Author Topic: Ευρωεκλογές 2009  (Read 4940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Ευρωεκλογές 2009
« Reply #200 on: June 23, 2009, 13:38:21 »
δηλαδη επειδή οι άλλοι είναι μαλάκες κ ρατσιστές, φασίστες όπως θέλετε πείτε τους, πρέπει να γίνουμε κι εμείς ?

σε όλες τις χώρες σχεδόν υπάρχουν λαθρομετανάστες, άλλοι 'καλοί' κ άλλοι 'κακοί', όπως κ οι πολίτες κάθε χώρας είναι κ 'καλοί' κ 'κακοί' .θα πρεπε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας κ να τους διώξουμε απο τη χώρα ? Όλους όσους δε γουστάρουμε ?

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
« Reply #201 on: June 23, 2009, 13:45:45 »
παρεπιμπτόντως το belfast είναι μια από τις πιο αφιλόξενες και ρατσιστικές πόλεις του ηνωμένου βασιλειου..
προχθές ρίξανε πέτρες σε τουριστικό λεωφορείο...!
aderfia zeite

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: June 23, 2009, 13:57:11 »
δηλαδη επειδή οι άλλοι είναι μαλάκες κ ρατσιστές, φασίστες όπως θέλετε πείτε τους, πρέπει να γίνουμε κι εμείς ?

σε όλες τις χώρες σχεδόν υπάρχουν λαθρομετανάστες, άλλοι 'καλοί' κ άλλοι 'κακοί', όπως κ οι πολίτες κάθε χώρας είναι κ 'καλοί' κ 'κακοί' .θα πρεπε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας κ να τους διώξουμε απο τη χώρα ? Όλους όσους δε γουστάρουμε ?

Το θεμα της λαθρομεταναστευσης δεν ειναι τοσο απλο και αθωο οσο φαινεται. Δεν ειναι δηλαδη οι φτωχοι μεταναστες που ερχονται εδω γιατι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Τους λαθρομεταναστες τους κουβαλαει στην ευρωπη η ντοπια πλουτοκρατια, η οποια πληρωνει τα μεταφορικα, γιατι οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες ουτε φανταζονται πως ειναι μαζεμενα τα 2000 δολαρια.
Οι λαθρομεταναστες εχουν διπλο ρολο στην ευρωπη:
1 Συνθλιβουν τα παγιωμενα εργατικα κεκτημενα που ο ευρωπαιος εργαζομενος κατεκτησε με μεγαλους και χρονιους αγωνες.
2 Αυξανουν τη δυναμη της ακροδεξιας γιατι κατοικουν σε λαικες γειτονιες οπου παραδοσιακα η αριστερα ειχε αυξημενη δυναμη, με αποτελεσμα σ'αυτες τις γειτονιες να αυξανεται η εγκληματικοτητα και αρα η πολιτικη δυναμη της δεξιας.

Προσωπικα ανηκω στο χωρο της ευρυτερης αριστερας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα με πιανει κοροιδο η πλουτοκρατια. Δεν παιζω το παιχνιδι τους.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #203 on: June 23, 2009, 14:01:38 »
Εγω πιστευω ειμαστε πολυ ανεκτικοι ανθρωποι συγκρινομενοι με αλλους. Στη Β. Ιρλανδια, προσφατα, επιτεθηκε μαζικα ο απλος κοσμος σε μια γειτονια με Ρουμανους και τους αναγκασαν να φυγουν απο τη χωρα.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/northern_ireland/8114234.stm

αυτο πες το στους 2 μεταναστες-εργατες-δουλους γης στην ΜΑΝΩΛΑΔΑ Ηλειας που τους εδειραν,τους εγδυσαν,τους εδεσαν πισω απο απο το μηχανακι και τους εσερναν στην πλατεια του χωριου.......

