Author Topic: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10  (Read 13099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10
« Reply #80 on: May 28, 2009, 11:21:27 »
Εγω θα ξαναρωτησω....
Αυτο με τον Βιτολο απο που προκυπτει??
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #81 on: May 28, 2009, 15:14:13 »
δεν ξέρω για τον βιτόλο αλλά από παντού μυρίζει ότι κονσεισάο τέλος. Δεν ξέρω ρε γαμώτο, τον γουστάρω αυτόν τον παίκτη, μεγάλος μεν αλλά σου δίνει μιά εμπιστοσύνη ότι δηλαδή μαλακία δεν θα κάνει, έχει το κάτι που λένε.Για ακόμα ένα χρόνο εγώ θα ψήφιζα υπέρ. Τέλος πάντων θα δούμε.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #82 on: May 28, 2009, 15:45:57 »
εκανε μαλακιες...οπως πχ με την Ξανθη στα Πηγαδια...αλλα οτι ειναι παικταρας ειναι. Τον ευχαριστουμε...μακαρι να ηταν 3/4 χρονια μικροτερος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #83 on: May 29, 2009, 14:26:20 »
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=66

Ο Ίβιτς έτρεξε πολύ, αλλά δεν ήταν αρκετός. Όταν έπαιζε επιτελικός εγκλωβιζόταν και πίσω καλύτερα ερχόμενος από τον ρόλο του αμυντικού μέσου.
Στα 32 του όμως, δεν μπορείς να περιμένεις από τον Ίβιτς να κάνει τα πάντα.

Πόσα παίρνεις ρε πούστη Κόλκα από τον αδερφό του και μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια κάθε τρεις και λίγο; Άντε γαμήσου επιτέλους παλιολινάτσα με τον Ίβιτς που τρέχει και τον Βερόν με τον Γκαρσία που δεν μπορούν.
Άι στο διάολο πια με τα στημένα παπαγαλάκια που πουλάνε τρέλα και μου βγάζει άχρηστο τον Γκαρσία και τον Βερόν ακίνητο και μου λέει πως έχει καλύψει αποστάσεις και χώρους ο πιο αργός παίχτης του κόσμου.
Που μου λέει για τον Γκαρσία που έχει μία ασίστ όταν δεν συγκρίνει τις ανύπαρκτες ασίστς του Ίβιτς με τις 6-7 του Βερόν.

Πόσα τσεπώνεις ρε καραγκιόζη επιτέλους;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
« Reply #84 on: May 29, 2009, 15:08:21 »
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ..ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ?  :D

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #85 on: May 30, 2009, 22:37:46 »
παντως με τον κολκα κατι περιεργο συμβαινει.εχει στοχοποιησει βερον και γκαρσια εδω και καιρο.τωρα για τον ιβιτς πιστευω οτι δεν ειναι σε θεση να προσφερει αυτα τα οποια καλειται να δωσει βαση της θεσης του στον αγωνιστικο χωρο

apostolos

• Guest
« Reply #86 on: May 31, 2009, 03:00:39 »
O Κόλκας, ενώ σε γενικές γραμμές δεν πολυδιαφωνώ με αυτά που γράφει, είναι δυστυχώς αναξιόπιστος στο κατά πόσο δεν κρύβονται σκοποί πίσω από αυτά που γράφει... Είναι πλεόν σχεδόν προβλέψιμος...

Τώρα για την ενορχηστρομένη απαξίωση των Γκαρσία, Βερόν, Σέρτζιο έχω να πω το εξής... Η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο αμάρτημα και πληρώνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ... Το βρίσκει κάποιος πάντα μπροστά του... Για αυτό λοιπόν, λίγο σεβασμό σε αυτούς που σε κάναν μάγγα από εκεί πού ήσουν μια κλανιά στον άνεμο... Ναι είναι αργοί, ίσως μεγάλοι, ναι ίσως να μην χωράνε όλοι σε έναν άλλο ΠΑΟΚ, αλλά θα τους δείξεις σεβασμό...Δεν μπορείς να τους ξεφτιλίσεις...

« Last Edit: May 31, 2009, 03:09:11 by apostolos »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #87 on: May 31, 2009, 10:33:27 »
Για μενα παντως θα ειναι πολυ κριμα να αφησουμε τον παικτη που κατα βαθος μας κρατησε περσι στην κατηγορια...δηλαδη τον Βερον....ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ....ενταξει και μενα με χαλασε η αδιαφορια του αλλα πιστευω ειναι παικτης ο οποιος ειναι κοματι του κορμου του ΠΑΟΚ.....

