σέντρα μου και τις αντοχές μου".

Την διαφορά που διαπίστωσε στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την εποχή που ήσουν στην ομάδα Νέων; "Είναι καλύτερες οι καταστάσεις όσον αφορά την ποιότητα προπόνησης. Δεν έχει όμως καμία σχέση με το να παίζεις στην ομάδα νέων. Εμένα αυτή η εμπειρία με βοήθησε πολύ".

Για το ποιον τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στα μέχρι τώρα βήματά του: "Με έχει βοηθήσει πολύ ο Γιώργος Γεωργιάδης, με είχε στείλει στη προετοιμασία το 2009 και με κάλεσε και στην Εθνική".

http://olapaok.gr/podosfairo/na_deiksw_poios_eimai.1181637.html

zagorakis

• Guest
« Reply #6 on: August 14, 2011, 09:48:29 »
«Áíáôñß÷éáóá óôçí Ôïýìðá»

Ï 20÷ñïíïò äåîéüò ìðáê ôïõ ÐÁÏÊ, ÁëÝîáíäñïò Áðïóôïëüðïõëïò, åßíáé áðü ôïõò íåáñïýò ðáßêôåò, ðïõ êÝñäéóáí ôçí åìðéóôïóýíç ôïõ ËÜæëï Ìðüëïíé. Ãé´ áõôü ôï èÝìá, áëëÜ êáé ãéá ôï üíåéñü ôïõ ìå ôç öáíÝëá ôïõ «ÄéêåöÜëïõ», ï äéåèíÞò ìå ôçí Åëðßäùí Ýäùóå óõíÝíôåõîç óôçí åöçìåñßäá «SportDay» êáé ìåôáîý Üëëùí ôüíéóå...

Ãéá ôçí åìðéóôïóýíç ôïõ Ìðüëïíé ðñïò ôï ðñüóùðü ôïõ, ôüíéóå: «Åßíáé ðïëý óçìáíôéêü üôáí ï ê. Ìðüëïíé, Ýíáò ðñïðïíçôÞò ôÝôïéïõ åðéðÝäïõ, áíáöÝñåôáé óå ìÝíá. ÐëÝïí åßíáé óôï ÷Ýñé ìïõ ãéá íá ðáßîù óôçí ðñþôç ïìÜäá. Áí äïõëÝøù óêëçñÜ, óýìöùíá ìå áõôÜ ðïõ ìïõ Ý÷åé ðåé ï ðñïðïíçôÞò ìïõ, èá Ý÷ù åëðßäåò».

Óå åñþôçóç áí Üëëáîå êÜôé óå áõôüí óå ó÷Ýóç ìå ôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõ 2009, åðéóÞìáíå: «Óßãïõñá óå ó÷Ýóç ìå ôçí ðñïçãïýìåíç öïñÜ ðïõ äïêéìÜóôçêá óå ðñïåôïéìáóßá áðü ôïí ê. ÓÜíôïò, Ý÷ïõí áëëÜîåé áñêåôÜ. Ãéá ðáñÜäåéãìá ìå âïÞèçóå ðïëý, ãéá íá ùñéìÜóù áãùíéóôéêÜ, ôï… áãñïôéêü ìïõ óôç ô ÅèíéêÞ, ìå ôç ÆÜêõíèï êáé ôçí ÁíáãÝííçóç Ãéáííéôóþí. Åìáèá ðïëëÜ, Ý÷ïíôáò áñêåôÜ ðáé÷íßäéá óôá ðüäéá ìïõ».

