Author Topic: Lucio Filomeno  (Read 13263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Lucio Filomeno
« Reply #20 on: June 29, 2009, 13:10:22 »
Tango στο χόρτο ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #21 on: June 29, 2009, 13:10:53 »
ν περισυ μας εβγαλε τα ματια ο Μπακαγιοκο, φετος περιμενω πολλα απο τον παικταρα.
ετσι ακριβως

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: June 29, 2009, 13:12:29 »
2 χρονια τελικα? Μια χαρα. Ειμαι σιγουρος οτι και τα λεφτα θα εχουν αποκλιση απο αυτα που εγραφαν οι κωλοφυλλαδες. Μονο η ΠΑΕ ξερει, μην το ξεχναμε!  ;)

Καλως ηρθες ρε παιχταρα στον  ΠΑΟΚ. Να εισαι γερος και να βαλεις 2ψηφιο αριθμο γκολ φετος ! Θα βγει μεταγραφαρα και το πιστευω..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

SALPARADISE

• Guest
« Reply #23 on: June 29, 2009, 13:13:49 »
Lucio WELCOME to the paradise of Toumba!

We wish you to be healthy, strong and lucky!

GERA RE PEKTRONI!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: June 29, 2009, 13:16:57 »
Κάντε λίγο μια περιγραφή παίκτη για μενα που δεν παρακολουθούσα αστέρα είναι αυτος που μου είχε βγάλει στην Τούμπα το με είχατε νεκρο.

Ελληνικη μπαλα έχω καιρο να δω δεν σνομπάρω απλά βαριέμαι .

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #25 on: June 29, 2009, 13:22:41 »
Φέτος με τις κινήσεις που έχει κάνει η ΠΑΕ θα πρέπει κάτι ομάδες όπως ξάνθη να τις πετάμε 4-5 γκολ..
Μόνο σε ντέρμπι θα μπορούμε να συγχωρούμε την ομάδα αν δεν έχει βάλει γκολ..

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ και σου εύχομαι να ανοίξεις πολλές παρθενοραφές.. :P
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #26 on: June 29, 2009, 14:40:12 »

Καλώς ήλθες παικτουρα...

(αυτός Davids νομίζω ότι ηταν ο Milano...)
(ΑΝ δεν έρθει ο Βιτόλος....Ο Καρντόζος να μην έρθει? ;D ;D)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #27 on: June 29, 2009, 15:05:50 »
Καλως ηρθες παιχτουρι μου στην μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας. Επιτελους μετα απο χρονια Αργεντινος επιθετικος...

Κεφαλι κατω και δουλεια φιλε και αποδειξε μας την δεδομενη σου αξια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: June 29, 2009, 15:40:39 »
Ο ποδοσφαιριστής, μετά από επιθυμία του πήρε τη φανέλα με το νούμερο 31.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη δουλειά που έκαναν προκειμένου να με φέρουν εδώ» δήλωσε περιχαρής ο λατίνος στράικερ και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλει να κερδίζει όπου συμμετέχει. Κάθε ματς έχει τις δικές του δυσκολίες».

«Δεν υπάρχουν μόνο 2-3 ομάδες δυνατές. Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό, όπου κι αν παίξουμε. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να πηγαίνει καλά. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεν μπορεί ο ένας να παίζει καλά και οι δέκα όχι, και να κερδίζει η ομάδα. Ολοι μαζί λοιπόν για να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε».

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Με κάποιες άλλες ομάδες, σε άλλες χώρες, έχω κατακτήσει πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι και στην Ελλάδα μπορώ να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Εχω νιώσει ήδη την αγάπη του κόσμου, κάτι που με φέρνει πιο κοντά στην πατρίδα μου, την Αργεντινή, όπου οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ τις ομάδες τους. Η πρώτη διερευνητική επαφή έγινε τον Απρίλιο, από εκεί και πέρα έγιναν πολλά πράγματα. Συζητήσεις με τον Αστέρα, μετά ήρθαν προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μετά ήρθε νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο επόμενος προορισμός μου».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=28708&catid=24

zagorakis

• Guest
« Reply #29 on: June 29, 2009, 15:44:13 »
Καλώς ήλθες lucio

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #30 on: June 29, 2009, 16:27:59 »
Υγεία παικταρά μου, το κεφάλι χαμηλά και πολύ δουλειά!
Να δικαιώσεις τους ανθρώπους που σ' έφεραν στην μεγαλύτερη ομάδα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #31 on: June 29, 2009, 17:20:02 »
Μεγάλη τιμή για κάθε παίχτη κάθε εθνότητος να ακουστεί το όνομά του στη Τούμπα, ένα γήπεδο παγκόσμιο-σύμβολο.