Δε ξερω απλα θελω να ρωτησω αν ακουσε κανεις τιποτα για Εστογιανοφ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #88 on: May 31, 2009, 12:12:52 »
Δλδ εντάξει είναι βαρύς ο παίκτης. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρέπει να παίζει μπάλα.

Κάποτε μετα το ματς με τον παο στο ΟΑΚΑ έιχα κραχτει (υπαρχει τέτοια παθητική?) επειδή τον είπα αργό. Εαν είναι με 2 στο κέντρο κάνει κενό αυτο είναι λογικό.

Ο Βερον μπορέι να αξιοποιηθεί με το παραπάνω για μένα εαν χρησιμοπείτε μπροστά απο την άμυνα. Εχει πολύ καλό μαρκάρισμα όταν παίζει κοντά λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, έχει πολύ καλη τεχνική για να κρατήσει μπάλλα και επίσης κάτι που δεν το αναφέρουμε σχεδόν ποτέ, έχει πάρα πολυ καλη μακρινή μπαλιά. Το αμυντικό χαφ έιναι απο τους πρώτους που παίρνει την αρχική πάσα για αντεπίθεσή. Το να έχει μακρινή μπαλιά για να ψάξει παίκτη στην αντεπίθεση είναι και πολυτέλεια για μένα.

Τώρα Κόλκα εκεί που λές για κοντρόλ γκείμ του βερόν, απλά να σου θυμίσω πόσες φορές στο παρελθόν όταν είμασταν υπο πίεση δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο με τον μπαλάφα και τον ηλιάδη επείδη βιαζόντουσαν να ξεφορτωθούν την μπάλα απο πάνω τους. Ο Βερον ακριβώς γι αυτο τον λόγο κάνει κοντρόλ γκέιμ για να ρίχνει τον ρυθμό όταν σε μας έχουνε σε φουλ πρεσιουρ.

Στην τελική κρίνεις ένα παίκτη που δεν έχει πάρει ανάσες εδω και 2 χρόνια. Εκτός και αν θεωρείς οτι 11 χλμ για έναν παίκτη σε κάθε ματς δεν είναι και κάτι σημαντικό. Ο Βερόν είναι παίκτης που πρέπει να μείνει πάση θυσία στον ΠΑΟΚ. Είναι ο εγκέφαλος του ΠΑΟΚ και το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ.

Στον νέο ΠΑΟΚ πέρα απο την πλήρη εκκαθάριση των παικτών που δεν μπορούν πια να βοηθήσουνε, περιμένω να δώ περισσότερη κίνηση στην επίθεση. Δεν θα έψαχνα 10αρι προσωπικά αλλα μέσο που να βγαίνει κρυφός.

Το ποδόσφαιρο πλέον έχει μπει σε autothrottle το χαντμπολ ανέβηκε τώρα καιρός να μαθαίνουμε και λίγο μπασκετάκι. Στην τελική απο κει γίναμε ΠΑΟΚ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #89 on: May 31, 2009, 13:33:55 »
Ο Βερον μπορέι να αξιοποιηθεί με το παραπάνω για μένα εαν χρησιμοπείτε μπροστά απο την άμυνα. Εχει πολύ καλό μαρκάρισμα όταν παίζει κοντά λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, έχει πολύ καλη τεχνική για να κρατήσει μπάλλα και επίσης κάτι που δεν το αναφέρουμε σχεδόν ποτέ, έχει πάρα πολυ καλη μακρινή μπαλιά. Το αμυντικό χαφ έιναι απο τους πρώτους που παίρνει την αρχική πάσα για αντεπίθεσή. Το να έχει μακρινή μπαλιά για να ψάξει παίκτη στην αντεπίθεση είναι και πολυτέλεια για μένα.

Ο Βερόν είναι παίκτης που πρέπει να μείνει πάση θυσία στον ΠΑΟΚ. Είναι ο εγκέφαλος του ΠΑΟΚ και το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ.

Στον νέο ΠΑΟΚ πέρα απο την πλήρη εκκαθάριση των παικτών που δεν μπορούν πια να βοηθήσουνε, περιμένω να δώ περισσότερη κίνηση στην επίθεση. Δεν θα έψαχνα 10αρι προσωπικά αλλα μέσο που να βγαίνει κρυφός.

