Author Topic: Lucio Filomeno  (Read 13160 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Lucio Filomeno
« Reply #160 on: March 23, 2010, 14:07:50 »
Γιατι αυτος φταιει που τραυματιστηκε?

Η αυτος φταιει που μολις επανηλθε ξεκινησε βασικος στο ματς με Τριπολη(ειχε παιξει και κανα 10λεπτο σαν αλλαγη μια βδομαδα πριν στην Λιβαδεια) και ξανα χτυπησε στο 10λεπτο?

Πολυ ατυχος φετος... ελπιζω να γυρισει υγιης στα πλευ οφ γιατι τον εχει αναγκη η ομαδα!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #161 on: March 23, 2010, 14:23:20 »
γιατι τον πιστευω πολυ αυτον τον παικτη ? μακαρι να ερθει υγιεις στα πλαυ οφ και να μπει στην κορυφη της επιθεσης. την ποιοτητα την εχει. ακομα δεν μπορω να ξεχασω την γκολαρα με το σουβλακι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #162 on: March 23, 2010, 14:37:27 »
Ο παικτης για μενα μεχρι να ειναι ετοιμος να παιξει θα εχουν τελειωσει τα play-off.Κοινως μας βγηκε για φετος αχρηστος και τα λεφτα του συμβολαιου του πεταμενα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #163 on: March 23, 2010, 16:31:35 »
Óå Ýíá ìÞíá ëÝíå èá åßíáé Ýôïéìïò ÌðÜìðç. Ëßãï ðñéí ôá play off äçëáäÞ.
Áõôüò ï ìÞíáò èá åßíáé ðñïðïíÞóåéò óå öïõë ñõèìïýò ïðüôå ôï ëïãéêü åßíáé íá ìðïñÝóåé íá ðñïóöÝñåé üôáí Ýñèåé ç þñá ôïõ… 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #164 on: March 23, 2010, 17:57:25 »
Ο παικτης για μενα μεχρι να ειναι ετοιμος να παιξει θα εχουν τελειωσει τα play-off.Κοινως μας βγηκε για φετος αχρηστος και τα λεφτα του συμβολαιου του πεταμενα.

στραβες με τραυματισμους ή κακη διαχειρηση τραυματισμων ειναι μεσα στο προγραμμα
σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν και ουτε να κρινεις εκ του αποτελεσματος
με το φιλομενο γαμηθηκε ο διας. ετσι απλα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #165 on: March 23, 2010, 19:04:08 »
φιλε μου σορρυ κιολας αλλα τα σχολια σου περιεχει πολυ ασχημα σχολια..
ουτε αφεντικα για υπαλληλους τους δεν μιλανε ετσι..
δεν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να μην χασει παικτη ή παικτες καποιες χρονιες λογω σοβαρου τραυματισμου..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #166 on: March 23, 2010, 19:08:17 »
(παντως μαζι με το γαυρο ειμαστε οι 2 ομαδες με τους περισσοτερους, μακρυπροθεσμους κ βαρυτερους τραυματισμους. ουτε οι μεν ουτε οι δε, καταφεραν να τα φερουν βολτα με το γρηγορο ξεκινημα της σαιζον.)

Αντε ρε παιχταρα μου, ποσο διαφορετικη θα ηταν η ομαδα με την παρτη σου, με το καλο!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #167 on: March 23, 2010, 19:29:28 »
Τσάμπα λεφτά παίρνει το παληκάρι!

What exactly is the meaning of this?

Συνήθως στα θεματα των τραυματισμών περιμενουμε απο σενα εκτιμησεις για το "δια ταύτα"

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #168 on: March 23, 2010, 20:23:39 »
+1926
Δυστυχως παρασυρθηκα και εγραψα ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο τον καυμο μου. Ειμαι τρελαμενος οπως ολοι μας, το εχω χασει και ξεχασα τον ορκο του Ιπποκρατη!

