Author Topic: Lucio Filomeno  (Read 13179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Lucio Filomeno
« Reply #300 on: November 28, 2010, 21:42:01 »
Αντε τραβα και συ σε καμια Αρχεντινος Τζουνιορς να χουμε να παιζουμε κανα αντερ να κονομαμε..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #301 on: November 28, 2010, 21:50:12 »
Αντε γαμησου ρε μαλακισμενο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #302 on: November 29, 2010, 00:31:39 »
θα πήγε να το δεί στο καφενείο της γειτονιάς του ρε.......αμέσως να κράξετε.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
« Reply #303 on: November 29, 2010, 10:08:46 »
Εάν έχουμε διοίκηση:

Διακοπή συμβολαίου ΤΩΡΑ.

Την γλίτωσε ο garcia , την γλιτώσανε χίλιοι δυο. Νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να μπει τάξη στο μπουρδέλο.
Κόψτε τους το βήχα.

ive4

• Guest
« Reply #304 on: November 29, 2010, 23:27:13 »
Ο Δερμιτζάκης είχε επισημάνει ότι έχουμε τόσους παίκτες στην ίδια θέση ακριβοπληρωμένους και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Φιλομένος μας δίνει μια χρυσή ευκαιρία να αρχίσουμε το ξεφόρτωμα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #305 on: December 22, 2010, 18:19:24 »
Διακοπη συμβολαιου τωρα. Δεν ξερω πως, αλλα διωξτε τον. Μην του πληρωνετε την ΔΕΗ, στειλτε τον για τρεξιμο στην παραλια της Περαιας, καντε οτι μπορειτε, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #306 on: December 22, 2010, 18:23:11 »
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4750&t=1

Ο ΠΑΣ θέλει Φιλομένο

22 Δεκ 2010 11:52, Από Σταύρος Κόλκας

Οι σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των παραγόντων του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ είναι αρκετά καλές και το γεγονός αυτό φαίνεται συχνά στις μεταγραφικές περιόδους.

Για αυτή που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει ανοίξει ήδη κουβέντα με τον ΠΑΟΚ, με στόχο να εντάξει στο δυναμικό του τον Λούσιο Φιλομένο.

Οι Θεσσαλονικείς, δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν ο παίκτης το θελήσει και ουσιαστικά έχει ρίξει το μπαλάκι σε αυτόν.

Το ατού του ΠΑΣ Γιάννενα για αυτή τη διαπραγμάτευση, είναι η διάθεσή του να προτείνει 1,5 χρόνο συμβολαίου, κάτι το οποίο καλύπτει τον παίκτη που το καλοκαίρι μένει χωρίς ομάδα.

Από την άλλη βέβαια, είναι άγνωστο αν ο Φιλομένο θα δεχτεί να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, έστω και αν είναι πρώτη και μεγάλο φαβορί για να ανέβει.

Mακάρι άγιε μου Βασίλη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #307 on: December 22, 2010, 18:26:45 »
400 χιλιάρικα καθαρά τον χρόνο. Την ημέρα βγάζει ένα μηνιάτικο. Ουδέν σχόλιο.

έντιτ: Άγιε μου Βασίλη, λες;  :o

opws_mathame

• Guest
« Reply #308 on: December 22, 2010, 18:29:33 »
αν ψηνονται κ για κανα παπαζογλου και ποντικομικρουλη αφου εχουμε καλες σχεσεις?θα τους βοηθησουν σιγουρα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #309 on: December 22, 2010, 19:28:12 »
πακετο λουσιο οι γιορτες για σενα και το καταλαβαινω...
ειναι μεγαλο πακετο να πρεπει να διακοψεις τις διακοπες σου και να κανεις γιορτες...
υπομονη λιγες μερες ειναι και επιστρεφεις ξανα στις διακοπες!!!

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #310 on: December 22, 2010, 19:57:25 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #311 on: December 23, 2010, 00:04:57 »
Τι εισαι συ ρε ? Μανινα ή Σουπερ Κατερινα?Αιντε απο δω ρεεεεεεεεεε

υγ: τελικα ΑΝ γινει, ΘΑ υπαρχει Αη Βασιλης.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #312 on: December 23, 2010, 00:08:49 »
το άκουσα πάντως και σε τοπικό κανάλι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον πας

μακάρι...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #313 on: December 23, 2010, 12:25:58 »
Γερος να εισαι και του χρονου ρε μαγκα μου θα κανεις κατι οργια...

Παιζω λοττο 43 νουμερα και σας λεω τα αλλα 6 να πατε να θησαυρισετε.

Ποσο ρομπα νιωθω με την παρτη σου δεν λεγεται...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
« Reply #314 on: January 03, 2011, 22:05:32 »
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Ο Λούσιο Φιλομένο άνοιξε την καρδιά του στο olaPAOK.gr και μίλησε για την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα και όχι να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. "Έχω να πολλά να δώσω ακόμη", τόνισε

Ο Λούσιο Φιλομένο είναι τις τελευταίες μέρες το πρόσωπο που έχει απασχολήσει έντονα τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ. Πολλά ακούστηκαν για την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" σχετικά με το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το olaPAOK.gr θέλοντας να ξεκαθαρίσει το... τοπίο γύρω από το θέμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ συνομίλησε την Δευτέρα (3/1) μαζί του και πήρε τις απαντήσεις που ζήτησε: "Πριν φύγω για τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν μίλησα με κανέναν άνθρωπο της διοίκησης. Η συζήτηση για να φύγω από την ομάδα έγινε αφού γύρισα από τις διακοπές μου. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν μου είπε να φύγω.".

