Επίσημη πρόταση στον Χαντζιάρα
Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/7) με τον Έλληνα δεξιό ίντερ καταθέτοντας του πρόταση συνεργασίας. Τι δηλώνει ο μεταγραφικός στόχος του "Δικέφαλου" στο olaPAOK.gr
Ο Ντίνος Χαντζιάρας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/7) στην Θεσσαλονίκη, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος δεξιός ίντερ συναντήθηκε με τον έφορο του τμήματος του "Δικέφαλου", Γρηγόρη Πετρίδη και ο τελευταίος του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας. Ο Χαντζιάρας αποτελεί εδώ και πολύ καιρό τον διακαή πόθο όχι μόνο της διοίκησης των
"ασπρόμαυρων", αλλά και ολόκληρου του προπονητικού τιμ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε και από αγωνιστικής πλευράς η απόκτηση δεξιού ίντερ κρίνεται απαραίτητη μετά την αποχώρηση του Νίκου Ριγανά.
"Απαντάω άμεσα στον ΠΑΟΚ"
Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτα το olaPAOK.gr προτεραιότητα του Ντίνου Χαντζιάρα είναι να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά όπως τόνισε σε επικοινωνία που μαζί μας λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης του με τον έφορο του ΠΑΟΚ, δεν θα έλεγε όχι σε μία αξιόλογη πρόταση από ελληνική ομάδα:
"Είναι αλήθεια ότι βρέθηκα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συζητήσαμε για το ενδεχόμενο να έρθω στην ομάδα και εκείνοι μου κατέθεσαν επίσημα την πρόταση τους. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Μου έδωσαν χρόνο να σκεφτώ και να τους απαντήσω. Έχω προτάσεις από ομάδες εκτός Ελλάδας, αλλά όπως σας είχα πει και μερικές μέρες πριν, αν υπάρξει σοβαρή πρόταση από ελληνικό σύλλογο δεν έχω πρόβλημα να επιστρέψω".
Ο έμπειρος δεξιός ίντερ αναφέρθηκε και στο πότε προτίθεται να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε από τον ΠΑΟΚ: "Μπορεί και σήμερα. Είναι βέβαια δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Οι ομάδες που με θέλουν από το εξωτερικό δεν μου έχουν δώσει πολλά περιθώρια να σκεφτώ και όποια απόφαση κι αν πάρω θα πρέπει να την πάρω σύντομα. Αν όχι σήμερα (σ.σ Δευτέρα 5/7), πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες δύο - τρεις μέρες θα έχω απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ."
"Περιμένουμε την απάντηση του παίκτη"
Από την πλευρά της η διοίκηση του ΠΑΟΚ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να "κλείσει" έναν παίκτη, ο οποίος θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο της ομάδας του "Δικέφαλου". Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ των "ασπρόμαυρων", Γρηγόρης Πετρίδης, μίλησε στο olaPAOK.gr και σχολίασε την συνάντηση που είχε με τον Ντίνο Χαντζίαρα.
"Συναντηθήκαμε με τον Χαντζιάρα την Δευτέρα το πρωί (5/7) και του καταθέσαμε και επίσημα πρόταση συνεργασίας. Θεωρώ, ότι κάναμε ό,τι έπρεπε για να δείξουμε στον παίκτη πόσο τον χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δώσαμε στον παίκτη χρόνο να σκεφτεί την πρόταση μας και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας απαντήσει. Ελπίζω όλα να πάμε καλά, γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που τον χρειαζόμαστε πολύ".
http://olapaok.gr/sport/handball/Handball_Andron/epishmh_protash_ston_xantziara.394424.html