@ DarkLord, @ rabbitweed και όποιον άλλο φίλο κατάλαβε πως στο μυαλό μου ο γαύρος και οι άλλοι είναι σκουπίδια και πως ο ΠΑΟΚ θα γαμήσει και θα δείρει φέτος.
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά δεν με πιάσατε. Έτοιμοι είστε να μου πείτε στην πρώτη πίπα "είδες τον γαύρο που τους είχες για πεταμένους πως μας έκανε γιο γιο, να μη πετάνε λοιπόν τα μυαλά σου στο αέρα...". Κι όμως με αδικείτε.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το καλύτερο ρόστερ. Για μένα η ποιότητα του ρόστερ είναι ανάλογη της αξίας του σε χρήμα. Άρα ξεκινάμε από 4οι. Όποιος υποστηρίξει πως ο ΠΑΟΚ έχει ανώτερο υλικό από τους άλλους 3 το λέει πούστικα για να κάνει κακό στην ομάδα. Γιατί όταν έχεις το καλύτερο υλικό, τότε υποχρεούσαι να τερματίσεις πρώτος. Ενώ αν έχεις το 4ο σε ποιότητα υλικό (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) και τερματίσεις τρίτος είσαι πρώτος μάγκας.
Επίσης μόνο ένας εχθρός του Σάντος θα υποστήριζε πως ο προπονητής μας ξεκινάει έχοντας καλύτερο υλικό από τους αντιπάλους. Ενώ δεν είναι αλήθεια. Αν υποστηρίξουμε πως έχουμε καλύτερο υλικό τότε ακόμη κι αν πάρουμε τον τίτλο θα το θεωρήσουμε φυσιολογικό, ενώ θα είναι κατόρθωμα.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3.
Τότε θα μου πει ο shaman4 άρα καλά σας λέω πως δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο. Όχι ούτε αυτό ισχύει! Και γι' αυτό αράδιασα όλα τα παλτά του γαύρου και μπορώ να αραδιάσω και των άλλων. Γιατί
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ούτε ποτέ είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ ούτε θα το έχουμε μάλλον στο μέλλον. Αυτό όμως δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει για πλάκα το πρωτάθλημα, όπως έχει αποδείξει η ιστορία του αρκεί να είναι ελεύθερος. Ο σύλλογός μας έχει μία τεράστια δυναμική που καλύπτει οικονομικές αποστάσεις και αδικίες.
Επίσης έχουμε πέρα από τη δυναμική μας και ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο όσο κανείς και αυτό τους κάνει να υπερκαλύπτουν το οικονομικό χάσμα από αυτούς που τα σκορπάνε σε παλτά.
Αν θέλετε τέλος βασιζόμαστε και στον προπονητή μας. Όχι γιατί είναι καλύτερος από τους άλλους σώνει και καλά, αλλά γιατί δουλεύει περισσότερο καιρό την ομάδα και έχει πλεονέκτημα.
Αυτό που κατάφεραν λοιπόν οι επιτελείς μας είναι να κάνουν με πολύ λιγότερα χρήματα μία ομάδα με παίχτες πολύ κοντά στην αξία των αντιπάλων και να την παραδώσουν στη τρέλα μας για να τη σπρώξουμε ψηλά. Αντικειμενικά το κατάφεραν αφού ελάχιστα έχουμε να ζηλέψουμε από τους άλλους.
Και είμαι σίγουρος πως σε μια τριετία, ασχέτως του τι θα ξοδεύουν οι άλλοι, θα είμαστε και καλύτεροι απ' αυτούς. Όσο ο Θόδωρος, ο Ζήσης και οι υπόλοιποι είναι εκεί και όσο θα εξυγιένεται ο ΠΑΟΚ τόσο θα ξεφεύγουμε από τα λιμά της σούπερ λίγδας.
ΥΓ Φυσικά και πιστεύω πως εμείς θα τον κάνουμε γιο-γιο τον πούστη αλλά το φερα ως extreme παράδειγμα για να πω αυτά που ήθελα

Αν δεν τον ξεσκίσουμε να μου τη πείτε ελεύθερα