Author Topic: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10  (Read 13142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10
« on: May 23, 2009, 11:57:41 »
Ανοίγω ένα topic για να βλέπουμε με μία ματιά τις αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ-κυνηγάω-επιτέλους-ρε-γαμώ-το-τον-τίτλο.

Χαλκιάς                    Χαλκιάς
Γλύκος                     Γλύκος
Ρίζος                        Κρέσιτς

Σνάουτσνερ               Σνάουτσνερ
Αραμπατζής               Αραμπατζής
Λίνο                         Λίνο
Δάρλας                     Γκερνάλιου

Κοντρέρας                Κοντρέρας
Αντόνιο                   Ζοάο Πάολο
Μαλεζάς                   Μαλεζάς
Μπιζέρα                    .............

Γκαρσία                    Γκαρσία
Μπαλάφας                Μπαλάφας
Βερόν                      Βερόν
Ηλιάδης                   Αμπουμπακαρί
Σορλάν                    Σορλάν
Βαγγελής                 Φωτάκης
Ίβιτς                        Ίβιτς

Κονσεϊσάο                Κονσεϊσάο
Λάκης                     Κοτσιανικούλης
Βιερίνια                    Βιερίνια
Κωνσταντινίδης         .............

Μουσλίμοβιτς            Μουσλίμοβιτς
Μπακαγιόκο             Μπακαγιόκο
Αναστασάκος           Αναστασάκος
Αθανασιάδης            Παπάζογλου
Χούτος                   ................

Σαν πρώτα σχόλια. Καταρχήν είναι αστείο που χάνεται ο Γεωργίου και κατά τα φαινόμενα ο Αθανασιάδης. Στον προπονητή μας αρέσει ο Αναστασάκος πιο πολύ. Ε, αυτός ξέρει.
Κατά δεύτερον μπορεί να μην άλλαξα παίχτη στον Βερόν, αλλά μάλλον ο προπονητής που ξέρει και προτιμάει τους γιες μεν από τους παιχταράδες, τον έχει για να τον στείλει. Θα μου πεις έδωσε δικαίωμα ο Βερόν τελευταία. Ναι! Αλλά όταν σε στοχοποιεί ο προπονητής σου με δηλώσεις συνεχώς δεν θα πέσεις;

Στο τέρμα θα είμαστε πιο δυνατοί ή έστω πιο σίγουροι.
Στα μπακ με τον Γκερνάλιου θα έχουμε μία πολύ καλή λύση, αλλά δεν εκτοξευτήκαμε να πεις.
Στην άμυνα αν ο Ζοάο Πάολο βγει καλύτερος του Μάρκος Αντόνιο θα είναι καλό για μας.
Στο κέντρο θα είμαστε λέει πιο γρήγοροι, έστω κι αν γίνουμε πιο άμπαλοι. Πλάκα κάνω. Εδώ που δεν κάνω πλάκα είναι στο ότι απ' όλο το κέντρο του προπονητή φαίνεται να του άρεσε μόνο ο Ίβιτς φέτος!!!!!!!

Στα πλάγια θα είμαστε πιο γρήγοροι, ιδίως αν φύγει ο Κονσεϊσάο κι έρθει κι ένας ακόμη. Όσο και να ευχαριστώ τον αρχηγό για όσα πρόσφερε, εγώ το ψιλοελπίζω. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ... Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Στην επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από τον περιφερειακό που θα φέρει ο Ζήσης. Μάλλον όμως θα είμαστε πιο δυνατοί... αρκεί να μη σκάσουμε και πάλι τον Μουσλίμοβιτς βάζοντάς τον να κυηγάει όλη την ώρα τα μπακ και να πηδάει να σπάει τις γιόμες. Αλλιώς όποιος και να παίξει εκεί Τόργκελε θα καταλήξει.

Η ομάδα χωρίς να ξέρουμε ακόμα όλες μεταγραφικές της κινήσεις ακόμη δείχνει ότι του χρόνου θα είναι πιο εκρηκτική και με περισσότερες ανάσες. Ο Ζήσης έχει κλείσει το 80% των μεταγραφών μέσα Μαΐου, την παραδίδει την ομάδα σενιαρισμένη στον προπονητή και πλέον είναι στα χέρια του το καλύτερο υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον και μία πρωτόγνωρη διοικητική ηρεμία και οπαδική ενότητα στον ΠΑΟΚ να πάει να κάνει κάτι μεγάλο. Τέρμα οι δικαιολογίες κε Σάντος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Ο νέος ΠΑΟΚ 2009-10
« Reply #1 on: May 23, 2009, 12:02:33 »
Μα δεν κρύφτηκε πίσω από καμμία δικαιολογία φέτος ο σάντος.

