Author Topic: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10  (Read 13308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10
« Reply #220 on: July 14, 2009, 12:53:33 »
 @PAOKCURE γιατί προσωποποιείς το post μου; Δε θεωρώ όμως ότι σε αδικώ μιας και όπως έχω ξαναπεί ΣΥΜΦΩΝΩ στην ουσία της τοποθέτησης σου!
δεν έγραψα κάτι για να κρίνω τη δικιά σου τοποθέτηση, και ούτε το "μπίρι - μπίρι" αφορούσε ΚΑΝΕΝΑ ποστ εδώ μέσα...το μπίρι μπίρι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αφορά, ΚΑΘΕ προηγούμενη εβδομάδα μεγάλου παιχνιδιού (και ντέρμπυ) όπου στα λόγια έχουμε γαμήσει Jenna Jameson και Terra Patrick μαζί με το ΠΟΚ και κάπου εκεί γινόμαστε υπερφίαλοι και δε ξέρω εγώ τι...και ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ο ΠΑΟΚ ξεχνά να κατέβει στο ματς...με αποτέλεσμα το περισυνό δεδομένο!

Δε θεωρώ ότι εδώ μέσα έχει κάποιος έχει πεισθεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι με ρόστερ Barca απλά λέω ότι είναι καλό να έχουμε και ισορροπία στις γκρίνιες ΟΤΙ και να γίνει...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #221 on: July 14, 2009, 13:05:24 »
Δεν το προσωποποιώ με την έννοια της αντιπαράθεσης να εξηγούμαστε. Αλλά ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ξεκαθαρίσω πως στην ουσία συμφωνώ με όσα είπατε κι εσύ κι ο DarkLord και να μη μείνει η εντύπωση πως πετάω χαρταετό στα μυαλά. Αν διαβάσει τα δύο Post σας στη σειρά με την παράθεση του δικού μου για τον γαύρο θα μείνει η εντύπωση πως είμαι τουλάχιστον χαζοχαρούμενος.

Τράβηξα πολλά πρόπερσι επειδή μου είχε μείνει η ρετσινιά του "πάμε για πρωτάθλημα" σαν να περίμενα ότι θα το πάρουμε ενώ άλλα έλεγα και δεν θέλω τα ίδια φέτος σε περίπτωση που έρθει κανα ντέρμπι και χάσουμε να αρχίσουν τα "κάποιοι λέγανε για τα παλτά του γαύρου".

Πάντως πέρα από τις επεξηγήσεις για τις μη παρεξηγήσεις κάντε μια σύγκριση με το υλικό των υπολοίπων αν δεν βαριέστε να το συζητήσουμε
« Last Edit: July 14, 2009, 13:24:06 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #222 on: July 14, 2009, 13:22:31 »
ΠΑΟΚ                 gay                    βαζέλα                 ξαδέρφη

Χαλκιάς             Νικοπολίδης          Γκαλίνοβιτς           Σάχα
Κρέσιτς              Πάρντο                Τζόρβας               Λούκατς

Σνάουτσνερ        Τοροσίδης            Μουν                   Γεωργέας (Σεϊταρίδης; )
Αραμπατζής         Πάντος               μεταγραφή            Κουτρομάνος
Λίνο                  Λεονάρντο           Σπυρόπουλος         Καράμπελας
Σαβίνι                Ντομί                  Καντέ                   Χουανφράν

Τσιρίλο              Μέλμπεργκ          Σαριέγκι                Κυργιάκος
Μπιζέρα             Ζεβλάκωφ           Μπιάρσμιρ              Αλεξόπουλος
Κοντρέρας          Αβραάμ               Βύντρα                 Μαϊστόροβιτς
Μαλεζάς             Μπράβο              Μελίσσης               Ζεράλντο

Γκαρσία             Στολτίδης            Σίλβα                    Ρίκκα
Βιτόλο;             Λεντέσμα             Μάτος                   Μάκος
Βερόν               Ντουντού             Σιμάο                    Ενσαλίβα
Φωτάκης           Γ. Παπαδόπουλος   Κατσουράνης         Χετεμάι
Ίβιτς                 Μαρέσκα              Καραγκούνης         Καφές

