Author Topic: Mohammed Abubakari  (Read 5190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Mohammed Abubakari
« Reply #40 on: July 18, 2009, 04:04:13 »
 8) 8) 8)Είναι ΡΑΣΤΑ; Δεν το είχα δει!  Ένα πουλέν γεννιέται!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: July 18, 2009, 10:34:42 »

O0 :tsigaro: O0 :tsigaro:
ΑΡχίΔια

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #42 on: July 18, 2009, 14:58:31 »
ευτυχως δεν εχουμε αγγελο  :P με την ψιλη θα του τα περνε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #43 on: July 23, 2009, 13:52:30 »
Τι πιστευετε ως τωρα για τον παικτη; Εγω βλεπω λιγο απο Ηλιαδη μεσα του αλλα με γνωσεις για μπαλα. Παντως δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει αμεσα τον ΠΑΟΚ οπως πχ ο Σιμαο τον βαζελο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

SALPARADISE

• Guest
« Reply #44 on: July 23, 2009, 13:54:06 »
Χθές για μένα ήταν απο τους καλύτερους. Τώρα αν είναι σταθερός στην απόδοση του, θα δείξει.

Το οτι θα βοηθήσει ερχόμενος απο τον πάγκο είμαι σίγουρος.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #45 on: July 23, 2009, 14:04:54 »
Πολυεργαλείο με όρεξη και γνώστης των βασικών. Ευλογία το τετραετές, αν δουλευτεί ΚΑΛΑ, θ αφήσει εποχή

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #46 on: July 23, 2009, 14:15:11 »
εγω χθες επαθα πλακα μ αυτον....τον ειχα δει στις σερρες και δε μου χε φανει τοσο καλος. καπου επισης ειδα να τον συγκρινουν με τον ηλιαδη κ πηγαν να μου πεσουν τα μαλλια....

εχει ακομα αδυναμιες στο παιχνιδι του ομως τα θετικα του στοιχεια ειναι πολλα και υπαρχουν δουλειες που κανει αψογα.

ποιος βιτολο??? δουλεψτε το αυτο το παλικαρι να μας αφησει μαλακες....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: July 23, 2009, 14:17:49 »
Δεν πρεπει να μπει με την μια στα βαθεια.. συμφωνω με club οτι πρεπει να δουλευτει καλα.. φαινεται οτι το εχει.. χτες σε επιπεδο τακτικης εκανε ακριβως αυτο που του ειπε ο Σαντος.. αλλα εκανε παρα πολλες λανθασμενες μεταβιβασεις.. καθυστερουσε να βγαλει την ομαδα μπροστα.. και επεστρεφε την μπαλα προς τα πισω πολλες φορες.. δειγμα αγχους και νευρικοτητας για μενα..

Παντως εχει ολα τα στοιχεια για να εξελιχθει σε μεγαλο και συγχρονο αμυντικο χαφ.. στο χερι του ειναι...

veron

• Guest
« Reply #48 on: July 23, 2009, 14:25:08 »
Μιλαμε για πολλα προσοντα ο Τζαμαικανος, πολυεργαλειο οχι οτι δεν εχει ατελειες φυσικα.

Το καλο ειναι οτι φαινεται να προσαρμοζεται σιγα σιγα, αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι γινεται καλυτερος παιχνιδι με παιχνιδι! Επισης μου φανηκε πως ταιριαζε αρκετα καλα με τον Παμπλιτο..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #49 on: July 23, 2009, 15:14:26 »
Ρε παιδιά πως σας φάνηκε τόσο καλός αυτός ο παίκτης?? Είδα όλο το ματς και δεν θυμάμαι να έδωσε μια σωστή πάσα όσο έπαιξε, μια έδωσε στον κονσεισάο και έκανε 100άρι ο σέρτζιο να την προλάβει πάνω στην γραμμή στο κόρνερ. ΄Σίγουρα έχει κάποια στοιχεία καλά αλλά χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, κυρίως στις μεταβιβάσεις, χτες χάθηκαν πολλές ευκαιρίες αντεπίθεσης λόγω των λανθασμένων μπαλιών του. Εμένα μου άρεσε πολύ σε αυτόν ότι ξεμαρκαριζόταν πολύ καλά και ζήταγε την μπάλα στον κενό χώρο. Κατά τ' αλλα το συνεχές τρέξιμο δεν το θεωρώ σημαντικό προσών γιατί τα τελευταία χρόνια είχαμε τον καλύτερο δρομέα τον ηλιάδη. Θέλει πολύ δουλειά όμως κατά την γνώμη μου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #50 on: July 23, 2009, 17:49:59 »
τιποτα το ιδιαιτερο απο τον συγκεκριμενο παιχτη μεχρι τωρα.λαθη στις μεταβιβασεις,λαθη στα κοντρολ,οι μονες πετυχημενες πασες προς τα πισω.ξερω ειναι νωρις αλλα δεν εδειξε εστω κατι που να πεις οτι αμα δουλευτει μπορει η ομαδα να στηριχτει πανω του.μαλλον ως αλλαγη για ανασες-τραυματισμους θα λογιζεται