Όσο για το ρόστερ,ας περιμένουμε λιγάκι.......ίσως έχουμε εκπλήξεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GENTLESOS

• Guest
« Reply #2 on: May 23, 2009, 12:03:58 »
Έτσι

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3 on: May 23, 2009, 12:27:22 »
Όσο για το ρόστερ,ας περιμένουμε λιγάκι.......ίσως έχουμε εκπλήξεις
Μα γι' αυτό άρχισα το topic για να το ενημερώνουμε συνεχώς στη πορεία. Και με τα αναμενόμενα και με τις εκπλήξεις.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4 on: May 23, 2009, 12:30:46 »
καλά έκανες εσύ,εγώ το λέω απλώς για να μην αρχίσουμε να το θεωρούμε "κλεισμένο".
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #5 on: May 23, 2009, 12:52:32 »

Σαν πρώτα σχόλια. Καταρχήν είναι αστείο που χάνεται ο Γεωργίου και κατά τα φαινόμενα ο Αθανασιάδης. Στον προπονητή μας αρέσει ο Αναστασάκος πιο πολύ. Ε, αυτός ξέρει.
Κατά δεύτερον μπορεί να μην άλλαξα παίχτη στον Βερόν, αλλά μάλλον ο προπονητής που ξέρει και προτιμάει τους γιες μεν από τους παιχταράδες, τον έχει για να τον στείλει. Θα μου πεις έδωσε δικαίωμα ο Βερόν τελευταία. Ναι! Αλλά όταν σε στοχοποιεί ο προπονητής σου με δηλώσεις συνεχώς δεν θα πέσεις;
.........

Η ομάδα χωρίς να ξέρουμε ακόμα όλες μεταγραφικές της κινήσεις ακόμη δείχνει ότι του χρόνου θα είναι πιο εκρηκτική και με περισσότερες ανάσες. Ο Ζήσης έχει κλείσει το 80% των μεταγραφών μέσα Μαΐου, την παραδίδει την ομάδα σενιαρισμένη στον προπονητή και πλέον είναι στα χέρια του το καλύτερο υλικό που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον και μία πρωτόγνωρη διοικητική ηρεμία και οπαδική ενότητα στον ΠΑΟΚ να πάει να κάνει κάτι μεγάλο. Τέρμα οι δικαιολογίες κε Σάντος.

Στασου ρε PAOKCURE, πού δηλαδη την βλεπεις "ενοτητα" γιατι εμενα κατι τετοιο δεν μου προκυπτει απο τα γραφομενα σου, περισσοτερο μια "χολη" βγαινει και (εν δυναμει) γρκινια. Το πρωτο σου σχολιο ηταν ειρωνικο σχετικα με (πιθανες) επιλογες του προπονητη (Αναστασακος, Βερον, κλπ.) και το τελευταιο σου ηταν "τερμα οι δικαιολογιες". Βλεπεις εσυ καμια "ενοτητα" σε αυτο; Εμενα πιο πολυ σα να εισαι ετοιμος στη γωνια για να κραξεις τον προπονητη μου μοιαζει. Κι εμενα μου αρεσει ο Βερον παρα πολυ αλλα η ομαδα εχει καποιες αδυναμιες και χρειαζεται ισως παικτες με καποια διαφορετικα χαρακτηριστικα (ταχυτητα π.χ., την οποια δεν εχει ο Βερον). Τελος παντων, θα δουμε.