παρεπιμπτοντως.......οι ελληνες που εκαναν ολα αυτα κατηγορουνται ΜΟΝΟ για διαπομπευση σε βαθμο πλημελληματος(!) ενω οι μεταναστες για ζωοκλοπη σε βαθμο κακουργηματος!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ.............
ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: June 23, 2009, 14:14:44 »
Μη μενεις σε περιστατικα. Εξετασε το θεμα γενικοτερα.
Αυτα τα φαινομενα θα αυξηθουν οσο η ντοπια πλουτοκρατια κουβαλαει λαθρομεταναστες χωρις το κρατος (δηλαδη η πλουτοκρατια) να εχει προνοησει για την ενσωματωση τους.

kostas4

• Guest
« Reply #205 on: June 23, 2009, 14:41:07 »
να φερουμε αλλα 10εκατ μεταναστες αν ειναι και να τους δωσουμε και δικαιωμα ψηφου

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #206 on: June 23, 2009, 14:56:33 »
Η΄να φερουμε πισω τα 10εκατ Ελληνες μεταναστες και να διωξουμε τον αντιστοιχο αριθμο ξενων
και μετα
θα παρακαλατε να φυγετε τρεχωντας ;)
« Last Edit: June 23, 2009, 15:05:58 by kissmyarrow »
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #207 on: June 23, 2009, 15:04:13 »
Αν αυτα τα 10 εκατ ψηφιζουν δεξια θα τους φερουν.
Αλλα το ζητημα δεν ειναι αυτο. Πρεπει να καταλαβουμε οτι κανενας δεν γουσταρει να φευγει απ'τη χωρα του απο αναγκη. Αυτους τους ανθρωπους τους αναγκαζουν να ερχονται εδω κρατωντας φτωχες τις χωρες γιατι ετσι συμφερει στην πλουτοκρατια, οχι στα ντοπια χαμηλα κοινωνικα στρωματα.
Τα αριστερα κομματα θα επρεπε να απιτουν να δωθουν κεφαλαια σ'αυτες τις χωρες για να αυξηθει το βιωτικο τους επιπεδο και οχι να κουβαλιουνται εδω οι ανθρωποι σαν ζωα, απο φιλανθρωπια.
Αυτη η μεταφορα φερνει οικονομικα και πολιτικα κερδη στην πλουτοκρατια και προβληματα στους λαθρομεταναστες και στους ντοπιους εργαζομενους...

kostas4

• Guest
« Reply #208 on: June 23, 2009, 15:09:58 »
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι τον καθε λαο τον κυβερνουν αυτοι που του αξιζουν.ας μην τα ριχνουμε ολα στους κακους δυτικους

υγ.με το να ενισχυουν την μεταναστευση δεν κρατουν φτωχες αυτες τις χωρες.το αντιθετο μαλλον αφου εκτος απο τα εμβασματα υπαρχουν μια σειρα απο λογοι που η μεταναστευση βοηθαει τις χωρες αυτες.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: June 23, 2009, 15:16:33 »

Μα δεν λεμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας...

Απλα, να εφαρμοσουν ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ τον νομο.....Δηλαδη, να τους στειλουν ΟΛΟΥΣ πισω στην χωρα τους...Γιατι το ξερεις οτι ακομη και οι "νομιμοι" ειναι παρανομοι....

Και επειδη οι Ελληνες πρωτα απο ολα ειναι φιλανθρωποι, σιγουρα δεν θα ελεγαν οχι να βοηθησουν(στο ποσοστο που μας αναλογει) με καθε τροπο να ενισχυθουν οι οικονομιες των χωρων που μας στελνουν τους λαθρομεταναστες, ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ταλαιπωρουνται οι ανθρωποι αυτοι...

Δεν σας φαινεται παραξενο οτι ΟΛΟΙ οι πολιτες ειναι εναντιον της πολιτικης της αποροφησης των λαθρομεταναστων, και οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ???

ΓΙΑΤΙ?

Ναι, ξερω...εχουμε "ξενοφοβια"...10 μυρια Ελληνες...Ειμαστε "ανημερωτοι"(ακομη μετα απο 20 χρονια βομβαρδισμου προπαγανδας)...Ειμαστε οι αχαριστοι... Ενω οι ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ειναι οι "καλοι" οι "συμπονετικοι", αυτοι που "ζουν" το δραμα των λαθρομεταναστων..