Ãéá ôï üíåéñü ôïõ óôïí ÐÁÏÊ, äÞëùóå: «Ôï üíåéñü ìïõ åßíáé íá êÜíù íôåìðïýôï óå åðßóçìï ìáôò óôçí Ôïýìðá êáé íá Ý÷ù áðÝíáíôß ìïõ 30.000 öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ. Åðáéîá ëßãï óôï öéëéêü ìå ôïí Ðéåñéêü óôçí Ôïýìðá êé... áíáôñß÷éáóá, ðáñ´ üëï ðïõ ôï ãÞðåäï äåí Þôáí ãåìÜôï».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10794

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #7 on: August 14, 2011, 12:39:30 »
Καλότυχος και μ' επιτυχίες στην ΠΑΟΚάρα μας.

chiltsid

• Guest
« Reply #8 on: August 15, 2011, 01:37:01 »
πουλεν απο τη β ομαδα τον εχω,μπορει να τα καταφερει....

kostas4

• Guest
« Reply #9 on: August 15, 2011, 02:47:07 »
o μοναδικος που ξερει μπαλα απο τους "μικρους". εχει καλες προωθησεις, καλη σεντρα και φαινεται καλος αμυντικα. εαν επρεπε να πονταρω σε καποιον που θα παιξει στην α' ομαδα θα ηταν σιγουρα αυτος

apostolos

• Guest
« Reply #10 on: August 15, 2011, 07:23:11 »
Νομίζω οτι και ο Σταφυλλίδης το έχει που έιναι και αριστερό φουλ μπακ αλλά έχασε όλη την προετοιμασία λόγω εθνικής και από ο,τι είπε ο Μπόλονι και ο Σκέμπης. Αυτοί οι 3 από τους μικρούς. Οι άλλοι να πάνε δανεικοί και σε κανα χρόνο πάλι το συζητάμε.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: August 15, 2011, 10:27:59 »
να μη μεινει ταλεντο.. ειναι ηδη 20...

καλα θα κανουν να του δωσουν χρονο συμμετοχης...

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #12 on: March 05, 2012, 00:04:00 »
Νομίζω μαζί με το Νιμανί ήταν οι δυο που υστέρησαν στο ματς,μακάρι να βελτιωθεί στη συνέχεια και μαζί με το Σταφυλίδη να είναι τα μπακ για τα επόμενα χρόνια.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #13 on: March 05, 2012, 07:52:09 »
ευτυχώς έλειπε ο λέτο.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: March 05, 2012, 08:47:12 »
αμυνα για κλαμματα, μπροστα καλος αλλα σεντρες αδυναμες...θελει πολλη δουλεια ο φιλος, προσωπικα δεν το βλεπω, μπακ που δε μαρκαρει σωστα πως θα παιξει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #15 on: March 05, 2012, 09:34:35 »
Δεν ητανε κακη εμφανιση αλλα οχι και συγκλονιστική.Για μενα στα θετικα του οτι και εκει που ετρωγε σακουλες ανεκαμπτε και στεκοταν στην συνεχεια αξιοπρεπως.Ξεκινησε ενδεκαδατος σε ντερμπυ και απο την πλευρα του ο Κουινσυ δεν εκανε αυτα που εκανε στην Τουμπα. Προφανως θελει πολυ δουλεια και εγω προσωπικα δεν ειμαι σε θεση να αξιολογησω αν μπορει στο μελλον να παιξει στην πρωτη ομαδα του ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: March 05, 2012, 11:22:30 »
τουλαχιστον ο μικρος εδειξε στο αλλο δεξι μπακ το ακριβο οτι υπαρχει η περιπτωση να βγαινει σεντρα και με παικτη μπροστα του και οχι μονο κορνερ
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: March 05, 2012, 12:27:47 »
Και στο αλλο το μπακ το φθηνο οτι υπαρχει γηπεδο και μετα την σεντρα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #18 on: March 05, 2012, 13:42:59 »
Ο μικρος ηταν καλος και στο ματς με την ουντινεζε για οσο επαιξε και ας μην ειπε κανεις τπτ, μιας και το ματς δεν ηταν για κριτικη.
Γενικα, εμενα μεχρι στιγμης μου αρεσει, χωρις βεβαια να λεω πως θα γινει παιχταρας... Μακαρι να γινει βεβαια..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #19 on: March 05, 2012, 15:58:40 »
καλυτερος απο τον Σναουτσνερ...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......