Μιλωντας τωρα για το ροστερ, οι κινησεις που ειναι γνωστες μεχρι τωρα (Κρεσιτς, Αμπουμπακαρι, Φωτακης) καλυπτουν τη μια μεγαλη αναγκη που ειχαμε και ηταν η πιοτικη αναβαθμιση του παγκου μας. Θα εχουμε δηλαδη περισσοτερες αξιοπιστες λυσεις για το μαραθωνιο του πρωταθληματος. Η δευτερη μεγαλη αναγκη μας ειναι παικτες με ταχυτητα και καλοι στο ενας εναντιον ενος. Αυτη η αναγκη ακομη παραμενει (ακομη και αν ερθει ο Κουτσιανικουλης) και χρειαζομαστε 2 ποιοτικους παικτες (εναν μπροστα κι εναν στα πλαγια) για να την καλυψουμε και να διεκδικησουμε πρωταθλημα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: May 23, 2009, 13:28:19 »
Ρε ΠΑΟΚΚιουρ περίμενε λίγο να υπογράψουνε και μετά βάλε τους.

Ο Λάκης όντως έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, εαν δεν κάνω λάθος.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #7 on: May 23, 2009, 13:38:13 »
Μίλησα για οπαδική ενότητα, σχετικά με το παρελθόν που τρώγονταν οι σύνδεσμοι μεταξύ τους. Αν όμως  μιλήσουμε για ενότητα μπροστά στο χτίσιμο της ομάδας και τις επιλογές του προπονητή και του τεχνικού τιμ, ναι ποτέ δεν θα γίνει αυτό, λόγω του όγκου των οπαδών μας. Έτσι είναι στις μεγάλες ομάδες, τι να κάνουμε; Υπάρχουν εκατομύρια απόψεις και προπονητές της κερκίδας. Γι' αυτό λέμε ότι υπάρχει πίεση. Ενώ στον Αστέρα Τρίπολης π.χ. μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς γκρίνια.

Για το περιμένω στη γωνία προσωπικά μπορείς να το πεις κι έτσι. Θεωρώ τις συνθήκες δουλειάς σε σχέση με τις απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ για έναν προπονητή πολύ καλές και από του χρόνου με το αθλητικό κέντρο ιδανικές. Άρα επαναλαμβάνω του χρόνου έχει για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ περισσότερες απαιτήσεις από δικαιολογίες. Γιατί να μην περιμένω αποτελέσματα;

Ο ΠΑΟΚ ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό για να πάρει τον πιο φέρελπι Έλληνα ποδοσφαιριστή κι εγώ δεν θα έχω απαιτήσεις;

Το εν δυνάμει γκρίνια και η χολή που λες με αδικεί. Εγώ αν δω ότι η ομάδα είναι ΠΑΟΚ του χρόνου και να μη τα καταφέρει στο τέλος θα είμαι ευτυχισμένος. Αν δω ότι η ομάδα θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς θα είμαι τρισευτυχισμένος κι ας βγούμε πάλι 4οι... εε βάλε 3οι, το 4οι όντως δεν θα το καταπιώ.

Για μένα φίλε 8emhs ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα σπουδαίο φέτος. Σε σχέση με όσα είδαμε όλη τη χρονιά κι από τους αντιπάλους, οχι με τα θεωρητικά μπάτζετ κτλ Και γι' αυτό βλέπεις κάποια πίκρα. Θα μου περάσει όμως, γιατί όντως φέτος ο στόχος επιτεύχθει εύκολα.

ΥΓ
Κατάλαβα κι από τα pm πως πείραξα πολλούς με κάποια που είπα και γι' αυτό το κλείνω εδώ. Οι απόψεις μου για το θέμα πλέον μόνο με Pm με κάποιους φίλους που δεν με παρεξηγούν. Δεν έχω καμία όρεξη να νευριάζω κανέναν στα καλά του καθουμένου.
Από μενα τέρμα το θέμα Σάντος μέχρι τη νέα σεζόν.

Ρε ΠΑΟΚΚιουρ περίμενε λίγο να υπογράψουνε και μετά βάλε τους.