τα ειπες ολα Davids

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #90 on: May 31, 2009, 17:37:16 »
θα εχει πολυ ψωμι η υποθεση ακομα.Σημερα λεει αυτοπροταθηκε και ο Recoba στον ΠΑΟΚ...ο Σερτζιο μαλλον φευγει...και γινεται προσπαθεια για Νουνο ΑΣΙΣ. Καλη περιπτωση.Για να δουμε

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #91 on: June 01, 2009, 19:10:18 »
μετα και το τελος του χθεσινου ματς με το τυρι μπορουμε να ξαναρχισουμε  το σπορ της ικασιας με τον κινδυνο να εκτεθουμε. εβλεπα με ενδιαφερον καποιες περσινες τοποθετησεις ορισμενων μελων και ειλικρινα εβαλα τα γελια με την σιγουρια με την οποια εξεφραζαν αποψεις σχετικα την αγωνιστικη εικονα και την ποιοτητα των παικτων.
δεν εχω σκοπο να το παιξω προπονητης και να πω που ακριβως θα παιζει ο καθε παικτης, απλα γραφω τη γνωμη μου σε σχεση με οσα ειδα φετος
θεωρω αυτονοητο οτι αμυντικο χαφ θα παιζει απο την αρχη ο γκαρσια μπροστα απο την αμυνα (ειτε παιζει 1 αμυντικο χαφ ειτε2 θεωρω οτι ο γκαρσια θα παιζει)
δλδ το 4-1 θα ειναι ψιλοστανταρ με τονπαμπλο μπροστα απο τους στοπερ
επισης μαλλον σιγουρα θα παιζει και ο σορλεν
οπως και η τετραδα της αμυνας (κοντρερας, αντραντε, σναουτσερ και ??????)
αντε να βαλουμε και τερμα τον χαλκια
το συμπερασμα μου ειναι οτι του χρονου θα υπαρχει εντονος ανταγωνισμος για αυτες τις 4 εναπομειναντες θεσεις (και αναλογα με το ποιοι θα επιλεγουν μπορει και να αλλαζει και το συστημα) και το κυριοτερο ο προπονητης θα μπορει να εχει περισοτερες λυσεις να γυρισει / να αλλαξει / να προετειμασει το παιχνιδι του.
φανταστειτε να εχει να διαλεξει αναμεσα σε σερτζιο, κουτσια, φωτακη, βερον, βιτολο, βιερινια, ιβιτς, αμπουμπακαρι, μουσλι,μεταγραφη σεντερ φορ για 4 θεσεις.

α ρε σαντος τι εχεις να ακουσεις του χρονου (γιατι εβαλε αυτον,γιατι επαιξε ετσι κλπ)

Diego-4

• Guest
« Reply #92 on: June 01, 2009, 19:13:22 »
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=66

Ο Ίβιτς έτρεξε πολύ, αλλά δεν ήταν αρκετός. Όταν έπαιζε επιτελικός εγκλωβιζόταν και πίσω καλύτερα ερχόμενος από τον ρόλο του αμυντικού μέσου.
Στα 32 του όμως, δεν μπορείς να περιμένεις από τον Ίβιτς να κάνει τα πάντα.

Πόσα παίρνεις ρε πούστη Κόλκα από τον αδερφό του και μας έχεις πρήξει τ' αρχίδια κάθε τρεις και λίγο; Άντε γαμήσου επιτέλους παλιολινάτσα με τον Ίβιτς που τρέχει και τον Βερόν με τον Γκαρσία που δεν μπορούν.
Άι στο διάολο πια με τα στημένα παπαγαλάκια που πουλάνε τρέλα και μου βγάζει άχρηστο τον Γκαρσία και τον Βερόν ακίνητο και μου λέει πως έχει καλύψει αποστάσεις και χώρους ο πιο αργός παίχτης του κόσμου.
Που μου λέει για τον Γκαρσία που έχει μία ασίστ όταν δεν συγκρίνει τις ανύπαρκτες ασίστς του Ίβιτς με τις 6-7 του Βερόν.

Πόσα τσεπώνεις ρε καραγκιόζη επιτέλους;

Δεν σε τιμάει αυτό το ποστ φιλαράκι !
O ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι ένας και αποτελείται απο 11 παίκτες μέσα στο γήπεδο και άλλους 7 στον πάγκο.Στρατόπεδα και παρατάξεις δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.Επειδή εσύ έχεις προσωπικό πρόβλημα με τον Ιβιτς επειδή μικρός έπαιζες λίγο παραπάνω Pro ,είναι δικό σου θέμα αλλα καλό θα ήταν να το ξεπεράσεις .

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #93 on: June 02, 2009, 21:08:46 »
Τι να σου πω ρε φίλε πραγματικά... Αυτό έχεις να μου πεις για όσα έγραψα; Ότι έπαιξα παραπάνω Pro κι έχω προσωπικά με τον Ίβιτς; Τι έχω να χωρίσω; Οικόπεδα;
Δεν κατάλαβες τίποτα μάλλον και κρίμα που επιλέγεις τη προσβολή.