Σορλέν             μεταγραφή           Λέτο                     Μαντούκα
Κοτσιανικούλης   Σοϊλεδης               Νίνης                   Λαγός
Κονσεϊσάο          Γκαλέτι                Γκάμπριελ              Λεονάρντο;
Βιερίνια              Ζαϊρί                   Ρουκάβινα              Ιορντάκε

Μουσλίμοβιτς      Ντιόγκο               Σισέ                     Μπλάνκο
Αναστασάκος      Μήτρογλου          Πετρόπουλος          Παυλής
Φιλομένο           Ντάρμπισιρ           Σαλπιγγίδης           Τζεμπούρ
Παπάζογλου       Άλτιντορ;           Χριστοδουλόπουλος   Σκόκο
« Last Edit: July 14, 2009, 13:32:21 by PAOKCURE »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #223 on: July 14, 2009, 13:28:54 »
Ούτε ποτέ είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ ούτε θα το έχουμε μάλλον στο μέλλον.

Γενικα καλα τα λες αλλα σε αυτο το παραπανω διαφωνω καθετα..Ενας ΠΑΟΚ απαλλαγμενος απο οποιοδηποτε ειδος χρεους με ολοκληρωμενο προπονητικο και σταθερη πορεια για 2-3 χρονια ακομα,θα φτασει να εχει το διπλασιο μπατζετ απο τωρα.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #224 on: July 14, 2009, 13:31:12 »
Τράβηξα πολλά πρόπερσι επειδή μου είχε μείνει η ρετσινιά του "πάμε για πρωτάθλημα" σαν να περίμενα ότι θα το πάρουμε ενώ άλλα έλεγα και δεν θέλω τα ίδια φέτος σε περίπτωση που έρθει κανα ντέρμπι και χάσουμε να αρχίσουν τα "κάποιοι λέγανε για τα παλτά του γαύρου".

Ε ΠΡΟΦΑΝΩΣ! πρέπει το μέτρο να το κατέχουν και οι 2 μεριές! ούτε μηδενιστές ούτε υπερφίαλοι! μόνο ΠΑΟΚ και να είμαστε κοντά στα στραβά!!! γιατί για αυτό είμαστε εδώ...στις χαρές μόνο δε λέει και τίποτα!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #225 on: July 14, 2009, 13:33:23 »
Ούτε ποτέ είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ ούτε θα το έχουμε μάλλον στο μέλλον.

Γενικα καλα τα λες αλλα σε αυτο το παραπανω διαφωνω καθετα..Ενας ΠΑΟΚ απαλλαγμενος απο οποιοδηποτε ειδος χρεους με ολοκληρωμενο προπονητικο και σταθερη πορεια για 2-3 χρονια ακομα,θα φτασει να εχει το διπλασιο μπατζετ απο τωρα.
Εννοώ από τα 3 ποκ-εμον μεγαλύτερο.

veron

• Guest
« Reply #226 on: July 14, 2009, 13:59:09 »
@Paokcure

Ακομη και πριν βαλεις τον πινακα συγκριτικα θεωρουσα και ακομα θεωρω πως ενα απο τα δυνατα μας στοιχεια, ισως το δυνατοτερο στοιχειο μας-τολμω να πω, σε σχεση με τις αλλες 3, ειναι η αμυνα! Τοσο στα πλαγια μπακ οσο και στα κεντρικα μπακ.
Πισω λοιπον συνολικα θεωρω πως ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο ισως καλυτερο απο ολους.

2 τομεις στους οποιους υστερουμε ισως ειναι στο α) κεντρο, κυριως οσον αφορα την ταχυτητα και β) στην επιθεση, γενικοτερα νομιζω οτι παιρνει πολυ βελτιωση-δουλεια εκει...

Αυτα ετσι προχειρα χωρις να θελω να επεκταθω σε αναλυτικες-προσωπικες συγκρισεις 

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #227 on: July 14, 2009, 14:05:42 »
Συμφωνώ για την άμυνα και θα βάλω και τους τερματοφύλακες μέσα που σαν δίδυμο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άλλους.