Ο Λάκης όντως έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, εαν δεν κάνω λάθος.
Αν δεν κλέισει κάποιος θα τον αλλάζουμε. Απλά έβαλα τη "φόρμα".
Με τον Λάκη μου έφτιαξες τη μέρα. Ευχαριστώ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #8 on: May 23, 2009, 14:14:42 »
Λοιπον μολις με πηρε τηλεφωνο ο Κιουρ και μου ειπε πως ενας Αθηναιος δημιοσιογραφος, γνωστο λαμογιο εκλεψε τους κωδικους του και ποσταρει εξ ονοματος του, ΧΑΧΑΧΑ!!!
Λοιπον πλακα κανω, αλλα Κιουρ κομμενη η καλημερα απο μενα (που λεει και ο Κατσαρης!)
Λοιπον ας σοβαρευτουμε τωρα:
1.Δαφωνω με το περιεχομενο του ποστ του Κιουρ. Ουτε το υλικο ειναι ετοιμο, ουτε ξερουμε τον τροπο που θα αγωνιζεται ο ΠΑΟΚ του χρονου. Για παραδειγμα γιατι περιφερειακο επιθετικο? Μπορει ο Σαντος να θελει να παιζει με 2 φορ ταυτοχρονα μεσα στην περιοχη. Τι θα πει χανεται ο Αναστασιαδης? Πιθανολογειται οτι θα ειναι στα ανταλλαγματα, αλλα πως? δανεικος ή ελευθερος? Ακομα η μεταγραφη Κουτσιανικουλη δεν εκελεισε καν. Για το Γεωργιου: 2 φορες τον ειδα, μου αρεσε.Ακουσα οτι στην Καβαλα δενεπειξε καθολου, να αρχισω να κλαιω για ενα εν δυναμει ταλεντο που δεν γνωριζω καθολου?Τον Γκερναλιου ουτε καν τον εχουμε παει ακομα, αρα ουτε κανα να πιθανολογησουμε αν ειναι καλυτερος ή οχι απο τους υπαρχοντες. Και φυσικα μπορω να επεκταθω και στα υπολοιπα...

2.Διαφωνω και στο οτι ο ΠΑΟΚ δεν εκανε τιποτα σπουδαιο φετος. Ακομα και μονο τα πλευοφ να παρουμε ηταν ΕΣΤΩ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2. ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ. Περυσι δεν απειχε πολυ περισοτερο απο την κορυφη αλλα και σε αποδοση απο τους 3 του ΠΟΚ?

3.Λαμογο Κιουρ, περιμενεις τον Σαντος στη γωνια αλλα δε θα σου περασει  ;D

4. Ο Λακης πηγαινε βουρ για Αστερα Τριπολης στον φιλο του τον Κωστενογλου αλλα τους τελειωσε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #9 on: May 23, 2009, 14:22:02 »
PAOKCURE ΑΔΕΡΦΈ ΘΑ ΧΕΣΤΟΎΜΕ ΡΕ ;D.......Το δεκαράκι μου δεν το βλέπω πουθενά του χρόνου...Τί γίνεται, τι παιχνίδι παίζεται εδώ στο paokworld.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΕΚΑΡΑΚΙ, ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΔΑΤΟ,ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗ....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #10 on: May 23, 2009, 14:29:46 »
10ρακι δεν θα δεις ;D

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: May 23, 2009, 14:32:51 »
παιδια η ομαδα βελτιωνεται αισθητα χρονο με το χρονο
μου θυμιζει σε μεγαλο βαθμο τη liverpool του benitez
στην αρχη τσουκου τσουκου αλλα δουλεμενη ομαδα που με τις καταληλες προσθηκες μπορει να κανει μεγαλα πραγματα. στην παρουσα φαση δεν εχουμε καλυτερο υλικο απο τους 3 του ποκ οποτε υπομονη και δουλεια για να ερθουν τα αποτελεσματα που θελουμε.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: May 23, 2009, 14:45:24 »
Τι θα πει χανεται ο Αναστασιαδης? Πιθανολογειται οτι θα ειναι στα ανταλλαγματα,

Ο ποιός.? Που το χουμε το μυαλό μας?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #13 on: May 23, 2009, 14:47:03 »
Ουψ! σορρυ, δεν το διορθωνω ομως να δω αν θα "τσιμπησει" ενας συγκεκριμενος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #14 on: May 23, 2009, 15:11:25 »
χανεται νομιζω σημαινει  οτι περναει ο καιρος και ο παικτης δεν αξιοποιειται ουτε εξελισεται,,,ε κιουρ?  :P

εγω θα περιμενω λιγο για να κανω την τρομερη μου προπονητικη αναλυση  O0

μονο θα πω οτι οι κινησεις γινοντε οπως φαινετε στο τριπτυχο==> κατεβαζω την ηλικια, αποκτω πνευμονια με διαρκεια και ταχυτητα,περνω οποιον ελληνα μπορω και αξιζει. δηλαδη πολυ καλα.

