Author Topic: Το Πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2009/2010  (Read 6227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
ΠΑΟΚ-Ηρακλής την πρώτη αγωνιστική :idea:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εμενα θα μου άρεσε το αντίστροφο...
γριά - ΠΑΟΚ  ;) Μετά λεβαδειακό μέσα, και μετά εκδρομή 5.000 τρελάκια στη Κρήτη με εργοτέλη για το 3 χ 3 ;D
Η συνέχεια του προγράμματος δε με ενδιαφέρει ας είναι όπως θέλει...
« Last Edit: June 30, 2009, 18:34:23 by spartiatis »

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Áíáêïéíþíåôáé üôé ç êëÞñùóç ôïõ ÐñùôáèëÞìáôïò ÏÐÁÐ ‘SUPERLEAGUE ÅËËÁÄÁ’ 2009-2010 èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôçí Áëåîáíäñïýðïëç, ôçí ÐÝìðôç 2 Éïõëßïõ 2009 êáé þñá 13:00, óôï Îåíïäï÷åßï CLASSICAL EGNATIA GRAND.

http://www.superleaguegreece.net/news/2009/06jun2009/news25-06-09-1330.htm

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγω δεν θελω ντερμπυ στην τουμπα νωρις οπως περισυ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

rokas

• Guest
εγω πρωσοπικα αδερφια στην πρωτη θα ηθελα η γιανενα η καβαλα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
μην τρεφετε αυταπατες! και παλι θα εχουμε το χειροτερο προγραμμα, οπως εδω κ χρονια...κανενα αγχος πλεον, σας βγαζω κ το προγραμμα ολης της κληρωσης αμα θελετε...τα ιδια κ τα ιδια, τα ξερετε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
OXI, τωρα εχεις ....Γκαγκατση  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
άχτι το έχω μια χρονιά να μην ξεκινήσω με ντέρμπυ η να μην ξεκινήσω με δύσκολο εκτός.
θέλω 'ΕΥΚΟΛΟ" στην Τούμπα.προσέξτε κάθε χρόνο το πρόγραμμα του gay.πάντα εύκολο εντός πρώτα
ας κάνω 3 στα 3 μια χρονιά να δεις ψυχολογία ο κόσμος και η ομάδα.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μικρομεσσαιες ομαδες με δυσκολη εδρα της θελω στο τελος οπως φετος.χωρις στοχους απλα να ψαχνουν παιχτακια για την επομενη χρονια.καλυτερα τα ντερμπυ πρωτα στην τουμπα μηπως τους βαλουμε πισω βαζελους και χανουμακια και αγχωθουν παραπανω

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
σπανος - ΠΑΟΚ...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Diego-4

• Guest
άχτι το έχω μια χρονιά να μην ξεκινήσω με ντέρμπυ η να μην ξεκινήσω με δύσκολο εκτός.
θέλω 'ΕΥΚΟΛΟ" στην Τούμπα.προσέξτε κάθε χρόνο το πρόγραμμα του gay.πάντα εύκολο εντός πρώτα
ας κάνω 3 στα 3 μια χρονιά να δεις ψυχολογία ο κόσμος και η ομάδα.

Έχουμε να πάιξουμε στην Τούμπα πρεμιέρα έύκολο παιχνίδι απο την σεζόν 95-96 , μόλις είχε τελειώσει η αποχή και παίζαμε με Καβάλα , την κερδίσαμε  4-0 .Είχαμε και τον τεράστιο Μιλάνκο  :P

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Κ το 2004-05 μετα την Μακαμπι παιξαμε πρεμιερα ευκολη στη Τουμπα με Κερκυρα κ νικησαμε 1-0 με γκολ Μαλαδενη
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
προσωπικα φετος θελω το gay στα τελη του πρωτου γυρου,κυριως να μην κατσουν τα περισσοτερα ντερμπι ξανα εκτος εδρας στο δευτερο γυρο και να ξεκινησουμε μ ευκολο ματσακι στο ναο μετα απο πολλα χρονια ξανα.αντε για να δοκιμασω και γω τη τυχη μ λεω φετος ΠΑΟΚ-πανιωνιος 1η αγωνιστικη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
εμένα πάλι ούτε που με νοιάζει ποιο θα είναι το πρώτο ματς.Ντέρμπυ εκτός/εντός η χαμηλότερη ομάδα.
Μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα να δούμε λίγο ΠΑΟΚ;
Απλά είναι τα πράγματα.Παίζεις μπάλλα κερδίζεις.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εμένα πάλι ούτε που με νοιάζει ποιο θα είναι το πρώτο ματς.Ντέρμπυ εκτός/εντός η χαμηλότερη ομάδα.
Μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα να δούμε λίγο ΠΑΟΚ;
Απλά είναι τα πράγματα.Παίζεις μπάλλα κερδίζεις.

πωπω αν ησουν παικτης η προπονητης θα επαιρνες το βραβειο βαρετης δηλωσης
"Ολοι παιζουμε με ολους, δεν υπαρχουν ευκολες και δυσκολες κληρωσεις"  :P :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το σκουλήκι θέλω την πρώτη αγωνιστική μέσα στο σάπιο μήλο. Ιδανικό διπλό απέναντι σε μιά ομάδα που δεν θα είναι έτοιμη λόγω των πολλών καινούργιων προσθηκών και που δεν μπορεί να βασιστεί στους παλιούς της παίκτες λόγω της δυσαρέσκειας που ήδη εξέφρασαν χθες στα εργομετρικά και δεν καταλαβαίνουν πως γίνεται η ομάδα τους να κάνει μεταγραφές ενώ αυτοί παραμένουν απλήρωτοι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-Λειβαδιά
Άρης-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Καβάλα
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

έτσι για πλάκα γράφω και εγώ τις πρώτες 4 αγωνιστηκές.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Bayern4

• Guest
    Αλλαγή ώρας Κλήρωσης Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-2010
1/7/2009 - 20:00

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 μετατίθεται για τις 15:30, λόγω της στάσης εργασίας που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 12:00 έως τις 15:00.
http://www.superleaguegreece.net/news/2009/07jul2009/news01-07-09-2000.htm

LFPADRAM

• Guest
Καβαλα-ΠΑΟΚ  :nekrokefalh: