Author Topic: Dario Kresic  (Read 19998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Dario Kresic
« Reply #280 on: January 24, 2011, 15:29:03 »
θα απαντήσω στο Baron εδώ για να μη σβήνει γράφει ο biv που είναι σε διακοπές...

baron. ο Kresic μπορει να φέρει 1,2 ή 2 ή τεσπά Χ ποσό και να πάει όπου θέλει. Αυτό σημαίνει buy out. Αν θέλει μπουλάρει εφόσον έχει τα γκαφρά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν δε μπορεί να κάνει κάτι ΤΩΡΑ. Αν θέλει να κρατήσει τον παίκτη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος, του κάνει αναπροσαρμογή και αυξάνει τη ρήτρα...

αυτό είπα και για το συμπληρώσω (χωρίς να προκύπτει απο πουθενά)

ο Kresic αν έρθει πρόταση από ΜΕΓΑΛΟ CLUB top-10 της Ευρώπης είναι αμαρτία να μην τον δώσεις και για το παιδί περισσότερο.

baron

• Guest
« Reply #281 on: January 24, 2011, 15:34:16 »
Buy out - και αυτό εννοώ- γίνεται μονο εάν είμαστε συμφωνoί. Έτσι όπως το έγραψες πριν με ζώσανε τα φίδια ότι ο κρέσιτς έληξε το συμβόλαιο του.

Επίσης να σου πω ότι διαφωνώ με την παραχώρηση του επομενου μας ΜΕΓΑΛΟΥ τερματοφύλακα. Να το πω αλλιώς:

Εάν μείνει ο μπάφης και φύγει ο κρέσιτς τελειωσε το μουνόπανο ο ζαγοράκης. Απλά πράγματα. Μέχρι εδώ και μην παρέκει.

Δεν θα καταστρέψουμε το μέλλον μας επειδή είναι ανίκανος αυτός.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #282 on: January 24, 2011, 15:39:50 »
baron δεν ξέρω αν οινόης αυτό αλλα αν η ρήτρα είναι 2m τότε αν κάποιος τα σκάσει πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον παίχτη όχι με την ομάδα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #283 on: January 24, 2011, 15:43:25 »
Ρε μπάρον πας καλά ρε φίλε??? Αν έρθει μια ομάδα επιπέδου μπάγιερν και ζητήσει τον παίκτη πως να τον κρατήσεις??? Θα τον πεις κάτσε στον ΠΑΟΚ και μην πας στην Μπάγιερν??? Ακόμα και την ρήτρα να μην καλύψουν εξολοκλήρου με ποιο δικαίωμα θα κόψεις το μέλλον του παίκτη??? Λίγο σοβαροί να είμαστε. Μακάρι το παιδί αν είναι αλήθεια να πάει στην μπάγιερν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #284 on: January 24, 2011, 15:44:32 »
Σιγα τον κρεσιτς τον γκορντον μπανκς..
ΠΑΟΚ G4Α

baron

• Guest
« Reply #285 on: January 24, 2011, 15:45:50 »
Για να κάτσουμε να το συζητήσουμε πρέπει οποιος ενδιαφέρεται για τον κρέσιτς να στάξει τουλάχιστον 2 μύρια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον πουλήσουμε. Το συμβόλαιο ισχύει. Την ρήτρα την ενεργοποιείς εάν υπάρχει αγοραστής και ενδιαφέρεσαι και εσύ να σπάσεις το συμβόλαιο.

Twra to eida: PIOS GAMAEI THN BAYERN

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #286 on: January 24, 2011, 15:46:07 »
buy out σημαίνει αν τα έχω σας γράφω στα @@ μου βασικά. θες δε θες φεύγει αν οι προυποθέσεις καλύπτουν τα όσα περιέχονται στο Συμβόλαιο.

πλέον ο Kresic είναι Κασίγιας; με το παράδειγμα του Φερνάντεζ πρόσφατο μήπως να περιμέναμε λίγο πριν τον χρίσουμε απανταχού Θεό της Εστίας; οκ καλός, πολύ καλός μάλιστα αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες... τόσες που ίσως δεν τις έχουμε δει ακόμα όλες.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #287 on: January 24, 2011, 15:54:31 »
baron επαναλαμβάνω ΑΝ καταλαβαίνω καλά αυτά που γραφεις νομίζω έχεις άδικο
αν η ρήτρα έινια 2 μύρια δεν σημαίνει ότι στάζουν τα 2 μύρια και μετά ξεκινάμε συζήτησις...
αλλα στάζουν τα 2 μύρια και ο παίχτης είναι ουσιαστικά ελεύθερος αν θέλει να πάει στην ομάδα τους...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

baron

• Guest
« Reply #288 on: January 24, 2011, 15:59:10 »
A τώρα κατάλαβα! Δεν τον "πάς" τον παίκτη οποτε: γράφω ότι θέλω!
Έτσι ντε, να καταλαβαινόμαστε.

1. Ο Κρέσιτς έχει συμβόλαιο . ΤΕΡΜΑ. Εάν δεν θέλουμε ΕΜΕΙΣ δεν πάει πουθενά όσες ρήτρες και όσα μύρια να έχει ο άλλος.

2. Πια Μπάγερν ρε? Ο ΠΑΟΚ δηλαδή είναι μικρότερη ομάδα από τους γερμανούς?

3. Ελπίζω όσοι τον έχετε για δόσιμο τον κρέσιτς να έχετε έτοιμο τον παίκτη της επομενης δεκαετίας, έτσι? Παίκτης φεύγει όταν έχουμε ισάξιο η ανώτερο.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #289 on: January 24, 2011, 16:00:52 »
στάζουν τα 2 μύρια και ο παίχτης είναι ουσιαστικά ελεύθερος αν θέλει να πάει στην ομάδα τους...