Εμένα με πειράζει να απαξιώνει ο κάθε βλαχάκος δημοσιογράφος εσκεμμένα και συστηματικά συγκεκριμένους παίχτες του ΠΑΟΚ και να αβαντάρει απροκάλυπτα άλλους, που παίζουν στις ίδιες θέσεις. Από την προετοιμασία ακόμη και τα λέω από τότε. Δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα και στον παίχτη.

Ο κόσμος λατρεύει τον Γκαρσία και απάντησε αποστομωτικά στη λάσπη ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την παραμονή του. Για τον Βερόν δεν υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα και μένει το κράξιμο από τα ραδιόφωνα που σιγά σιγά έφτασε και στην κερκίδα για έναν παίχτη κόσμημα.

Που στην τελική αν αποφασίσει η ομάδα να τον πουλήσει, επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα, ο κόλκας έχει ρίξει ήδη την τιμή του. Αλλιώς πουλάς τον πρώτο σε συμμετοχές μετά τον τερματοφύλακα παίχτη σου και αλλιώς έναν αργό και ανεπιθύμητο από τη πλειοψηφία του λαού χαφ.

Μία η άλλη χαμένος ο ΠΑΟΚ.

Άντε πάω να φαντασιωθώ πως τρώω τον Σάντος τώρα και παίρνω τη θέση του

giannis80

• Guest
« Reply #94 on: June 02, 2009, 22:15:38 »
Ότι και να γίνει πάντως, θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός του χρόνου στα χαφ, ειδικά αν πάρουμε και βιτόλο όπως ακούγεται (έχω μια διαίσθηση οτι τελικά ίσως να μην τον πάρουμε).Δύσκολα θα πουληθεί ο Βερόν, εκτός κι αν τον πάρει κανένας γαύρος γιατί αυτός μόνο έχει τη δυνατότητα και την ανάγκη για χαφ (ο βάζελος λογικά δεν έχει ανάγκη), πιο δύσκολα να πουληθεί εκτός ελλάδος.Όπως επίσης δεν θεωρώ οτι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ αν έχουμε βιτόλο και δεν έχουμε βερόν.Με τα σημερινά δεδομένα, με Γκαρσία,Ίβιτς,Βερόν, Φωτάκη, Άμπου,Μπαλάφα, Σορλέν (ο οποίος μπορεί να παίξει και στο κέντρο αριστερά σε ένα 4-3-3) είμαστε πλήρεις.Άποψη για το ποιοι ΘΕΛΩ να παίζουν βασικοί έχω,αλλά την κρατάω για μένα γιατί διοίκηση και προπονητής ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,θα αποφασίσουν και τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

moutsouris2

• Guest
« Reply #95 on: June 02, 2009, 22:27:37 »
Τι να σου πω ρε φίλε πραγματικά... Αυτό έχεις να μου πεις για όσα έγραψα; Ότι έπαιξα παραπάνω Pro κι έχω προσωπικά με τον Ίβιτς; Τι έχω να χωρίσω; Οικόπεδα;
Δεν κατάλαβες τίποτα μάλλον και κρίμα που επιλέγεις τη προσβολή.

Εμένα με πειράζει να απαξιώνει ο κάθε βλαχάκος δημοσιογράφος εσκεμμένα και συστηματικά συγκεκριμένους παίχτες του ΠΑΟΚ και να αβαντάρει απροκάλυπτα άλλους, που παίζουν στις ίδιες θέσεις. Από την προετοιμασία ακόμη και τα λέω από τότε. Δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα και στον παίχτη.

Ο κόσμος λατρεύει τον Γκαρσία και απάντησε αποστομωτικά στη λάσπη ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την παραμονή του. Για τον Βερόν δεν υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα και μένει το κράξιμο από τα ραδιόφωνα που σιγά σιγά έφτασε και στην κερκίδα για έναν παίχτη κόσμημα.

Που στην τελική αν αποφασίσει η ομάδα να τον πουλήσει, επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα, ο κόλκας έχει ρίξει ήδη την τιμή του. Αλλιώς πουλάς τον πρώτο σε συμμετοχές μετά τον τερματοφύλακα παίχτη σου και αλλιώς έναν αργό και ανεπιθύμητο από τη πλειοψηφία του λαού χαφ.

Μία η άλλη χαμένος ο ΠΑΟΚ.

