«Άμπου»: «ΠΑΟΚ, κάτι το διαφορετικό»
Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι μίλησε στο Αθλητικό Metropolis, όπου εξήγησε το λόγο για τον οποίο επέλεξε το Δικέφαλο του Βορρά για να συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Πανσερραϊκό. «Μόλις τέλειωσε η σεζόν είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες, αλλά όταν ήρθε η κρούση από τον ΠΑΟΚ τον επέλεξα, ήταν η καλύτερη πρόσκληση-πρόκληση. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να δείξω τι αξίζω και σε υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε ο «Άμπου» και συνέχισε: «Ήμουν ένα χρόνο στη Σούπερ Λίγκα και ελπίζω να είμαι πολλά περισσότερα με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον. Θα δώσω και την καρδιά μου μέσα στο γήπεδο, θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Δε θέλω να πω περισσότερα, πρώτα να δω την ομάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και μετά θα δώσω τις δικές μου υποσχέσεις για τη νέα σεζόν». Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, ο Γκανέζος μέσος επιδεικνύοντας σαφή ωριμότητα, επισήμανε: «Μερικές φορές όταν ένας παίκτης είναι πολύ καλός σε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής, μπορεί να μην έχει την ανάλογη συνέχεια. Είναι κάτι διαφορετικό να παίζεις στον ΠΑΟΚ, αυτός ισχύει και για μένα και για τον Κουτσιανικούλη και για όποιον άλλο έρθει στην ομάδα. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από τον κόσμο, θα πρέπει να δούμε πως θα συμπεριφερθούμε όταν ενσωματωθούμε στην ομάδα».
http://www.metrosport.gr/archives/22163