Όσο για το τι του είπαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Φιλομένο τόνισε: "Μου είπαν πως αν βρεθεί μία ομάδα που να καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες μου να συνεχίσω σε αυτήν. Εγώ σκέφτομαι ότι μπορεί να μου το είπαν από την άποψη να μπορώ να καλυφθώ κι εγώ οικονομικά, αλλά και η ομάδα να καλυτερέψει την οικονομική της κατάσταση, καθώς δεν είναι ψέμματα ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Μήνες έχουμε να πληρωθούμε..."

Ξεκαθάρισε δε και το θέμα της ενδεχόμενης αποδέσμευσής του, λέγοντας: "Εμένα αυτή η προοπτική, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Έχω να δώσω ακόμη πολλά στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι ο προπονητής με θέλει στην ομάδα. Ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω και θα κάνω τα πάντα για να μείνω στον ΠΑΟΚ."

"Υπάρχουν προτάσεις, αλλά..."

Ο Λούσιο Φιλομένο αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων, επιβεβαιώνοντας πως έχει δεχθεί κρούση από συλλόγους της Super League: "Ξέρω για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Γνωρίζω ότι ενδιαφέρθηκαν ο Πανσερραϊκός και η Τρίπολη", τόνισε όμως, πως: "Δεν θέλω να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Αν, όμως, δεν βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ και βρεθεί μία καλή οικονομική πρόταση, τότε μόνο θα το συζητήσω. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_meinw_ston_paok.740065.html

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #315 on: January 03, 2011, 22:11:40 »
μαλιστα

μηνες εχουνε να πληρωθουνε (δεν γραφω τιποτε γιατι θα καταντησω γραφικος για το θεμα των χρηματων ,ας ελπισω οτι θα ερθουνε τα γαμωχρηματα απο την ουεφα και τον οπαπ οπως μας λενε)
ετοιμαστειτε για κουφα αποτελεσματα ,για επιλογη παιχνιδιων(εγω περιμενω και προβλεπω οτι θα παιξουν ολοι και καλα στα ευρωπαικα ματς και στα ματς κυπελλου) και στο πρωταθλημα θα παμε με νεκρα ταχυτητα και επιλογες νεαρων στην ενδεκαδα ουτως η αλλως στις 5 πρωτες θεσεις θα μπουμε ελλειψει αλλων ,εκτος αν στραβωσει η ευρωπη και το κυπελλο οποτε απο αρχες μαρτη θα κυνηγησουν ολα τα ματς για καλυτερο πλασαρισμα

και για να ειμαι ον τοπικ εχεις δωσει τιποτε ρε ταγαρι και εχεις να δωσεις και αλλα πολλα οπως λες ? αι σιχτιρ πληρωστε τους μου συζητατε και για κεζμαν

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #316 on: January 04, 2011, 00:51:12 »
Eγώ αυτή την δήλωση τη διαβάζω ως: "Δε θα πάρετε και φράγκα από μένα, μπορώ να κάτσω και πάνω στο συμβόλαιό μου" (όπως κάνει τόσο καιρό άλλωστε)

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #317 on: January 04, 2011, 02:46:10 »
Όταν δείξει εμπράκτως ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να βάλει γκολ από το να πάει στο κομμωτήριο τότε θα δικαιούται να μιλάει!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #318 on: January 04, 2011, 03:01:16 »
δεν ξερω γιατι αυτος ο παιχτης πιστευα οτι μπορει να προσφερει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #319 on: February 26, 2011, 15:01:30 »
Φιλομένο ο επαναστάτης!

Ο Φιλομένο ήταν ο πρωτεργάτης της χθεσινής απεργίας των παικτών του ΠΑΟΚ, καθώς ξεσήκωσε τους ξένους να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση επειδή είναι απλήρωτοι!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης τους είπε ότι πήραν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, που ήταν μεγαλύτερο από τα μισά, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έπαιρναν την Τρίτη. Τότε ο Φιλομένο εξοργίστηκε και άρχισε τις διαβουλεύσεις με τους υπόλοιπους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πάντως έγινε θέμα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς στους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ, μπήκαν 420.000 ευρώ αντί για τα 600.000 που έπρεπε να πάρουν.  Στους παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλεται το πριμ κατάκτησης στόχων από τον Ιούνιο, το οποίο είναι περίπου 12.000 ευρώ για τον καθένα. Τα χρήματα που ζητάνε από το Σεπτέμβριο είναι τα πριμ για το Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία βέβαια θα πάρουν όταν έρθουν τα χρήματα από την UEFΑ.

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054698570-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82

Ρε μαλακα φαντασμα αμπαλε που δεν προσφερεις τιποτα απολυτως τραβα και γαμησου ρε παρταλε που θες και να επαναστατησεις.ελεος με τα μαλακισμενα που δεν κανουν τιποτα και θελουν και λεφτα στν ωρα τους.