Η λυση θα δοθει αν παρεις τους "300" και τους πεταξεις ΜΕΣΑ στα ΓΚΕΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ..Αν την βγαλουν πανω απο 3 η 4 μερες, τοτε να φερουν και αλλους τοσους....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #210 on: June 23, 2009, 15:19:45 »
Η λαθρομεταναστευση στο μονο που βοηθαει αυτες τις χωρες ειναι τις ντοπιες κυβερνησεις που ετσι εχουν τη δυνατοτητα να διωξουν οσους αντιπολιτευονται.
Οι λαθρομεταναστες πολλες φορες πεθαινουν στη μεταφορα ή οταν καταφερνουν να βρουν δουλεια γινονται αντικειμενα εκμεταλευσης απο τους εργοδοτες και απο τη μαφια. Πολλοι απ'αυτους αναγκαζονται να γινουν εγκληματιες. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που βγαζουν καποια καθαρα λεφτα και καταφερνουν να τα στειλουν πισω στην οικογενεια τους. Δεν γινεται να τους επικαλουμαστε ωστε να αποδειξουμε οτι με τη λαθρομεταναστευση βοηθιουνται οικονομικα οι χωρες τους.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: June 23, 2009, 15:35:30 »
Στη θεωρία όλοι καλοί είμαστε. Στην πράξη όμως..

ΠunderΑΟgroundΚ εσύ που ξέρεις ποιος φεύγει, από ποιά χώρα, με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο? Έχεις κάνει λαθρομετανάστης?

Γιατί καραμέλα έχουν τα "δεξιά" κόμματα για να δημιουργήσουν ξενοφοβία και αστυνομοκρατούμενες κοινωνίες, καραμέλα έχουν και τα "αριστερά" κόμματα με τις κλισέ τους εκφράσεις περί πλουτοκρατίας, ιμπεριαλισμού και δεν ξέρω εγώ τι όπου ακόμα και το που κάηκε το φαγητό της κυρα Λίτσας φταίει η ιμπεριαλιστική νοοτροπία των δυτικών.

Το νόμισμα έχει ΠΑΝΤΑ δύο πλευρές και δυστυχώς η "ιδεολογία" μας δεν μας αφήνει συνήθως να δούμε και τις δύο με την ίδια ευκολία.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #212 on: June 23, 2009, 15:53:14 »
Αυτες οι χωρες δεν αδειασαν απο κοσμο Οι βολεμενοι αυτων των χωρων βρισκονται εκει. Εδω ερχονται οι μη προνομιουχοι τους. Νομιζω οτι προκειται για λογικο συμπερασμα αλλα ακομη και λαθος να κανω αυτη ειναι η γνωμη μου.
Η ξενοφοβια ενισχυεται απο την εγκληματικοτητα την οποια την προκαλουν αυτοι που κουβαλανε τους λαθρομεταναστες χωρις να εχουν προνοησει για την ενσωματωση τους.
Το τι πιστευω εγω και η κυρια Λιτσα εχει μικρη σημασια. Η ουσια βρισκεται στις ευρυτερες κοινωνικες μεταβολες που προκαλουνται απο το φαινομενο της λαθρομεταναστευσης...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #213 on: June 23, 2009, 16:19:57 »
βαρεθηκα την καραμελα των ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ειτε προκειται για μπατσους ειτε για μεταναστες......ακουγεται αστειο πια........παρολα αυτα δεν διαφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ πως πρεπει να το δουμε γενικα το θεμα............

XAOTIKOS,τα εχεις μπλεξει λιγο ................αλλο η ξενοφοβια και το αστυνομικο κρατος που λες τα οποια ειναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και αλλο ο ιμπεριαλισμος και η πλουτοκρατια που ειναι οι ΑΙΤΙΕΣ!

επισης δεν ηξερα οτι η πλουτοκρατια και ο ιμπεριαλισμος ειναι απλως κλισε φρασεις.....το εμαθα κι αυτο.........

αληθεια γιατι ολοι αυτοι οι ανθρωποι φευγουν απο την χωρα τους με τις γνωστες συνθηκες;μηπως τους εξαναγκαζει κατι;μηπως αυτο που τους εξαναγκαζει εχει να κανει με τις πιο πανω "κλισε" φρασεις;

ή μηπως ειναι βιτσιοζοι;μηπως γουσταρουν να παιζουν την ζωη τους κορωνα-γραμματα;εχουν δει πολυ Μαγκαιβερ μικροι;μηπως κανουν πειραματα για να δουν ποσο αντεχει ο ανθρωπος τις κακουχιες;βαρεθηκαν μαζικα τις πατριδες τους,τα σπιτια τους και τις οικογενειες τους;

πως ειναι δυνατον η καραμελα της δεξιας για αστυνομικο κρατος,να τους διωξουμε,να τους φυλακισουμε κτλ κτλ να ειναι ΙΔΙΑ με αυτην της αριστερας που λεει να τους δωθουν χαρτια και να ζησουν οπως ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ανθρωποι;δεν τους αξιζει να ζησουν οπως οι υπολοιποι;ειναι ΥΠΟΔΥΕΣΤΕΡΟΙ;ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ;οι ανθρωπινες αξιες,η ισονομια δεν πρεπει να ισχυει για ολους;

Ο μηδενισμος και η απαξιωση των πολιτικων ιδεων οδηγησε την ανθρωποτητα στον χιτλερ........ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ............μπορει οι πολιτικοι να ειναι ΣΚΑΤΑ αλλα οι πολιτικες ιδεες ειναι ΠΑΝΩ απο τα προσωπα.......και οτι ειναι αυτοι που ειναι φταιει η μη συμμετοχη του κοσμου......παιζουν μπαλλα μονοι τους..........το ολοι ιδιοι ειστε,δεν υπαρχουν ιδεολογιες κτλ. τους βολευει μια χαρα να ρυθμιζουν την ζωη μας.....ντοπιων και ξενων...........οταν ο λαος συμμετειχε ενεργα και στα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και στην πολιτικη γενικα η ζωη ΟΛΩΝ ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει ΚΑΝΕΙΣ........μονο ισως ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ..........

Sorry αν κουρασα.......

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: June 23, 2009, 16:51:29 »
Στο χωριό μου λένε "αλλά λέει η θεια μου, άλλα ακουν τα αυτιά μου".

hint: στο προηγούμενο μύνημα έχω βάλει λέξεις σε εισαγωγικά.

Λέξεις όπως ιμπεριαλισμός, πλουτοκρατία, ολιγαρχία, αναρχία, δημοκρατία δεν είναι από μόνες τους κλισέ φράσεις και σημαίνουν πολλά. Όταν όμως κάποιοι τις χρησιμοποιούν συνέχεια για να εκφράσουν την άποψή τους τότε εμένα μου ακούγονται σαν κλισέ φράσεις. Προσωπική γνώμη εκφράζω.

Όλες οι καραμέλες είναι ίδιες, όταν μένουν καραμέλες, στα λόγια και δεν γίνονται πράξεις.

Και ο Καρατζαφύρερ όπως τον λένε μερικοί έχει πει πως δεν θέλει να φύγουν οι ξένοι, παρά μονο να κρατήσουμε όσους αντέχουμε οικονομικά και για τους υπόλοιπους να μας δώσουν λεφτά οι δυτικοί για να μπορούμε να τους εντάξουμε στην κοινωνία όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο.

Θύμησέ μου, επειδή είμαι και λίγο ανιστόρητος, πότε συμμετείχαν οι έλληνες τελευταία φορά μαζικά στην πολιτική και η ζωή όλων ήταν καλύτερη για να ψάξω στην ιστορία να δω και εγώ πως δούλευε το πράγμα. Να βγάλουμε και κάτι καλό από αυτή την κουβέντα.

