Author Topic: ΠΑΟΚ - τυρί (6η αγωνιστική play off - Κυριακή 31/05 19:00)  (Read 2436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Τελευταιο ματς της χρονιας,μιας χρονιας που με εξαιρεση τα πλευ οφ συμφωνα με τον προγραμματισμο πηγε περιφημα !!!
 Ευκαιρια να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους παε,τεχνικη ηγεσια,παικτες για την πορεια τους και ειδικα στους εαυτους μας.Το ματς με το ροκφορ θα ειναι για παρτυ μας,τρομερη κερκιδα,χαρα και οθηση για την κατακτηση του τιτλου το 2010.
 Ειμαι σιγουρος οτι και οι παικτες θα μας ανταμοιψουν για την στηριξη,οποιος ακομα και σε αυτο το ματς ερθει για να κανει τον προπονητη ας κατσε σπιτι του.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τελευταιο επισημο ματς για φετος, το επομενο θα ειναι Ευρωπαικο μετα απο 4 χρονια. Εκτος απο το ευχαριστω πρπει με καποιο τροπο να τους πουμε, να στειλουμε το μηνυμα οτι το επομενο παιχνιδι εχει μεγαλη σημασια για ολους μας κι ας ειναι μεσα καλοκαιριου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
την κυριακη θελω απλα να δω τον σαντος να ξεκιναει με την ενδεκαδα που μας εκανε περηφανους ολη την χρονια στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.τα παιδια αυτα αξιζουν ενα παρατεταμενο χειροκροτημα για τις χαρες που μας εδωσαν....
τους αξιζει μια γεματη ΤΟΥΜΠΑ αν και δεν το βλεπω.οπως εγραψε και ενα παλικαρι σε αλλο τοπικ λογικα θα ειμαστε οι γνωστοι 15.000 αφου οι περισσοτεροι θα προτιμησουν τις παραλιες της χαλκιδικης.και ισως καλα θα κανουν....την κυριακη μαζι με τους εντεκα που πρεπει και αξιζει να παιξουν βασικοι,στις κερκιδες θα πρεπει και θα αξιζει να βρισκονται αυτοι οι 15.000 χιλιαδες που ολη την χρονια με κρυα και βροχες ηταν παντα εκει....

υγ.σορυ για το επιθετικο υφος που εχω σημερα αλλα εχω πολλα νευρα με οσα διαβασα στο τοπικ του χαντμπολ....

Offline Geo

• Αλλαγή
έτσι ακριβώς.....

ρε ποια Τούμπα τώρα? Πάμε για κανά μπανάκι να μαυρίσουμε!
Θα μας τα πουν όλα .....ο ραφτόπουλας και ο ζαγόρας.

ΠΑΟΚΑΡΑ νίκη με το τυρί!

ΥΓ. OFF Topic. Η ξεφτίλα ορισμένων δεν έχει όρια.....ούτε 5 ευρώ ρε? Είναι μεγάλη ντροπή...πολύ μεγάλη!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πρέπει να είναι ΟΛΟΙ εκεί!
ΑΛΛΑ να είναι και η ομάδα!
 ;)
να κλεισουμε όμορφα μαι καλή χρονιά!

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε μάγκες πότε λέμε ευχαριστώ στην ομάδα όταν κάνει το αυτονόητο και βγαίνει uefa; Για όνομα του Θεού ρε παιδιά, δεν πήραμε κανένα τίτλο να τους ευχαριστήσουμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Μου ελειψε ηδη η Τουμπα αυτο εχω να πω....Το βραδυ της Κυριακής μαζί με τα αλλα δερβισια θα ειμαστε εκει....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ειναι επιτυχια οπως και να το κανουμε...Η βαθμολογικη συγκομιδη ειναι απο τις καλυτερες σε ολοκληρη την ιστορια μας κι ενα ευχαριστω το αξιζουν..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
εγω θα ειμαι εκει για δευτερη φορα φετος μετα το ματς με την ξανθη για να τους πω ευχαριστω οχι γιατι πηραν καποιο τιτλο ουτε γιατι βγηκαν ουεφα αλλα γιατι μετα απο παρα πολλα χρονια μου εδωσαν οραμα και μου απεδειξαν οτι δικαια φορανε την φανελα με τον δικεφαλο!!
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
παντως θα ειμαστε πολλοι περισσοτεροι απο τους βαζελους χθες που χτυπανε champions league.την κυριακη πανηγυριζουμε το πρωταθλημα γι ακομα μια φορα.πρωταθλητες των κερκιδων ξανα.ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ παντα πρωταθλητης.χιλιομετρα θα κανουμε και παλι...
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

