Author Topic: Dario Kresic  (Read 19795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Dario Kresic
« Reply #40 on: July 23, 2009, 09:04:59 »
πάρα πολύ καλές 2 επεμβάσεις! απίστευτες! μπράβο!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #41 on: October 26, 2009, 18:07:39 »
Ήρθε η ώρα να πάρεις και συ την ευκαιρία από τα μαλλιά. Την τετάρτη θα αγωνιστείς από την αρχή. Αν και σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση και ξέρω την άξια σου. Χθες η απόκρουση στο σουτ του κοντού, ήταν όλα τα λεφτά. Μπράβο παλικάρι μου συνέχισε έτσι και σου εύχομαι την καθιέρωση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #42 on: November 01, 2009, 13:24:21 »
έδειξες (και) χθές ότι σου αξίζουν πολλά μπράβο και παραπάνω ευκαιρίες

συνέχισε έτσι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

trelos4

• Guest
« Reply #43 on: November 01, 2009, 14:24:36 »
ισως ο πιο αδικημενος παιχτης μεχρι τωρα.δεν εχει παρει ευκαιρια το παιδι αν και ξερουμε την αξια του μετα το περασμα απο την σμυρνη.εδω εχουν παρει ευκαιριες αλλοι και αλλοι αξιζει και μια το παιδι.συνεχισε ετσι μαχητη

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #44 on: November 01, 2009, 15:03:15 »
ποσο καιρο ειναι στην ομαδα δηλαδη κ δεν πηρε ευκαιριες?μηπως εκανε καμια κακη εμφανιση ο χαλκιας κ δικαιολογειται αυτο που λες?

GeorgT

• Guest
« Reply #45 on: November 01, 2009, 15:12:33 »
μονο χθες, που  επρεπε να ξεκινήσει αυτος κ οχι να περιμένουμε μεχρη τη παρασκευη αν ειναι ο Χαλκιας ΟΚ, να τον βάλει πιθανότατα ανετοιμο κ να χάσουμε αλλη μια αλλαγή!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #46 on: November 01, 2009, 15:58:40 »
Απέδειξε για άλλη μια φορά (μετά το ματς με τον ΟΦΗ), ότι έχουμε το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα). Παιχταράς κι αυτός.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #47 on: November 01, 2009, 18:03:52 »
ισως ο πιο αδικημενος παιχτης μεχρι τωρα.δεν εχει παρει ευκαιρια το παιδι αν και ξερουμε την αξια του μετα το περασμα απο την σμυρνη.εδω εχουν παρει ευκαιριες αλλοι και αλλοι αξιζει και μια το παιδι.συνεχισε ετσι μαχητη
αυτη ειναι δυστυχως η μοιρα του τερματοφυλακα.δεν ειναι θεμα αδικιας.παντως το παληκαρι χτες μας εσωσε σ εκεινο το τετ α τετ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: November 01, 2009, 18:39:11 »
Χθες έπρεπε να ξεκινήσει..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: November 01, 2009, 19:44:21 »
Έχω μία εντύπωση πως αυτό το παιδί έχει μεγάλες δυνατότητες. Έχει όλα τα φόντα για να γίνει καλός τερματοφύλακας. Έχει το κορμί, έχει το ύψος έχει τα αντανακλαστικά, και έχει και το χρόνο μιας και είναι πολύ νέος. Ίσως θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά θα μου πεις ο Χαλκιάς είναι και ο τερματοφύλακας της εθνικής. Τες πα, τρέφω πολλές ελπίδες για αυτό το παιδί..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #50 on: November 01, 2009, 21:22:55 »
εχει πολυ κακη εξοδο ομως, η καλυτερα δεν επιχειρει εξοδους οταν πρεπει.
αυτο δυστυχως για εμας τους παοκτσηδες θυμιζει παλαιοτερα φαντασματα...

ive4

• Guest
« Reply #51 on: November 01, 2009, 22:13:55 »
κι εγώ τον έκοψα ότι όχι απλά δεν έχει καλή έξοδο, αλλά δεν έχει καν έξοδο. Αλλά είναι πολύ πιθανό να κάνουμε λάθος, θα φανεί στην πορεία και θα τον στηρίξουμε όλοι ελπίζω γιατί στην προηγούμενη ομάδα του έδειξε πολλά θετικά.

stelukos

• Guest
« Reply #52 on: November 05, 2009, 03:31:47 »
σίγουρα υπάρχει ποιότητα αλλά η εμφανίσεις θα το δείξουν αυτό. και κακά τα ψέματα ο χαλκιάς είναι ακόμα σε φόρμα για να μείνει στον πάγκο... ας έχει υπομονή και μακάρι να του βγει, και αυτού αλλά και στον ΠΑΟΚ, σε καλό.

zagorakis

• Guest
« Reply #53 on: November 09, 2009, 14:11:15 »
«Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς και μίλησε για τον αγώνα στην Κομοτηνή αλλά και για το ντέρμπι με τον Άρη, τόνισε ότι αυτό που μετράει τώρα για την ομάδα είναι να κερδίζει και να παίρνει τους 3 βαθμούς, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μετά το άσχημο ξεκίνημα έχει αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος και όλοι στην ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι αλλά δεν έθεσε στόχο λέγοντας ότι στο τέλος θα γίνει το ταμείο