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: June 23, 2009, 17:03:41 »
εγω παντως ρε παιδια που μεγαλωσα στα κατω πατησια την δεκαετια του 80 εχω να θυμαμαι τα εξης
τα παρκα και τα σχολεια ηταν αντρα τοξικομανων και χουλιγκανων
η οδος φυλης ειχε καμια 200 μπουρδελα
στο ισογειο εμενε ενας ανωτερος στρατιωτικος που αργοτερα μπηκε μεσα για παιδεραστεια
στη γωνια του τετραγωνου ειχαμε μασωνικη στοα
παραδιπλα εμενε ο φρατζης που οποιος θυμαται ειχε σκοτωσει την γυναικα του και την ειχε τεμαχισει σε 16 κοματια και μετα την πεταξε στα σκουπιδια
στη διπλανη πολυκατοικια μενανε κατι λιβυοι και παλεστινιοι τρομοκρατες
το καλοκαιρι ολα τα διαμερισματα τα κλεβανε, (ειδικα αυγουστο)
προσφατα εμαθα οτι η γιαφκα της 17ν ηταν στην ιδια γειτονια

δυστυχως παντα ηταν χαλια
 για τους παραπανω λογους κυριως την εκαναν οι ελληνες απο το κεντρο και φυσιολογικα τους αντικατεστησαν οι ξενοι
αν ειχαμε πιο αξιοπρεπεις κοινωνιες ισως να μπορουσαμε να ζητησουμε περισσοτερο σεβασμο απο τους μεταναστες, αλλα δυστυχως ημασταν, ειμαστε και θα ειμαστε ενα μεγαλο μπουρδελο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #216 on: June 23, 2009, 17:14:56 »
Δεν θελω να κουρασουμε.......αλλα μια και ρωτησες.........η τελευταια φορα ηταν την δεκαετια του '80........και η ζωη ηταν πολυ καλυτερη......και σε οικονομικο και σε κοινωνικο επιπεδο.......ΠΡΟΣΟΧΗ!δεν λεω οτι η ζωη ηταν καλη......μην θεωρηθω και "πρασινος"........καλη ζωη και καπιταλισμος ειναι δυο εννοιες αντιθετες........μπορω να σου συγκρινω τα παντα σε σχεη με τοτε......αλλα θελει πολυ χρονο και δεν "λεει" γενικα..............

εγω ενα παραδειγμα θα πω............
οι τοτε εργοδοτες δεν ηξεραν τι παει να πει ανασφαλιστος εργαζομενος και "μαυρη" εργασια.......ακομη και αν υπηρχε καποιος τολμηρος που να ειχε καποιον "μαυρο" στην δουλεψη του τοτε ακουγε ελεγχος απο επιθεωρηση εργασιας και ετρεχε πανικοβλητος.....ΤΩΡΑ οι σημερινοι εργοδοτες ακουνε επιθεωρηση εργασιας και πιστευουν οτι ειναι μια υπηρεσια που απλως καταθετεις τον πινακα ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!μονο οι παλιοι εργοδοτες ξερουν απο επιθεωρηση εργασιας και τα εξιστορουν πλεον στους νεους εργοδοτες ως μια παλια "μαυρη" για αυτους εποχη!την μια μερα ειχαν "ντου" απο το ικα και την αλλη απο την επιθεωρηση......τελοσπαντων..........αυτα ειναι γνωστα........αν οχι τοτε μιλα με παλιοτερους που τα εζησαν και ξερουν.............

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #217 on: June 23, 2009, 19:34:25 »
εγω παλι ειμαι της αποψης οτι τον καθε λαο τον κυβερνουν αυτοι που του αξιζουν.ας μην τα ριχνουμε ολα στους κακους δυτικους
+απειρο
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: June 23, 2009, 19:35:17 »
Δεν διαφωνώ ότι υπήρξαν διάφορες περίοδοι στην σύγχρονη ιστορία μας που τα πράγματα ήταν καλύτερα. Διαφωνώ στο ότι αυτό οφείλεται στην μαζική συμμετοχή του κόσμου στην πολιτική. Το ότι οι κοινωνίες τα τελέυταία χρόνια άρχισαν να ξεφεύγουν δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αλλά παγκόσμιο. Το ότι γίνεται και σε εμάς δεν σημαίνει ότι αλλάξαμε (μόνο) εμείς.

Για την περίοδο που αναφέρεις, φυσικά και είχε κάποια πολύ καλά πράγματα αλλά σαν αντίλογο σου δίνω το post του barmy army (exploited :P) από κάτω.