GeorgT

• Guest
κ οι κλασσικοί "φίλοι" βουρ μεσα πάλη μετά την λήξη του αγώνα για να τρέξουν οι παίχτες οσο πιο γρήγορα στα αποδυτήρια!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ αν και δεν έχω χάσει κανένα ματς φέτος, να πω την αμαρτία μου θα είμαι ένας από αυτούς που θα προτιμίσουν τις ξαπλώστρες της Χαλκιδικής.
Όσοι περισσότεροι πάντως τόσο το καλύτερο. Να δουν οι παίκτες ότι είμαστε εκεί και μετά από ήττες. Αν και στα play off (και ειδικά στο χθεσινό ματς) μας πίκραναν πολύ ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline maria-mtb

• Βασικός
λογω αποστασης και οικονομικων και οχι αγωνιστικης καταστασης, δεν θα μπορεσω να ειμαι, οποιος θελει το εισιτηριακι μου, του το χαριζω.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
το ματς είναι 21:15, η χαλκιδική είναι εύκολη δικαιολογία!!! όλοι στην τούμπα να δούμε για τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ φέτος!!! θα είναι ξευτίλα να είμαστε 5-10 χιλιάδες !!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
ασε τους ολοι στο δρόμο θα ειναι κολλημένοι! 3 ωρες θα κάνουν να γυρίσουν!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
θα ερθω να χειροκροτησω τα αλανια για τελευταια φορα φετος. του χρονου θελω τον τιτλο. τελος.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ θεωρώ πως όσοι πάνε στο ματς να φέρουν και την καλή τους διάθεση μαζί, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος στο γήπεδο και να αρχίσει πάλι την γκρίνια και τα γνωστά του καθενός. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και δεν κυνηγάμε τίποτα. Εγώ θα πάω για να χειροκροτήσω την ομάδα και να την αποχαιρετήσω...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τα σπορ λενε στο εξωφυλλο οτι ζητησε η παε τη μεταθεση του αγωνα για το Σαββατο??

PAOK_VOLOS

• Guest
ÊõñéáêÞ óôéò 19:00 ï áãþíáò ÐÁÏÊ-ËÜñéóá

Ôçí ÊõñéáêÞ(31/5) áëëÜ óôéò 19:00 êáé ü÷é óôéò 21:15 üðùò åß÷å áñ÷éêÜ ðñïãñáììáôéóôåß èá äéåîá÷èåß ôï ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôçí ËÜñéóá óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò ãéá ôçí ôåëåõôáßá áãùíéóôéêÞ ôùí ðëÝé ïö.

"Óå óõíÝ÷åéá êïéíÞò áðüöáóçò ôùí äýï áãùíéæïìÝíùí ïìÜäùí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé ôçò ÐÁÅ ËÁÑÉÓÁ, êáèþò êáé ôïõ ôçëåïðôéêïý óôáèìïý NOVA ðïõ Ý÷åé ôá äéêáéþìáôá ìåôÜäïóçò ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ – ËÁÑÉÓÁ óôo ðëáßóéo ôçò 6çò ÁãùíéóôéêÞò ôùí PlayOffs ÏÐÁÐ, ï áãþíáò èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 31 ÌáÀïõ 2009 óôéò 19:00 (áíôß ãéá ôéò 21.15)", áíÝöåñå ç áíáêïßíùóç ôçò Óïýðåñ Ëßãêá.

http://www.sport24.gr/html/ent/684/ent.294684.asp

Ùñáßá,ãëéôþíù êáé ôá 50€ ôïõ îåíïäï÷åßïõ ;D

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôçí ÊõñéáêÞ ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ãéá Üëëç ìéá öïñÜ:
1.  Ôçí åëëÜäá íá ðáñáìéëÜåé
2.  Ôïí ÆáãïñÜêç êáé ôçí ïìÜäá íá íéþóïõí ðùò ðñáãìáôéêÜ ôïõò óôçñßæïõìå !

ÌåôÜ áðü ôéò óöáëéÜñåò ôùí playoff, ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ ãåìßæåé êáé ðÜëé ôçí Ôïýìðá. Çèéêü áêìáéüôáôï ãéáôß ðïëý áðëÜ….ÐÁÏÊ ÅÉÓÁÉ!!!

ÐÁÏÊ ÐÁÉÎÅ ÃÉÁ ÔÏÍ ËÁÏ ÓÏÕ ÊÁÉ ÔÇÍ ÉÓÔÏÑÉÁ ÓÏÕ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!