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Ντάριο Κρέσιτς, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι στην Κομοτηνή αλλά και για την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Στην αρχική ερώτηση τι είναι πιο σημαντικό τώρα για τον ΠΑΟΚ, να κερδίζει ή να παίζει καλά, ο Ντάριο Κρέσιτς είπε :
«Νομίζω ότι αυτή την στιγμή η νίκη μετράει περισσότερο, θα μπορούσαμε φυσικά να έχουμε καλύτερη απόδοση αλλά δεν έγινε αυτό. Μένουμε λοιπόν μόνο στην νίκη και στο γεγονός ότι πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε και χρειαζόμασταν»
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω μετά το 0-2, ανέφερε :
«Πιστεύω ότι μετά το 2-0, που ήταν ένα πολύ καλό σκορ για εμάς, η ομάδα αυτόματα, ασυναίσθητα γύρισε πίσω για να κρατήσει το σκορ. Από ένστικτο λοιπόν συνέβη αυτό, δεν υπήρχε άλλος λόγος και έτσι έπεσε η απόδοση μας»
Για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα τόνισε :
«Στο ξεκίνημα της σεζόν χάσαμε μερικούς βαθμούς που θα έπρεπε να έχουμε πάρει και έτσι μείναμε λίγο πίσω. Τώρα πλέον κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τους βαθμούς και να καλύψουμε την διαφορά. Αυτό είναι πλέον σημαντικό για εμάς, να χτυπάμε όλους τους αγώνες και να κερδίζουμε τους βαθμούς, η καλή εμφάνιση θα έρθει πιστεύω στην συνέχεια όσο πηγαίνουμε καλά»
Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, είπε τα εξής :
«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, δεν ξεκίνησα βασικός στην σεζόν, πήρα μερικά λεπτά αρχικά και μετά έγινα βασικός. Ο τερματοφύλακας χρειάζεται παιχνίδια για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος και σίγουρα τώρα είναι πολύ καλό για μένα. Θέλω να βελτιωθώ περισσότερο και να κρατήσω την θέση του βασικού στην ομάδα»
Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη σχολίασε ως εξής :
«Σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το ντέρμπι με τον Άρη και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεκντρωμένοι για το παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι με καλή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι σε 2 εβδομάδες, θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα πάρουμε την νίκη. Όλο το βάρος τώρα στην ομάδα είναι για το παιχνίδι αυτό»
Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, ο Ντάριο Κρέσιτς ανέφερε :
«Όπως είχα πει και στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν είναι καλό να βάζουμε στόχους από νωρίς, στο τέλος θα δούμε τι συνέβη. Αυτό που πρέπει είναι να προχωράμε αγώνα με αγώνα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι καταφέραμε»
Τέλος, σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία και πανηγυρίστηκε έντονα από όλους, είπε :
«Φυσικά χαρήκαμε πολύ όλοι με το γκολ του Πάμπλο. Προσωπικά ήμουν θαυμαστής του και είναι πολύ καλό που αγωνίζομαι μαζί του τώρα. Όλοι στην ομάδα πάντως χάρηκαν πολύ για το γκολ που πέτυχε και έτσι το πανηγυρίσαμε έντονα»

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=6249

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #54 on: November 09, 2009, 19:12:31 »
Για τις δυο εξοδους χαμηλα προχθες πιστευω οτι καλα εκανε δεν εδωσε χρονο και χωρο να φτιαξει την μπαλα στο ποδι του ο επιθετικος.
 ο αμυντικος δεν θα  προλαβενε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: November 22, 2009, 22:41:38 »
αντε να το βοηθησουμε το παλικαρι λιγο!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: November 22, 2009, 22:54:21 »
Εξαιρετικά αντανακλαστικά αλλά δυσκολία στην έξοδο....με Χαλκιά δεν θα είχε το πρώτο δοκάρι ο Κόκε αλλά θα έτρωγε εκείνο προς το τέλος που ο Κρέσιτς το έβγαλε...είναι και θέμα εμπειρίας...καλός είναι

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #57 on: November 22, 2009, 23:05:25 »
στις εξοδους και ειδικα στα γυρισματα τσιτωνομαι κι εγω δε λεω αλλα πρεπει να παιζει τετοια ματσ θα τον βοηθησουν. ειναι θεση ψυχολογιας το τερμα και καλο θα ηταν να ακουει το ονομα του καμια φορα απο την κερκιδα...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #58 on: November 22, 2009, 23:06:59 »
Δεν είμαστε καλοί σε αυτά.Εμάς μας αρέσει μόνο ο μουσλίμοβιτς.

northeagle_4

• Guest
« Reply #59 on: November 22, 2009, 23:10:16 »
Και ο Ντανι το ακουγε και μας εκαψε ου ολιγες φορες.Ο χαλκιας ακουει μπινελικια μερικες φορες και μας εχει βγαλει ασπροπροσωπους.Το εχει ο Νταριο αν δουλεψει,η κερκιδα μικρο ρολο παιζει σε αυτα.Αν το εχεις  ,το εχεις.
  Επισης στο γκολ δεν φταιει και εκανε μια πολυ ωραια αποκρουση μια φαση πριν.