Δυστυχώς στην Ελλάδα θεωρώ ότι δεν υπήρξε ποτέ τα τελευταία χρόνια πολιτικό σύστημα και δύναμη η οποία να έκανε περισσότερα καλά στον τόπο και τους πολίτες σε σχέση με τα προβλήματα που δημιούργησε. Σε αυτό φταίμε κυρίως εμείς και έπειτα οι δυτικοί, οι τούρκοι και όλοι οι κακοί τους κόσμου.

Όταν ο ελληνάρας έχει μάθει να τα βλέπει όλα "ιδεολογικά-κομματικά" και όχι απλά ιδεολογικά, πάντα θα βρίσκει άλλοθι στην "ιδεολογία-κόμμα" που πιστεύει. Αν κάποια στιγμή ξυπνήσει, αλλάξει κουλτούρα και κάνει προτίστως ο ίδιος έργα αυτά που λέει και πιστεύει, τότε θα μπορεί να απαιτήσει και από αυτόν που ψηφίζει να κάνει έργα αυτά που του υποσχέθηκε. Γιατί πιο εύκολο είναι να κατηγορείς τα 400 χρόνια σκλαβιάς, τον εμφύλιο, την χούντα, τον καπιταλισμό και τους 300 μαλάκες για όλα σου συμβαίνουν παρά να κάνεις εσύ κινήσεις να τα αλλάξεις. Δυστυχώς όμως όπως φαίνεται μιλάμε ουτοπικά.

ive4

• Guest
« Reply #219 on: June 24, 2009, 09:01:46 »
εγω παντως ρε παιδια που μεγαλωσα στα κατω πατησια την δεκαετια του 80 εχω να θυμαμαι τα εξης
τα παρκα και τα σχολεια ηταν αντρα τοξικομανων και χουλιγκανων
η οδος φυλης ειχε καμια 200 μπουρδελα
στο ισογειο εμενε ενας ανωτερος στρατιωτικος που αργοτερα μπηκε μεσα για παιδεραστεια
στη γωνια του τετραγωνου ειχαμε μασωνικη στοα
παραδιπλα εμενε ο φρατζης που οποιος θυμαται ειχε σκοτωσει την γυναικα του και την ειχε τεμαχισει σε 16 κοματια και μετα την πεταξε στα σκουπιδια
στη διπλανη πολυκατοικια μενανε κατι λιβυοι και παλεστινιοι τρομοκρατες
το καλοκαιρι ολα τα διαμερισματα τα κλεβανε, (ειδικα αυγουστο)
προσφατα εμαθα οτι η γιαφκα της 17ν ηταν στην ιδια γειτονια

δυστυχως παντα ηταν χαλια
 για τους παραπανω λογους κυριως την εκαναν οι ελληνες απο το κεντρο και φυσιολογικα τους αντικατεστησαν οι ξενοι
αν ειχαμε πιο αξιοπρεπεις κοινωνιες ισως να μπορουσαμε να ζητησουμε περισσοτερο σεβασμο απο τους μεταναστες, αλλα δυστυχως ημασταν, ειμαστε και θα ειμαστε ενα μεγαλο μπουρδελο

ε για να καταλάβεις την διαφορά. Εκτός από τους δικά μας <<καλά>> παιδιά, τώρα έχουμε και εισαγώμενα.

Τα πρεζόνια ζητούσαν 100άρικο και εκεί τελείωνε η ιστορία τους. Τα χουλιγκάνια (και οι αντιπαλότητες ανάμεσα σε περιοχές) πλακόνονταν μεταξύ τους με συγκεκριμένους <<κανόνες>> και δεν επηρέαζαν άμεσα τη ζωή των υπόλοιπων.
Το να χρησιμοποιούν όμως κάποιοι τις γωνίες των πεζοδρομίων και τις πλατείες σαν τουαλέτες, το να μη πλένονται, ή ακόμα χειρότερα να <<ενοχλούν>> μικρά κορίτσια (ελληνίδες, ρωσίδες κτλ) και πολλά άλλα δεν είναι αντιμετωπίσιμο με την ανεκτικότητα και την αδιαφορία.