O OFH vasika einai parakseni istoria...
Ektos edras panta einai sa gatakia,spania varane ''dipla''
Mesa stin kriti epeidh exoun arketa kalo kosmo,pou omws einai XAZOS mexri terma pou anexetai ola ayta ta xronia na tous gamaei o vardinogiannis kai na ton efxaristoun kai apo panw,paizoun me poly perissotero pathos.
Oses fores exoun anevei toumba xanoun me xaraktiristiki anesi ektos apo ta mats pou vgainoun poly ''sfixtoi'' kai tou pigainei to paixnidi varwntas Xinaria.
Pisteyw oti tha pontara ena aksiosevasto poso kata tou diplou.Mporei na vaza o,ti eixa kai den eixa oti ayto to mats diplo den erxetai.Etsi pisteyw oti tha paei kai fetos opws kathe xronia.An de petyxoume ena grigoro gkol,pisteyw oti tha tous kanoume na xorepsoun pentozali :evil:
Omws epeidh ayti i megali lera tis proponitikis,o foiros,tha prospathisei na to paei me antipodosfairo STANTAR kai apokleietai na katevei na paiksei mpala,prepei to gipedo na dinei PALMO stous paiktes.
Den parakolouthisa polla entos edras mats fetos kathws vriskomai polyyyy makrya

alla vlepw oti enw palia trwgame gkol kai fwnazame akomi perissotero,twra perimenoume prwta na paiksei i omada kala,na valei gkol kai META na fwnaksoume! eleos re gamwto! mexri kai ta skoulikia to kanoun ayto! Lew oti etsi fainetai apo tin tileorasi,akrivws gia organwsi kerkidas k ta resta den kserw,alla nomizw oti prepei na organwthoume k ligo stin kerkida giati exoume meinei stasimoi ta teleytaia 10 xronia!
EIDATE TI MAXI TIS KRITIS
POU NA DEITE H MAXH THS THESSALONIKIS PWS THA NAI!!!