να πω μονο οτι του χρονου θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας περισσοτερο τα πλει οφ...γιατι φετος τα διαχειριστηκαμε σκατα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #15 on: May 23, 2009, 15:30:04 »
Οχι, "χανεται" εννοει φευγει απο την ομαδα, ε ΚΙουρ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #16 on: May 23, 2009, 16:07:25 »
Καλο το topic θα κάνω έναν mini απολογισμό των φετινών και θα πούμε και για αυτά που έρχονται...

Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο,τι έγινε στα play off αλλα και στα derby φέτος ήταν απόλυτα φυσιολογικό και απόρροια της όλης φιλοσoφιας του πλάνου 3eτίας και της διαxειρισης των καταστάσεων. Θα ήταν έως ανησυχητικο αν από τα περυσινά ξαφνικά φτάναμε στο σημείο να κερδίζουμε φέτος τους πάντες και τα πάντα...Αυτό θα δούμε αν μπορέσουμε να το κάνουμε του χρόνου.

Αυτό που έγινε φέτος κυρίως ήταν το χτίσιμο μιας ομάδας με νοοτροπία νικητή, που τις αδυνατοτερες από αυτήν ομάδες τις κερδίζει. Για πολλούς από σας δυστυχώς αυτό είναι κάτι το αυτονόητο, κάτι που έρχεται από μονο του, κάτι πετάω μέσα 11 φανέλες που γραφουν ΠΑΟΚ και κερδίζουν μονες τους, κάτι ΠΑΟΚ είσαι και να χαμέ να λέγαμε. Το ποδόσφαιρο όπως ξέρετε είναι ένα σπορ που παρα πολλές φορες δεν κερδίζει ο καλύτερος και ποσο μάλλον ο θεωρητικά καλύτερος. Μια ομάδα αν θέλει να είναι μεγάλη καταρχάς μπαίνει και κερδίζει αυτούς που θεωρητικά και πρακτικά είναι μικρότεροι της κι αυτό δεν συμβαίνει και πάντα, υπάρχουν εκπλήξεις, αλλα ο κανόνας πρέπει να είναι αυτός.  Λέγεσαι Milan πχ, και σέρνεσαι αγωνιστικά, όμως ο book σε δίνει φαβορί γιατί είσαι Milan και το limo θα το πάρεις γιατί έτσι έχεις μάθει να κανεις.
Αυτό έμαθε να κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος. Τα τελευταία χρονια μην σου πω τα παρα παρα πολλά τελευταία χρονια ο κάθε πικραμένος τον έβλεπε τον ΠΑΟΚ σαν μια ιστορία της πλακας. Ακόμα και στην Τούμπα, αυτή ήταν η πραγματικότητα όσο κι αν μας ενοχλεί. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν φέτος έμαθε στον εαυτό του πάνω από όλα αλλα και στους μικρότερους αντιπαλους του ότι όταν παίζουν μαζί του το x μέσα στην έδρα τους θα το πανηγυρίζουν, μέχρι εκεί...

Άρα η δεύτερη χρονια από αυτή την αποψη στέφθηκε από πλήρη επιτυχία. Θα ήταν παράλογο, παρα φύσιν, να κέρδιζε και τα derby ο ΠΑΟΚ και να χτυπούσε και πρωτάθλημα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και ειδικά με αυτό το έμψυχο δυναμικό το οποιο καλο μεν, αλλα με κάποιες σοβαρότατες αδυναμίες, τις οποιες η καλή πορεία τις επισκίασε σημαντικά και λίγο μας αποπροσανατόλισε όλους ειδικά τώρα προς το τέλος και μάλλον ξεχάσαμε τι θέλαμε αρχικά και τι μπορούμε και να κάνουμε στην πραγματικότητα σαν υλικό.