Για μένα όμως η μεγάλη μας δύναμη και το πλεονέκτημα που έχουμε από τους άλλους είναι οι 4 ακραίοι μεσοεπιθετικοί μας: Σορλέν, Κοτσιανικούλη, Κονσεϊσαό, Βιερίνια μαζί δεν έχει κανείς. Σε αυτή τη τετράδα βρίσκεις εμπειρία, προσωπικότητα, ταλέντο, ταχύτητα, διείσδυση, σέντρα, στημένα, πνευμόνι, μυαλό... τα πάντα με διάφορους συνδυασμούς.

Εκεί θα είναι η δύναμή μας θεωρώ, στα άκρα και πίσω (με Λίνο-Κοντρέρας για τρέλες ή Σαβίνι-Σνάουτσνερ για stop) και μπροστά

veron

• Guest
« Reply #228 on: July 14, 2009, 14:19:22 »
Σωστος και για τα τερματα :)

Ο Σορλεν ειναι κατ'εμε κλασικος παικτης αξονα. Ωστοσο επειδη ειναι εξαιρετικα συνεπης και γνωριζει τα βασικα του ποδοσφαιρου κατ'αναγκη επαιζε στα πλαγια (αριστερα) με σχετικη επιτυχια. Δε μπορω να το θεωρησω πλαγιο, μονο κατα συνθηκη...

Μακαρι να παιζουν Κουτσια-Αντελινο στα ακρα εχουν να βγουν τρελα γουστα :D
Ισως και για αυτο ο Σαντος να θελει 2 συντηρητικα μπακ απο πισω τους (Σαβινι-Σναουτσνερ) ωστε να προωθουνται αφοβα!!

Μολαταυτα το ποδοσφαιρο πλεον (αποψη μου) παιζεται κυριως στον αξονα, η τουλαχιστον εκει φαινεται η διαφορα μιας μεγαλης ομαδας με μια πολυ μεγαλη ομαδα.

Πιστευω πως τα κεντρικα χαφ μας λοιπον υστερουν στην ταχεια αναπτυξη του παιχνιδιου γεγονος που μας παει λιγο πισω..Επισης, τουλαχιστον περσυ, δε βοηθουσαν ιδιαιτερα στο επιθετικο κομματι (γκολ-σουτ)

Επιπλεον οι επιθετικοι μας δεν ειναι κατι το φοβερο τρομερο.. Για να μην παρεξηγηθω, ο Μουσλι φορμαρισμενος (;;) ειναι ++ ισως και ο Φιλομενο (περιμενω να δω) αλλα μεχρι εκει

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #229 on: July 14, 2009, 17:02:56 »
Επειδή διαβάζω εδώ και καιρό για γρήγορους παίκτες και ορισμένοι το συνδιάζουν με πιο γρήγορο παιχνίδι της ομάδας, να πω ότι δεν ισχύει απόλυτα το παραπάνω.
Το γρήγορο παιχνίδι και η ανάπτυξη ταχύτητας μιας ομάδας, οφείλεται κυρίως στο πόσο γρήγορα αλλάζει η μπάλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Όταν έχεις ποδοσφαιριστές που παίζουν την μπάλα με την μία και χωρίς κοντρόλ, τότε ανεβάζεις ταχύτητα στην ομάδα.

Για να το πετύχεις αυτό χρειάζονται ορισμένα δεδομένα.

Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι άψογα τεχνικά καταρτισμένοι, έτσι ώστε οι πάσες που θα δίνουν προς τους συμπαίκτες τους να μην χρειάζονται δύσκολο κοντρόλ από αυτούς που δέχονται τις πάσες και κυρίως να υπάρχει χημεία μέσα στην ομάδα και ο κάθε ποδοσφαιριστής να γνωρίζει τις αδυναμίες και τα προτερήματα του συμπαίκτη του, για να μην τον παιδεύει. πχ Αν ένας παίκτης μας έχει καλό πόδι το αριστερό και το δεξί για να σβήνει τσιγάρα, θα πρέπει οι πάσες που γίνονται σε αυτόν να γίνονται με στόχο το καλό του πόδι, έτσι ώστε να κοντρολάρει εύκολα την μπάλα ή να την προωθήσει με την μία προς άλλο συμπαίκτη του.
Για να συμβεί όμως το παραπάνω, θα πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής να γνωρίζει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της αγωνιστικής κατάρτισης του συμπαίκτη του. Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος, ώστε πρώτα να αποκτηθεί δέσιμο μεταξύ των παικτών και αργότερα δέσιμο της ομάδας.