Υ.Γ.
Σωστη η παρατηρηση σου wivenhoe! Τα παιρνω πισω!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #169 on: March 23, 2010, 20:33:14 »

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #170 on: March 24, 2010, 08:11:14 »

στραβες με τραυματισμους ή κακη διαχειρηση τραυματισμων ειναι μεσα στο προγραμμα
σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν και ουτε να κρινεις εκ του αποτελεσματος
με το φιλομενο γαμηθηκε ο διας. ετσι απλα

Εχετε δικαιο ρε μαγκες κι εσυ και ο gagas απλα οταν εχουν ερθει τοσες στραβες τον τελευταιο καιρο και ακους μετα απο 9 μηνες οτι ερχεται ο Φιλομενο το μονο που μπορεις να βγαλεις ειναι πικρια και ολιγη χολη οταν ειδικα ξερουμε οτι σε ενα καρο ματς το χρειαζομασταν.Sorry Μαγκες ειμαι ακομα φορτισμενος απο τα τελευταια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #171 on: March 24, 2010, 21:03:59 »
+1926
Δυστυχως παρασυρθηκα και εγραψα ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο τον καυμο μου. Ειμαι τρελαμενος οπως ολοι μας, το εχω χασει και ξεχασα τον ορκο του Ιπποκρατη!

Υ.Γ.
Σωστη η παρατηρηση σου wivenhoe! Τα παιρνω πισω!
Δηλαδή είναι 100% καμμένο χαρτί;

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #172 on: March 24, 2010, 23:45:34 »
Oxi egoist δεν ξερω και τι εχει ο παικτης μας. Απλως το σχολιο πηγαινε στο οτι "τσαμπα λεφτα παιρνει".
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #173 on: March 25, 2010, 23:25:20 »
Οι φυλλαδες γραφουν οτι επανερχεται τουλαχιστον στα πλει οφφ. Τον πιστευα αυτον τον παικτη, ευχομαστε ολοι να δεσει τελικα με την ομαδα και να ειναι υγιής.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #174 on: March 26, 2010, 01:46:56 »
ελα ρε ΛΟυσιο παικταρα μου.....αντε να σε δουμε να στελνεις την μπαλα στο πλεκτο...αντε αγορι μου.....!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

ive4

• Guest
« Reply #175 on: March 26, 2010, 08:18:20 »
χρωστάειγκολ και στον γαύρο μετά από το φοβερό δοκάρι στο ματς του Α' γύρου.

GeorgT

• Guest
« Reply #176 on: April 07, 2010, 16:14:09 »
Ο Αργεντινός στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει σε σπουδαία φόρμα και μετά το γκολ που πέτυχε στην χθεσινή προπόνηση, έβαλε άλλα τρία στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Σάντος με αυτήν των Νέων.

Η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-1 τους Νέους, σε εσωτερικό διπλό που έγινε το πρωί της Τετάρτης στη Σουρωτή. Τα άλλα δυο γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Θανάσης Παπάζογλουυ.

Ο Φιλομένο που τελευταία του συμμετοχή ήταν τα δώδεκα λεπτά στην Τρίπολη τον Ιανουάριου φαίνεται ότι ξεπέρασε οριστικά τον τραυματισμό του και τέθηκε πλέον στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

http://sport24.gr/html/ent/779/ent.353779.asp

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #177 on: April 07, 2010, 18:05:05 »
μπορει να ειναι απιστευτο κλισε... αλλα ο τυπος θα ειναι νεα μεταγραφη για το καλοκαιρι
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #178 on: April 07, 2010, 18:56:20 »
Για τα πλέυ οφ θέλω να πιστεύω. Είναι ο ποιοτικότερος επιθετικός μας (ο Βιεϊρίνια είναι μεσοεπιθετικός).

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: April 07, 2010, 19:04:00 »
μπορει να ειναι απιστευτο κλισε... αλλα ο τυπος θα ειναι νεα μεταγραφη για το καλοκαιρι

Αρκεί να μην έχει τραυματισμούς, και μη ξεχνάς ότι ένας χρόνος χωρίς παιχνίδια στα ποδιά του, είναι μειονέκτημα

Μακάρι να είναι καλά το παιδί και να βοηθήσει την ομάδα μας
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