Τι δεν είχε λοιπόν ο ΠΑΟΚ φέτος που ελπίζουμε να το έχει του χρόνου για να πάει ακόμα πιο ψηλά? Για μένα δυο κυρίως πράγματα. Ταχύτητα και τον παικταρά η τους παικταράδες που θα πάρουν κάποια mats και κυρίως κάποια derby μονοι τους.
Θα αρχίσω από το δεύτερο. Ο Sergio για παράδειγμα αν ήταν 4-5 χρονια νεότερος εκτος από το ότι θα κόστιζε τα κερατα του θα μπορούσε να κάνει αυτό που λέω παραπάνω. Να πάρει ένα ντέρμπυ μονος του. Του βγήκε μια φορα μονο στο κύπελλο με τον γαύρο. Του βγήκε και σε κάποια μικρότερα mats... Όμως το άτιμο ου γαρ έρχεται μόνον.... Θέλουμε λοιπόν τους παίκτες και μιλώ κυρίως για επιθετικούς μεσοεπιθετικούς, όπου θα πάρουν φάσεις μονοι τους, θα τρομάξουν τον αντίπαλο, θα ρίξουν σακούλες, θα κάνουν θεαματικές ατομικές ενέργειες, θα κάνουν goal.... Αυτοί όπως όλοι πολύ καλά ξέρετε είναι πανάκριβοι για αυτό ακριβώς το λόγο: επειδή κάνουν τη διαφορα. Με τα οικονομικά μας δεδομένα λοιπόν δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ θεαματικές αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα. Σιγά σιγά θα γίνει κι αυτό.....

Πάμε στην ταχύτητα. Εκεί πιστεύω θα γίνουν οι μεγάλες εκπλήξεις στα χαφ. Εκεί είναι που θα πέσει το ξήλωμα που κανεις δεν περιμένει. Ούτε yes μεν ούτε τίποτα δε θέλει ο Santos PAOKCURE. Ο Santos ξέρει παρα πολύ καλά τι θέλει, να είσαι σίγουρος. Καλή η εμπειρία, καλο το κουβάλημα της μπάλας, καλο το να είσαι μπαρουτοκαπνισμένος, τα έλεγα κι εγώ για πέρυσι αν θυμάστε καλά, φέρτε μου τέτοιους, όμως με τέτοιες ταχύτητες και μιλώ κυρίως για Beron, Pablo και Ίβιτς είναι να απορείς ακόμα και δεύτεροι πως καταφέραμε και βγήκαμε. Εκεί όπως βλέπουμε ήδη έχει πέσει δουλειά, Φωτάκης, Αμπουμπακαρι, Βιτολο έρχονται και για το ποιος φεύγει αγνωστο ακόμα...
« Last Edit: May 23, 2009, 16:13:57 by apostolos »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: May 23, 2009, 16:10:01 »
Χαλκιάς                    Χαλκιάς
Γλύκος                     Γλύκος
Ρίζος                        Κρέσιτς

Σνάουτσνερ               Σνάουτσνερ
Αραμπατζής               Αραμπατζής
Δάρλας                     Γκερνάλιου

Μπιζέρα                    ............. (Αργεντίνος, παίζει σέντερ μπακ κ ακραίο μπακ)

Κοντρέρας                Κοντρέρας
Αντόνιο                   Ζοάο Πάολο Αντράντε
Μαλεζάς                   Μαλεζάς

Γκαρσία                    Γκαρσία
Μπαλάφας                Μπαλάφας
Βερόν                      Βερόν
Ηλιάδης                   Βιτόλο
Σορλάν                    Σορλάν
Βαγγελής                 Φωτάκης
Ίβιτς                        Ίβιτς
.............                 Αμπουμπακαρί

Κονσεϊσάο                (?)
Λάκης                     Κοτσιανικούλης
Βιερίνια                    Βιερίνια
Κωνσταντινίδης         .............
Λίνο                         Λίνο

Μουσλίμοβιτς            Μουσλίμοβιτς
Μπακαγιόκο             Μπακαγιόκο
Αναστασάκος           Αναστασάκος
Αθανασιάδης            Παπάζογλου
Χούτος                   ................
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #18 on: May 23, 2009, 16:36:03 »
δλδ του Βιτόλο είναι τελειωμένο?

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #19 on: May 23, 2009, 16:43:28 »
Το κρατανε απλως μυστικο μεχρι να οριστικοποιηθει η συμφωνια με την Πορτο για επεκταση δανεισμου του Βιερινια. Μην τυχον φοβηθουν οι Πορτογαλοι απο την προοπτικη καθημερινων μαρκαρισματων στην προπονηση απο το Βιτολο στον μικρο.  ;D