Το καλό σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν τυρανούν την μπάλα στα πόδια τους. Ειδικά το τρίγωνο Σορλέν, Φωτάκη και Φιλομένο θα δώσει φοβερή ταχύτητα στην ομάδα, αφού και οι τρείς παίζουν την μπάλα με την μία και αλλάζουν γρήγορα θέσεις ώστε να ξεμαρκαριστούν και να την ξαναδεχτούν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

North_pole

• Guest
« Reply #230 on: July 14, 2009, 19:12:44 »
Καλός ο νέος ΠΑΟΚ αλλά επειδή δεν παίζουμε αγώνα "νέος - παλιός" για να νικήσουμε και να βγούμε από τώρα πρωταθλητές θα πρέπει να δούμε τι κάνουν και οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ΚΑΙ φέτος τον ολυμπιακό πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Εχει σταθερή ομάδα, πολύ λίγες προσθήκες από πέρσυ, όχι τόσο φανφαρόνικες αλλά πολύ ουσιαστικές (Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μέλμπεργκ). Εχει κρατήσει σταθερό τον άξονά του και θεωρώ ότι οι ίδιοι παίκτες, φέτος θα είναι καλύτεροι, πιο δεμένοι και πολύ πιό επικίνδυνοι. Οι λίγες προσθήκες θα του δώσουν πολύ περισσότερη ποιότητα από ότι νομίζουν μερικοί. Ο παναθηναικός είναι ΚΑΙ πάλι πρωταθλητής στις μεταγραφές αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι έχει αξιόλογη αμυντική λειτουργία (σαν ομάδα) , δεν θεωρώ ότι θα κάνει και φέτος κάτι το εξαιρετικό. Η αεκ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ακούει στο όνομα Μπάγιεβιτς. Θα τον έχει από την αρχή και ακόμη κι αν ορισμένοι θεωρούν ότι αποδυναμώθηκε, εγω βλέπω να είναι καλύτερη από πέρσυ ακόμη και με τους ίδιους παίκτες μόνο και μόνο ελέω Μπάγιεβιτς. Στα πλαίσια αυτά περιμένω να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος ανταγωνισμός από πέρσυ, περιμένω πολύ πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα και έχω να πώ ότι όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητές μας για τον τίτλο. Οτι θα κάνουμε πρωταθλητισμό το θεωρώ δεδομένο. Για να πάρουμε όμως τον τίτλο θα πρέπει να "βοηθήσουν" και οι υπόλοιποι.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #231 on: July 14, 2009, 23:29:56 »
Καταρχην για να ξεκαθαρισω την θεση μου, στο πρωτο σου ποστ PAOKcure ειναι αληθεια οτι εξεφρασε μια αποψη πανυγηρτζη που μονο κακο τελικα θα κανει στην ομαδα. Φυσικα και ξερω οτι αυτος δεν ειναι ο ... πραγματικος PAOKcure αλλα το ειπες γιατι ...

Γιατί

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μετα το επεξηγηματικο σου ποστ φυσικα και συμφωνω μαζι σου σε ολα απο οσα ανεφερες. Απλα επειδη περισυ πολλες φορες ακουσα αδερφια να λενε "ελα μωρε τους πεθαμενους" αλλα τελικα η πικρα μετα τα πλαυ οφς ηταν ανειπωτη αντεδρασα.
Εξαλλου το να πει καποιος εσενα χαζοχαρουμενο ειναι απορριπτεο απο μονο του  :P

Οσον αφορα τα ροστερ τωρα...
Οσοι με θυμουνται απο παλια, θα ξερουν οτι εχω μια..."αδυναμια" για την ξαδερφη, με τρωει λοιπον το γαμωτο γιατι αυτη η ομαδα με νυχια κ με δοντια κρατιεται απο το να καταγκρεμιζεται. Ο κυριος Lογος ειναι η τριπλετα σκοκο-τζιμποθρ-μπλανκο που θεωρω οτι χρονια εχει να υπαρξει τετοια επιθεση στην ελλαδα κ 2ον ο μπαγεβιτς που εχει 10 κοκκαλακια νυχτεριδας.
οσον αφορα τους αλλους δυστυχως ακομα δεν ειμαστε σε αγωνιστικο και διοικητικο επιπεδο να τους ανταγωνιστουμε, η "δυναμικη" του βαζελου φανηκε στα πλαυ οφς προπερσυ και περσυ.