Αυτό που λες ισχύει μόνο τον τελευταίο χρόνο ενός συμβολαίου
Πάντως γενικά οι ρήτρες είναι ενδεικτικές, ποτέ δεν δίνει καμία ομάδα όλο το ποσό της ρήτρας.

2. Πια Μπάγερν ρε? Ο ΠΑΟΚ δηλαδή είναι μικρότερη ομάδα από τους γερμανούς?
;D
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!  :thumbok:
« Last Edit: January 24, 2011, 16:06:29 by Català »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #290 on: January 24, 2011, 16:07:14 »
κάνεις λάθος. μια χαρά τον πάω και τον γουστάρω και προφανώς και θέλω να βγεί ο επόμενος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

αυτό δε σημαίνει όμως ότι τον θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει και ότι αδικείται που μένει και παίζει ο Χαλκιάς.

από την άλλη δε θα ήθελα να στερήσουμε σε παιδί που μπορεί να κάνει αθλητισμό στο επίπεδο μιας Bayern ή άλλου παρόμοιου club την ευκαιρία να το κάνει.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #291 on: January 24, 2011, 16:09:25 »
Εάν μείνει ο μπάφης και φύγει ο κρέσιτς τελειωσε το μουνόπανο ο ζαγοράκης. Απλά πράγματα. Μέχρι εδώ και μην παρέκει.

επικοδομητικα παντα....

baron

• Guest
« Reply #292 on: January 24, 2011, 16:13:34 »
Ευχαριστώ... ο καλύτερος εαυτός μου... εάν μιλούσε ο άλλος δεν θα έπιανε μονο τα πανιά..

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #293 on: January 24, 2011, 16:19:27 »
ο κρεσιτς απο μονος του ειχε πει οτι η μπαγερν ειναι το ονειρο της ζωης του
δλδ, ΑΝ λεω, ΑΝ ξαναλεω υπηρχε ενδιαφερον απ την μπαγερν θα το επαιζες και δυσκολος;

να χασεις και τα λεφτα και τον παικτη δλδ, οι εξυπναδες του παρελθοντος

εαν υπαρχει ρητρα 2 μυριων, οποιος γουσταρει τα σκαει και περιμενε μετα εσυ τον κρεσιτς στην σουρωτη
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #294 on: January 24, 2011, 16:25:17 »
Καλά καθήστε να δώσει τα 2 μύρια η Μπάγερν και μετά το συζητάμε. Και μην τρελαινόμαστε. Τέτοιες προτάσεις δεν έρχονται συνέχεια. Η γνώμη μου είναι ότι με τόσα λεφτά ο Κρέσιτσ φεύγει. Είπαμε πολύ καλός αλλά δεν είναι κ ο διάδοχος του Μπουφόν

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #295 on: January 24, 2011, 16:30:55 »
μεγάλο τσακάλι πάντως αυτός που έβγαλε το μπάγερν ....τώρα αν πουληθεί στην aoue τελικά(τον παίκτη από ότι εχω καταλάβει τον έχουν βγάλει στο σφυρί και τον προτείνουν σε ομάδες),με 300 μπροστά και σε άλλες 2 εξαμηνίες από 200 ,μικρή σημασία θα έχει...αφού το κλίμα θα εχει στρώσει ότι ο παίκτης θα πουληθεί και οι αντιδρασεις θα ειναι απο τον baron και τους γνωστους-αγνωστους πρεζακιδες -ρετσινακιδες-μπαχαλακιδες-αντιζαγορακηδες κτλ...στο ίδιο έργο θεατές...για να δούμε γι αυτόν θα βρούν ομάδα η θα μείνει όπως το παλτό ο κοντρέρας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #296 on: January 24, 2011, 16:32:48 »
Σιγα μην δωσει η μπαγερν 2μυρια για τον κρεσιτς!!
1 αμα δωσει τον παω εγω με μηχανακι.. :-*
ΠΑΟΚ G4Α

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #297 on: January 24, 2011, 16:33:17 »
bozik για πες μου σε ποιον άλλο είχε στρωθεί το κλίμα και πουλήθηκε???
γιατί εγώ δεν θυμάμαι κάποιον...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #298 on: January 24, 2011, 16:35:41 »
καλά ΔΕ θα πάει Bayern... η Bayern θα έχει 3-4 μικρότερες ομάδες που βλέπουν και κάνουν scouting για αυτή, θα πάει εκεί και αν αξίζει θα παίξει Bayern. κάπως έτσι γίνονται αυτά.

τώρα αν δώσει ευρωπαική ομάδα 2 μύρια και παίκτη που παίζει στη SL πλην Βιερίνια και δεν τον δώσουμε, πάσο.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #299 on: January 24, 2011, 16:48:47 »
spinos_4 στρώθηκε το καλοκαίρι και δεν πουλήθηκε...το θέμα όμως δεν είναι αυτό...το μεγάλο θέμα είναι ότι τον παίκτη τον χρειαζόμαστε ,τον πιστεύουν στην παε ΠΑΟΚ και τον θέλουν στην ομάδα μας,αλλα παρόλο αυτά ,έχουν δώσει το o.k στους μάνατζερ του,να τον προτείνουν σε ομάδες,γιατί υπάρχει οικονομικό πρόβλημα που δεν ξέρουμε από που προκύπτει...η δεν έχουμε καταλάβει από που προκύπτει από τα πολλά ξύδια που πίνουμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος