Author Topic: Στατικότητα γηπέδου  (Read 4382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Στατικότητα γηπέδου
« on: June 05, 2009, 12:36:11 »
Συζήτηση περί στατικότητας γηπέδου
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στατικότητα γηπέδου
« Reply #1 on: June 05, 2009, 15:07:17 »
Ναι φτιαξε μας τη μερα..η 7 με το βαζελο νομιζω στα πλεη οφ ετρεμε λιγο απο το χοροπηδητο παντως..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2 on: June 05, 2009, 15:26:23 »
Νομίζω είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι που διανύουμε εργασία ενίσχυσης της 7-8 σε επίπεδο στατικότητας, με προσθήκες τσιμέντου. Αν θυμάμαι καλά έχει γραφτεί και παλιότερα στο φόρουμ. Γνωρίζουμε κάτι νεότερο σχετικά με αυτό;

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3 on: June 05, 2009, 17:51:21 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/241258.html

Έργα υποστήριξης των κερκίδων στις θύρες 7 και 8 θα ξεκινήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα με κονδύλι της ΓΓΑ. Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί, αφού το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Μηχανικός της ΓΓΑ έκανε αυτοψία συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις θύρες 7 και 8, όπου υπάρχουν διαβρώσεις των τσιμέντων στις κερκίδες και πρότεινε ένα κονδύλι προς έγκριση στην ΓΓΑ, προκειμένου να γίνουν τα απαιτούμενα για την ασφάλεια των θεατών έργα υποστήριξης των κερκίδων στις συγκεκριμένες θύρες.

Παράλληλα, θα γίνουν και έργα εξωραϊσμού στην Τούμπα. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται η ανακαίνιση στις τουαλέτες όλων των θυρών, η κατασκευή αίθουσας για το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κάτω από την θύρα 4, το εξωτερικό βάψιμο στις θύρες 4 και 7, οι οποίες έχουν πολύ άσχημη εικόνα, ενώ θα τοποθετηθούν τουρνικέ και στις θύρες 7 και 4α, στις οποίες δεν υπήρχαν, όπως επίσης θα τοποθετηθούν περισσότερα τουρνικέ και στις θύρες 5-6 για να μειωθεί ο χρόνος εισόδου και εξόδου των θεατών στις εν λόγω κεντρικές θύρες.

- Στα μεταγραφικά εναλλακτική λύση, εάν δεν αποκτηθεί ο Ζοάο Πάολο, είναι μεταξύ άλλων παικτών και ο Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ την ερχόμενη βδομάδα ίσως ανακοινωθεί μια μεγάλη μεταγραφή ξένου επιθετικού.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: June 05, 2009, 18:58:38 »

εξωτερικό βάψιμο στις θύρες 4 και 7,

Πάνε τα grafity????

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5 on: June 05, 2009, 19:26:40 »

Έργα υποστήριξης των κερκίδων στις θύρες 7 και 8 θα ξεκινήσουν στην Τούμπα την ερχόμενη βδομάδα με κονδύλι της ΓΓΑ. Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί, αφού το γήπεδο πρέπει να είναι έτοιμο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Μηχανικός της ΓΓΑ έκανε αυτοψία συνοδευόμενος από ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στις θύρες 7 και 8, όπου υπάρχουν διαβρώσεις των τσιμέντων στις κερκίδες και πρότεινε ένα κονδύλι προς έγκριση στην ΓΓΑ, προκειμένου να γίνουν τα απαιτούμενα για την ασφάλεια των θεατών έργα υποστήριξης των κερκίδων στις συγκεκριμένες θύρες.

Παράλληλα, θα γίνουν και έργα εξωραϊσμού στην Τούμπα. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται η ανακαίνιση στις τουαλέτες όλων των θυρών, η κατασκευή αίθουσας για το τμήμα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κάτω από την θύρα 4, το εξωτερικό βάψιμο στις θύρες 4 και 7, οι οποίες έχουν πολύ άσχημη εικόνα, ενώ θα τοποθετηθούν τουρνικέ και στις θύρες 7 και 4α, στις οποίες δεν υπήρχαν, όπως επίσης θα τοποθετηθούν περισσότερα τουρνικέ και στις θύρες 5-6 για να μειωθεί ο χρόνος εισόδου και εξόδου των θεατών στις εν λόγω κεντρικές θύρες.

Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω, η Θύρα 4 θεωρείται στατικώς επαρκής, και δεν έχει ανάγκη έργων υποστήριξης, όπως οι Θύρες 7 και 8.
Πόσο σίγουρο είναι αυτό? Γιατί άλλα είχα καταλάβει τη χρονιά που διανύσαμε.

chiltsid

• Guest
« Reply #6 on: June 05, 2009, 20:05:08 »
γκεο φανταζομαι,αν μπαινει ο αριθμος που επιτρεπεται στην 4,δεν υπαρχει προβλημα τετοιο.

kostas4

• Guest
« Reply #7 on: June 05, 2009, 20:16:33 »
αν δεν κανω λαθος το 2003-2004 ειχανε γινει εργα για την στατικοτητα της 4. ας επιβεβαιωσει ο αλαμανα η οποιος γνωριζει καλυτερα
στην 4 ειναι πολλα τα προβληματα που πρεπει να λυθουν.με την τοποθετηση τουρνικε στην 4α λυνεται ενα απο τα σημαντικοτερα

Thanos4

• Guest
« Reply #8 on: June 21, 2009, 21:28:25 »
στην 4 ειχαν γινει οντως κατι εργα στατικοτητας το 2004 μαζι με το καινουργιο κτιριο και γενικα ολες τις επισκευες.παντως για οσους λενε το κουνημα του γηπεδου οσοι εχουν παει στο.... σταθερο οακα ξερουν οτι οι κερκιδες ειναι σαν να μην εχουν θεμελια...

MetroStar

• Guest
« Reply #9 on: July 12, 2009, 12:14:21 »
To ότι δονείται ένα κτίριο όταν χοροπηδάει ο κόσμος δεν σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη στατικότητας. Μαζεφτείτε σε ένα σπίτι 20-50 άτομα και αρχίστε να χοροπηδάτε και θα δείτε. ;)

Callahan

• Guest
« Reply #10 on: July 12, 2009, 13:06:43 »
Το κτηριο επιβάλλεται να εχει ελαστικότητα. Γι αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται ελαστικά υλικά όπως είναι το σκυρόδεμα.

GeorgT

• Guest
« Reply #11 on: July 13, 2009, 14:03:46 »
το να σχεδιάσεις ενα κτίριο ασφαλές απο άποψη στατικοτητας εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες (σταθερά κ κινητά φορτία)!

@Callahan το σκυρόδεμα εχει άθλιες ελαστικές ιδιότητες κ γιαυτο συνδυάζετε με οπλισμό (ο οποιος φέρνει την ιδιότητά της ελαστικότητας σε μια κατασκευή)

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: April 02, 2010, 11:26:32 »
Από τον άνθρωπο που έκανε την μελέτη φέτος του γηπέδου μας το χαρακτήρισε σάπιο και με μεγάλο πρόβλημα (ιδιαίτερα στην 7) ετοιμόρροπο 

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #13 on: April 02, 2010, 13:05:56 »
ποιος εκανε τη μελετη φετος kanel?
δε λεω πως δεν υπαρχει προβλημα στο γηπεδό μας. Σαφώς και υπάρχει. Για μενα το περίεργο σε αυτές τις μελέτες είναι το ποιοι τις κάνουν και που σκοπευουν με τα αναλογα συμπεράσματα που ενδεχομενως βγαζουν στις μελετες τους.

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: April 02, 2010, 15:17:16 »
Η πληροφόρησή μου είναι από γυναίκα-επιστήμονα που έκανε τη μελέτη.
Περιμένουν για έναρξη εργασιών.(απαραίτητες) Τώρα αν περιμένουν χρήματα και πόσα δε το ξέρω.
Και τα συμπεράσματα δεν έχουν γίνει γνωστά.Εγώ το έμαθα από σπόντα.

baron

• Guest
« Reply #15 on: April 02, 2010, 15:44:32 »
Ρε αδελφέ, για να γίνει μελέτη πρέπει να ζητηθεί από κάποιον δηλ. τον ΑΣ. Ποτε έγινε κάτι τέτοιο? Δεν βρίσκω λέξη, ούτε στις ανακοινώσεις του τελευταίου, ούτε από την γενική συνέλευση προκύπτει κάτι τέτοιο.
Μας διέφυγε τίποτα?

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: April 02, 2010, 15:53:33 »
Δεν ξέρω αδερφέ μπορεί να μην το έχουν ανακοινώσει. Εγώ δε θέλω να ξεκινήσω θέμα απλώς μου το είπαν  για τη δική μου ασφάλεια(τόσο τραγικά μου τα είπαν) και γι΄αυτό το ανάφερα.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: April 02, 2010, 19:55:20 »
Μπορει να το ζητησε η ΠΑΕ μεσω ΑΣ στα πλαισια της διερευνησης..<
Παντως πλησιαζει η ωρα για τα του γηπεδου και θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι, εννοω να συμμετεχουμε και οχι να "ακονισουμε μαχαιρια''.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #18 on: April 02, 2010, 20:28:52 »
και φυσικά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε θύματα (το απεύχομαι φυσικά) και μετά να κάνουμε πράξεις...

Εύχομαι η πληροφόρηση του kanel να είναι ψέμα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #19 on: April 02, 2010, 20:35:53 »
Παντως πλησιαζει η ωρα για τα του γηπεδου και θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι, εννοω να συμμετεχουμε και οχι να "ακονισουμε μαχαιρια''.

ναι ε?
εμενα φιλε δε μου αρεσει αυτη η σκεψη.
αμα χρειαστεί, όχι μονο θα ακονιστουν μαχαίρια αλλα και κονσερβοκουτια  ;)