Ο Αρης απο τον δεκεμβριο και μετα δεν θα υπαρχει δεν χρειαζεται καν να ασχοληθουμε

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #232 on: July 19, 2009, 13:57:09 »
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ και δεν ξερω αν καποιος το εχει ηδη γραψει αλλου, αλλα ανακοινωθηκαν οι αρχηγοι της ομαδας για την επομενη περιοδο και θα ειναι Κονσεισαο, Χαλκιας και Κοντρερας. Απολυτα λογικες επιλογες κατα τη γνωμη μου.

GENTLESOS

• Guest
« Reply #233 on: July 20, 2009, 06:53:40 »
Και ο Μαλεζάς

ive4

• Guest
« Reply #234 on: July 20, 2009, 09:01:49 »
Καλός ο νέος ΠΑΟΚ αλλά επειδή δεν παίζουμε αγώνα "νέος - παλιός" για να νικήσουμε και να βγούμε από τώρα πρωταθλητές θα πρέπει να δούμε τι κάνουν και οι αντίπαλοί μας. Θεωρώ ΚΑΙ φέτος τον ολυμπιακό πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Εχει σταθερή ομάδα, πολύ λίγες προσθήκες από πέρσυ, όχι τόσο φανφαρόνικες αλλά πολύ ουσιαστικές (Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μέλμπεργκ). Εχει κρατήσει σταθερό τον άξονά του και θεωρώ ότι οι ίδιοι παίκτες, φέτος θα είναι καλύτεροι, πιο δεμένοι και πολύ πιό επικίνδυνοι. Οι λίγες προσθήκες θα του δώσουν πολύ περισσότερη ποιότητα από ότι νομίζουν μερικοί. Ο παναθηναικός είναι ΚΑΙ πάλι πρωταθλητής στις μεταγραφές αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι έχει αξιόλογη αμυντική λειτουργία (σαν ομάδα) , δεν θεωρώ ότι θα κάνει και φέτος κάτι το εξαιρετικό. Η αεκ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ακούει στο όνομα Μπάγιεβιτς. Θα τον έχει από την αρχή και ακόμη κι αν ορισμένοι θεωρούν ότι αποδυναμώθηκε, εγω βλέπω να είναι καλύτερη από πέρσυ ακόμη και με τους ίδιους παίκτες μόνο και μόνο ελέω Μπάγιεβιτς. Στα πλαίσια αυτά περιμένω να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος ανταγωνισμός από πέρσυ, περιμένω πολύ πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα και έχω να πώ ότι όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητές μας για τον τίτλο. Οτι θα κάνουμε πρωταθλητισμό το θεωρώ δεδομένο. Για να πάρουμε όμως τον τίτλο θα πρέπει να "βοηθήσουν" και οι υπόλοιποι.

Ο γαύρος πρώτο φαβορί μου ακούγεται τραβηγμένο. Η αλλαγή προπονητή πιστεύω ότι θα τους πάει πολύ πίσω. Πέρσι και πάλι στηρίχθηκε στην διαιτησία και το πήρε με λίγους βαθμούς διαφορά από εμάς. Τα άλλα για ποιοτικούς παίκτες τα ακούμε βερεσέ και κατά τη γνώμη μου είναι προπαγάνδα των μμε (μιλάω για τους περσινούς παίκτες, τον Μέλμπερκ και τον Μαρέσκα δε τους έχω δει ποτέ). Επιπλέον βλέπω ότι τα μμε τους προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια έναν κουρασμένο και κορεσμένο κόσμο 25.000 γαύρων που έχουν ξεμείνει στο Καραϊσκάκη και τους ξενερωμένους που δεν πάνε στο γήπεδο. Τα σκηνικά με πολυμετοχικότητες κτλ τους έχουν μπερδέψει και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν έντονες μουρμούρες. Σε αυτό θα βοηθήσουν και τα πρώτα κακά αποτελέσματα που θα έρθουν. Επίσης επειδή θεωρώ δεδομένο ότι ο Κετσπάγιας δεν θα βγάλει την χρονιά, βλέπω τον γαύρο σε πτωτική πορεία (που για μένα ήδη άρχισε εδώ και 2 χρόνια). (Σήμερα άκουσα ότι παίζει να μπει χειρουργείο ο καλύτερος νεαρός που έχουν, ο Ντάρμπισάιρ, δεύτερο σε 2 χρόνια, το οποίο σημαίνει ότι χάνουν έναν καλό ταλαντούχο παίκτη. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά καλό, αφού ίσως τους υποχρεώσει να πάρουν έναν καλύτερο επιθετικό.)

Ο βάζελος ότι μεταγραφές και να κάνει, δεν έχει προπονητή, οπότε νομίζω ότι δύσκολα παίρνει πρωτάθλημα.
Η άεκ αντίθετα δεν έχει παίκτες, αλλά έχει προπονητή και αυτό της δίνει σοβαρό πλεονέκτημα. Η διοίκησή της όμως που έχει ως πρότυπο τον Γούμενο, είναι ικανή να τα χαλάσει όλα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν έχω σχηματίσει γνώμη και προσπαθώ να μη σχηματίσω ακόμα. Περιμένω πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς με πέρσυ και ότι σίγουρα θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι. 

SLASH-4

• Guest
« Reply #235 on: July 20, 2009, 09:05:04 »
Και αφού δεν μας βγαινει το 4-4-2 να και μια Ενδεκαδα με 4-4-3

Mouslimovic

Filomeno                                S.Conceicao

Sorlen                       Φωτακις
                                                           P.Garcia

Lino    P.Contreras      Cirillo        Sznaucner

Χαλκιας

apaoki13

• Guest
« Reply #236 on: July 20, 2009, 09:39:32 »
Αλέφαντος speeking; 4-3-3 ρε Slash. Θ' αρχίσουν να μας λένε για τον Γκαγκάτση ότι παίζουμε με 12 κετς.  ;D

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #237 on: July 20, 2009, 12:14:03 »
Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο ειναι το καταλληλο τοπικ ή θα ηταν καλυτερο το τοπικ "μεταγραφες" αλλα το γραφω εδω. Εχω την εντυπωση οτι ο σχεδιασμος διοικησης-προπονητη για το νεο ΠΑΟΚ του 2009-10 δεν βγηκε απολυτα. Και εξηγουμαι. Ειναι ξεκαθαρο απο τις προσφατες δηλωσεις του Σαντος οτι φετος ηθελε να παιξει (και) 4-4-2 (γι'αυτο αλλωστε πιστευω οτι πηραμε και τον Φιλομενο). Οπως επισης ειναι ξεκαθαρο οτι εχει πλεον εγκαταλειψει την ιδεα γιατι το ροστερ δεν εχει τα χαρακτηριστικα που απαιτουνται. Αιτιες κατα τη γνωμη μου, η ελλειψη ενος γρηγορου αμυντικου χαφ και ενος επιτελικου χαφ. Και αν το αμυντικο χαφ (Βιτολο?) μπορει να ερθει εστω και καθυστερημενα, για το επιτελικο χαφ δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κυνηγησαμε περισσοτερο. Κατι ακουστηκε για Νουνιο Ασις και ισως προσπαθησαμε και κατι αλλο που δεν μαθαμε. Προφανως το οικονομικο ηταν το κυριο προβλημα αλλα και παλι ειναι θεμα προτεραιοτητων, τι θεωρουσαμε δηλαδη απαραιτητο στη μεταγραφικη περιοδο.

Απο την αλλη μερια, αν τελικα συνεχισουμε να παιζουμε με 4-3-3 τοτε μερικες επιλογες δεν εχουν νοημα αφου θα μπορουσαμε να ειχαμε αποκτησει πιο καταλληλους παικτες για τη θεση τους. Π.χ. ο Φιλομενο. Εμενα μου αρεσει πολυ αυτος ο παικτης. Ξερει μπαλα και μπορει να παιξει και σεντερ-φορ και πιο εξω. Αλλα νομιζω οτι τον πηραμε κυριως για να παιζει μαζι με τον Μουσλι στο 4-4-2. Αν ειναι να παιζει αριστερο εξτρεμ στο 4-3-3 κατα καποιον τροπο χαραμιζεται. Δεν ειναι ασχημος αλλα δεν ειναι και η θεση του. Σε εκεινη τη θεση θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει καποιον πιο γρηγορο, διεισδυτικο και ντριμπλαδορο.

Φαινεται λοιπον οτι ο νεος ΠΑΟΚ θα εχει σιγουρα καλυτερο παγκο και σε βαθος και σε ποιοτητα (εφυγαν και οι τελευταιες σαρδελες και καλυψαμε καποια χτυπητα κενα οπως του 2ου τερματοφυλακα) αλλα σαν αγωνιστικη εικονα η ομαδα θα ειναι παρομοια με περσι. Μοναδικη σημαντικη αλλαγη στην 11αδα που θα ξεκινησει τη χρονια θα ειναι ο Φωτακης που παιζει γρηγορα και δινει το καλο σουτ που μας ελειψε περσι. Απο εκει και περα ο Μουσλι θα συνεπικουρειται απο Κονσεισαο και Φιλομενο/Βιερινια. Απο το ποσο καλα θα πανε αυτοι οι τρεις, θα εξαρτηθει και το αν ο Μουσλι θα τρεχει μονος μπροστα οπως συχνα περσι ή αν θα εχει περισσοτερες βοηθειες και θα εχουμε περισσοτερους παικτες που θα πατανε περιοχη.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #238 on: July 20, 2009, 12:22:36 »
Σωστός ο αδερφός σε όλα. Με εξαίρεση τον Φιλομένο, ο οποίος αν κ δεν ξέρω που θα χωρέσει, δε νομίζω να επιμείνει στη θέση του αριστερού χαφ ο Σάντο.
Για τα κενά, συμφωνώ απόλυτα, χωρίς να θέλω να πω εκ των προτέρων πως θα κυλήσει η χρονιά, φαίνεται οτι είμαστε πίσω τακτικά ακόμα κ πάλι καλά, αλίμονο αν τέτοια εποχή η ομάδα πετούσε, αλίμονό μας.

apostolos

• Guest
« Reply #239 on: July 20, 2009, 12:42:30 »
Ρε καριόληδες και είχα πει να μην γράψω μέχρι το Ευρωπαϊκό αλλά με βάλατε στο λούκι...  :D

Λοιπόν ενδεκάδα για μένα όχι για τώρα, αλλά της χρονιάς γενικότερα, αν και εφόσον έρθει ο Βιτόλο...

Βιερίνια (αριστερό εξτρέμ)    Μούσλι (σεντερφοράρα)  Κουτσιανικούλης(δεξί εξτρέμ)

Σορλέν (μέσα αριστερά) Βιτόλο(κόφτης) Φωτάκης (μέσα δεξιά)

Σαββίνι                      Μαλεζάς         Κοντρέρας          Σνάουτσνερ

Χαλκιάς

Ο Γκαρσία με τον Βιτόλο στην ουσία θα μοιράζονται τα ματς καθαρά σε σχέση με τον αντίπαλο. Σε κάποια ίσως παίζουν και μαζί. Ίβιτς και Βερόν αλλαγές των Φωτάκη και Σορλέν. Αμπουμπακαρί, αλλαγή στα χαφ, που ακριβώς θα παίζει δεν ξέρω δεν το έχω δει το παλικάρι...Σέρτζιο εναλλακτικός στα εξτρέμ. Φυσικά σε πάρα πολλά ματς θα ξεκινήσει βασικός. Αλλά 90λεπτα λίγα θα βγάλει...
Λίνο αλλαγή στο αριστερό μπακ, στον αριστερό χαφ σε 4-4-2 και στον Βιερίνια... Φιλομένο αρκετά στην αρχή και σχεδόν πάντα μέσα όταν παίζουμε κάποιες φορές 4-4-2... Παπάζογλου, Αναστασάκος αλλαγές του Μούσλι και ίσως και δίπλα του ή δίπλα στον Φιλομένο σε κάποια 4-4-2 σε εντός με αντίπαλο της πλάκας... Αραμπατζής αλλαγή στα μπακ. Μπιζέρα το ίδιο, Τσιρίλο το ίδιο. Κρέσιτς. Βάλτε και το τρίτο τέρμα. Μετρήστε τους, 25 είναι.