Καραϊσαρλής: «Καλύτεροι στο μέλλον»
Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Καραϊσαρλής, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση και συνεργάζομαι με αυτά τα κορίτσια, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Το ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Τα κορίτσια κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, αλλά φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τακτικές και συστήματα. Είχαμε απέναντί μας ένα κουρδιστό ρολόι, την Άρσεναλ και δεν μπορούσαμε να το σταματήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα. Δεν με ικανοποίησε η απόδοση ορισμένων παικτριών που δεν μας έχουν συνηθίσει σε λάθη. Έπαιξε ρόλο το άγχος του να παίζεις κόντρα σε μια Άρσεναλ που έδειξε το πρεστίζ της. Τα λάθη ήταν κυρίως ατομικά και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Θα βοηθήσω να βελτιωθούμε ψυχολογικά και τακτικά. Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Είναι τεράστιες οι εμπειρίες που πήραμε και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».
Χαραλαμπίδου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»
Μπορεί να δέχτηκε εννέα γκολ, όμως ουσιαστικά δεν είχε ευθύνη για τη διεύρυνση του σκορ, η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ελίνα Χαραλαμπίδου, η οποία μάλιστα έκανε και μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις. «Είμαστε πολύ χαρούμενες που είδαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίζει. Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Μπήκαμε φοβισμένες στον αγώνα και κάναμε πολλά λάθη, φθάνοντας σε τόσο μεγάλο σκορ. Ήταν ένα μάθημα για μας και θα κάνουμε καλύτερη εμφάνιση στο Λονδίνο. Αυτό το παιχνίδι ήταν μεγάλη εμπειρία, καθώς δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις μια τόσο μεγάλη ομάδα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα η νεαρή τερματοφύλακας του Δικεφάλου.
http://www.metrosport.gr/archives/31343