Άντε πάω να φαντασιωθώ πως τρώω τον Σάντος τώρα και παίρνω τη θέση του
Δεν μπορώ παρά να μην συμφωνήσω απόλυτα.Απλά είναι τα πράγματα γιατί τα δυσκολεύουμαι τόσο;

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #96 on: June 03, 2009, 04:51:07 »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #97 on: June 03, 2009, 16:38:20 »
με τους δανεικους ξερουμε τι παιζει?

αυτους που δωσαμε εμεις εννοω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #98 on: June 11, 2009, 13:04:21 »
Θέλει ένα σινιάρισμα το αρχικό post

Χαλκιάς                    Χαλκιάς
Γλύκος                     Γλύκος
Ρίζος                        Κρέσιτς

Σνάουτσνερ               Σνάουτσνερ
Αραμπατζής               ...........
Λίνο                         Λίνο
Δάρλας                     .........

Κοντρέρας                Κοντρέρας
Αντόνιο                    Τσιρίλο
Μαλεζάς                   Μαλεζάς
Μπιζέρα                    Μπιζέρα

Γκαρσία                    Γκαρσία
Μπαλάφας                Μπαλάφας
Βερόν                      Βερόν (Βιτόλο)
Ηλιάδης                   Αμπουμπακαρί
Σορλάν                    Σορλάν
Βαγγελής                 Φωτάκης
Ίβιτς                        Ίβιτς

Κονσεϊσάο                Κονσεϊσάο
Λάκης                     .............
Βιερίνια                    Βιερίνια
Κωνσταντινίδης         Κοτσιανικούλης

Μουσλίμοβιτς            Μουσλίμοβιτς
Μπακαγιόκο             .................
Αναστασάκος           Αναστασάκος
Αθανασιάδης            Παπάζογλου
Χούτος                   ................

Μάλλον πάμε για 4 ακόμη παίχτες, πέρα από το θέμα Βιτόλο (που αν δεν έρθει μένει ο Βερόν και το αντίθετο).

Δεδομένης της έλλειψης χρημάτων πιθανότατα δεν θα γίνει κανένα μπαμ, αλλά αυτό φαίνεται να είναι συνειδητή επιλογή της διοίκησης.
Φαίνεται πως προπονητής και διοίκηση αποφάσισαν να επενδύσουν στη πρώτη μεγάλη φουρνιά παιχταράδων που ήρθαν στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και απλά να τους δώσουν ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

Πάλι ο Χαλκιάς θα είναι ο υπερασπιστής της εστίας, αλλά δεν θα τρέμουμε όλοι μην πάθει τίποτα.
Πάλι ο Κοντρέρας θα είναι ο στήλος της άμυνας (ή θα ξεκαβλώσει στα άκρα), αλλά πλέον θα υπάρχει έμπειρο στήριγμα να τον καλύπτει και να τον απελευθερώνει.

Πάλι ο Γκαρσία θα κάνει το χαντάκι, αλλά πλέον η ομάδα θα έχει λύσεις να καλύψουν πιθανές απουσίες ή κούραση.

Πάλι ο Μουσλίμοβιτς θα είναι το μεγάλο όπλο μπροστά, αλλά πλέον θα έχει δυνάμεις, μπαλιές μέσα στη περιοχή και όχι στο πλάγιο και ανταγωνισμό μεγαλύτερο (αυτό είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί ίσης τουλάχιστον αξίας επιθετικός).

Μεγάλο δείχνει το στοίχημα με τα άκρα. Το μόνο που δεν θα είναι ίδιο ως ατού με πέρυσι θα είναι δύο σούπερ ταλαντούχοι αλλά πιτσιρικάδες. Ενώ κι από πίσω θα υπάρχουν αλλαγές.
Πιστεύω πως αν κερδηθεί αυτό το στοίχημα από τον Σάντος, τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες από την ομάδα.

Άντε να δούμε πως θα προχωράει το πράγμα. Γιατί μέχρι τώρα έγιναν οι γνωστές λίγο πολύ κινήσεις. Τώρα έμειναν οι ματ κινήσεις του Ζήση. Τώρα θα έρχονται σιγά σιγά αυτοί που κανείς ποτέ δεν ανέφερε. Και ποτέ κανείς δεν φαντάστηκε ;D

Δεν εννοώ μεγάλα ονόματα. Εννοώ εκπλήξεις στον σχεδιασμό

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #99 on: June 11, 2009, 13:46:43 »
Εγώ πάλι έχω κολλήσει ότι πέρα από αυτούς τους 4-5 θέλουμε ένα καλό 10ρι..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