moutsouris2

• Guest
« Reply #51 on: July 23, 2009, 20:04:17 »
Ο Άμπου στο χθεσινό αγώνα ήταν αρκετά καλός. Οι λάθος πάσες έγιναν. Έγιναν όμως απ' όλους. Ο παίκτης δείχνει καλά στοιχεία και σαφώς θέλει δουλειά. Μην μηδενίζουμε όμως την προσπάθεια του. Στον ανασταλτικό τομέα ήταν καλός. Τρεξίματα έχει όπως και προοπτική για το μέλλον.
Και μία παράκληση σ' όλους εδώ στο forum, στην κριτική μας για παίκτες να ήμαστε προσεκτικοί κυρίως στο γήπεδο εκεί όλα ακούγονται.
Και ίσως μια χαζομάρα! Θα μπορούσε ο Αμπου να παίξει δεξί μπακ?

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: July 25, 2009, 00:21:43 »
Για τις λάθος μεταβιβάσεις, εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι βγάζει πολύ περίεργα τις μπαλίες, σχεδόν χωρίς να κοιτάει απλά γνωρίζοντας που ΘΑ είναι ο παίχτης και ίσως αυτό του κόστισε πολλές φορές. Πάντως θεωρώ ότι έχει πολύ καλή πάσα σε κοντινό τουλάχιστον χώρο και ελπίζω ότι θα του λυθούν τα πόδια σιγά σιγά.

northeagle_4

• Guest
« Reply #53 on: August 31, 2009, 07:47:57 »
Μεχρι να κουραστει το πουλεν αν και σε αγνωστη θεση για αυτον τα εδωσε ολα.Σκυλιασε .Μου φανηκε καλυτερος σαν δεξι μπακ απο ολους οσους δοκιμαστηκαν εκει ανεπιτυχως.Οχι οτι το εχει αλλα απο σαβινι,κοντρερας,μπιζερα ειχε πιο ορθλολογικο και ισοροπημενο παιχνιδι.Βεβαια ματς με σουβλακι δεν αποτελει και μεγαλο κρητηριο.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #54 on: September 15, 2009, 16:28:53 »
Στη διάρκεια της προπόνησης ο Mohammed Abubakari υπέστη τράβηγμα και αποχώρησε. H κατάσταση του θα εκτιμηθεί μετά από 48 ώρες σε περεταίρω εξετάσεις στις οποίς θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14EUI8KJ2

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #55 on: September 15, 2009, 16:31:45 »
τον τραυματισμό της ημέρας σας προσέφερε η ..."γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα.." ΑΕ

............
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: September 15, 2009, 16:33:11 »
καποιος μας κανει χοντρη πλακα......
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #57 on: September 15, 2009, 20:51:30 »
Ο γυμναστής; Η μέθοδος προπόνησης; Η ένταση της προετοιμασίας; Το προπονητικό στη Σουρωτή; Το χορτάρι (λέμε τώρα) της Τούμπας; Η κακή εκτίμηση κάποιων τραυματισμών απ' τους γιατρούς; Όλα αυτά μαζί συμβαίνουν και άλλα πολλά που δεν μπορώ να γνωρίζω εγώ γιατί είμαι άσχετος, αρνούμαι όμως πλέον να μιλάω για γκαντεμιές. Όσο άσχετος και να είμαι δεν μπορώ να το καταπιώ όλο αυτό.

Ο Κοντρέρας πιέστηκε και κανένας δεν το πήρε χαμπάρι να τον ρεγουλάρει; Εδώ σε άλλες ομάδες τους μετρούν από χιλιόμετρα, παλμούς και χίλια δυο. Ο δικός μας έφτασε στα όρια από εξάντληση και κανείς δεν πήρε πρέφα; Ας του δίνανε κι άλλη άδεια. Ο Βιτόλο τραυματίζεται στις Σέρρες, συνεχίζει για λίγα λεπτά και όλως τυχαίως σε 6 λεπτά βγαίνει off. Εγώ γιατί να μη σκεφτώ πως κάποιος πετούσε αετό μάλλον και δεν εκτίμησε σωστά το τι είχε ο Βιτόλο;

Πάντως έτσι όπως τον πάει τον Σάντος θέλει δεν θέλει με Βερόν και Γκαρσία θα τη βγάλει. Αυτός κι αν βρίζει τη κακή του τύχη. Δεν φτάνει που του μείνανε αμανάτι να τους έχει και βασικούς πάει πολύ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #58 on: September 16, 2009, 01:39:02 »
Ετσι μπας και δουμε κανα τετοιο...

http://www.youtube.com/watch?v=VlDbXRUH4KQ (Embedding disabled, limit reached)

Στο 1.21....Με λενε DarkLord και μολις τελειωσα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #59 on: September 16, 2009, 01:54:43 »
MOHAMMED ABUBAKARI
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