Κρέσιτς: «Με κέρδισαν λαός και επαγγελματισμός»
«Κάθε φορά που ερχόμουν στην Τούμπα με τον Πανιώνιο, έμενα εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ήθελα να τους έχω στο πλευρό μου». Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του Ντάριο Κρέσιτς, στην επίσημη παρουσίασή του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που έγινε σήμερα, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να παίρνει το νούμερο 91 στη φανέλα.
«Η καλή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ και το τόσο καλό επίπεδο στο όποιο έχει φτάσει, ήταν ένας βασικός λόγος που αποφάσισα να έρθω. Καταλαβαίνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα και οι απαιτήσεις αυξάνονται» είπε ακόμα ο Κρέσιτς και συνέχισε: «Σημασία έχει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δίνουμε τα πάντα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η μπάλα είναι ίδια παντού. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής, που του αρέσει να βλέπει κάθε παιχνίδι χωριστά. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν το κάνουμε αυτό στην Ελλάδα, θα καταφέρουμε κάτι πολύ υψηλό».
Ερωτηθείς για την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στο Δικέφαλο, ο 25χρονος γκολκίπερ, σχολίασε: «Είμαι πάντα έτοιμος για ανταγωνισμό. Μου αρέσει να έχω δίπλα μου καλούς τερματοφύλακες. Να παλεύουμε για τη θέση, αυτό ωφελεί την ομάδα».
Καταλήγοντας, ο Κρέσιτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου: «Νιώθω ευχαριστημένος και χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Εγγυώμαι ότι θα δώσω τα πάντα για κάτι εξαιρετικό».
http://www.metrosport.gr/archives/24204