Καλώς ήρθες Lucio και καλή επιτυχία να έχεις  ;)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #32 on: June 29, 2009, 18:51:13 »
http://www.sport24.gr/html/ent/637/ent.300637.asp?tp=pu&iInd=0

που στα κομματια σας πηγαιναν για κουρεμα εκει στη τριπολη ρε Lucio...
Τωρα που εισαι Θεσσαλονικη κοιτα να συμμαζευτεις γιατί αυτο δεν ειναι μαλλι για ΠΑΟΚ  :P

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #33 on: June 30, 2009, 13:30:15 »
lucio welcome to PAOK!να περιμενουμε το λιγοτερο 7 γκολ απο αυτον φετον.παμε για ενα πολυ δυνατο διδυμο επιθεσης που σιγουρα θα μεινει στην ιστορια!φιλομενο-μουσλι!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #34 on: June 30, 2009, 23:06:01 »
μακαρι να βγει λιρα 100. καλωσηρθες!εδω ειναι Τουμπα κ οχι τριπολη, οσο πιο γρηγορα το παρεις χαμπαρι τοσο καλυτερα...
(σορρυ, αλλα ειμαι επιφυλακτικη με καποιους παιχτες, προτιμω να κραταω μικρο καλαθι)

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
« Reply #35 on: July 01, 2009, 01:48:47 »
καλως ηρθες lucio στην μεγαλυτερη ομαδα της καριερας σου!

επιθετο ποδοσφαιριστη ταμαμ για συνθηματα!

φιλομενο φιλομενο το σκουλικι να γαμησεις περιμενω...
aderfia zeite

northeagle_4

• Guest
« Reply #36 on: July 10, 2009, 11:49:11 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/40026/2/

«Μπορούμε το πρωτάθλημα»
Αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση είναι φέτος στον ΠΑΟΚ όπως παραδέχτηκε ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι ο η ομάδα του μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα έχει συναντήσει ως τώρα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης και τον κόσμο του «δικεφάλου».

Ακολουθεί η συνέντευξη του Φιλομένο στην «Εξέδρα» και τον Σταύρο Κόλκα:

- Σε αυτές τις πρώτες ημέρες τι ζητάει ο προπονητής σας;
«Αυτό που κάνουμε εδώ στην προετοιμασία είναι να ρίχνουμε το βάρος μας στη φυσική κατάσταση παρά στο θέμα της τακτικής. Θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε και γι' αυτά, όμως, πρώτα πρέπει να ετοιμαστούμε για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται».

- Ποια στοιχεία μπορείς να προσθέσεις στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ;
«Εγώ είμαι εδώ να δουλέψω, να θυσιαστώ αν χρειαστεί για τον ΠΑΟΚ, όπως νομίζω και κάθε άλλος παίκτης της ομάδας. Αν μπορώ να σκοράρω θα το κάνω, αν μπορώ να περάσω ασίστ θα το κάνω. Είμαι εδώ για να δουλέψω και πάνω από όλα και όλους μας είναι ο ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορέσω να παίξω όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα δίνω όλο μου τον εαυτό για να ικανοποιήσω αυτούς που με επέλεξαν».

- Τι πιστεύεις ότι έλειψε από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω;
«Η περσινή χρονιά ήταν θετικότατη. Ολα άλλαξαν μέσα σε έναν χρόνο, έπειτα από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, αφού είχε προηγηθεί ένα πολύ κακό. Αυτό που έκανε η ομάδα ήταν ένα μεγάλο βήμα, καθώς η διαφορά των δυο ομάδων στα δυο χρόνια ήταν τεράστια. Πρέπει να είμαστε ομάδα, όπως πέρσι, έτσι και φέτος. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

- Δηλαδή, ο ΠΑΟΚ μπορεί και να πάρει το πρωτάθλημα;
 «Γιατί όχι; Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί. Ολα είναι μέσα στο μυαλό μας και αν το προσεγγίσουμε σωστά, όλα μπορούν να συμβούν».

- Πώς βλέπεις την ποιότητα της ομάδας;
«Εχουμε καλούς παίκτες, αρκετά μεγάλα ονόματα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε σο γήπεδο μέσα από τη συνολική δουλειά. Πιστεύω ότι αν δείξουμε ενότητα εντός και εκτός γηπέδου, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

- Δείχνεις να προσαρμόστηκες άμεσα.
«Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι το να 'μιλάς' μαζί με τους άλλους παίκτες στο παιχνίδι. Εκεί δεν υπάρχει Ελληνας, Αργεντινός, Βραζιλιάνος, χριστιανός, μουσουλμάνος, υπάρχει το ποδόσφαιρο και εκεί πρέπει να συνεννοούμαστε. Να μπορούμε να μιλάμε τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Δεν θα είχε νόημα αν είμαστε καλοί φίλοι εκτός γηπέδου και μέσα στο γήπεδο να μην καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό. Ετσι κάπως το αντιμετωπίζω και για αυτόν τον λόγο έχω καλή επαφή με όλα τα παιδιά».

- Στις δύο φορές που ήρθες στην Τούμπα δεν έχασες. Πώς το βλέπεις αυτό;
«Το αποτέλεσμα είναι και συγκυρίες. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και να μην πετάμε βαθμούς. Πλέον για να πάρουμε πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης και όλες τις ομάδες που δεν θεωρούνται ντέρμπι. Ειδικά στην έδρα μας. Είναι σημείο-κλειδί για να φτάσουμε και πάλι ψηλά».

- Πώς αισθάνεσαι που θα αγωνίζεται σε μια ομάδα που ήδη πούλησε 18.000 εισιτήρια διαρκείας;
«Είναι θετικό. Θέλω να παίζουμε με πίεση του κόσμου υπέρ μας. Είναι καλύτερο από το να έχεις λίγο κόσμο στο γήπεδο. Μου δίνει κίνητρο και είναι ωραία αίσθηση. Δεν θα μου άρεσε να έχουν μόνο οι άλλες ομάδες κόσμο και να παίζω αντίπαλός τους. Ο κόσμος μας δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα».

- Πώς αισθάνθηκες στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας;
«Πρώτη φορά ένιωσα τέτοιο συναίσθημα στην καριέρα μου. Είναι εκπληκτικό. Ενιωσα δέος με αυτόν τον κόσμο. Εμείς θα πρέπει να τους δείξουμε πράγματα στο γήπεδο για να το ανταποδώσουμε. Και όχι μόνο γι' αυτούς, αλλά και για εμάς».

- Εκανες και μια αλλαγή σε πόλη. Πώς σου φαίνεται η Θεσσαλονίκη;
 «Επειδή είμαι από το Μπουένος Αϊρες, έχω συνηθίσει στις μεγάλες πόλεις. Καλά ήταν στην Τρίπολη, γιατί ήταν ήρεμα και μπορούσα να έχω οικογενειακή ζωή, όμως, τη Θεσσαλονίκη τη νιώθω πιο οικεία».

- Αφησες την Τρίπολη για να έρθεις στον ΠΑΟΚ. Πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;
«Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις. Είχα προτάσεις πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά προτίμησα να πάω στην Ευρώπη και την Τρίπολη. Σεβάστηκα ότι οι άνθρωποί του με πλησίασαν ζεστά και μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι με θέλουν. Ηθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις του στην Ευρώπη. Αυτά τα δυο χρόνια ήταν όμορφα, και μάλιστα στο διάστημα αυτό απέκτησα και ένα παιδί. Ηθελα όμως να ξαναζήσω την πίεση μιας μεγάλης ομάδας και να έχεις πιο υψηλούς στόχους. Αυτό πιστεύω ότι θα με βελτιώσει και θα μου δώσει μεγαλύτερο κίνητρο».

Ο Λούσιο Φιλομένο θυμάται τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το περσινό παιχνίδι της Τρίπολης. «Μου είχαν γράψει το σπίτι γεμάτο συνθήματα. Είδε η γυναίκα μου γραμμένα παντού ΠΑΟΚ και με ρωτούσε τι έγινε
».

;D ;D ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #37 on: July 10, 2009, 15:09:37 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/40026/2/

Ο Λούσιο Φιλομένο θυμάται τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το περσινό παιχνίδι της Τρίπολης. «Μου είχαν γράψει το σπίτι γεμάτο συνθήματα. Είδε η γυναίκα μου γραμμένα παντού ΠΑΟΚ και με ρωτούσε τι έγινε
».

;D ;D ;D

"Ε, τι να έγινε ρε γυναικα? Αφου του χρόνου θα παμε Θεσνικη. Ηρθαν εδω τα παιδια για να μας το πουνε..."

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #38 on: July 15, 2009, 11:02:48 »
κεφαλι, θανατηφορο! θα δωσει πολλες λυσεις με το κεφαλι του, αλλα και με την τεχνικη του καταρτηση.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: July 18, 2009, 02:41:54 »